- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
Gözün aydın canım şükür suyu düzelmişBen yine doktordan geliyorum kızlar. Çok şükür bebeğin suyu düzelmiş biraz daha. Gerçekten su içmek her şeyin ilacıymış aman dikkat edin. Haftaya yine kontrole çağırdı doktor maşallah bebişi sık sık görüyoruz
Hayırlı olsun canımKızlar beşiği aldım kurdum dayanamadım. daha 1 buçuk ay var ama olsunhiçbir hasarı olmadan geldi kurulumu da gayet kolay. Oto koltuğuyla şifonyeri de aldık bizim alışveriş bitti galiba
Csnim bende sol taraf a yatıyorum sol taraf sglikli hem kan gider hem kilo alır kan sayesindedeYa neresi denk geliyorsa bir süredir sağ kaburgama çok baskı yapıyor bir de benim bebiş tamamen sağa yerleşti sanırım sağ tarafıma yatamıyorum geceleri çocuk eziliyormuş gibi oluyor sola yatınca sıkıntı yok. Bir tarafı yamuk falan olur diye korkmaya başladım
Kardeşim de hastanenin asansörinde doğurdu kafası çıktı hemen odaya aldilar çatala çıkmadan doğurduDoktor zaten on dakika daha gecikseydin doğururdun demiş, arabada doğuracak diye korkmuşlar
Canım yamukluk falan olmaz hiç korkma. Benim karnımın derisi ince, bebek hareket ederken böyle karnıma bastırıyorum, oynuyorum. Poposu, ayakları, başı filan sivri sivri elliyorum, hoşuma gidiyor o sertliği hissetmek. Eşim de diyor çocuğu rahatsız edip durma diye ama dayanamıyorumkesedeki su bebekleri darbelerden vs koruyor zaten, bence birşey olmaz. Ne tarafın rahatsa oraya yatmaya devam et canım, az kaldı Allahın izniyle bir doğursakta doğum sonrası dertlerine geçsek ya
Sanirm ben ilk dogururum 17 Eylül ile 24 Eylül arası gelir 38_39 haftada olur3 hafta sonra doğum haberi almaya başlarmıyız en erken kimin olur haftasına göre
Canım bende Alaçam mama iki kızımda sarılık oldu sütüm gelene kadar aç kaldılar iyileşmediler bende korkuyorum yine sıkıntı olur diyeMerhaba arkadaşlar. Doğum çantanıza mama koyacak mısınız? Oğlumda mama vermediğimden dolayı 15 günlükken 400 gram kaybedip sarılıktan hastanede yatmıştı. Meğer emerken çok süt çekemiyormuş. Bende bu sefer doğum çantama koymayı düşünüyorum. 6 yıl evvel sma veriyordum çok iyiydi. Şuan hangi mama daha iyi bilmiyorum. Size danışmak istedim, siz nasıl yapacaksınız, açıkçası emzirme konusunda çok tecrübesizim yine korkuyorum kilo kaybeder diyeşuan emzirme sanatı kitabını bitirdim, emzirme danışnanlarını da takip edyorum ama yine de doğum çantasına mama koymak istiyorym. En azından sarılık riski gidinceye kadar biberon kullanmadan eds yle vereyim diyorum.
Ben benBaşlarız sanki Ya, bende merak ediyorum bakalım ilk kim kavuşacak yavrusuna ekim analarından
Ben de koymayacagim canım. Tabiki mamaya düşman da değilim gerekirse alırım ama çantaya koymak istemiyorum. Psikolojik olarak sütümun inmeme ihtimalini düşünmek istemiyorum, kendimi emzirecekmisim gibi hazırlamak istiyorum. He gerek olursa her yer eczane zaten , iki dk sonra alınır diye düşünüyorumKızlar instagramda bazı anne hesapları takip ediyorum. Birisi sormuş hastane çantama mama hangi marka koymalıyız diye, kadın kesinlikle reddediyor koymayı, asla koymayın emzirsin diyor. Sanki anneler çok meraklı mama vermeye. Olur da ilk zamanlar Süt az gelirse diye bende küçük bir kutu almayı düşünüyorum, ne olur ne olmaz.
