- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
İlerleyen zamanlarda bir tane almayı düşünüyorum canım ama henüz marka, model bakmadım. Oda yapacağım inşallah, birde kedim varKızlar merhaba ,
Kamera alacak mısınız ?
Evde olacağım bu yıl alıp almama konusunda kararsız kaldım.
Kendimi şancı çekerken temizlik yaparken hayal edemedim bir anEvet duymadınızmı daha önce, sancı tamamen hiç durmadan olmuyor, ara ara geliyor, ama bu ev işlerini yaparkenki hareketler açılmayı tetikliyor, ama suyun gelirse o acil hemen gitmek gerekiyor
Ya evde doğsaydıBenim görümcem ilk çocuğunda öyle yapmış. Sancısı gelince evi baştan aşağı süpürmüş, silmiş, toz almış, akşam için yemek yapmış, tuvalet banyoyu yıkamış. Sonra sıcak duşa girip çıkmış. Sonra hastane de 5dkde doğurdum diyor. Gittiğimde bebeğin kafası saçları gözüküyordu diyor.
Benim ilkinde haritaya döndüğü için takip etmiyorum. Ama ilkinde 34. Haftada çatlamıştı iyi direnmişim çok kilo almasam çatlamazdı belkiHanımlar çatlaklarınız var mı? Varsa ne alemdeben ayy benim olmadı galiba diyodum herkes doğumdan sonra belli olur diyodu. Anaa genital bölge üstüm yani karnımın alt kısmı hep çatlak
Tarif ettiğin şey nişana benziyor. Öyle bir şey mi geldi eğer geldiyse doktoruna danışAkıntısı olan arkadaşlar akinti dediğiniz nasi bisey acaba ?rengi kıvamı var mı ince bi tek kan pıhtısı koyu renk gibi bişey olabilir mi?
Bol bol kaşar ve muz ye farkedecek mi bakalımBen diyet yapmayı bıraktım ne ben kilo alıyorum ne çocuk alıyor geçen gün sağlık ocağında homa ır hbq1c ve açklık kan şekeri baktırdım hepsi normal çıktı zaten bebekte bende kilo almıyoruz abur cubur yemiyorum ekmek makarna bulgur hariç pilav yemiyorum onun dışında gönlüm ne isterse yiyorum bide bunu denicem belki iyi gelir çocuğa dedim sürekli kuruyemiş falan yiyorum o yüzden diyetisyenin günde 10 tane veriyordu 10 badem yada 10 kaju yada 2 tam ceviz ben şuan avuçla yiyorum valla ne yapacağımı da bilmiyorum
Doktor zaten on dakika daha gecikseydin doğururdun demiş, arabada doğuracak diye korkmuşlarYa evde doğsaydı
Canım yamukluk falan olmaz hiç korkma. Benim karnımın derisi ince, bebek hareket ederken böyle karnıma bastırıyorum, oynuyorum. Poposu, ayakları, başı filan sivri sivri elliyorum, hoşuma gidiyor o sertliği hissetmek. Eşim de diyor çocuğu rahatsız edip durma diye ama dayanamıyorumYa neresi denk geliyorsa bir süredir sağ kaburgama çok baskı yapıyor bir de benim bebiş tamamen sağa yerleşti sanırım sağ tarafıma yatamıyorum geceleri çocuk eziliyormuş gibi oluyor sola yatınca sıkıntı yok. Bir tarafı yamuk falan olur diye korkmaya başladım
Ay bende acaba cocugun bir yerini sıkıstirir miyim diye dusun dusun yatamiyorumYa neresi denk geliyorsa bir süredir sağ kaburgama çok baskı yapıyor bir de benim bebiş tamamen sağa yerleşti sanırım sağ tarafıma yatamıyorum geceleri çocuk eziliyormuş gibi oluyor sola yatınca sıkıntı yok. Bir tarafı yamuk falan olur diye korkmaya başladım
Ben koymayi dusunuyorum canim. Konustugum arkadaslarimin doktorlari ve internette takip ettigim bazi influecarlarin doktorlari hipp organigi onermis. Bende suan o marka yi dusunuyorum fikrim degismez iseMerhaba arkadaşlar. Doğum çantanıza mama koyacak mısınız? Oğlumda mama vermediğimden dolayı 15 günlükken 400 gram kaybedip sarılıktan hastanede yatmıştı. Meğer emerken çok süt çekemiyormuş. Bende bu sefer doğum çantama koymayı düşünüyorum. 6 yıl evvel sma veriyordum çok iyiydi. Şuan hangi mama daha iyi bilmiyorum. Size danışmak istedim, siz nasıl yapacaksınız, açıkçası emzirme konusunda çok tecrübesizim yine korkuyorum kilo kaybeder diyeşuan emzirme sanatı kitabını bitirdim, emzirme danışnanlarını da takip edyorum ama yine de doğum çantasına mama koymak istiyorym. En azından sarılık riski gidinceye kadar biberon kullanmadan eds yle vereyim diyorum.
