2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canım söylemiştin ama unuttum, bu ara B12 içmiyorum da bu pilates topuyla hareketlere 34de mi yoksa 36da mı başlıyorduk? Yarın kontrole gideceğim, bebeğin kilosu ve sağlık durumuna göre doktora da danışıp artık pilates hareketlerine başlamak istiyorum da The

Gözün aydın canım şükür suyu düzelmiş
Kızlar beşiği aldım kurdum dayanamadım. daha 1 buçuk ay var ama olsun hiçbir hasarı olmadan geldi kurulumu da gayet kolay. Oto koltuğuyla şifonyeri de aldık bizim alışveriş bitti galiba
Hayırlı olsun canım güle güle kullansın minik yavrucak
Csnim bende sol taraf a yatıyorum sol taraf sglikli hem kan gider hem kilo alır kan sayesindede
Kardeşim de hastanenin asansörinde doğurdu kafası çıktı hemen odaya aldilar çatala çıkmadan doğurdu
3 hafta sonra doğum haberi almaya başlarmıyız en erken kimin olur haftasına göre
Sanirm ben ilk dogururum 17 Eylül ile 24 Eylül arası gelir 38_39 haftada olur sezeryen
36.haftada randevu Alaçam ameliyat için
Canım bende Alaçam mama iki kızımda sarılık oldu sütüm gelene kadar aç kaldılar iyileşmediler bende korkuyorum yine sıkıntı olur diye
Başlarız sanki Ya, bende merak ediyorum bakalım ilk kim kavuşacak yavrusuna ekim analarından
Ben ben inşallah ya kazasız belasız gelir günlerim kavusurum oğluma

Ben de koymayacagim canım. Tabiki mamaya düşman da değilim gerekirse alırım ama çantaya koymak istemiyorum. Psikolojik olarak sütümun inmeme ihtimalini düşünmek istemiyorum, kendimi emzirecekmisim gibi hazırlamak istiyorum. He gerek olursa her yer eczane zaten , iki dk sonra alınır diye düşünüyorum

Canım çoğu kişi 34 gibi başlıyor aslında. Ama yavaş yavaş başla , aman diyim çünkü gerçekten etkili olduğunu düşünüyorum. Doktoruna muhakkak ayrıntılı sor

Kendini en iyi sen tanırsın canım, sana nasıl iyi gelecekse öyle yap Tabiki. Normalde bende sen gibi düşünüyordum ama geçen gün bir rüya gördüm çok etkilendim, o yüzden biraz kendimi garantiye almak istiyorum sanırım rüyamda bebeğim emiyor ama süt çıkmıyordu, mama arıyordum bulamıyorum, bebek ağlıyordu falan. Bir uyandım ter içindeyim, karnımı elliyorum doğurdum mu diye. Bilinçaltı bir rüya belli ama korktum ne bileyim

Anladım canım ben m alayım bence
Canım dar gelirse rahat etmezsen m bedenle.kenarlarindanr hafif makasla kesersin o zman rahat olur
Aynen canım ben canlı olarak görmediğim için tam nasıl olduğunu bilmiyorum ama kesmek sıkıntı olmazsa keserim :)
Bgn 32+5im.gebelik osteoporozu olduğu icin Doktorum 38 bitince alırız dedi. Tabi kendisi erken gelmezse kızımın.
Anladım canım , hakkında hayırlısı olsun inşallah

Canım çoğu kişi 34 gibi başlıyor aslında. Ama yavaş yavaş başla , aman diyim çünkü gerçekten etkili olduğunu düşünüyorum. Doktoruna muhakkak ayrıntılı sor
Aman doğru diyorsun, evde doğururum falan Allah korusun her gün yürüyüş, ev işi, kedinin peşindeyim falan hareketliyim bayağı. Birde topla iyice gevşetmiyim bedenimi, kontrollü gideyim canım

Anladım canım , tabiki herkes içine sineni yapmalı bı tarz konularda :) ama kendini rüyalara göre yönlendirme sakin. Öyle saçma rüyalar görüyorum ki , anlam çıkarsam ohoo

Ben koyacam canım iki doğumda koymadım deidm emecek sıkıntı çıkmaz diye düşündük ama yine sarılık enfeksiyon oldu hemşireler izin vermedi süt e emzir dedi birazda öyle böyle yavrularım aç kaldı sariliklsri çabuk geçmedi bana daiskence oldu o günler oyuzden bende küçük bir kavanoza koyacam ne olur ne olmaz öncelik kendi sütümi verecem zaten o yüzden meme ucu çıkarıcı pompa Alaçam lansinoh sırf birdaha meme ucu sıkıntısı yarası çekmemek için ne olur ne olmaz çantaya koyacam

