2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Hiç takma,tecrübeyle sabit daha çok değişecek

İyi iyi benle aynı kiloda olan var
Aynen canım eczane var amaiste insan o ağrılarla sonuçta başkasına gidip al gel diyecek hazırlamak daha iyi hem markaya göre alırız hemde biberon yaninmizda cantamizda olur inşallah kullanmadan emziririz bu sefer
1 ay çektim meme ucu yaraları mahf etti beni kızım alıştı yalancı meme ucuna onu vermeyi düşünmüyorum artık o yüzden meme ucu çıkaran pompa Alaçam
Cok mantikli dedin canim haklisin

Ay gebelik sekerim cikmasaydi benim suan en az 83 du
Ben sözde kendimce az yiyorum diyorum acaba. Vitaminler mi kilo aldırıyor günde iki tane içiyorum 2 haftada 2 kiloya yakın alıyorum yani son bu 2 ay hızlı aldım ya bakalım pazartesi gidecem kontrole geçen hafta kuzende tartıldım 86.700 du sanırım kesin pazartesi 89 olmuşum dur öğlen gidecm birde aç karna değil hiç istemezdim 90 i görmek malesef 90 i geçecem ilk defa böyle bir hamilelik yaşadım ya son iki ay aldım böyle kilolar hemen hemen ayda 3.500 kilo aldım sayılır ne kaaa güzel ne kaa güzel

Canım bende zaten normalde hep 15 kiloya yakın alırım ama bu gebelikte çok hızlı kilo alıyorum son aylar daha vaktim var sanırım 15 kg yi geçecek

Benim de hep sağda aşağıya baskı yapıyor, tekme atıyor. Bazen hem sağ hem sol yandan vuruyor nasıl oluyorsa. Yan yatması mümkün mü bilemiyorum
Benim de sağ tarafın kahverengi kısmı büyük soldan. Bu bi sorun mu bilmiyorum

Ben vegaferon kullanirken kan degerim dustu. 11.5 tan 10.20 lere sanirim.
Doktor ilacimi degsitirdi simdi tekrar yukseldi.
Belki sana uygun olan demir ilaci da vardir.
Keciboynuzu pekmezi denedinmi hic
Keçiboynuzu pekmezi denedim .Şekeri yükseltti dr bırak dedi. Doğru muhakkak ilaçlar fayda eder ama talesemi taşıyıcılığı olduğu için bende dr ilaç etki etmez gereksiz fazla demir yukllemesi olur bunuda istemeyiz dedi.24 haftalıkken kanım 8 e düştü kan nakli yapıldı ama şimdi tekrar yaptırmak istemiyorum ama çok halsiz kaldim

Yaa olsun sen bak kac dogum yapmissin olsun okadar. Vucud her hamilelikte ayri yipraniyor sonucta
Anladim canim insallah sorunsuz halledersin canim. Bende de genelde demir eksikligi anemisi sikintisi oluyor ve ciddi anlamda hayat kalitesini etkiliyor.

Demiriniz kaçtı en son

Benim şu an göğüs uclarim büyüdüler açıkçası. Ama süt dolunca içine falan kaçarlar mi acaba, alıp koymak mantıklı mı bu uc cikaricilari falan bilmiyorum
Ucu varsa vardır. Bazı insanların ucu olmuyor onlara lazım bize değil. Benim öyle bir hale geldiler ki 3 kişiye uç çıkar benden

Bakalım canım hayırlısı ile geldin bebiş bakacaz çaresine

Gümüş kapak meme ucu yaralarını iyileştiriyor. Sürekli kullanmak lazım. Mümkünse doğumdan birkaç gün önce kullanmaya başlamalı o zaman yara olmuyor olan da çabuk iyileşiyor. 24 saat kullanmak gerekli ve harici krem vs ekstra hicbir ürün kullanmamak gerekiyor etkili olması için.

Gecen sene arkadasiminn dogumunda yanindaydim. Mama verilip verilmiycegini kendin belirlemiyosun zaten. Cocuk doktoru belirliyo degerlerine gore. Hastaneden mama verdiler. Emzirmeye de devam etti. 2 gun sonra da sadece emzirmeyle devam etti. Baska bi arkadasim da 1 hafta kullanmak zorunda kaldi mamayi sonra sadece emzirmeyle dewam etti. Mama alan meme almaz diye bisey yok gayet de aliyolar. Allah yardimcimiz olsun da ins mamaya gerek kalmasin tabi de beni hastanedeki mamayi kullanmak dusunduruyo. Orda ne varsa onu vercekler sen secmemos olcaksin ve o mama ne kadar suredir acik. Her gelene azcik veriyolar sonucta. Uzun surede bitmiyor. Ben sutumun gelcegine inaniyorum daha dogrusu oyle hissediyorum ama yine de mamayi alcam sonra saglik ocagina birakirim
Gogus buyukluguyle sut uretiminin alakasi yok cnm. Sut salgisi hipofiz bezinden oluyo zaten. O yuzden hic kafana takma.

Kilo değil ödemdir o ödem en son manavın kantarında 80 i görmüştüm eşimle ondan beridir tartılara küstüm karnım top gibi ne topu ya davul gibi artık .. son günler diyorum son aylar hayırlısıyla insallah. Ayak bileklerim resmen toynak böyle bi şişlik yok evdeyim iki temizlik yapayım gezinyeyim direk bileklerim şişiyor çöküntü yapıyor parmakla dokununca babanneme döndüm iyice yaşım benzemesin bu arada diş sorunum başladı bnm de kızlar sizlerinde var mı şu saat oldu uyuyamıyorum napıcam ben parol da etkilemiyor

Günaydın kızlar, bu Lansinoh göğüs ucu kremi çok övüldüğü için ben de alayım diyorum ama sizce 10 ml olandan mı almak lazım yoksa 40 ml olandan mı? İşe yaramazsa ya da kullanmama gerek olmaz belki diye küçük olandan alayım diyorum ama bilemedim yine. Geçen haftalardaki indirimi kaçırdığım için ayrıca üzülüyorum zaten, yine indirime girmesini mi beklesem diye düşünmüyor da değilim
Geçen kontrol de ben de 79 olmuştum canım 80’i görmemek için tartılmıyorum şu an Boyum 170, görüntü olarak sadece göbeğime almış gibiyim diğer taraflarda çok bir şey yok ama insanın morali bozuluyor yine. Dediğin gibi ayaklarım da şiş, ince uzun ayaklarım vardı şu an tanıyamıyorum kendilerini Diş konusunda da geçen tesadüfen gördüm dişlerimden biri baya çürümüş inanamadım, çok hızlı olmuş resmen. Şimdilik ağrı yok çok şükür, korkuyla bekliyorum ben de ağrımasın diye Tuzlu su ile ara ara gargara yap ağrısını alıyor biraz canım geçici de olsa rahatlatıyor biraz.

Valla kesinlikle vitaminler kilo aldırıyor, ben emin oldum artık. Taşınma telaşı falan derken 1.5 aydır vitaminleri demiri aksatmıştım, içmiyordum. Arada aklıma geldikçe magnezyum içiyordum. O süre boyunca hiç kilo almadım, ama bebek büyümeye devam etmişti şükür. Demiri 10a düşünce burdaki hemşire sabah akşam iç, sakın aksatma dedi. 1 haftadır falan içiyorum, az yiyorum sıcaklardan dolayı ama 1 kilo almışım hemen. Kilo almayım diye özellikle yapmadım ama bunu farkettim canım.
Sorun değilmiş canım, tecrübeli kızlar öyle dedi çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…