Hiç takma,tecrübeyle sabit daha çok değişecekKitle falan gelmiyor elime şükür. Hani sol taraf hep zayıf kalır kalpten dolayı derler ya. Sol el, sol parmaklar, sol göğüs filan. Ondandır diye umuyorum inşallah. Çatlakları umursamayı bıraktım, şimdi de bunu takmıştım kafama
İyi iyi benle aynı kiloda olan varYa ben sadece aksamları yuruyorm işlerinizi yapabılıyo olmanıza hayranım canımmaşaAllah
Sizde güç alıp yavas yavas işlere girişsem mi diyorm ama hiçte cesaret edemıyrm hele ki eğilip kalkmakı işler işkence(((
Canım ben özelden yapmıstım bundan 6 yıl önce oglum gece aglayınca hemsıre sırıngayla mama getirmişti acaba sistem değişti mi bılmıyrm ama hastaneye ıkı dakıkalık mesafede 2-3 eczane var dıye gonlumu ferahlatıyrmsankı mama alırsam emzırmek ıcın guclu kalamayacakmısm gibi sacma salan seyler sona yakkastıkca iyice sıyırdım
Aynıyız86 kusurluyum
Silikon meme ucu aldım oglum tutamamıstı sonra tuttu dogru emme poz yakalayamadıgımız için yara olmustu ve ben silikon gogus ucunu kullanmayı basaramadımdedım acısa da kac gun acıyacak dişlerimi sıkarak gecırdım 10-15 gunü
Cok mantikli dedin canim haklisin
Ay gebelik sekerim cikmasaydi benim suan en az 83 du
Canım bende zaten normalde hep 15 kiloya yakın alırım ama bu gebelikte çok hızlı kilo alıyorum son aylar daha vaktim var sanırım 15 kg yi geçecekVerirsin inşallah, bu sefer tecrübeyle daha az yersin :) benim kilo olarak çok farkım olmadı ilk zaman çok kilo verince ama acayip ödem oldum bugün en bol pijamama bile sığamadım. Kiloda fark yok ama vücudumun şekli değişti resmendoğurunca geçermiş öyle diyorlar.
Valla benim de henuz bir tecrübem yok ama çok aşkla emziriyorlar , demek ki keyifli diye düşündümKiz keyifli miicinden cikan birseyler var nasil olur hic bir fikrim yok
Ama bebisim yeterki beslensin
Benim de hep sağda aşağıya baskı yapıyor, tekme atıyor. Bazen hem sağ hem sol yandan vuruyor nasıl oluyorsa. Yan yatması mümkün mü bilemiyorumYa neresi denk geliyorsa bir süredir sağ kaburgama çok baskı yapıyor bir de benim bebiş tamamen sağa yerleşti sanırım sağ tarafıma yatamıyorum geceleri çocuk eziliyormuş gibi oluyor sola yatınca sıkıntı yok. Bir tarafı yamuk falan olur diye korkmaya başladım
Benim de sağ tarafın kahverengi kısmı büyük soldan. Bu bi sorun mu bilmiyorumKızlar daha önce sordum mu bilmiyorum ama, sormadıysam tekrar sorayım.
İki göğsü de eşit derecede büyümeyen var mı acaba? Benim sağ göğsüm sol göğsüme göre daha çok büyümüş, göğsün kahverengi kısmı da öyle doğal olarak. Aynada bakınca farkı bariz görebiliyorum. Görsel olarak umrumda değil ama doğumdan sonra Süt üretiminde sol göğsüm yetersiz kalır mı diye endişe ediyorum. Daha önceden doğum yapmış annelerden böyle birşey yaşayan var mı? Ya da bilgisi olan?
