Tamam haftaya alırım insallahBen 32+1 de alınıyor diye biliyorum canım. Biten hafta baz alınıyor bu rapor işlerinde
Hatta küçük memeli kadınların sütleri genelde çok oluyormuş canım. Benimkiler normalde de çok küçük, bahsederdim arkadaşlarıma. Emzirme döneminde küçük memelilerin sütleri çok fazla olmuştu yani ben hiç endişe etmiyorum o yüzdenSorun değilmiş canım, tecrübeli kızlar öyle dedi çok şükür
Kapaklarla birlikte başka bir şey kullanma bence. Etkisini azaltıyor diye okumuştum alırken. Yalnızca memeyi her emzirmeden sonra kuru tut ve emzir.e harici kapaklar hep meme ucunda olsun yeterli olur. Zaten bir süre sonra memeler alışınca gerek kalmıyor kapağa. Bu arada kapağın dışarıdan görüntüsü çok kötü oluyor taktıktan sonra göğüs pedi koyuyordum ben üstüneEvet ben de duydum onu. Gümüş kapak+ tahinin üstündeki yağ kullanmayı düşünüyorumçünkü gerçekten yara olduktan sonrası işkence gibi . Emzirmek bu kadar keyifli bir seyken ağlayarak emzirmek istemiyorum
Zaten normalde de eşit olmaz biri büyük biri küçük olur hamilelikte fark artınca dikkatini çekmiştir. Sütle hiç alakası yok rahat olKızlar daha önce sordum mu bilmiyorum ama, sormadıysam tekrar sorayım.
İki göğsü de eşit derecede büyümeyen var mı acaba? Benim sağ göğsüm sol göğsüme göre daha çok büyümüş, göğsün kahverengi kısmı da öyle doğal olarak. Aynada bakınca farkı bariz görebiliyorum. Görsel olarak umrumda değil ama doğumdan sonra Süt üretiminde sol göğsüm yetersiz kalır mı diye endişe ediyorum. Daha önceden doğum yapmış annelerden böyle birşey yaşayan var mı? Ya da bilgisi olan?
Bana da çok saçma geliyordu ama keyifli. Düşünsene bir canlıyı besliyorsun, bunu vücudun üretiyor ve o minicik şey buna muhtaç. Sütüm yetmeyince çok üzüldüm mama verirken zehir veriyormuşum gibi hissediyordum lohusa kafası işte şimdi hiç takmam herhalde.Kiz keyifli miicinden cikan birseyler var nasil olur hic bir fikrim yok
Ama bebisim yeterki beslensin
Ilk gebelikte ferinjekt verdiler bana. Ilkinde yükselmedi 2. De yükseldi. Ferinjekt kesin çözüm. O da yükselmezse kan veriyorlarBenim hapları aksattığım için çok düştü canım. Talesemi hakkında pek bilgim yok ama, damardan falan serumla ilaç vermiyorlar mı, demir ilacı?
Ben de ortalama ayda 3 kilo aldım hatta bazı aylar daha çok aldım. Şimdiden 15 kiloyu geçtim. Kızımda toplam 24 kilo aldım. Bunda almam diyordum ama yok ya yine göreceğim o kiloları herhalde yapısal benim. Gebelikte içimden canavar çıkıyor resmen. Çok yiyorum doymuyorum. Ne gözün doyuyor ne karnım.İyi iyi benle aynı kiloda olan var
Aynen canım eczane var amaiste insan o ağrılarla sonuçta başkasına gidip al gel diyecek hazırlamak daha iyi hem markaya göre alırız hemde biberon yaninmizda cantamizda olur inşallah kullanmadan emziririz bu sefer
1 ay çektim meme ucu yaraları mahf etti beni kızım alıştı yalancı meme ucuna onu vermeyi düşünmüyorum artık o yüzden meme ucu çıkaran pompa Alaçam
Ben sözde kendimce az yiyorum diyorum acaba. Vitaminler mi kilo aldırıyor günde iki tane içiyorum 2 haftada 2 kiloya yakın alıyorum yani son bu 2 ay hızlı aldım ya bakalım pazartesi gidecem kontrole geçen hafta kuzende tartıldım 86.700 du sanırım kesin pazartesi 89 olmuşum dur öğlen gidecm birde aç karna değil hiç istemezdim 90 i görmek malesef 90 i geçecem ilk defa böyle bir hamilelik yaşadım ya son iki ay aldım böyle kilolar hemen hemen ayda 3.500 kilo aldım sayılır ne kaaa güzel ne kaa güzel
