Canım silikon meme ucu aldınız mı ?yani ben bakıyorum gümüş kapaklar ,kremler ve silikon meme ucu ne almalıyım hangisi daha işlevsel bilmiyorum .Tecrübeli anneler siz ne yaptınızAynen cnm benimde göğüs ucu problemim var .emmedigi için sarılık oldu. Ama ben genede mama vermedim manuel pompayla sağdım içirdim hep cabuk geçti sarılık. Ama şimdiki aklım olsa ne öyle çok uğraşmisim mama neden almadim bilmiyorum işte hepsi tecrubesizlik
Mamaya başlayinca birakmak cok zor ihtimal benim kizim karma beslendi çok şükür memeyi reddetmedi ama sütüm.tek başına hiç yetmedi mamayı doktor kontrolünde kullandım hep doktorun dediği ölçüde hastane çantasına mama koyacak arkadaşlar hastanedeyken sütun yetmediğini nasıl anlayıp da mama vereceksiniz. Şöyle söyleyeyim sütun yetmediğini göstergesi bebeğin kilo takibiyle oluyor. Ben doğumdan çıktım sütüm geldi hemen emzirmeye başladım bebeğim de emdi. Gece kan şekerine bakacağız gerekirse mama vereceğiz dedi hemşire ka şekerine bakıldı gayet iyiydi tamam dediler emzirmeye devam et sorun yok. Ertesi günü hastaneden çıkarken kilo kaybı da çok ideali 5. Gün kontrole çağırdılar gittiğimizde çok kilo vermişti ve sarılık yükselmişti ondan sonra emzirdikten sonra sağ kaşıkla ver dedi tekrar kontrole çağırdı dediğini yaptık ama benim sütüm çok azdı mamaya başlabatı doktor. Yani hastanede ilk gün kafaya göre mama vermek çok sağlıklı olmayabilir çünkü kiraz tanesi kadar midesi oluyor ilk gün bence asıl sıkıntı eve çıktıktan sonra takip edebilmek. O yüzden çantaya mama koymam. Gerekirse hemşireler veriyor vermezlerse de alın derler eczanede satiliyir Sonuçta. Bu arada hangi mamaya başlarsanız aynı mama ile devam edin. Mamanın markasını değiştirmek bebegin bağırsakları için iyi değilmiş. Mühendisin oğlunun incelemelerine bakınca aptalım almak mantıklı. Hem içeriği temiz hem de her yerde bulunuyor eczane, market vs...37’den sonra başlanıyor canım, öncesinde başlama.
Mama konusunda bazı hastaneler veriyormuş, bazılarında ise mamayı sizin getirmeniz bekleniyormuş. Ben de ne olur ne olmaz koyayım diyorum, inşallah gerek kalmaz tabii. Şırınga şeklindeki şeylerden de aldım emmeme ihtimaline karşı, bir arkadaşım başlarda öyle verdi sütünü.
Bir de çocuk arada mama alınca memeyi reddedecek diye bir şey yok. Yine çevremde gördüğüm kadarıyla bazılarının bebekleri başlarda hem emdi hem de arada mamayla takviye almak durumunda kaldılar ama bu dönem geçince zaten sonra da mamayı bıraktılar tamamen emmeye döndüler.
