2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
3 hafta sonra doğum haberi almaya başlarmıyız en erken kimin olur haftasına göre
En erken tarihlerden biri de benim canım bakalım ne zaman olur. Ayy şaka gibi ya doğum zamanlarına geldik çok şükür. Sağlıkla kucağımıza alsaydık Bi
Evet bende yavaştan hazırlıyorum. E bebekten dependi sipaeiş edicem de daha önce kulllanan var mı? Çok fazla kilo almadım,orta boy tam olur mu? Hangisi daha rahat olur?
Ben 1.60 boy, şuan 59 kiloyum M beden aldım canım. Denemedim ama bir tanesine açtım baktım iyi gibi, olur inşallah.

Hmm, benim daha 2 ayım var son aylarda daha fazla kilo alıyoruz, en az 3-4 kilo alır 75 kiloya çıkarım diyorum. en iyisi L alayım ben.

Doktorlar zaten sol tarafa yatmayı öneriyor, doğruyu yapmış oluyorsunuz :) sağ tarafa yatınca, orada bir ana damar varmış sanırım, ona baskı oluyormuş, ve kan gidişini biraz engelliyormuş. Bunu hem doktorum hem de youtube'dan yaptığım bir yoga videosunda söylemişlerdi.
Ben de sola yatmaya çalışıyorum ama uyuşunca sağa dönüyorum mecbur

Anladım canım, hemen hemen vücut yapılarımız aynı. M seni sıktıysa beni de kesin sıkar. Çünkü daha 2 ay var. Ben genellikle son aylarda çok kilo alıyorum. Çok teşekkür ederi bu arada foto için
L de cok buyuk farklar yoksa daha iyi olur canim. Giymeside sikinti olmamasi gerek cunku. Ben hangi akla hizmet M aldiysam

L de cok buyuk farklar yoksa daha iyi olur canim. Giymeside sikinti olmamasi gerek cunku. Ben hangi akla hizmet M aldiysam
Boyumuz seninle hemen hemen aynı canım, ben 61 kiloyum şu an. Sen kaç kilosun ve m sıktı? Ona göre alayım ben de

Evet bende yavaştan hazırlıyorum. E bebekten dependi sipaeiş edicem de daha önce kulllanan var mı? Çok fazla kilo almadım,orta boy tam olur mu? Hangisi daha rahat olur?
Canım ben şuan 78 kıloyum L beden aldim . Zaten doğumdan hemen sonra 10 kilo gidiyor . Ben şükür hazırladım. Sonra düşündüm başka şeylerde cıktı onlarida bu hafta koyarsam tamam. Dependn mucize gibi biisy cnm kesinlikle çantanda olsun

Canım yıkaması ütülemesi biraz zor oldu hep küçük ya . Paketlicen falan . Ben evde büyük temizlik falan yapcam birde okullar acilcak hemen çıksın istedim ama zor tabi toparlamak hazırlamak

Boyumuz seninle hemen hemen aynı canım, ben 61 kiloyum şu an. Sen kaç kilosun ve m sıktı? Ona göre alayım ben de
Ben suan 75 im canim gerci soyle de bisey var bazisinin kalca kismi cok dar benim oyle degil. Cok buyuk kalcalarim yok ama hani o varla yok poposu olanlar kadar degilim belki benimki o sebep

En temizi ben olculerimi yazayim size

Sezeryan kesigi atilan yer 104
Popo etrafim 111
Ic kalin bacak 56

Canım dar gelirse rahat etmezsen m bedenle.kenarlarindanr hafif makasla kesersin o zman rahat olur

Ben koyacağım. Ne bebeğe eziyete ne de kendimize strese gerek yok. Çay kaşığı ile versek meme reddi yaşanmaz. Tabi süt inerse çok daha iyi ama inmezse iyice stres oluruz.

Hipp combiotic ile başlayıp ihtiyaç hali devam ederse aptamil ve sma ile devam etmeyi düşünüyorum.

Hemen istettim

Haklısın bende kesinlikle koyacağım inş., en azından bebek biraz güçlenincwye kadar kullanırım. Şırınga+parmaklada besleyebiliriz mama verirken. Neyse bir doğsunlar inş sık sık danışırız bu konuşarı. Bu arada Fikrim giderek sma dan hippe doğru kayıyor

Ben de hastane cantasina koymakta kararsizim ama alcam galiba. Pediatris bi arkadadi var arkadasimin. O hipp oneriyomus. Arkadasim da hipp kullanmis. Hipp alirim ama hangisini bilmiom onla ilgili bisi demedi sadece hipp dedi
Ben 68 kiloyum su an. Ama L aldim. Internetteki anneler buyuk beden alinmasini tavsiye etmis. Rahat olur diye ben de buyuk aldim
Cnm bebekte ya da damarlarda sikinti yoksa sag sol fark etmiyomus. Bikac kez kendi doktoruma da sordum istedigin tarafa yatabilirsin dedi. Kagan kocatepe de ayni seyi soyluyor. Nasil rahatsan oyle yat bi sorunun yoksa

Kızlar instagramda bazı anne hesapları takip ediyorum. Birisi sormuş hastane çantama mama hangi marka koymalıyız diye, kadın kesinlikle reddediyor koymayı, asla koymayın emzirsin diyor. Sanki anneler çok meraklı mama vermeye. Olur da ilk zamanlar Süt az gelirse diye bende küçük bir kutu almayı düşünüyorum, ne olur ne olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…