Aman Süt olsun da o zaman, büyük küçük hiç farketmezHatta küçük memeli kadınların sütleri genelde çok oluyormuş canım. Benimkiler normalde de çok küçük, bahsederdim arkadaşlarıma. Emzirme döneminde küçük memelilerin sütleri çok fazla olmuştu yani ben hiç endişe etmiyorum o yüzden
Evet bende gümüş kapaklardan aldım, deneyeyim dedim. Sivrice çıkıyor ucu, bir şeyle kapatmak lazım mutlaka.Kapaklarla birlikte başka bir şey kullanma bence. Etkisini azaltıyor diye okumuştum alırken. Yalnızca memeyi her emzirmeden sonra kuru tut ve emzir.e harici kapaklar hep meme ucunda olsun yeterli olur. Zaten bir süre sonra memeler alışınca gerek kalmıyor kapağa. Bu arada kapağın dışarıdan görüntüsü çok kötü oluyor taktıktan sonra göğüs pedi koyuyordum ben üstüne
İyi o zaman içim rahatladı vallaZaten normalde de eşit olmaz biri büyük biri küçük olur hamilelikte fark artınca dikkatini çekmiştir. Sütle hiç alakası yok rahat ol
Demir düşüklüğü çok kötü ya. Ben son zamanlarda çok halsizdim ondan demekki. Kullanmaya tekrar başlayınca can geldi resmen vücuduma.Ilk gebelikte ferinjekt verdiler bana. Ilkinde yükselmedi 2. De yükseldi. Ferinjekt kesin çözüm. O da yükselmezse kan veriyorlar
Benimde iki gündür eski hareket yok, kısıtlanmış gibi. Doğum pozisyonu aldıysa belki ondan olabilir canım, doktor ne diyecek bakalım.Kizlar benim bebek hareketleri cok agir ve cok aşağıda ve eski hareketlere vs benzemiyor. P.tesiyi bekliyorum ama
Benim kızım da bırakmadı hem meme hem mama devam ettik ama meme tek başına hiç yeterli olmadı kilo alımı için.Gecen sene arkadasiminn dogumunda yanindaydim. Mama verilip verilmiycegini kendin belirlemiyosun zaten. Cocuk doktoru belirliyo degerlerine gore. Hastaneden mama verdiler. Emzirmeye de devam etti. 2 gun sonra da sadece emzirmeyle devam etti. Baska bi arkadasim da 1 hafta kullanmak zorunda kaldi mamayi sonra sadece emzirmeyle dewam etti. Mama alan meme almaz diye bisey yok gayet de aliyolar. Allah yardimcimiz olsun da ins mamaya gerek kalmasin tabi de beni hastanedeki mamayi kullanmak dusunduruyo. Orda ne varsa onu vercekler sen secmemos olcaksin ve o mama ne kadar suredir acik. Her gelene azcik veriyolar sonucta. Uzun surede bitmiyor. Ben sutumun gelcegine inaniyorum daha dogrusu oyle hissediyorum ama yine de mamayi alcam sonra saglik ocagina birakirim
Gogus buyukluguyle sut uretiminin alakasi yok cnm. Sut salgisi hipofiz bezinden oluyo zaten. O yuzden hic kafana takma.
Kız ben aç da değilim iştahım oyleacik da değil az yemiyorum çok da yemiyorum sabha öğle akşam 3 öğün yerim bol su içerim arada meyve abur cubur götürürüm oda gece yatmadan olur süt içerim ilaçlar mi kolo yapıyor yemedigim halde nerden geliyor bu kiloBen de ortalama ayda 3 kilo aldım hatta bazı aylar daha çok aldım. Şimdiden 15 kiloyu geçtim. Kızımda toplam 24 kilo aldım. Bunda almam diyordum ama yok ya yine göreceğim o kiloları herhalde yapısal benim. Gebelikte içimden canavar çıkıyor resmen. Çok yiyorum doymuyorum. Ne gözün doyuyor ne karnım.
Demek vitaminler yapıyor 2 vitamin 6 magnezyumValla kesinlikle vitaminler kilo aldırıyor, ben emin oldum artık.Taşınma telaşı falan derken 1.5 aydır vitaminleri demiri aksatmıştım, içmiyordum. Arada aklıma geldikçe magnezyum içiyordum. O süre boyunca hiç kilo almadım, ama bebek büyümeye devam etmişti şükür. Demiri 10a düşünce burdaki hemşire sabah akşam iç, sakın aksatma dedi. 1 haftadır falan içiyorum, az yiyorum sıcaklardan dolayı ama 1 kilo almışım hemen. Kilo almayım diye özellikle yapmadım ama bunu farkettim canım.
