2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canım silikon meme ucu aldınız mı ?yani ben bakıyorum gümüş kapaklar ,kremler ve silikon meme ucu ne almalıyım hangisi daha işlevsel bilmiyorum .Tecrübeli anneler siz ne yaptınız

Reactions: The
Mamaya başlayinca birakmak cok zor ihtimal benim kizim karma beslendi çok şükür memeyi reddetmedi ama sütüm.tek başına hiç yetmedi mamayı doktor kontrolünde kullandım hep doktorun dediği ölçüde hastane çantasına mama koyacak arkadaşlar hastanedeyken sütun yetmediğini nasıl anlayıp da mama vereceksiniz. Şöyle söyleyeyim sütun yetmediğini göstergesi bebeğin kilo takibiyle oluyor. Ben doğumdan çıktım sütüm geldi hemen emzirmeye başladım bebeğim de emdi. Gece kan şekerine bakacağız gerekirse mama vereceğiz dedi hemşire ka şekerine bakıldı gayet iyiydi tamam dediler emzirmeye devam et sorun yok. Ertesi günü hastaneden çıkarken kilo kaybı da çok ideali 5. Gün kontrole çağırdılar gittiğimizde çok kilo vermişti ve sarılık yükselmişti ondan sonra emzirdikten sonra sağ kaşıkla ver dedi tekrar kontrole çağırdı dediğini yaptık ama benim sütüm çok azdı mamaya başlabatı doktor. Yani hastanede ilk gün kafaya göre mama vermek çok sağlıklı olmayabilir çünkü kiraz tanesi kadar midesi oluyor ilk gün bence asıl sıkıntı eve çıktıktan sonra takip edebilmek. O yüzden çantaya mama koymam. Gerekirse hemşireler veriyor vermezlerse de alın derler eczanede satiliyir Sonuçta. Bu arada hangi mamaya başlarsanız aynı mama ile devam edin. Mamanın markasını değiştirmek bebegin bağırsakları için iyi değilmiş. Mühendisin oğlunun incelemelerine bakınca aptalım almak mantıklı. Hem içeriği temiz hem de her yerde bulunuyor eczane, market vs...

Canım silikon meme ucu aldınız mı ?yani ben bakıyorum gümüş kapaklar ,kremler ve silikon meme ucu ne almalıyım hangisi daha işlevsel bilmiyorum .Tecrübeli anneler siz ne yaptınız
Silikon meme ucu meme ucu olmayanlara lazım olabilir. Benim favorim gümüş kapak başka bir şeye gerek kalmıyor

Silikon meme ucu kullandim canım ben ama bana göre gereksiz iyi bir krem al o yeterli . Zaten ilk zman yara oldu oda zorlamadı krem geçirdi. Benim fikrim gümüş kapaklara o kadar para vermezdim. Lansinonun kremini aldim 10 gramlik o bile fazlasıyla yeter bana

Canım Inan hareketli tempolu anne cabuk doğuruyo. Ben mecbur bir tane oğlum var ev iş güç herşeyle uğraşıyom korkuyom erken gelcek diye
Ya ben sadece aksamları yuruyorm işlerinizi yapabılıyo olmanıza hayranım canımmaşaAllah
Sizde güç alıp yavas yavas işlere girişsem mi diyorm ama hiçte cesaret edemıyrm hele ki eğilip kalkmakı işler işkence(((
Canım ben özelden yapmıstım bundan 6 yıl önce oglum gece aglayınca hemsıre sırıngayla mama getirmişti acaba sistem değişti mi bılmıyrm ama hastaneye ıkı dakıkalık mesafede 2-3 eczane var dıye gonlumu ferahlatıyrm sankı mama alırsam emzırmek ıcın guclu kalamayacakmısm gibi sacma salan seyler sona yakkastıkca iyice sıyırdım
Şuan aranızda en kilolu ben miyim 87 kg daha vsr alacağım kilolar boy 170
Aynıyız 86 kusurluyum
Silikon meme ucu aldım oglum tutamamıstı sonra tuttu dogru emme poz yakalayamadıgımız için yara olmustu ve ben silikon gogus ucunu kullanmayı basaramadım dedım acısa da kac gun acıyacakdişlerimi sıkarak gecırdım 10-15 gunü