Benim kardeşim öyle yaptı. Sonuç evde doğurduYa evde doğsaydı
Hipp ide listeye aldım. Ben sadece sma ve aptamili kullanmıştım.aptamilden memnun kalmamıştım. Sma da başlarda çok fazla gaz yapmıştı hatırlıyorum. O yüzden daha önce kullanan annelerimize danışmak istiyorum.Ay bende acaba cocugun bir yerini sıkıstirir miyim diye dusun dusun yatamiyorum
Ben koymayi dusunuyorum canim. Konustugum arkadaslarimin doktorlari ve internette takip ettigim bazi influecarlarin doktorlari hipp organigi onermis. Bende suan o marka yi dusunuyorum fikrim degismez ise
Kızlar çantayı mümkünse erkenden hazırlayın. Eksik cikiyo sonradan düşünüp duruyo insan sonra hep
Benim nasip olursa 3. Doğumum olacak canım, aynen birinci filan olsa bende cesaret edemezdim, ikinci doğumumda, nişanım geldi, hafif hafif ağrılarım başladı bende temizliğe başladım evi baştan aşağı temizleyip hazırlanıp gitmiştim, ikinci doğumumda birinciye göre daha kolay olmuştu, ilk doğumda yatarak suni sancı çekmiştim çok zor gelmişti, belki ondan biraz daha kolay geldi ikinci, sezeryan olsa daha kolay gibi sanki bilmiyorum, ev işini kendi kişisel temizliğini rahat rahat yaparsın gidersin ama böyle her an herşeye hazır olmam lazım gibi geliyor, bu aralar hep böyle derin düşünceler içindeyimKendimi şancı çekerken temizlik yaparken hayal edemedim bir anneyse ki sezeryan olacak sizin kaçıncı gebelik bence ilk gebelikte bunu kimse başaramaz çok heyecanlı bir şey. Benim 2. Gebelik ama yine de başaramazdım
Başlarız sanki Ya, bende merak ediyorum bakalım ilk kim kavuşacak yavrusuna ekim analarından3 hafta sonra doğum haberi almaya başlarmıyız en erken kimin olur haftasına göre
Evet okudugum kadari ile gaz problemi yasayan aptamil kullanan bebeklerin doktorlari hipp onermis ve rahatlama oldu yazanlar olmustu. Muhtemelen bebege ve annenin yediklerine gore de degisebiliyor sanirim. Bende beklemedeyim bakalim tecrubeli anneler ne kullanmisHipp ide listeye aldım. Ben sadece sma ve aptamili kullanmıştım.aptamilden memnun kalmamıştım. Sma da başlarda çok fazla gaz yapmıştı hatırlıyorum. O yüzden daha önce kullanan annelerimize danışmak istiyorum.
Sanirim bende onumuzdeki haftadan itibaren baslayacagim. Zaten cogu urun geldi hazir en azindan acil bir durumda sikinti yasanmaz.Kızlar çantayı mümkünse erkenden hazırlayın. Eksik cikiyo sonradan düşünüp duruyo insan sonra hep
Ben orta boy aldim m beden suan denedim tam oldu gibi ama sanki l daha rahat mi olurmus acaba. 75 kg yum. Oyle gobek ustune fln cikmadiEvet bende yavaştan hazırlıyorum. E bebekten dependi sipaeiş edicem de daha önce kulllanan var mı? Çok fazla kilo almadım,orta boy tam olur mu? Hangisi daha rahat olur?
Bende 1.74 boy 70 kiloyum L mı alsam acaba?Sanirim bende onumuzdeki haftadan itibaren baslayacagim. Zaten cogu urun geldi hazir en azindan acil bir durumda sikinti yasanmaz.
Ben orta boy aldim m beden suan denedim tam oldu gibi ama sanki l daha rahat mi olurmus acaba. 75 kg yum. Oyle gobek ustune fln cikmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?