İşe basladıgımda oğlum 3 bucuk aylık anca vardı ve ben dönene kadar babası ilgilendi cok vicdan yapmıstm ama babasıyla bagı o kadar güçlü kiO yönden eminim çok iyi olur canım. Muhtemelen doğumdan kısa süre sonra çalışmaya başlayacagim çünkü, şimdiden kara kara düşünmeye başladımBebeğimle tabiki çok daha fazla vakit geçirmek istiyorum ama şartlar işte..
Ben gumus kapak aldim bazi markalar cok pahaliydi. Silverlinda 999 ayar gumus olani aldim 109 tl ye. Krem yerine bunu aldim acikcasi.Gümüş kapaklarla ilgili yorumları okudum çok memnun olan insan var .sanırım bende gümüş kapak alacağım .Emzirmeye hazırlık için erkenden kullanmaya başlayın yazmışlar .
Özellikle ilk doğumdan sonra şeffaf meme ucu çok faydalı oldu dedi arkadaşlar.O olmasa emziremezdim diyen de var .O yüzden her şeyden alıp koyasım varYa Allah de giriş canım işlere. Mecbur ben yapcam de başka kimse yok
Eşimin bakma ihtimali de var canım. Ben de senin gibi eğer başlarsam 3-4 aylık anca olacak. Ama eşim bakmaya da bilir tabi, tamamen şartlara göre ayarlanacak artık. Süt izni de işte 2 gibi çıkarım işten diye hesap ediyorum, en azından tüm gün ayrı kalmayacağız..İşe basladıgımda oğlum 3 bucuk aylık anca vardı ve ben dönene kadar babası ilgilendi cok vicdan yapmıstm ama babasıyla bagı o kadar güçlü kikendımı en azından baskasına emanet etmedım dıye telkın etseymısm keske diyorm o zamanlar vicdan azabıyla ve aglamakla gecmıstı not defteri tutmusm her sayfada oglumdan özür diliyrm falan lohusa kafası işte
yabancı bakmayacaksa cok sorun etme canım süt iznini de kullanırsn fazla ayrı kalmamıs olursnz inşaAllah
Evet ben de duydum onu. Gümüş kapak+ tahinin üstündeki yağ kullanmayı düşünüyorumBen gumus kapak aldim bazi markalar cok pahaliydi. Silverlinda 999 ayar gumus olani aldim 109 tl ye. Krem yerine bunu aldim acikcasi.
Umarim ise yarar yara olursa da tahin in uzerindeki yag icin cok faydali diyorlar onu kullanirim.
Güle güle kullan canım :) ama o korse işe yarar mı bilemedim , sanki çok sıkmaz gibi geldiDikişsiz korseyi sipariş etmştim o da geldi. Yaz olmadığı için rahat giyerim diye düşündüm. Doğumdan sonra rahay giymek için böyle bir gecelik de aldım, bir tane elbise şeklinde de almıştım. Lcw emzirme südyenleri de gayet güzel çıktı , şimdiden bir tanesini çok rahat kullanıyorum. İyki İnternetten alışveriş var yoksa hayatta bu kadar gezemezdim
Ben varım canım. Tam sınırda, 10 çıkmıştı benim. Hemşire demir ilacını sabah akşam al demişti.Arkadaşlar kan değeri 10nun altinda olan var mi
Emzirmeden sonra bir damlacık sütü göğüs ucuna sürmekte iyi geliyormuş, öyle okumuştumEvet ben de duydum onu. Gümüş kapak+ tahinin üstündeki yağ kullanmayı düşünüyorumçünkü gerçekten yara olduktan sonrası işkence gibi . Emzirmek bu kadar keyifli bir seyken ağlayarak emzirmek istemiyorum
Canım süt üretiminin göğsün büyük ya da küçük olması ile alakası yok. Boşuna evham yapma kendine. Ayrıca göğüsler emzirme döneminde az çok eski haline bir kaç ay sonra dönüyor. Herhangi bir kitle falan yoksa içini rahat tut. Şuan hepimizinki evrim geçiriyorKızlar daha önce sordum mu bilmiyorum ama, sormadıysam tekrar sorayım.
İki göğsü de eşit derecede büyümeyen var mı acaba? Benim sağ göğsüm sol göğsüme göre daha çok büyümüş, göğsün kahverengi kısmı da öyle doğal olarak. Aynada bakınca farkı bariz görebiliyorum. Görsel olarak umrumda değil ama doğumdan sonra Süt üretiminde sol göğsüm yetersiz kalır mı diye endişe ediyorum. Daha önceden doğum yapmış annelerden böyle birşey yaşayan var mı? Ya da bilgisi olan?
36-38 beden aldım, evde medical olan vardı sadece göbek için, birde şort gibi bulunsun istedim, malum üst bacaklar tombullaştı, umarım işe yararGüle güle kullan canım :) ama o korse işe yarar mı bilemedim , sanki çok sıkmaz gibi geldiinşallah işini görür tabiki
He diğerinden varsa anladım canım , bir tek bu sanki göbek bölgesine yetersiz gelir diye düşündüm de ondan yazdım36-38 beden aldım, evde medical olan vardı sadece göbek için, birde şort gibi bulunsun istedim, malum üst bacaklar tombullaştı, umarım işe yarar
Benimde öyle sezeryan olacak bu kan değeri çok düşecek bklm nasıl olacak talesemi taşıyıcısı olduğum için demir hapı fayda etmiyor banaBen varım canım. Tam sınırda, 10 çıkmıştı benim. Hemşire demir ilacını sabah akşam al demişti.
Emzirmeden sonra bir damlacık sütü göğüs ucuna sürmekte iyi geliyormuş, öyle okumuştum
İçimdeki his 40. Haftayı geçeceğini söylüyor benim deyani sanki Kasım annesi olacak gibi bir his var içimde ama bakalım hayırlısı elbet
Kitle falan gelmiyor elime şükür. Hani sol taraf hep zayıf kalır kalpten dolayı derler ya. Sol el, sol parmaklar, sol göğüs filan. Ondandır diye umuyorum inşallah. Çatlakları umursamayı bıraktım, şimdi de bunu takmıştım kafamaCanım süt üretiminin göğsün büyük ya da küçük olması ile alakası yok. Boşuna evham yapma kendine. Ayrıca göğüsler emzirme döneminde az çok eski haline bir kaç ay sonra dönüyor. Herhangi bir kitle falan yoksa içini rahat tut. Şuan hepimizinki evrim geçiriyor
Kiz keyifli miEvet ben de duydum onu. Gümüş kapak+ tahinin üstündeki yağ kullanmayı düşünüyorumçünkü gerçekten yara olduktan sonrası işkence gibi . Emzirmek bu kadar keyifli bir seyken ağlayarak emzirmek istemiyorum
Benim hapları aksattığım için çok düştü canım. Talesemi hakkında pek bilgim yok ama, damardan falan serumla ilaç vermiyorlar mı, demir ilacı?Benimde öyle sezeryan olacak bu kan değeri çok düşecek bklm nasıl olacak talesemi taşıyıcısı olduğum için demir hapı fayda etmiyor bana
Ben vegaferon kullanirken kan degerim dustu. 11.5 tan 10.20 lere sanirim.Benimde öyle sezeryan olacak bu kan değeri çok düşecek bklm nasıl olacak talesemi taşıyıcısı olduğum için demir hapı fayda etmiyor bana
İnşallah canım veririrm da ger gebelikte hep süt olsun diye yedim yedim kilo veremedim birturlü inşallah bu sefer dikkat ederim bol salata yeşillik rezene çayı içerim bol su içerim toparlanır m
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?