2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
O yüzden bu sefer temkinli olmak istiyorum. Umarım hepimiz in sütü yeterli gelir ve sıkıntısız emzirir, kolayca atlatırız bu dönemi
Amin inşallah canım ben bu meme ucu için lansinoh un meme ucu çıkarıcı pompasını Alaçam inşallah işimi görür kurtarır beni o eziyetten

Bende inş bol bol sağacam o zamanlar bilmiyordym, belki o zaman mamaya da gerek kalmaz. Ama her ihtimale karsı yanı başımda bulunsın
Aynen cnm al. Çok iyi oluyor manuel çok yeterli ydi. Şimdi yine aynisindan aldim hastaneyede onu götürcem emmese direk onla sagicam

Şuan aranızda en kilolu ben miyim 87 kg daha vsr alacağım kilolar boy 170

Kullandim canım eşim almıştı eczaneye danışıp oda onu vermişti. Hatta içine süt falan toplaniyodu onuda bebeğe kaşıkla veriyodum
Ohh ne güzel ya Alaçam kesin kurtarıcı meleğim olacak inşallah

Senin sezeryandı galiba yanlış hatırlamıyorsam değilmi canım, yani günü bellidir demi, tam ekim başı normal doğum olduğuna göre sezeryan daha önceden gün veriyorlar, evet sürpriz bir şekilde erken doğum yapan olmazsa sen varsın sanırım, ayyyyy çok heyecanlı

Evet canım sezeryrn 36. Haftada hastaneye gidip gün Alaçam kontrol edecek bebeği ona göre 38_39 hafta arası doğum olur inşallah yani eylul17-24 arası gelir inşallah bende heyecanlıyım aramızda var tabi 1 Ekim olanlar ama bilmiyorum sezeryrn mi arzuss da sezeryrn olacsk 24 Eylül Muş

Anladım canım , tabiki herkes içine sineni yapmalı bı tarz konularda :) ama kendini rüyalara göre yönlendirme sakin. Öyle saçma rüyalar görüyorum ki , anlam çıkarsam ohoo
İnşallah boş yere almış oluruz da canım, cuk cuk emer bebişler
Bende içim rahat etsin diye alacağım canım ya. Yine sonuna kadar emzirmek için savaşırım, inşallah mamaya gerek kalmaz da bol bol sütümüz olur
Bende bebeğimin kilosunu çok merak ediyorum ya. Bu ara vitamin ilaç falan bıraktım, kanım çok düşük çıkmıştı. Kilo almıştır inşallah ya. Sıcaklardan çokta yiyemiyorum, canım istemiyor. Habire su içiyorum son birkaç gündür.
33+5 olcam canım yarın. Ufaktan bir başlayım, bakayım bir kez deneyeyim, vücuduma göre bir iki hafta daha geciktiririm olmazsa. Yürüyüşe devam ederim yine usul usul. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize

V

Valla canım kesinlikle koymalısın ben ilkinde koymadım çok ama çok pişman oldum ilk gebelikti yaş 22 tecrubesizdim ama şimdi zaten özeldeyim egerki emmeme gibi durum veya az gelirse hemen alcam
Bende koyayım ne olur ne olmaz, hazırda bulunsun diyorum ya. İnşallah gerek kalmaz da bol bol emer minnoşlarımız.
Canım Inan hareketli tempolu anne cabuk doğuruyo. Ben mecbur bir tane oğlum var ev iş güç herşeyle uğraşıyom korkuyom erken gelcek diye
Ay inşallah, kolay ve normal bir doğum olsun istiyorum ama bakalım, Allahtan hayırlısı bazen gün içinde şekerleme yapıp uyuyorum, kötü hissediyorum kendimi hareketsiz mi kalıyorum diye. Uyumayınca da olmuyor tabi

Ekim anaları diyoruz kendimize ama eylülde başlayacağız bebeleri kucaklamaya galiba inşaAllah, hayırlısıyla kavuşalımda Eylül, ekim farketmez

Aman hiç takma olacak elbet verilir zaten doğunca büyük bir miktarı gidiyor diyorlar. Emzirme döneminde de bol bol su içersen tatlı yerine yeşillik vs yersen verilir.
İnşallah canım veririrm da ger gebelikte hep süt olsun diye yedim yedim kilo veremedim birturlü inşallah bu sefer dikkat ederim bol salata yeşillik rezene çayı içerim bol su içerim toparlanır m

Ekim anaları diyoruz kendimize ama eylülde başlayacağız bebeleri kucaklamaya galiba inşaAllah, hayırlısıyla kavuşalımda Eylül, ekim farketmez
Sende Eylül anası oluyorsun hadi bakalım hayırlısı inşallah 1 ayımız kaldı kazasız belasız gelsinler minnoşlar

Amin insalalh canim sağ salim dorlgurursun kiznk tam vaktinde
İnsalalh sütümuz çoğalır gerek kalmaz mamaya acısız yarasiz memeyi tutarlar inşallah

Aman doğru diyorsun, evde doğururum falan Allah korusun her gün yürüyüş, ev işi, kedinin peşindeyim falan hareketliyim bayağı. Birde topla iyice gevşetmiyim bedenimi, kontrollü gideyim canım
37’den sonra başlanıyor canım, öncesinde başlama.

Mama konusunda bazı hastaneler veriyormuş, bazılarında ise mamayı sizin getirmeniz bekleniyormuş. Ben de ne olur ne olmaz koyayım diyorum, inşallah gerek kalmaz tabii. Şırınga şeklindeki şeylerden de aldım emmeme ihtimaline karşı, bir arkadaşım başlarda öyle verdi sütünü.

Bir de çocuk arada mama alınca memeyi reddedecek diye bir şey yok. Yine çevremde gördüğüm kadarıyla bazılarının bebekleri başlarda hem emdi hem de arada mamayla takviye almak durumunda kaldılar ama bu dönem geçince zaten sonra da mamayı bıraktılar tamamen emmeye döndüler.

Tek tarafa sürekli yatmak imkansız benim kemiklerim agirligimi tasiyamiyor sanırım. Yanlarım çok ağrıyor donunce de cocuk eziliyor gibi. Daha da cok var napcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…