2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
9 adetlik 1 paket yeterli mi sizce?

İnşallah şöyle 3 kilocuk falan olsa çok zayıf doğarsa valla kurtulamam kvnin dilinden
Canım gelişimi iyi gayet iyi . Bende hiç vitamin kullanmıyorum öyle düşünme zaten depolardan beslenir yoksada bunhaftadan sonra biraz daha dikkat edersin .
Sıcaklardan falan yemiyordum ama dikkat edicem artık canım. Şükür iyi dedi doktor ama ben dikkat edeyim yine de, son aylar ne de olsa.

Nst temiz çıktı kızlar şükür, sancı yok, bebeğin kalp atışları iyi 3 eylüle tekrar nst gün verdi, o zaman da 36.hAftaya girmiş oluyorum.

Ara sıra adet olcak gibi kasıklarım ağrıyor hafif hafif dedim. Pozisyondan dolayıymış. Son ayda rahim yavaş yavaş kasılır, kendini doğuma hazırlar dedi. Önemli olan kasılma sıklığı dedi. Çok sık ve şiddetli olursa gel dedi.

Canım hiç korkma benim de ilk gebeligimde rahim ağzı kısaldı. Hep yattım tuvalet ve yemek hariç. Çok şükür 39+0 da planlı sezeryanla doğum yaptım. Daha da doğmayacaktı sezeryan olmasa. Progestan işe yarıyor. Hem 34 e kadar dayansa yeter. 34 sonrasını alıyordur bulunduğun yerde hastaneler. Bana doktorum 34 olunca söyledi artık doğsa da sıkıntı değil hastane aliyor diye. Sanırım stres olmayayım diye önceden söylemedi

Kızlar ben mi abartıyorum bebeğin olduğu sağ taraf çok ağrıyor ya çıkıntı dikeliyor, adet sancısı gibi oluyor vajinan üstüne tekme atıyor, mideme de baskı yapıyor. Çok mu hareketli yoksa bana mı öyle geliyor onu da bilmiyorum. Nefes alırken bile yoruluyorum

Ben kızımda iki paket depend almıştım bu defa 1 paket aldım ilk günler yoğun sonra azalıyor bi paket de lohusa pedi alırım ya da normal ped bilemedim tam karar veremedim daha doğrusu

Canım ben bir paket depend aldim . Bir pakette loğusa pedi aldim . Hastanede depend kullancam o zamanlar çok yoğun olduğu icin

Ben kızımda iki paket depend almıştım bu defa 1 paket aldım ilk günler yoğun sonra azalıyor bi paket de lohusa pedi alırım ya da normal ped bilemedim tam karar veremedim daha doğrusu
Kızlar, depend dediğiniz şey sadece normal doğumda gerekli, değil mi? Sezaryende de depend gerekiyor mu?

Kagan kocatepe dis hastaliklarinin aksatilmamasi gerektigini soyluyor. Tabi once kendi doktoruna danisip dis hekimine gorun istersen cnm
Benim kızım da bırakmadı hem meme hem mama devam ettik ama meme tek başına hiç yeterli olmadı kilo alımı için.
Ins bu sefer yeterli olur. Meme hem saglik acisindan hem de kolaylik acisindan cok rahat. Sansimiza artik. Saglik olsun da onemli olan o
Hicbir annenin abarttigini dusunmuyorum. Agriyi yalnizca sen hissedebilirsin ne yasadigini sen bilebilebilirsin cnm. Takip etmeye devam et kontrolun ne zaman? Istersen bi git de icin rahat etsin
Kızlar, depend dediğiniz şey sadece normal doğumda gerekli, değil mi? Sezaryende de depend gerekiyor mu?
Sezeryanda da kullaniliyor cnm. Ben 2 paket aldim herkes cok ii cok rahat diyince

Ben de hamilelik başlangıcı ile şimdi arasında 4 kilo fazlam var. İlk zaman çok verdim sonra normal kiloma geldim şimdi de bebekle beraber ağırlık normal diye düşünüyorum ama kıyafetlerine sığamıyorum. Vücut şeklim değişti elim ayağım bacağım şişti resmen. Lastikli pijamaya sığamıyorum

Aynen benim de öyle. Hamilelik öncesi kilomla şimdiki kilom arası 4-5 kilo fazlam var ama başlarda çok kilo verdiğim için aslında hiç de 4-5 değil o kaç kilo aldın dediklerinde ne diyorsun peki verdiğinin üstüne mi katiyorsun kilonu

Kızlar bu arada pijama bakıyorum da. Sizce elbiseli şekilde olandan da almalı mıyım? Esofmanli olandan alacağım kesin de diğerine gerek var mı sizce? Alışverişlere başladım, aldıkça alıyorum valla bitmiyor hee.

Bu arada zavallı anneme gidiyor tüm kargolar, yıkıyor ütüluyor ama mecburum başka şehirdeyim, çalışıyorum, seçeneğim yok . İznimi beklesem belki de bebek tam vaktinden biraz önce gelirse falan diye riske de atamıyorum

Bence bi tane almakta fayda var. Su pahali olanlardan degil de uyguna olanlardan al dursun hastanede rahat oluyomus. Ben gecelik pek sewmem de hastane icin aldim bi tane.

2 paket çok kız napcan o kadar 2-3 taneden sonra normal pede geçiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…