Silikon meme ucu meme ucu olmayanlara lazım olabilir. Benim favorim gümüş kapak başka bir şeye gerek kalmıyorCanım silikon meme ucu aldınız mı ?yani ben bakıyorum gümüş kapaklar ,kremler ve silikon meme ucu ne almalıyım hangisi daha işlevsel bilmiyorum .Tecrübeli anneler siz ne yaptınız
Silikon meme ucu kullandim canım ben ama bana göre gereksiz iyi bir krem al o yeterli . Zaten ilk zman yara oldu oda zorlamadı krem geçirdi. Benim fikrim gümüş kapaklara o kadar para vermezdim. Lansinonun kremini aldim 10 gramlik o bile fazlasıyla yeter banaCanım silikon meme ucu aldınız mı ?yani ben bakıyorum gümüş kapaklar ,kremler ve silikon meme ucu ne almalıyım hangisi daha işlevsel bilmiyorum .Tecrübeli anneler siz ne yaptınız
Ya ben sadece aksamları yuruyorm işlerinizi yapabılıyo olmanıza hayranım canımCanım Inan hareketli tempolu anne cabuk doğuruyo. Ben mecbur bir tane oğlum var ev iş güç herşeyle uğraşıyom korkuyom erken gelcek diye
Canım ben özelden yapmıstım bundan 6 yıl önce oglum gece aglayınca hemsıre sırıngayla mama getirmişti acaba sistem değişti mi bılmıyrm ama hastaneye ıkı dakıkalık mesafede 2-3 eczane var dıye gonlumu ferahlatıyrmAynen ilk doğum yapacaklar size sesleniyorumne olur ne olmaz mama koyun belki hastane vermez büyük ihtimal verirde ilk doğum da meme çok sıkıntılı olur siz o kafayla nasıl uğraşırsınız süt mü gelsin meme ucu mu çıksın memeyi nasil bosaltirim dersin kafa gider ne olur ne olmaz bazen bebekler memeyi tutmuyor biberona süt yap memenin üzerine damlatıp bebeği alistirirsiniz memeye sizin kararınız tsbi bende sn gibi çektim csnim tecrübesizlik ama hastane verdi mama sağ olsun Türkiye deki
AynıyızŞuan aranızda en kilolu ben miyim 87 kg daha vsr alacağım kilolarboy 170
Silikon meme ucu aldım oglum tutamamıstı sonra tuttu dogru emme poz yakalayamadıgımız için yara olmustu ve ben silikon gogus ucunu kullanmayı basaramadımCanım silikon meme ucu aldınız mı ?yani ben bakıyorum gümüş kapaklar ,kremler ve silikon meme ucu ne almalıyım hangisi daha işlevsel bilmiyorum .Tecrübeli anneler siz ne yaptınız
Evet kesinlikle yazdıklarınıza katılıyorum. Mama koymak isteyen arkadaşlar bir kez daha okusun benceMamaya başlayinca birakmak cok zor ihtimal benim kizim karma beslendi çok şükür memeyi reddetmedi ama sütüm.tek başına hiç yetmedi mamayı doktor kontrolünde kullandım hep doktorun dediği ölçüde hastane çantasına mama koyacak arkadaşlar hastanedeyken sütun yetmediğini nasıl anlayıp da mama vereceksiniz. Şöyle söyleyeyim sütun yetmediğini göstergesi bebeğin kilo takibiyle oluyor. Ben doğumdan çıktım sütüm geldi hemen emzirmeye başladım bebeğim de emdi. Gece kan şekerine bakacağız gerekirse mama vereceğiz dedi hemşire ka şekerine bakıldı gayet iyiydi tamam dediler emzirmeye devam et sorun yok. Ertesi günü hastaneden çıkarken kilo kaybı da çok ideali 5. Gün kontrole çağırdılar gittiğimizde çok kilo vermişti ve sarılık yükselmişti ondan sonra emzirdikten sonra sağ kaşıkla ver dedi tekrar kontrole çağırdı dediğini yaptık ama benim sütüm çok azdı mamaya başlabatı doktor. Yani hastanede ilk gün kafaya göre mama vermek çok sağlıklı olmayabilir çünkü kiraz tanesi kadar midesi oluyor ilk gün bence asıl sıkıntı eve çıktıktan sonra takip edebilmek. O yüzden çantaya mama koymam. Gerekirse hemşireler veriyor vermezlerse de alın derler eczanede satiliyir Sonuçta. Bu arada hangi mamaya başlarsanız aynı mama ile devam edin. Mamanın markasını değiştirmek bebegin bağırsakları için iyi değilmiş. Mühendisin oğlunun incelemelerine bakınca aptalım almak mantıklı. Hem içeriği temiz hem de her yerde bulunuyor eczane, market vs...