Canım çoğu kişi 34 gibi başlıyor aslında. Ama yavaş yavaş başla , aman diyimCanım söylemiştin ama unuttum, bu ara B12 içmiyorum dabu pilates topuyla hareketlere 34de mi yoksa 36da mı başlıyorduk? Yarın kontrole gideceğim, bebeğin kilosu ve sağlık durumuna göre doktora da danışıp artık pilates hareketlerine başlamak istiyorum da The
Kendini en iyi sen tanırsın canım, sana nasıl iyi gelecekse öyle yap Tabiki. Normalde bende sen gibi düşünüyordum ama geçen gün bir rüya gördüm çok etkilendim, o yüzden biraz kendimi garantiye almak istiyorum sanırımBen de koymayacagim canım. Tabiki mamaya düşman da değilim gerekirse alırım ama çantaya koymak istemiyorum. Psikolojik olarak sütümun inmeme ihtimalini düşünmek istemiyorum, kendimi emzirecekmisim gibi hazırlamak istiyorum. He gerek olursa her yer eczane zaten , iki dk sonra alınır diye düşünüyorum
Anladım canım ben m alayım benceBen suan 75 im canimgerci soyle de bisey var bazisinin kalca kismi cok dar benim oyle degil. Cok buyuk kalcalarim yok ama hani o varla yok poposu olanlar kadar degilim belki benimki o sebep
En temizi ben olculerimi yazayim size
Sezeryan kesigi atilan yer 104
Popo etrafim 111
Ic kalin bacak 56
Aynen canım ben canlı olarak görmediğim için tam nasıl olduğunu bilmiyorum ama kesmek sıkıntı olmazsa keserim :)Canım dar gelirse rahat etmezsen m bedenle.kenarlarindanr hafif makasla kesersin o zman rahat olur
Anladım canım , hakkında hayırlısı olsun inşallahBgn 32+5im.gebelik osteoporozu olduğu icin Doktorum 38 bitince alırız dedi. Tabi kendisi erken gelmezse kızımın.
Aman doğru diyorsun, evde doğururum falan Allah korusunCanım çoğu kişi 34 gibi başlıyor aslında. Ama yavaş yavaş başla , aman diyimçünkü gerçekten etkili olduğunu düşünüyorum. Doktoruna muhakkak ayrıntılı sor
Anladım canım , tabiki herkes içine sineni yapmalı bı tarz konularda :) ama kendini rüyalara göre yönlendirme sakin. Öyle saçma rüyalar görüyorum ki , anlam çıkarsam ohooKendini en iyi sen tanırsın canım, sana nasıl iyi gelecekse öyle yap Tabiki. Normalde bende sen gibi düşünüyordum ama geçen gün bir rüya gördüm çok etkilendim, o yüzden biraz kendimi garantiye almak istiyorum sanırımrüyamda bebeğim emiyor ama süt çıkmıyordu, mama arıyordum bulamıyorum, bebek ağlıyordu falan. Bir uyandım ter içindeyim, karnımı elliyorum doğurdum mu diye. Bilinçaltı bir rüya belli ama korktum ne bileyim
Ben koyacam canım iki doğumda koymadım deidm emecek sıkıntı çıkmaz diye düşündük ama yine sarılık enfeksiyon oldu hemşireler izin vermedi süt e emzir dedi birazda öyle böyle yavrularım aç kaldı sariliklsri çabuk geçmedi bana daiskence oldu o günler oyuzden bende küçük bir kavanoza koyacam ne olur ne olmaz öncelik kendi sütümi verecem zaten o yüzden meme ucu çıkarıcı pompa Alaçam lansinoh sırf birdaha meme ucu sıkıntısı yarası çekmemek içinKızlar instagramda bazı anne hesapları takip ediyorum. Birisi sormuş hastane çantama mama hangi marka koymalıyız diye, kadın kesinlikle reddediyor koymayı, asla koymayın emzirsin diyor. Sanki anneler çok meraklı mama vermeye. Olur da ilk zamanlar Süt az gelirse diye bende küçük bir kutu almayı düşünüyorum, ne olur ne olmaz.
