Bende 7 Eylül de gidicem bakalım neler olacakCanım bende normal istiyorum ama bebeğim şuan ters 3 eylülde gidicem bakalim o zman doktor söyler
Ben de öyleyim canım gece uyuyamıyorum sabahta dayak yemiş gibi kalkıyorum, senin daha da az kaldı hayırlısıyla doğurunca geçecek inşallah hepsi. Galiba biz acele ediyoruz doğuralım diye millet hamileliğin tadını çıkarın diyor nasıl bir tat bilmiyorumBende geceleri çok zorlanmaya başladım. Sıcaktan hem uyuyamıyorum, hemde yatakta dönerken tam bir eziyet oluyor. Doğursam artık diye gün sayıyorum, çabucak geçer inşallah hepimizin ya.
Kendi doktoruma korkuyorum normal doğumdan dedim korkma o gün gelsin her şey iyi olacak vesaire dedi, rahatlattı güya ama yine korkuyorumGünaydınnnnnnnnnnnn güzel annişler.... Doğumunuza karar verdiniz mi? Benim doktorum kesinlikle Sezeryan a karşı Sezeryan istedim ve bana dediki Normal doğuramaz raporu getir
Benim kimi kimsemde yok aslında iyi olur normal doğum benim için bakalım nasip kısmet...Ben de öyleyim canım gece uyuyamıyorum sabahta dayak yemiş gibi kalkıyorum, senin daha da az kaldı hayırlısıyla doğurunca geçecek inşallah hepsi. Galiba biz acele ediyoruz doğuralım diye millet hamileliğin tadını çıkarın diyor nasıl bir tat bilmiyorum
Kendi doktoruma korkuyorum normal doğumdan dedim korkma o gün gelsin her şey iyi olacak vesaire dedi, rahatlattı güya ama yine korkuyorumkesinlikle normali daha iyi aksi bir durum olmadıkça sezeryanı önermiyorum dedi. 38-39 da netleşir sanırım.
Ben de yavaş yavaş kendimi normale hazırlıyorum. Hakkımızda hepimizin hayırlısıBenim kimi kimsemde yok aslında iyi olur normal doğum benim için bakalım nasip kısmet...
Herkes çocuğu 6 aylık sanmış, inanmıyormuş bilmeyenlerOooooh. A diyorummaşallah tosuncuk gelmiş şuan eşin nasıl kilolu mu kız birde bu şimdi normal doğum la mi yaptı kocanı
Rabbim hiç zorlanmadan doğurmayı nasip etsin bizlere...Ben de yavaş yavaş kendimi normale hazırlıyorum. Hakkımızda hepimizin hayırlısı
Vajinal derken karnımın aşağısı kasık kısmında çatlaklar var. Karnım tertemiz hep maşallah diyordum kendime ama gobegimin altini zaten goremedigim için dün aynada bi karsilastimki çatlamış bile kasık bölgemKızlar vajinal varisi olan var mı? Ya da o bölgede şişlik sertlik yaşayan kitle gibi?
Maşallah normal doğum olmuş dur sanırımHerkes çocuğu 6 aylık sanmış, inanmıyormuş bilmeyenlerşuan gayet fit eşim, boyu 1.81,kilosu 76. Kv 4 kilodan aşağı çocuk doğurmamış, beni de öyle olsun istiyor
Şöyle çok acıdı, böyle öldüm öldüm dirildim diye anlatıyor her seferinde nasıl zor doğurduğunuMaşallah normal doğum olmuş dur sanırımkız zor ya bu devirde o kiloda yapmak
Canım istiyorsan sezeryen başka doktora danış sonuçta parayla değil mi bu senin kararın tabi bazı doktorlar var sağ olsun Noel doğum sağlıklı ya öncelik onu istiyorlar bazıları var takmaz bile sen nasıl istersen tamam derÖzel hastane canım doktorum normal doğumdan yana malesef
Yazık ya tsbi çok çekmiştirŞöyle çok acıdı, böyle öldüm öldüm dirildim diye anlatıyor her seferinde nasıl zor doğurduğunu
Aman 2.5-3 kilo arası yeter bana, ben o kadar doğuramam
Valla ben de 2 paket aldım2 paket çok kız napcan o kadar 2-3 taneden sonra normal pede geçiliyor
