2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Sorun değilmiş canım, tecrübeli kızlar öyle dedi çok şükür
Hatta küçük memeli kadınların sütleri genelde çok oluyormuş canım. Benimkiler normalde de çok küçük, bahsederdim arkadaşlarıma. Emzirme döneminde küçük memelilerin sütleri çok fazla olmuştu yani ben hiç endişe etmiyorum o yüzden

Kapaklarla birlikte başka bir şey kullanma bence. Etkisini azaltıyor diye okumuştum alırken. Yalnızca memeyi her emzirmeden sonra kuru tut ve emzir.e harici kapaklar hep meme ucunda olsun yeterli olur. Zaten bir süre sonra memeler alışınca gerek kalmıyor kapağa. Bu arada kapağın dışarıdan görüntüsü çok kötü oluyor taktıktan sonra göğüs pedi koyuyordum ben üstüne

Zaten normalde de eşit olmaz biri büyük biri küçük olur hamilelikte fark artınca dikkatini çekmiştir. Sütle hiç alakası yok rahat ol

Kiz keyifli mi icinden cikan birseyler var nasil olur hic bir fikrim yok
Ama bebisim yeterki beslensin
Bana da çok saçma geliyordu ama keyifli. Düşünsene bir canlıyı besliyorsun, bunu vücudun üretiyor ve o minicik şey buna muhtaç. Sütüm yetmeyince çok üzüldüm mama verirken zehir veriyormuşum gibi hissediyordum lohusa kafası işte şimdi hiç takmam herhalde.

Ben de ortalama ayda 3 kilo aldım hatta bazı aylar daha çok aldım. Şimdiden 15 kiloyu geçtim. Kızımda toplam 24 kilo aldım. Bunda almam diyordum ama yok ya yine göreceğim o kiloları herhalde yapısal benim. Gebelikte içimden canavar çıkıyor resmen. Çok yiyorum doymuyorum. Ne gözün doyuyor ne karnım.

Aman Süt olsun da o zaman, büyük küçük hiç farketmez
Evet bende gümüş kapaklardan aldım, deneyeyim dedim. Sivrice çıkıyor ucu, bir şeyle kapatmak lazım mutlaka.
Zaten normalde de eşit olmaz biri büyük biri küçük olur hamilelikte fark artınca dikkatini çekmiştir. Sütle hiç alakası yok rahat ol
İyi o zaman içim rahatladı valla
Ilk gebelikte ferinjekt verdiler bana. Ilkinde yükselmedi 2. De yükseldi. Ferinjekt kesin çözüm. O da yükselmezse kan veriyorlar
Demir düşüklüğü çok kötü ya. Ben son zamanlarda çok halsizdim ondan demekki. Kullanmaya tekrar başlayınca can geldi resmen vücuduma.
Kizlar benim bebek hareketleri cok agir ve cok aşağıda ve eski hareketlere vs benzemiyor. P.tesiyi bekliyorum ama
Benimde iki gündür eski hareket yok, kısıtlanmış gibi. Doğum pozisyonu aldıysa belki ondan olabilir canım, doktor ne diyecek bakalım.

Benim kızım da bırakmadı hem meme hem mama devam ettik ama meme tek başına hiç yeterli olmadı kilo alımı için.

Kız ben aç da değilim iştahım oyleacik da değil az yemiyorum çok da yemiyorum sabha öğle akşam 3 öğün yerim bol su içerim arada meyve abur cubur götürürüm oda gece yatmadan olur süt içerim ilaçlar mi kolo yapıyor yemedigim halde nerden geliyor bu kilo insalalh bebeğe geliyor o kilolar zaten hep 3 kilo doğar bebeklerim bakalım bundakac kg oluru

Demek vitaminler yapıyor 2 vitamin 6 magnezyum 2 demir ilacı bakalım çıkışta kaç olurum

Geçmiş olsun canım doğum olsun bitsin 20lik dişi mi çıkarcsm benimde ağrıyordu o yüzden o tarafa yemek yemiyorum
Benim şişkinlik bu gebelikte olmadı pek sadece el kol parmaklarda oldu kollarim iş yaotik s geçiyorda ayak parmaklarım inmiyor şişik kızarık yürüyünce ağrı yapıyor tuzlu yememeye çalışıyorum hep Allah yardımcımız olsun canım az kaldı şükür

Yok kız alakası yok bence hormonlara bağlı ne kadar çalıştığına, etrafımda vsr küçük memeli şişmio dolmuyor süt sarkık gibi gözüküyor yumuşacık sonra mama ya bırakıyorlar bu işi hem emziriyorlsr süt yetmediği için mama da yapıyorlar
İnsalalh canım sütun bol olur
Benim de göğüsler kuck şükür maşallah doğum oldu ikisi 40 i bitince öbür gün göğüslerim şişti kollarım ağrıyordu üstüne yatamadım öyle 10 gün kadar sürdü sonrası bebek emdikçe boşalıyo eskisi gibi dolmuyor

Bakalım benim de tek korkum 40 haftam dolmadan geleceği için sütüm olacak mı hemen

Cnm ben 10 ml olanindan alıyorum yeterli olacagini dusunuyorum

Ağrı da yapıyor mu ? Döndükçe sanki çıkacak gibi. Sağ tarafa yatınca özellikle hem aşağısı ağırıyor hem de kemik batıyor gibi.
Benim pek aşağıda değil ama sağa yerleşti iyice herhalde. Bir de dönerken gece leğen kemiklerim kütürdüyor resmen son haftalar ne olacak bilmiyorum şimdiden böyle

Ben yemek yiyince falan tok karna tartıda 60ı gördüm. Hayatında hiç 48 kilo olmamış birisi için nirvanaydı benim için veririz kilo değil mi ya amaaan
Ya bende öyleyim o düşüncede hayatımda hiç 87i görmedim hele 90 i geçmek ömrü billah görmedim kısmet gormekde varmış ne diyelim , olsun bu kadar eritiriz inşallah kiloları dogumdsn sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…