Aynen bu ihtimalde yüksek,Doğal doğum bekleyip 42de gelirlerse kasımda da alırız
Keçiboynuzu pekmezi denedim .Şekeri yükseltti dr bırak dedi. Doğru muhakkak ilaçlar fayda eder ama talesemi taşıyıcılığı olduğu için bende dr ilaç etki etmez gereksiz fazla demir yukllemesi olur bunuda istemeyiz dedi.24 haftalıkken kanım 8 e düştü kan nakli yapıldı ama şimdi tekrar yaptırmak istemiyorum ama çok halsiz kaldimBen vegaferon kullanirken kan degerim dustu. 11.5 tan 10.20 lere sanirim.
Doktor ilacimi degsitirdi simdi tekrar yukseldi.
Belki sana uygun olan demir ilaci da vardir.
Keciboynuzu pekmezi denedinmi hic
Nasip canım benim normal doğum olduğu için belli olmaz, gününü tam doldurursa ekim, sabırsız davranırsa Eylül anası olurum, tam sınırlardayımSende Eylül anası oluyorsunhadi bakalım hayırlısı inşallah 1 ayımız kaldı kazasız belasız gelsinler minnoşlar
Yaa olsun sen bak kac dogum yapmissin olsun okadar. Vucud her hamilelikte ayri yipraniyor sonuctaİyi iyi benle aynı kiloda olan var
Aynen canım eczane var amaiste insan o ağrılarla sonuçta başkasına gidip al gel diyecek hazırlamak daha iyi hem markaya göre alırız hemde biberon yaninmizda cantamizda olur inşallah kullanmadan emziririz bu sefer
1 ay çektim meme ucu yaraları mahf etti beni kızım alıştı yalancı meme ucuna onu vermeyi düşünmüyorum artık o yüzden meme ucu çıkaran pompa Alaçam
Ben sözde kendimce az yiyorum diyorum acaba. Vitaminler mi kilo aldırıyor günde iki tane içiyorum 2 haftada 2 kiloya yakın alıyorum yani son bu 2 ay hızlı aldım ya bakalım pazartesi gidecem kontrole geçen hafta kuzende tartıldım 86.700 du sanırım kesin pazartesi 89 olmuşum dur öğlen gidecm birde aç karna değil hiç istemezdim 90 i görmek malesef 90 i geçecem ilk defa böyle bir hamilelik yaşadım ya son iki ay aldım böyle kilolar hemen hemen ayda 3.500 kilo aldım sayılır ne kaaa güzel ne kaa güzel
Anladim canim insallah sorunsuz halledersin canim. Bende de genelde demir eksikligi anemisi sikintisi oluyor ve ciddi anlamda hayat kalitesini etkiliyor.Keçiboynuzu pekmezi denedim .Şekeri yükseltti dr bırak dedi. Doğru muhakkak ilaçlar fayda eder ama talesemi taşıyıcılığı olduğu için bende dr ilaç etki etmez gereksiz fazla demir yukllemesi olur bunuda istemeyiz dedi.24 haftalıkken kanım 8 e düştü kan nakli yapıldı ama şimdi tekrar yaptırmak istemiyorum ama çok halsiz kaldim
Demiriniz kaçtı en sonYaa olsun sen bak kac dogum yapmissin olsun okadar. Vucud her hamilelikte ayri yipraniyor sonucta
Anladim canim insallah sorunsuz halledersin canim. Bende de genelde demir eksikligi anemisi sikintisi oluyor ve ciddi anlamda hayat kalitesini etkiliyor.
Benim son kontrolde yan yatıyordu kafası sağda poposu soldaBenim de hep sağda aşağıya baskı yapıyor, tekme atıyor. Bazen hem sağ hem sol yandan vuruyor nasıl oluyorsa. Yan yatması mümkün mü bilemiyorum
Benim de sağ tarafın kahverengi kısmı büyük soldan. Bu bi sorun mu bilmiyorum
Ucu varsa vardır. Bazı insanların ucu olmuyor onlara lazım bize değil. Benim öyle bir hale geldiler ki 3 kişiye uç çıkar bendenBenim şu an göğüs uclarim büyüdüler açıkçası. Ama süt dolunca içine falan kaçarlar mi acaba, alıp koymak mantıklı mı bu uc cikaricilari falan bilmiyorum
Bakalım canım hayırlısı ile geldin bebişYaa olsun sen bak kac dogum yapmissin olsun okadar. Vucud her hamilelikte ayri yipraniyor sonucta
Anladim canim insallah sorunsuz halledersin canim. Bende de genelde demir eksikligi anemisi sikintisi oluyor ve ciddi anlamda hayat kalitesini etkiliyor.