Evet kesinlikle yazdıklarınıza katılıyorum. Mama koymak isteyen arkadaşlar bir kez daha okusun bence

Ya Allah de giriş canım işlere. Mecbur ben yapcam de başka kimse yok

Ben gümüş kapak alacağım canım , o kadar memnun kalan olmuş ki ben inanıyorum:)

Krem malesef herkeste işe yaramıyor. Keşke gümüş kapaklara gereksiz israf diyebilsek ama değil. Sende krem ise yaramış ama çoğu kişide yaramıyor canım , çok örneğini gördüm

Silikon meme ucu meme ucu olmayanlara lazım olabilir. Benim favorim gümüş kapak başka bir şeye gerek kalmıyor
Yaralara iyi gelıyo mu?
benı en cok endıselendıren kısım bu
Minicik agızları var tutamıyolar bırde hemsıre basında cenesını ıyıce actırmaya calısıyo( Allahımmm ömrümden ömür gitmişti canı acıyacak dıye
Lansınoh ıyı geldi mi canım ya
Oğlumda kullandım hıc etkı etmedı sankı 10-15 gun sürdü yaraların ıyılesmesi(((

İçimdeki his 40. Haftayı geçeceğini söylüyor benim de yani sanki Kasım annesi olacak gibi bir his var içimde ama bakalım hayırlısı elbet
42 ye kadar yolu var ama o kadar bekletmesınler ya 38-39 candır saglıkla gelsin minik kuzularımız

Benim şu an göğüs uclarim büyüdüler açıkçası. Ama süt dolunca içine falan kaçarlar mi acaba, alıp koymak mantıklı mı bu uc cikaricilari falan bilmiyorum

42 ye kadar yolu var ama o kadar bekletmesınler ya 38-39 candır saglıkla gelsin minik kuzularımız
38de doğarsa işi bırakalı 1 haftacik oluyor inşallah isimi gücümü halletmiş olurum eğer öyle doğarsa. Sağlıkla gelsinler elbette, önemli olan o canım

Ya Allah de giriş canım işlere. Mecbur ben yapcam de başka kimse yok
4 gözle annemı beklıyorm artık ne zaman gelırse eşimi de sıkıstırıyrm halıları yıkamaya verelım doguma kadar sadece oturma odasında halı olsn diğer yerlerde hızlıca süpürülmüş olur4. Ayıma kadar kanamam ve rahımde kanama alabı vRdı hala korkup girişemiyorum

38de doğarsa işi bırakalı 1 haftacik oluyor inşallah isimi gücümü halletmiş olurum eğer öyle doğarsa. Sağlıkla gelsinler elbette, önemli olan o canım
O kadar iyi oluyo ki:) 40. Haftaya kadar ki süre dogum sonrasına ertlenıyo:)) bebısle 2 hafta fazladan kalmıs oluyoruz

O kadar iyi oluyo ki:) 40. Haftaya kadar ki süre dogum sonrasına ertlenıyo:)) bebısle 2 hafta fazladan kalmıs oluyoruz
O yönden eminim çok iyi olur canım. Muhtemelen doğumdan kısa süre sonra çalışmaya başlayacagim çünkü, şimdiden kara kara düşünmeye başladım Bebeğimle tabiki çok daha fazla vakit geçirmek istiyorum ama şartlar işte..

Gümüş kapaklarla ilgili yorumları okudum çok memnun olan insan var .sanırım bende gümüş kapak alacağım .Emzirmeye hazırlık için erkenden kullanmaya başlayın yazmışlar .
Evet evet aynen , nasipse 2-3 hafta kala başlayacağım ben de. Yani doğum zamanını yakalayabilirsem tabi 36.haftada falan kullanmaya başlarım diye düşünüyorum en azından günde birkaç saat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…