- 19 Haziran 2020
- 441
- 328
- 53
- 32
9 adetlik 1 paket yeterli mi sizce?Çok keyıflı
Hele emzırırken parmagını tutması yada iyice gomülmesial sana ten tene temas Burde uyuyakalıyo ya
Çok çok gecmıs olsun inşaAllah hepsı gececek
oğlumu 6 yıl once tamda bahsettıgın gibi bır hıkayeyle dunyaya getırmek nasıp oldu
Hiç unutmuyorm 24. Hafta dolumca eşimle sarılıp aglamıstık en azından yaşama sansı var diyeama noldu bılıyo musn? Oğlum 41+6 da dunyaya geldı inşaAllah hepımızn kuzusu vaktinde doğar
Sadece depend canım
arkadaslarda yazmıslar zaten ılk 3 gun yogun kanama oluyo kı benım 2. Gun normale donmustubazı dogum hıkayecileri abartmayı cok sevıyo ılk gunlerınde depend yeterli olacaktır
İnşallah şöyle 3 kilocuk falan olsaYetişmeme ihtimaline karşı fotoğrafını çekip yollasan olmuyor mu? Ben bugüne kadar tüm belgelerimi whatsapptan yolladım bir sıkıntı çıkarmadılar.
Sağol canım yorumlardan kafam karışmıştı, millet hepsine de gerekli demiş. Depend alıyorum o zaman şimdilik.
Canım merak etme doğum zamanına kadar iyice tombikleşir o, daha vakit var
Sıcaklardan falan yemiyordum ama dikkat edicem artık canım. Şükür iyi dedi doktor ama ben dikkat edeyim yine de, son aylar ne de olsa.Canım gelişimi iyi gayet iyi . Bende hiç vitamin kullanmıyorum öyle düşünme zaten depolardan beslenir yoksada bunhaftadan sonra biraz daha dikkat edersin .
Evet aynen, hayırlısıyla gelsin miniklerHayırlısı ile gelir inşallah canım aramızda iki gün var sende ayın başındasin
Canım hiç korkma benim de ilk gebeligimde rahim ağzı kısaldı. Hep yattım tuvalet ve yemek hariç. Çok şükür 39+0 da planlı sezeryanla doğum yaptım. Daha da doğmayacaktı sezeryan olmasa. Progestan işe yarıyor. Hem 34 e kadar dayansa yeter. 34 sonrasını alıyordur bulunduğun yerde hastaneler. Bana doktorum 34 olunca söyledi artık doğsa da sıkıntı değil hastane aliyor diye. Sanırım stres olmayayım diye önceden söylemediMerhaba hanımlar.. Yaşadığım kanamalar, rahim kısalığım, erken doğum riskim nedeniyle bu başlığa çok yazamadım. Her an her şey olabilir korkusuyla da kendimi "ekim annesi" bile sayamıyorum13.haftadan bu yana yatıyorum, hareket etmemem gerekiyor. Hep evin içindeyim tuvalete gitmek dışında ekstra harelet etmek bir nevi yasak. Hapis gibi bir durum işte.. Tek sosyalleştiğim günler iğne vurulmak için acile gitmem gereken günler.. Bir de doktor kontrolleri. Bebeğim için değer yeter ki erken doğmasın.. Şuan 30+5'teyim, serklajım yok. Erken doğum olması durumunda bebeği sevk edecekler 4 saat uzağa. Burada alan hastane yokmuş küçük haftaları.. Yani bir ipin üzerinde yürüyormuşum gibi hissediyorum.. Keşke basit şikayetlerim olsaydı da geçseydi gitseydi.. Hayırlısı hepimiz için
Ben kızımda iki paket depend almıştım bu defa 1 paket aldım ilk günler yoğun sonra azalıyor bi paket de lohusa pedi alırım ya da normal ped bilemedim tam karar veremedim daha doğrusuEbebek’ten bir şeyler sipariş vericem ama tecrübeli annelere bir sorum olacakBunlardan hepsinden almamıza gerek var mı, hangileri gerçekten işimize yarayacak fikir verirseniz çok sevinirim
- Depend
- Tek kullanımlık lohusa külodu
- Lohusa pedi
Bende bi paket depend bi paket normal lohusa pedi aldim . Loğusa pedi diğer petten daha iyiBen kızımda iki paket depend almıştım bu defa 1 paket aldım ilk günler yoğun sonra azalıyor bi paket de lohusa pedi alırım ya da normal ped bilemedim tam karar veremedim daha doğrusu
Canım ben bir paket depend aldim . Bir pakette loğusa pedi aldim . Hastanede depend kullancam o zamanlar çok yoğun olduğu icinEbebek’ten bir şeyler sipariş vericem ama tecrübeli annelere bir sorum olacakBunlardan hepsinden almamıza gerek var mı, hangileri gerçekten işimize yarayacak fikir verirseniz çok sevinirim
- Depend
- Tek kullanımlık lohusa külodu
- Lohusa pedi
Normal ped gibi biraz daha kalın uzunLohusa pedi nasil bsy ki acaba
Kızlar, depend dediğiniz şey sadece normal doğumda gerekli, değil mi? Sezaryende de depend gerekiyor mu?Ben kızımda iki paket depend almıştım bu defa 1 paket aldım ilk günler yoğun sonra azalıyor bi paket de lohusa pedi alırım ya da normal ped bilemedim tam karar veremedim daha doğrusu
Benim bi tanidigim sezeryan da da kullandiKızlar, depend dediğiniz şey sadece normal doğumda gerekli, değil mi? Sezaryende de depend gerekiyor mu?