Sorun değilmiş canım, tecrübeli kızlar öyle dedi çok şükür
Geçmiş olsun canım doğum olsun bitsin 20lik dişi mi çıkarcsm benimde ağrıyordu o yüzden o tarafa yemek yemiyorumKilo değil ödemdir o ödemen son manavın kantarında 80 i görmüştüm eşimle ondan beridir tartılara küstüm karnım top gibi ne topu ya davul gibi artık .. son günler diyorum son aylar hayırlısıyla insallah. Ayak bileklerim resmen toynak böyle bi şişlik yok evdeyim iki temizlik yapayım gezinyeyim direk bileklerim şişiyor çöküntü yapıyor parmakla dokununca babanneme döndüm iyice yaşım benzemesin bu arada diş sorunum başladı bnm de kızlar sizlerinde var mı şu saat oldu uyuyamıyorum napıcam ben parol da etkilemiyor
Yok kız alakası yok bence hormonlara bağlı ne kadar çalıştığına, etrafımda vsr küçük memeli şişmio dolmuyor süt sarkık gibi gözüküyor yumuşacık sonra mama ya bırakıyorlar bu işi hem emziriyorlsr süt yetmediği için mama da yapıyorlarHatta küçük memeli kadınların sütleri genelde çok oluyormuş canım. Benimkiler normalde de çok küçük, bahsederdim arkadaşlarıma. Emzirme döneminde küçük memelilerin sütleri çok fazla olmuştu yani ben hiç endişe etmiyorum o yüzden
Cnm ben 10 ml olanindan alıyorum yeterli olacagini dusunuyorumGünaydın kızlar, bu Lansinoh göğüs ucu kremi çok övüldüğü için ben de alayım diyorum ama sizce 10 ml olandan mı almak lazım yoksa 40 ml olandan mı? İşe yaramazsa ya da kullanmama gerek olmaz belki diye küçük olandan alayım diyorum ama bilemedim yine. Geçen haftalardaki indirimi kaçırdığım için ayrıca üzülüyorum zaten, yine indirime girmesini mi beklesem diye düşünmüyor da değilim
Geçen kontrol de ben de 79 olmuştum canım 80’i görmemek için tartılmıyorum şu anBoyum 170, görüntü olarak sadece göbeğime almış gibiyim diğer taraflarda çok bir şey yok ama insanın morali bozuluyor yine. Dediğin gibi ayaklarım da şiş, ince uzun ayaklarım vardı şu an tanıyamıyorum kendilerini Diş konusunda da geçen tesadüfen gördüm dişlerimden biri baya çürümüş inanamadım, çok hızlı olmuş resmen. Şimdilik ağrı yok çok şükür, korkuyla bekliyorum ben de ağrımasın diye Tuzlu su ile ara ara gargara yap ağrısını alıyor biraz canım geçici de olsa rahatlatıyor biraz.
Ağrı da yapıyor mu ? Döndükçe sanki çıkacak gibi. Sağ tarafa yatınca özellikle hem aşağısı ağırıyor hem de kemik batıyor gibi.Benim son kontrolde yan yatıyordu kafası sağda poposu solda
Ben yemek yiyince falan tok karna tartıda 60ı gördüm. Hayatında hiç 48 kilo olmamış birisi için nirvanaydı benim içinDemek vitaminler yapıyor 2 vitamin 6 magnezyum2 demir ilacı bakalım çıkışta kaç olurum
Benim pek aşağıda değil ama sağa yerleşti iyice herhalde. Bir de dönerken gece leğen kemiklerim kütürdüyor resmen son haftalar ne olacak bilmiyorum şimdiden böyleAğrı da yapıyor mu ? Döndükçe sanki çıkacak gibi. Sağ tarafa yatınca özellikle hem aşağısı ağırıyor hem de kemik batıyor gibi.
Ya bende öyleyim o düşüncede hayatımda hiç 87i görmedim hele 90 i geçmek ömrü billah görmedimBen yemek yiyince falan tok karna tartıda 60ı gördüm. Hayatında hiç 48 kilo olmamış birisi için nirvanaydı benim içinveririz kilo değil mi ya amaaan
Ben 2 haftadır yaşıyorum bunlarıAğrı da yapıyor mu ? Döndükçe sanki çıkacak gibi. Sağ tarafa yatınca özellikle hem aşağısı ağırıyor hem de kemik batıyor gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?