Ya Allah de giriş canım işlere. Mecbur ben yapcam de başka kimse yokYa ben sadece aksamları yuruyorm işlerinizi yapabılıyo olmanıza hayranım canımmaşaAllah
Sizde güç alıp yavas yavas işlere girişsem mi diyorm ama hiçte cesaret edemıyrm hele ki eğilip kalkmakı işler işkence(((
Canım ben özelden yapmıstım bundan 6 yıl önce oglum gece aglayınca hemsıre sırıngayla mama getirmişti acaba sistem değişti mi bılmıyrm ama hastaneye ıkı dakıkalık mesafede 2-3 eczane var dıye gonlumu ferahlatıyrmsankı mama alırsam emzırmek ıcın guclu kalamayacakmısm gibi sacma salan seyler sona yakkastıkca iyice sıyırdım
Aynıyız86 kusurluyum
Silikon meme ucu aldım oglum tutamamıstı sonra tuttu dogru emme poz yakalayamadıgımız için yara olmustu ve ben silikon gogus ucunu kullanmayı basaramadımdedım acısa da kac gun acıyacak dişlerimi sıkarak gecırdım 10-15 gunü
Ben gümüş kapak alacağım canım , o kadar memnun kalan olmuş ki ben inanıyorum:)Canım silikon meme ucu aldınız mı ?yani ben bakıyorum gümüş kapaklar ,kremler ve silikon meme ucu ne almalıyım hangisi daha işlevsel bilmiyorum .Tecrübeli anneler siz ne yaptınız
İçimdeki his 40. Haftayı geçeceğini söylüyor benim deDoğal doğum bekleyip 42de gelirlerse kasımda da alırız
Krem malesef herkeste işe yaramıyor. Keşke gümüş kapaklara gereksiz israf diyebilsek ama değil. Sende krem ise yaramış ama çoğu kişide yaramıyor canım , çok örneğini gördümSilikon meme ucu kullandim canım ben ama bana göre gereksiz iyi bir krem al o yeterli . Zaten ilk zman yara oldu oda zorlamadı krem geçirdi. Benim fikrim gümüş kapaklara o kadar para vermezdim. Lansinonun kremini aldim 10 gramlik o bile fazlasıyla yeter bana
Yaralara iyi gelıyo mu?Silikon meme ucu meme ucu olmayanlara lazım olabilir. Benim favorim gümüş kapak başka bir şeye gerek kalmıyor
Lansınoh ıyı geldi mi canım yaSilikon meme ucu kullandim canım ben ama bana göre gereksiz iyi bir krem al o yeterli . Zaten ilk zman yara oldu oda zorlamadı krem geçirdi. Benim fikrim gümüş kapaklara o kadar para vermezdim. Lansinonun kremini aldim 10 gramlik o bile fazlasıyla yeter bana
42 ye kadar yolu varİçimdeki his 40. Haftayı geçeceğini söylüyor benim deyani sanki Kasım annesi olacak gibi bir his var içimde ama bakalım hayırlısı elbet
Benim şu an göğüs uclarim büyüdüler açıkçası. Ama süt dolunca içine falan kaçarlar mi acaba, alıp koymak mantıklı mı bu uc cikaricilari falan bilmiyorumSilikon meme ucu meme ucu olmayanlara lazım olabilir. Benim favorim gümüş kapak başka bir şeye gerek kalmıyor
38de doğarsa işi bırakalı 1 haftacik oluyor42 ye kadar yolu varama o kadar bekletmesınler ya 38-39 candır saglıkla gelsin minik kuzularımız
4 gözle annemı beklıyorm artık ne zaman gelırseYa Allah de giriş canım işlere. Mecbur ben yapcam de başka kimse yok
O kadar iyi oluyo ki:) 40. Haftaya kadar ki süre dogum sonrasına ertlenıyo:)) bebısle 2 hafta fazladan kalmıs oluyoruz38de doğarsa işi bırakalı 1 haftacik oluyorinşallah isimi gücümü halletmiş olurum eğer öyle doğarsa. Sağlıkla gelsinler elbette, önemli olan o canım
O yönden eminim çok iyi olur canım. Muhtemelen doğumdan kısa süre sonra çalışmaya başlayacagim çünkü, şimdiden kara kara düşünmeye başladımO kadar iyi oluyo ki:) 40. Haftaya kadar ki süre dogum sonrasına ertlenıyo:)) bebısle 2 hafta fazladan kalmıs oluyoruz
Gümüş kapaklarla ilgili yorumları okudum çok memnun olan insan var .sanırım bende gümüş kapak alacağım .Emzirmeye hazırlık için erkenden kullanmaya başlayın yazmışlar .Ben gümüş kapak alacağım canım , o kadar memnun kalan olmuş ki ben inanıyorum:)
Evet evet aynen , nasipse 2-3 hafta kala başlayacağım ben de. Yani doğum zamanını yakalayabilirsem tabiGümüş kapaklarla ilgili yorumları okudum çok memnun olan insan var .sanırım bende gümüş kapak alacağım .Emzirmeye hazırlık için erkenden kullanmaya başlayın yazmışlar .
Cok mantikli dedin canim haklisinCanım dar gelirse rahat etmezsen m bedenle.kenarlarindanr hafif makasla kesersin o zman rahat olur
Ay gebelik sekerim cikmasaydi benim suan en az 83 duŞuan aranızda en kilolu ben miyim 87 kg daha vsr alacağım kilolarboy 170
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?