2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Evet duymadınızmı daha önce, sancı tamamen hiç durmadan olmuyor, ara ara geliyor, ama bu ev işlerini yaparkenki hareketler açılmayı tetikliyor, ama suyun gelirse o acil hemen gitmek gerekiyor
Kendimi şancı çekerken temizlik yaparken hayal edemedim bir an neyse ki sezeryan olacak sizin kaçıncı gebelik bence ilk gebelikte bunu kimse başaramaz çok heyecanlı bir şey. Benim 2. Gebelik ama yine de başaramazdım

Ya evde doğsaydı

Hanımlar çatlaklarınız var mı? Varsa ne alemde ben ayy benim olmadı galiba diyodum herkes doğumdan sonra belli olur diyodu. Anaa genital bölge üstüm yani karnımın alt kısmı hep çatlak
Benim ilkinde haritaya döndüğü için takip etmiyorum. Ama ilkinde 34. Haftada çatlamıştı iyi direnmişim çok kilo almasam çatlamazdı belki

Bol bol kaşar ve muz ye farkedecek mi bakalım

Ya evde doğsaydı
Doktor zaten on dakika daha gecikseydin doğururdun demiş, arabada doğuracak diye korkmuşlar
Canım yamukluk falan olmaz hiç korkma. Benim karnımın derisi ince, bebek hareket ederken böyle karnıma bastırıyorum, oynuyorum. Poposu, ayakları, başı filan sivri sivri elliyorum, hoşuma gidiyor o sertliği hissetmek. Eşim de diyor çocuğu rahatsız edip durma diye ama dayanamıyorum kesedeki su bebekleri darbelerden vs koruyor zaten, bence birşey olmaz. Ne tarafın rahatsa oraya yatmaya devam et canım, az kaldı Allahın izniyle bir doğursakta doğum sonrası dertlerine geçsek ya

Merhaba arkadaşlar. Doğum çantanıza mama koyacak mısınız? Oğlumda mama vermediğimden dolayı 15 günlükken 400 gram kaybedip sarılıktan hastanede yatmıştı. Meğer emerken çok süt çekemiyormuş. Bende bu sefer doğum çantama koymayı düşünüyorum. 6 yıl evvel sma veriyordum çok iyiydi. Şuan hangi mama daha iyi bilmiyorum. Size danışmak istedim, siz nasıl yapacaksınız, açıkçası emzirme konusunda çok tecrübesizim yine korkuyorum kilo kaybeder diye şuan emzirme sanatı kitabını bitirdim, emzirme danışnanlarını da takip edyorum ama yine de doğum çantasına mama koymak istiyorym. En azından sarılık riski gidinceye kadar biberon kullanmadan eds yle vereyim diyorum.

Ay bende acaba cocugun bir yerini sıkıstirir miyim diye dusun dusun yatamiyorum
Ben koymayi dusunuyorum canim. Konustugum arkadaslarimin doktorlari ve internette takip ettigim bazi influecarlarin doktorlari hipp organigi onermis. Bende suan o marka yi dusunuyorum fikrim degismez ise

Hipp ide listeye aldım. Ben sadece sma ve aptamili kullanmıştım.aptamilden memnun kalmamıştım. Sma da başlarda çok fazla gaz yapmıştı hatırlıyorum. O yüzden daha önce kullanan annelerimize danışmak istiyorum.

Benim nasip olursa 3. Doğumum olacak canım, aynen birinci filan olsa bende cesaret edemezdim, ikinci doğumumda, nişanım geldi, hafif hafif ağrılarım başladı bende temizliğe başladım evi baştan aşağı temizleyip hazırlanıp gitmiştim, ikinci doğumumda birinciye göre daha kolay olmuştu, ilk doğumda yatarak suni sancı çekmiştim çok zor gelmişti, belki ondan biraz daha kolay geldi ikinci, sezeryan olsa daha kolay gibi sanki bilmiyorum, ev işini kendi kişisel temizliğini rahat rahat yaparsın gidersin ama böyle her an herşeye hazır olmam lazım gibi geliyor, bu aralar hep böyle derin düşünceler içindeyim

Evet okudugum kadari ile gaz problemi yasayan aptamil kullanan bebeklerin doktorlari hipp onermis ve rahatlama oldu yazanlar olmustu. Muhtemelen bebege ve annenin yediklerine gore de degisebiliyor sanirim. Bende beklemedeyim bakalim tecrubeli anneler ne kullanmis

Kızlar çantayı mümkünse erkenden hazırlayın. Eksik cikiyo sonradan düşünüp duruyo insan sonra hep
Sanirim bende onumuzdeki haftadan itibaren baslayacagim. Zaten cogu urun geldi hazir en azindan acil bir durumda sikinti yasanmaz.
Evet bende yavaştan hazırlıyorum. E bebekten dependi sipaeiş edicem de daha önce kulllanan var mı? Çok fazla kilo almadım,orta boy tam olur mu? Hangisi daha rahat olur?
Ben orta boy aldim m beden suan denedim tam oldu gibi ama sanki l daha rahat mi olurmus acaba. 75 kg yum. Oyle gobek ustune fln cikmadi

Bende 1.74 boy 70 kiloyum L mı alsam acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…