Hayırlısı ile gelir inşallah canım aramızda iki gün var sende ayın başındasinNasip canım benim normal doğum olduğu için belli olmaz, gününü tam doldurursa ekim, sabırsız davranırsa Eylül anası olurum, tam sınırlardayım
Gümüş kapak meme ucu yaralarını iyileştiriyor. Sürekli kullanmak lazım. Mümkünse doğumdan birkaç gün önce kullanmaya başlamalı o zaman yara olmuyor olan da çabuk iyileşiyor. 24 saat kullanmak gerekli ve harici krem vs ekstra hicbir ürün kullanmamak gerekiyor etkili olması için.Yaralara iyi gelıyo mu?
benı en cok endıselendıren kısım bu
Minicik agızları var tutamıyolar bırde hemsıre basında cenesını ıyıce actırmaya calısıyo( Allahımmm ömrümden ömür gitmişti canı acıyacak dıye
Lansınoh ıyı geldi mi canım ya
Oğlumda kullandım hıc etkı etmedı sankı10-15 gun sürdü yaraların ıyılesmesi(((
MaşallahUcu varsa vardır. Bazı insanların ucu olmuyor onlara lazım bize değil. Benim öyle bir hale geldiler ki 3 kişiye uç çıkar benden
Gecen sene arkadasiminn dogumunda yanindaydim. Mama verilip verilmiycegini kendin belirlemiyosun zaten. Cocuk doktoru belirliyo degerlerine gore. Hastaneden mama verdiler. Emzirmeye de devam etti. 2 gun sonra da sadece emzirmeyle devam etti. Baska bi arkadasim da 1 hafta kullanmak zorunda kaldi mamayi sonra sadece emzirmeyle dewam etti. Mama alan meme almaz diye bisey yok gayet de aliyolar. Allah yardimcimiz olsun da ins mamaya gerek kalmasin tabi de beni hastanedeki mamayi kullanmak dusunduruyo. Orda ne varsa onu vercekler sen secmemos olcaksin ve o mama ne kadar suredir acik. Her gelene azcik veriyolar sonucta. Uzun surede bitmiyor. Ben sutumun gelcegine inaniyorum daha dogrusu oyle hissediyorum ama yine de mamayi alcam sonra saglik ocagina birakirimMamaya başlayinca birakmak cok zor ihtimal benim kizim karma beslendi çok şükür memeyi reddetmedi ama sütüm.tek başına hiç yetmedi mamayı doktor kontrolünde kullandım hep doktorun dediği ölçüde hastane çantasına mama koyacak arkadaşlar hastanedeyken sütun yetmediğini nasıl anlayıp da mama vereceksiniz. Şöyle söyleyeyim sütun yetmediğini göstergesi bebeğin kilo takibiyle oluyor. Ben doğumdan çıktım sütüm geldi hemen emzirmeye başladım bebeğim de emdi. Gece kan şekerine bakacağız gerekirse mama vereceğiz dedi hemşire ka şekerine bakıldı gayet iyiydi tamam dediler emzirmeye devam et sorun yok. Ertesi günü hastaneden çıkarken kilo kaybı da çok ideali 5. Gün kontrole çağırdılar gittiğimizde çok kilo vermişti ve sarılık yükselmişti ondan sonra emzirdikten sonra sağ kaşıkla ver dedi tekrar kontrole çağırdı dediğini yaptık ama benim sütüm çok azdı mamaya başlabatı doktor. Yani hastanede ilk gün kafaya göre mama vermek çok sağlıklı olmayabilir çünkü kiraz tanesi kadar midesi oluyor ilk gün bence asıl sıkıntı eve çıktıktan sonra takip edebilmek. O yüzden çantaya mama koymam. Gerekirse hemşireler veriyor vermezlerse de alın derler eczanede satiliyir Sonuçta. Bu arada hangi mamaya başlarsanız aynı mama ile devam edin. Mamanın markasını değiştirmek bebegin bağırsakları için iyi değilmiş. Mühendisin oğlunun incelemelerine bakınca aptalım almak mantıklı. Hem içeriği temiz hem de her yerde bulunuyor eczane, market vs...
