2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar bende de lansinoh işe yaramamıştı bu yüzden mustela aldım. Göğüs kalkanı aldım. Gümüş kapak çok pahalıydı, ancak ihtiyaç olursa alırım. Doğumdan bikaç hafta önce kullanmaya başlıycam. Bir de göğüs yaralarının en büyük nedeni bebeğin memeyi yanlış kavraması.. İnstagramda annesütüdoktoru var. Orda doğru emzirme ile ilgili videolar mevcut. Bol bol izlemek lazım.

İşe basladıgımda oğlum 3 bucuk aylık anca vardı ve ben dönene kadar babası ilgilendi cok vicdan yapmıstm ama babasıyla bagı o kadar güçlü ki kendımı en azından baskasına emanet etmedım dıye telkın etseymısm keske diyorm o zamanlar vicdan azabıyla ve aglamakla gecmıstı not defteri tutmusm her sayfada oglumdan özür diliyrm falan lohusa kafası işte
yabancı bakmayacaksa cok sorun etme canım süt iznini de kullanırsn fazla ayrı kalmamıs olursnz inşaAllah

Gümüş kapaklarla ilgili yorumları okudum çok memnun olan insan var .sanırım bende gümüş kapak alacağım .Emzirmeye hazırlık için erkenden kullanmaya başlayın yazmışlar .
Ben gumus kapak aldim bazi markalar cok pahaliydi. Silverlinda 999 ayar gumus olani aldim 109 tl ye. Krem yerine bunu aldim acikcasi.
Umarim ise yarar yara olursa da tahin in uzerindeki yag icin cok faydali diyorlar onu kullanirim.

Eşimin bakma ihtimali de var canım. Ben de senin gibi eğer başlarsam 3-4 aylık anca olacak. Ama eşim bakmaya da bilir tabi, tamamen şartlara göre ayarlanacak artık. Süt izni de işte 2 gibi çıkarım işten diye hesap ediyorum, en azından tüm gün ayrı kalmayacağız..

Ben gumus kapak aldim bazi markalar cok pahaliydi. Silverlinda 999 ayar gumus olani aldim 109 tl ye. Krem yerine bunu aldim acikcasi.
Umarim ise yarar yara olursa da tahin in uzerindeki yag icin cok faydali diyorlar onu kullanirim.
Evet ben de duydum onu. Gümüş kapak+ tahinin üstündeki yağ kullanmayı düşünüyorum çünkü gerçekten yara olduktan sonrası işkence gibi . Emzirmek bu kadar keyifli bir seyken ağlayarak emzirmek istemiyorum

Dikişsiz korseyi sipariş etmştim o da geldi. Yaz olmadığı için rahat giyerim diye düşündüm. Doğumdan sonra rahay giymek için böyle bir gecelik de aldım, bir tane elbise şeklinde de almıştım. Lcw emzirme südyenleri de gayet güzel çıktı , şimdiden bir tanesini çok rahat kullanıyorum. İyki İnternetten alışveriş var yoksa hayatta bu kadar gezemezdim

Eklentiler

• Screenshot_20210816-173722_LCWaikiki.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 57
  • Screenshot_20210816-170941_LCWaikiki.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_20210816-152717_LCWaikiki.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 61
  • Screenshot_20210816-171606_LCWaikiki.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 61
  • Screenshot_20210816-173501_LCWaikiki.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 65
Kızlar daha önce sordum mu bilmiyorum ama, sormadıysam tekrar sorayım.

İki göğsü de eşit derecede büyümeyen var mı acaba? Benim sağ göğsüm sol göğsüme göre daha çok büyümüş, göğsün kahverengi kısmı da öyle doğal olarak. Aynada bakınca farkı bariz görebiliyorum. Görsel olarak umrumda değil ama doğumdan sonra Süt üretiminde sol göğsüm yetersiz kalır mı diye endişe ediyorum. Daha önceden doğum yapmış annelerden böyle birşey yaşayan var mı? Ya da bilgisi olan?

Güle güle kullan canım :) ama o korse işe yarar mı bilemedim , sanki çok sıkmaz gibi geldi inşallah işini görür tabiki

Arkadaşlar kan değeri 10nun altinda olan var mi
Ben varım canım. Tam sınırda, 10 çıkmıştı benim. Hemşire demir ilacını sabah akşam al demişti.
Emzirmeden sonra bir damlacık sütü göğüs ucuna sürmekte iyi geliyormuş, öyle okumuştum

Canım süt üretiminin göğsün büyük ya da küçük olması ile alakası yok. Boşuna evham yapma kendine. Ayrıca göğüsler emzirme döneminde az çok eski haline bir kaç ay sonra dönüyor. Herhangi bir kitle falan yoksa içini rahat tut. Şuan hepimizinki evrim geçiriyor

Güle güle kullan canım :) ama o korse işe yarar mı bilemedim , sanki çok sıkmaz gibi geldi inşallah işini görür tabiki
36-38 beden aldım, evde medical olan vardı sadece göbek için, birde şort gibi bulunsun istedim, malum üst bacaklar tombullaştı, umarım işe yarar

36-38 beden aldım, evde medical olan vardı sadece göbek için, birde şort gibi bulunsun istedim, malum üst bacaklar tombullaştı, umarım işe yarar
He diğerinden varsa anladım canım , bir tek bu sanki göbek bölgesine yetersiz gelir diye düşündüm de ondan yazdım

Benimde öyle sezeryan olacak bu kan değeri çok düşecek bklm nasıl olacak talesemi taşıyıcısı olduğum için demir hapı fayda etmiyor bana

İçimdeki his 40. Haftayı geçeceğini söylüyor benim de yani sanki Kasım annesi olacak gibi bir his var içimde ama bakalım hayırlısı elbet

Ben de öyle olur diye korkmuyor değilim tatlış tatlış sağlıkla gelse ekimde artık merak ediyorum bir de açım ben ya doğsa da bulantım geçse

Reactions: The
Kitle falan gelmiyor elime şükür. Hani sol taraf hep zayıf kalır kalpten dolayı derler ya. Sol el, sol parmaklar, sol göğüs filan. Ondandır diye umuyorum inşallah. Çatlakları umursamayı bıraktım, şimdi de bunu takmıştım kafama

Kiz keyifli mi icinden cikan birseyler var nasil olur hic bir fikrim yok
Ama bebisim yeterki beslensin

Benimde öyle sezeryan olacak bu kan değeri çok düşecek bklm nasıl olacak talesemi taşıyıcısı olduğum için demir hapı fayda etmiyor bana
Benim hapları aksattığım için çok düştü canım. Talesemi hakkında pek bilgim yok ama, damardan falan serumla ilaç vermiyorlar mı, demir ilacı?

Ben vegaferon kullanirken kan degerim dustu. 11.5 tan 10.20 lere sanirim.
Doktor ilacimi degsitirdi simdi tekrar yukseldi.
Belki sana uygun olan demir ilaci da vardir.
Keciboynuzu pekmezi denedinmi hic

İnşallah canım veririrm da ger gebelikte hep süt olsun diye yedim yedim kilo veremedim birturlü inşallah bu sefer dikkat ederim bol salata yeşillik rezene çayı içerim bol su içerim toparlanır m

Verirsin inşallah, bu sefer tecrübeyle daha az yersin :) benim kilo olarak çok farkım olmadı ilk zaman çok kilo verince ama acayip ödem oldum bugün en bol pijamama bile sığamadım. Kiloda fark yok ama vücudumun şekli değişti resmen doğurunca geçermiş öyle diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…