- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
En erken tarihlerden biri de benim canım bakalım ne zaman olur.3 hafta sonra doğum haberi almaya başlarmıyız en erken kimin olur haftasına göre
Ben 1.60 boy, şuan 59 kiloyum M beden aldım canım. Denemedim ama bir tanesine açtım baktım iyi gibi, olur inşallah.Evet bende yavaştan hazırlıyorum. E bebekten dependi sipaeiş edicem de daha önce kulllanan var mı? Çok fazla kilo almadım,orta boy tam olur mu? Hangisi daha rahat olur?
Hmm, benim daha 2 ayım var son aylarda daha fazla kilo alıyoruz, en az 3-4 kilo alır 75 kiloya çıkarım diyorum. en iyisi L alayım ben.En erken tarihlerden biri de benim canım bakalım ne zaman olur.Ayy şaka gibi ya doğum zamanlarına geldik çok şükür. Sağlıkla kucağımıza alsaydık Bi
Ben 1.60 boy, şuan 59 kiloyum M beden aldım canım. Denemedim ama bir tanesine açtım baktım iyi gibi, olur inşallah.
Bende 1.74 boy 70 kiloyum L mı alsam acaba?
Bende 1.74 m canim yanlari esniyor gibi ama rahat gelmedi acikcasi bana. Elinde L olan biri olcu soylese guzel olur ben sana foto atayim olcuyle
Anladım canım, hemen hemen vücut yapılarımız aynı. M seni sıktıysa beni de kesin sıkar. Çünkü daha 2 ay var. Ben genellikle son aylarda çok kilo alıyorum. Çok teşekkür ederi bu arada foto için
Doktorlar zaten sol tarafa yatmayı öneriyor, doğruyu yapmış oluyorsunuz :) sağ tarafa yatınca, orada bir ana damar varmış sanırım, ona baskı oluyormuş, ve kan gidişini biraz engelliyormuş. Bunu hem doktorum hem de youtube'dan yaptığım bir yoga videosunda söylemişlerdi.Ya neresi denk geliyorsa bir süredir sağ kaburgama çok baskı yapıyor bir de benim bebiş tamamen sağa yerleşti sanırım sağ tarafıma yatamıyorum geceleri çocuk eziliyormuş gibi oluyor sola yatınca sıkıntı yok. Bir tarafı yamuk falan olur diye korkmaya başladım
L de cok buyuk farklar yoksa daha iyi olur canim. Giymeside sikinti olmamasi gerek cunku. Ben hangi akla hizmet M aldiysamAnladım canım, hemen hemen vücut yapılarımız aynı. M seni sıktıysa beni de kesin sıkar. Çünkü daha 2 ay var. Ben genellikle son aylarda çok kilo alıyorum. Çok teşekkür ederi bu arada foto için
Boyumuz seninle hemen hemen aynı canım, ben 61 kiloyum şu an. Sen kaç kilosun ve m sıktı? Ona göre alayım ben deL de cok buyuk farklar yoksa daha iyi olur canim. Giymeside sikinti olmamasi gerek cunku. Ben hangi akla hizmet M aldiysam
Canım ben şuan 78 kıloyum L beden aldim . Zaten doğumdan hemen sonra 10 kilo gidiyor . Ben şükür hazırladım. Sonra düşündüm başka şeylerde cıktı onlarida bu hafta koyarsam tamam. Dependn mucize gibi biisy cnm kesinlikle çantanda olsunEvet bende yavaştan hazırlıyorum. E bebekten dependi sipaeiş edicem de daha önce kulllanan var mı? Çok fazla kilo almadım,orta boy tam olur mu? Hangisi daha rahat olur?
Ben 5 hafta sonra srzeryan olacağım. Eylül 24ü bekliyorum3 hafta sonra doğum haberi almaya başlarmıyız en erken kimin olur haftasına göre
Canım yıkaması ütülemesi biraz zor oldu hep küçük ya . Paketlicen falan . Ben evde büyük temizlik falan yapcam birde okullar acilcak hemen çıksın istedim ama zor tabi toparlamak hazırlamakSanirim bende onumuzdeki haftadan itibaren baslayacagim. Zaten cogu urun geldi hazir en azindan acil bir durumda sikinti yasanmaz.