Ben de senin gibi düşünüyorum, çantaya koymayacağım. Zaten gerekli olduğunda çoğu hastane de veriyor diye biliyorumBen de koymayacagim canım. Tabiki mamaya düşman da değilim gerekirse alırım ama çantaya koymak istemiyorum. Psikolojik olarak sütümun inmeme ihtimalini düşünmek istemiyorum, kendimi emzirecekmisim gibi hazırlamak istiyorum. He gerek olursa her yer eczane zaten , iki dk sonra alınır diye düşünüyorum
Hastane veriyor mu bilmiyorum canım, hani vermezse bile tonla eczane var bulunur yani. Kesinlikle öyle süt olmadığı halde bebeği aç bırakacak, zayıflatacak, sarılık yapacak biri değilim ama çantaya koymayacagim yalnızca :)Ben de senin gibi düşünüyorum, çantaya koymayacağım. Zaten gerekli olduğunda çoğu hastane de veriyor diye biliyorum
Benim bu sene temmuzda küçük kizkardeism ilk doğumunu yaptı , doktoru yüzünden erken doğurduAman doğru diyorsun, evde doğururum falan Allah korusunher gün yürüyüş, ev işi, kedinin peşindeyim falan hareketliyim bayağı. Birde topla iyice gevşetmiyim bedenimi, kontrollü gideyim canım
Veriyorlar canım Türkiye'de hastaneler sıkıntı yaşanmıyorBen de senin gibi düşünüyorum, çantaya koymayacağım. Zaten gerekli olduğunda çoğu hastane de veriyor diye biliyorum
Valla canım kesinlikle koymalısın ben ilkinde koymadım çok ama çok pişman oldum ilk gebelikti yaş 22 tecrubesizdim ama şimdi zaten özeldeyim egerki emmeme gibi durum veya az gelirse hemen alcamKızlar instagramda bazı anne hesapları takip ediyorum. Birisi sormuş hastane çantama mama hangi marka koymalıyız diye, kadın kesinlikle reddediyor koymayı, asla koymayın emzirsin diyor. Sanki anneler çok meraklı mama vermeye. Olur da ilk zamanlar Süt az gelirse diye bende küçük bir kutu almayı düşünüyorum, ne olur ne olmaz.
Canım Inan hareketli tempolu anne cabuk doğuruyo. Ben mecbur bir tane oğlum var ev iş güç herşeyle uğraşıyom korkuyom erken gelcek diyeAman doğru diyorsun, evde doğururum falan Allah korusunher gün yürüyüş, ev işi, kedinin peşindeyim falan hareketliyim bayağı. Birde topla iyice gevşetmiyim bedenimi, kontrollü gideyim canım
O yüzden bu sefer temkinli olmak istiyorum. Umarım hepimiz in sütü yeterli gelir ve sıkıntısız emzirir, kolayca atlatırız bu dönemiBenim göğüs ucu problemim ve çocuklarımında sarılık probkemi olmsdaydı bende mama koymaxdım. Ama 2 çocugumda da etecrübe ettim vermediğim için kilo verdiker ve hastanede yattılar
Aynen cnm benimde göğüs ucu problemim var .emmedigi için sarılık oldu. Ama ben genede mama vermedim manuel pompayla sağdım içirdim hep cabuk geçti sarılık. Ama şimdiki aklım olsa ne öyle çok uğraşmisim mama neden almadim bilmiyorum işte hepsi tecrubesizlikBenim göğüs ucu problemim ve çocuklarımında sarılık probkemi olmsdaydı bende mama koymaxdım. Ama 2 çocugumda da etecrübe ettim vermediğim için kilo verdiker ve hastanede yattılar
Aynen ilk doğum yapacaklar size sesleniyorumV
Valla canım kesinlikle koymalısın ben ilkinde koymadım çok ama çok pişman oldum ilk gebelikti yaş 22 tecrubesizdim ama şimdi zaten özeldeyim egerki emmeme gibi durum veya az gelirse hemen alcam
Bende inş bol bol sağacam o zamanlar bilmiyordym, belki o zaman mamaya da gerek kalmaz. Ama her ihtimale karsı yanı başımda bulunsınAynen cnm benimde göğüs ucu problemim var .emmedigi için sarılık oldu. Ama ben genede mama vermedim manuel pompayla sağdım içirdim hep cabuk geçti sarılık. Ama şimdiki aklım olsa ne öyle çok uğraşmisim mama neden almadim bilmiyorum işte hepsi tecrubesizlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?