Gogus buyukluguyle sut uretiminin alakasi yok cnm. Sut salgisi hipofiz bezinden oluyo zaten. O yuzden hic kafana takma.Kızlar daha önce sordum mu bilmiyorum ama, sormadıysam tekrar sorayım.
İki göğsü de eşit derecede büyümeyen var mı acaba? Benim sağ göğsüm sol göğsüme göre daha çok büyümüş, göğsün kahverengi kısmı da öyle doğal olarak. Aynada bakınca farkı bariz görebiliyorum. Görsel olarak umrumda değil ama doğumdan sonra Süt üretiminde sol göğsüm yetersiz kalır mı diye endişe ediyorum. Daha önceden doğum yapmış annelerden böyle birşey yaşayan var mı? Ya da bilgisi olan?
Kilo değil ödemdir o ödemİyi iyi benle aynı kiloda olan var
Aynen canım eczane var amaiste insan o ağrılarla sonuçta başkasına gidip al gel diyecek hazırlamak daha iyi hem markaya göre alırız hemde biberon yaninmizda cantamizda olur inşallah kullanmadan emziririz bu sefer
1 ay çektim meme ucu yaraları mahf etti beni kızım alıştı yalancı meme ucuna onu vermeyi düşünmüyorum artık o yüzden meme ucu çıkaran pompa Alaçam
Ben sözde kendimce az yiyorum diyorum acaba. Vitaminler mi kilo aldırıyor günde iki tane içiyorum 2 haftada 2 kiloya yakın alıyorum yani son bu 2 ay hızlı aldım ya bakalım pazartesi gidecem kontrole geçen hafta kuzende tartıldım 86.700 du sanırım kesin pazartesi 89 olmuşum dur öğlen gidecm birde aç karna değil hiç istemezdim 90 i görmek malesef 90 i geçecem ilk defa böyle bir hamilelik yaşadım ya son iki ay aldım böyle kilolar hemen hemen ayda 3.500 kilo aldım sayılır ne kaaa güzel ne kaa güzel
Geçen kontrol de ben de 79 olmuştum canım 80’i görmemek için tartılmıyorum şu anKilo değil ödemdir o ödemen son manavın kantarında 80 i görmüştüm eşimle ondan beridir tartılara küstüm karnım top gibi ne topu ya davul gibi artık .. son günler diyorum son aylar hayırlısıyla insallah. Ayak bileklerim resmen toynak böyle bi şişlik yok evdeyim iki temizlik yapayım gezinyeyim direk bileklerim şişiyor çöküntü yapıyor parmakla dokununca babanneme döndüm iyice yaşım benzemesin bu arada diş sorunum başladı bnm de kızlar sizlerinde var mı şu saat oldu uyuyamıyorum napıcam ben parol da etkilemiyor
Valla kesinlikle vitaminler kilo aldırıyor, ben emin oldum artık.İyi iyi benle aynı kiloda olan var
Sorun değilmiş canım, tecrübeli kızlar öyle dedi çok şükürBenim de hep sağda aşağıya baskı yapıyor, tekme atıyor. Bazen hem sağ hem sol yandan vuruyor nasıl oluyorsa. Yan yatması mümkün mü bilemiyorum
Benim de sağ tarafın kahverengi kısmı büyük soldan. Bu bi sorun mu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?