Ben orta boy aldim m beden suan denedim tam oldu gibi ama sanki l daha rahat mi olurmus acaba. 75 kg yum. Oyle gobek ustune fln cikmadi
Maşallah ne kadar az kalmış :) tam kaç hafta şu anBen 5 hafta sonra srzeryan olacağım. Eylül 24ü bekliyorum
Ben suan 75 im canimBoyumuz seninle hemen hemen aynı canım, ben 61 kiloyum şu an. Sen kaç kilosun ve m sıktı? Ona göre alayım ben de
Canım dar gelirse rahat etmezsen m bedenle.kenarlarindanr hafif makasla kesersin o zman rahat olurBen suan 75 im canimgerci soyle de bisey var bazisinin kalca kismi cok dar benim oyle degil. Cok buyuk kalcalarim yok ama hani o varla yok poposu olanlar kadar degilim belki benimki o sebep
En temizi ben olculerimi yazayim size
Sezeryan kesigi atilan yer 104
Popo etrafim 111
Ic kalin bacak 56
Bgn 32+5im.gebelik osteoporozu olduğu icin Doktorum 38 bitince alırız dedi. Tabi kendisi erken gelmezse kızımın.Maşallah ne kadar az kalmış :) tam kaç hafta şu an
Merhaba arkadaşlar. Doğum çantanıza mama koyacak mısınız? Oğlumda mama vermediğimden dolayı 15 günlükken 400 gram kaybedip sarılıktan hastanede yatmıştı. Meğer emerken çok süt çekemiyormuş. Bende bu sefer doğum çantama koymayı düşünüyorum. 6 yıl evvel sma veriyordum çok iyiydi. Şuan hangi mama daha iyi bilmiyorum. Size danışmak istedim, siz nasıl yapacaksınız, açıkçası emzirme konusunda çok tecrübesizim yine korkuyorum kilo kaybeder diyeşuan emzirme sanatı kitabını bitirdim, emzirme danışnanlarını da takip edyorum ama yine de doğum çantasına mama koymak istiyorym. En azından sarılık riski gidinceye kadar biberon kullanmadan eds yle vereyim diyorum.
Hemen istettimCanım ben şuan 78 kıloyum L beden aldim . Zaten doğumdan hemen sonra 10 kilo gidiyor . Ben şükür hazırladım. Sonra düşündüm başka şeylerde cıktı onlarida bu hafta koyarsam tamam. Dependn mucize gibi biisy cnm kesinlikle çantanda olsun
Haklısın bende kesinlikle koyacağım inş., en azından bebek biraz güçlenincwye kadar kullanırım. Şırınga+parmaklada besleyebiliriz mama verirken. Neyse bir doğsunlar inş sık sık danışırız bu konuşarı. Bu arada Fikrim giderek sma dan hippe doğru kayıyorBen koyacağım. Ne bebeğe eziyete ne de kendimize strese gerek yok. Çay kaşığı ile versek meme reddi yaşanmaz. Tabi süt inerse çok daha iyi ama inmezse iyice stres oluruz.
Hipp combiotic ile başlayıp ihtiyaç hali devam ederse aptamil ve sma ile devam etmeyi düşünüyorum.
Ben de hastane cantasina koymakta kararsizim ama alcam galiba. Pediatris bi arkadadi var arkadasimin. O hipp oneriyomus. Arkadasim da hipp kullanmis. Hipp alirim ama hangisini bilmiom onla ilgili bisi demedi sadece hipp dediMerhaba arkadaşlar. Doğum çantanıza mama koyacak mısınız? Oğlumda mama vermediğimden dolayı 15 günlükken 400 gram kaybedip sarılıktan hastanede yatmıştı. Meğer emerken çok süt çekemiyormuş. Bende bu sefer doğum çantama koymayı düşünüyorum. 6 yıl evvel sma veriyordum çok iyiydi. Şuan hangi mama daha iyi bilmiyorum. Size danışmak istedim, siz nasıl yapacaksınız, açıkçası emzirme konusunda çok tecrübesizim yine korkuyorum kilo kaybeder diyeşuan emzirme sanatı kitabını bitirdim, emzirme danışnanlarını da takip edyorum ama yine de doğum çantasına mama koymak istiyorym. En azından sarılık riski gidinceye kadar biberon kullanmadan eds yle vereyim diyorum.
Ben 68 kiloyum su an. Ama L aldim. Internetteki anneler buyuk beden alinmasini tavsiye etmis. Rahat olur diye ben de buyuk aldimEvet bende yavaştan hazırlıyorum. E bebekten dependi sipaeiş edicem de daha önce kulllanan var mı? Çok fazla kilo almadım,orta boy tam olur mu? Hangisi daha rahat olur?
Cnm bebekte ya da damarlarda sikinti yoksa sag sol fark etmiyomus. Bikac kez kendi doktoruma da sordum istedigin tarafa yatabilirsin dedi. Kagan kocatepe de ayni seyi soyluyor. Nasil rahatsan oyle yat bi sorunun yoksaDoktorlar zaten sol tarafa yatmayı öneriyor, doğruyu yapmış oluyorsunuz :) sağ tarafa yatınca, orada bir ana damar varmış sanırım, ona baskı oluyormuş, ve kan gidişini biraz engelliyormuş. Bunu hem doktorum hem de youtube'dan yaptığım bir yoga videosunda söylemişlerdi.
Ben de sola yatmaya çalışıyorum ama uyuşunca sağa dönüyorum mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?