Kagan kocatepe dis hastaliklarinin aksatilmamasi gerektigini soyluyor. Tabi once kendi doktoruna danisip dis hekimine gorun istersen cnmKilo değil ödemdir o ödemen son manavın kantarında 80 i görmüştüm eşimle ondan beridir tartılara küstüm karnım top gibi ne topu ya davul gibi artık .. son günler diyorum son aylar hayırlısıyla insallah. Ayak bileklerim resmen toynak böyle bi şişlik yok evdeyim iki temizlik yapayım gezinyeyim direk bileklerim şişiyor çöküntü yapıyor parmakla dokununca babanneme döndüm iyice yaşım benzemesin bu arada diş sorunum başladı bnm de kızlar sizlerinde var mı şu saat oldu uyuyamıyorum napıcam ben parol da etkilemiyor
Ins bu sefer yeterli olur. Meme hem saglik acisindan hem de kolaylik acisindan cok rahat. Sansimiza artik. Saglik olsun da onemli olan oBenim kızım da bırakmadı hem meme hem mama devam ettik ama meme tek başına hiç yeterli olmadı kilo alımı için.
Hicbir annenin abarttigini dusunmuyorum. Agriyi yalnizca sen hissedebilirsin ne yasadigini sen bilebilebilirsin cnm. Takip etmeye devam et kontrolun ne zaman? Istersen bi git de icin rahat etsinKızlar ben mi abartıyorum bebeğin olduğu sağ taraf çok ağrıyor ya çıkıntı dikeliyor, adet sancısı gibi oluyor vajinan üstüne tekme atıyor, mideme de baskı yapıyor. Çok mu hareketli yoksa bana mı öyle geliyor onu da bilmiyorum. Nefes alırken bile yoruluyorum
Sezeryanda da kullaniliyor cnm. Ben 2 paket aldim herkes cok ii cok rahat diyinceKızlar, depend dediğiniz şey sadece normal doğumda gerekli, değil mi? Sezaryende de depend gerekiyor mu?
Günaydın kızlar, bu Lansinoh göğüs ucu kremi çok övüldüğü için ben de alayım diyorum ama sizce 10 ml olandan mı almak lazım yoksa 40 ml olandan mı? İşe yaramazsa ya da kullanmama gerek olmaz belki diye küçük olandan alayım diyorum ama bilemedim yine. Geçen haftalardaki indirimi kaçırdığım için ayrıca üzülüyorum zaten, yine indirime girmesini mi beklesem diye düşünmüyor da değilim
Geçen kontrol de ben de 79 olmuştum canım 80’i görmemek için tartılmıyorum şu anBoyum 170, görüntü olarak sadece göbeğime almış gibiyim diğer taraflarda çok bir şey yok ama insanın morali bozuluyor yine. Dediğin gibi ayaklarım da şiş, ince uzun ayaklarım vardı şu an tanıyamıyorum kendilerini Diş konusunda da geçen tesadüfen gördüm dişlerimden biri baya çürümüş inanamadım, çok hızlı olmuş resmen. Şimdilik ağrı yok çok şükür, korkuyla bekliyorum ben de ağrımasın diye Tuzlu su ile ara ara gargara yap ağrısını alıyor biraz canım geçici de olsa rahatlatıyor biraz.
Aynen benim de öyle. Hamilelik öncesi kilomla şimdiki kilom arası 4-5 kilo fazlam var ama başlarda çok kilo verdiğim için aslında hiç de 4-5 değil oBen de hamilelik başlangıcı ile şimdi arasında 4 kilo fazlam var. İlk zaman çok verdim sonra normal kiloma geldim şimdi de bebekle beraber ağırlık normal diye düşünüyorum ama kıyafetlerine sığamıyorum. Vücut şeklim değişti elim ayağım bacağım şişti resmen. Lastikli pijamaya sığamıyorum
Bence bi tane almakta fayda var. Su pahali olanlardan degil de uyguna olanlardan al dursun hastanede rahat oluyomus. Ben gecelik pek sewmem de hastane icin aldim bi tane.Kızlar bu arada pijama bakıyorum da. Sizce elbiseli şekilde olandan da almalı mıyım? Esofmanli olandan alacağım kesin de diğerine gerek var mı sizce? Alışverişlere başladım, aldıkça alıyorum valla bitmiyor hee.
Bu arada zavallı anneme gidiyor tüm kargolar, yıkıyor ütüluyorama mecburum başka şehirdeyim, çalışıyorum, seçeneğim yok . İznimi beklesem belki de bebek tam vaktinden biraz önce gelirse falan diye riske de atamıyorum
2 paket çok kız napcan o kadar 2-3 taneden sonra normal pede geçiliyorKagan kocatepe dis hastaliklarinin aksatilmamasi gerektigini soyluyor. Tabi once kendi doktoruna danisip dis hekimine gorun istersen cnm
Ins bu sefer yeterli olur. Meme hem saglik acisindan hem de kolaylik acisindan cok rahat. Sansimiza artik. Saglik olsun da onemli olan o
Hicbir annenin abarttigini dusunmuyorum. Agriyi yalnizca sen hissedebilirsin ne yasadigini sen bilebilebilirsin cnm. Takip etmeye devam et kontrolun ne zaman? Istersen bi git de icin rahat etsin
Sezeryanda da kullaniliyor cnm. Ben 2 paket aldim herkes cok ii cok rahat diyince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?