Valla evde ben de artık don atlet ya da tek parça bol elbiseyle geziyorum en güzeliGöbeğimin üstünde böyle kıyafet falan olunca çok rahatsız, sıkıyormuş gibi hissediyorum canım ya. O yüzden kilo aldıkça normal bedenimden büyük çamaşırlar aldım, onları göbek altı giyiyorum. Dışardan gelince bile alel acele hemen hamile taytını çıkarıyorum, göbeğim rahatlasın diye.Bende sen gibiyim valla, çekiyorum perdeleri don atlet efil efil geziyorum hele burası inanılmaz sıcak ve nem var, birşeyler giyersem sıcaktan üstüme yapışır kalır heralde
Canım ne güzel işte, normal doğurtan bulmak için o kadar aranmıştım ben deÖzel hastane canım doktorum normal doğumdan yana malesef
Doktora sordun mu ben bugün fark ettim patlarsa falan diye çok korkuyorumBenim canım vajinada var şişmiş vaziyette çok fena agriyo yapiyo
Yok canım o değil tüm derdin çatlak olsun:)) Hindistan cevizi yağı bu işte bir numara. Annemin çok kötü karnı benim ilk çocukta 39.hafta da tek dük oldu. Hep yağladımVajinal derken karnımın aşağısı kasık kısmında çatlaklar var. Karnım tertemiz hep maşallah diyordum kendime ama gobegimin altini zaten goremedigim için dün aynada bi karsilastimki çatlamış bile kasık bölgem
Ay inşallah, bi doğursaydım valla yavaş yavaş korkular gelmeye başladı banaYazık ya tsbi çok çekmiştiren ideal 3 kg rahat çıkar csnim kesisiz de çıkar
Ben 4-5 aydır değişik Bi sütyene geçtim. Telsiz, kupsuz, ama önünde süngeri var böyle, çok rahat oluyor, uç da göstermiyorValla ben de 2 paket aldımBenim yeni doğum yapan arkadaşa kalsa 3 paket almalıydım, o 1 paketi suyu geldiği zaman harcamış nasıl oluyo bilmiyorum artık, neyse durur bir kenarda artık kullanmazsam
Valla evde ben de artık don atlet ya da tek parça bol elbiseyle geziyorum en güzeliSadece dışarı çıkarken sütyen takıyorum ama onda bile artık küçük geldiği için göğüslerimin altı morardı
Canım ne güzel işte, normal doğurtan bulmak için o kadar aranmıştım ben deOnline gebe eğitimlerine katılıp nefes egzersizlerine başlayınca insanın korkusu geçiyor bence hatta doğurası geliyor Korkuyu hiç aklıma getirmemeye çalışıyorum sonuçta doğal bir süreç, her şey yolunda giderse ben de normal istiyorum. Zaten korktukça adrenalin salgıladığımız için hem doğum zorlaşıyormuş hem de daha çok acı hissediyormuşuz. Beni tek korkutan alttan çok dikiş olması ama onu dayine çok aklıma getirmemeye çalışıyorum. Hypnobirthing konusuna çok taktım bu aralar, bir ara da doktorum yaptırdığı için suda doğum mu denesem dedim ama sonra ondan vazgeçtim.
Geçtiyse çok şükür benim fena şiş ne yapacam bilmiyorum pazartesi doktora koşacağımCanım benim ilk 2. Ayda fark ettim vadisi vajinada dudak üstünde di sonradan kendi kendine geçti ama görünce beni korkuttu buyurmu çoğalır mi diye
Benimde vajinanın bir kenarında varis oluşmuş, doktor doğumdan sonra geçecek dedi. Çok fazla ayakta durma ve orayı sıkacak iç çamaşırı giy dedi. Seninki çok kötü olmuş dedi. Diğer çocuklarımda yoktu inş. Doğumdan sonra geçer. Hamilelikte bir şey yapamıyorlar canımGeçtiyse çok şükür benim fena şiş ne yapacam bilmiyorum pazartesi doktora koşacağım
Amin inşallah canım bende ilk dogumumu yapıncs bilmiyordum ne olacak ne ile karşılaşacam diyeAy inşallah, bi doğursaydım valla yavaş yavaş korkular gelmeye başladı bana
Ben 4-5 aydır değişik Bi sütyene geçtim. Telsiz, kupsuz, ama önünde süngeri var böyle, çok rahat oluyor, uç da göstermiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?