Ben de senin gibi düşünüyorum, çantaya koymayacağım. Zaten gerekli olduğunda çoğu hastane de veriyor diye biliyorum

Ben de senin gibi düşünüyorum, çantaya koymayacağım. Zaten gerekli olduğunda çoğu hastane de veriyor diye biliyorum
Hastane veriyor mu bilmiyorum canım, hani vermezse bile tonla eczane var bulunur yani. Kesinlikle öyle süt olmadığı halde bebeği aç bırakacak, zayıflatacak, sarılık yapacak biri değilim ama çantaya koymayacagim yalnızca :)

Aman doğru diyorsun, evde doğururum falan Allah korusun her gün yürüyüş, ev işi, kedinin peşindeyim falan hareketliyim bayağı. Birde topla iyice gevşetmiyim bedenimi, kontrollü gideyim canım
Benim bu sene temmuzda küçük kizkardeism ilk doğumunu yaptı , doktoru yüzünden erken doğurdu
Yazaten kızın adet tarihi 23ekimdi normal doğum tarihi ortalama temmuzun sonu olacaktı
Ama doktor hep dedi 15 temmuzda doğumun olacak dedi sozde özel hastaneydi ultrason öyle diyormus doğum tarihi diye
Benim kız kardeism de hergun yürüdü normal doğum için yavaştan spor yaptı egzersiz 12 Eylül'de suyu geldi gitti doğuma suyu azaldı diye seseryend yaptı çocuk 37+4 günlük doğdu ve 2,700 Gr doğdu 20 gün yoğun bakımda kaldı ciğeri dışardaki havayı alacsk kadar gelismemisti şükür atlattı bitti o günleri sen yine erken başlama egzersizlere csnim adet tarihinden 3 ay eksilt 1 hafta eklesen zaten 40 hafta hangi güne Denk gelir anlaşılır

Veriyorlar canım Türkiye'de hastaneler sıkıntı yaşanmıyor
Ben Almanya'da ikinci doğumum oldu birdaisteodm vermediler illa kendi sütun var içir dediler ne eziyet çektim o 3 gün seseryend halimle

V
Valla canım kesinlikle koymalısın ben ilkinde koymadım çok ama çok pişman oldum ilk gebelikti yaş 22 tecrubesizdim ama şimdi zaten özeldeyim egerki emmeme gibi durum veya az gelirse hemen alcam

Benim göğüs ucu problemim ve çocuklarımında sarılık probkemi olmsdaydı bende mama koymaxdım. Ama 2 çocugumda da etecrübe ettim vermediğim için kilo verdiker ve hastanede yattılar

Canım Inan hareketli tempolu anne cabuk doğuruyo. Ben mecbur bir tane oğlum var ev iş güç herşeyle uğraşıyom korkuyom erken gelcek diye

Benim göğüs ucu problemim ve çocuklarımında sarılık probkemi olmsdaydı bende mama koymaxdım. Ama 2 çocugumda da etecrübe ettim vermediğim için kilo verdiker ve hastanede yattılar
O yüzden bu sefer temkinli olmak istiyorum. Umarım hepimiz in sütü yeterli gelir ve sıkıntısız emzirir, kolayca atlatırız bu dönemi

Aynen cnm benimde göğüs ucu problemim var .emmedigi için sarılık oldu. Ama ben genede mama vermedim manuel pompayla sağdım içirdim hep cabuk geçti sarılık. Ama şimdiki aklım olsa ne öyle çok uğraşmisim mama neden almadim bilmiyorum işte hepsi tecrubesizlik

V

Valla canım kesinlikle koymalısın ben ilkinde koymadım çok ama çok pişman oldum ilk gebelikti yaş 22 tecrubesizdim ama şimdi zaten özeldeyim egerki emmeme gibi durum veya az gelirse hemen alcam
Aynen ilk doğum yapacaklar size sesleniyorum ne olur ne olmaz mama koyun belki hastane vermez büyük ihtimal verirde ilk doğum da meme çok sıkıntılı olur siz o kafayla nasıl uğraşırsınız süt mü gelsin meme ucu mu çıksın memeyi nasil bosaltirim dersin kafa gider ne olur ne olmaz bazen bebekler memeyi tutmuyor biberona süt yap memenin üzerine damlatıp bebeği alistirirsiniz memeye sizin kararınız tsbi bende sn gibi çektim csnim tecrübesizlik ama hastane verdi mama sağ olsun Türkiye deki

Bende inş bol bol sağacam o zamanlar bilmiyordym, belki o zaman mamaya da gerek kalmaz. Ama her ihtimale karsı yanı başımda bulunsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…