2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Normal canım benim bacak aram hep ağrıyor bebek biyuyir yeri daralıyor kendince sagacsola giriyor artık doğum pozisyon unu da belirlemeye çalışıyor rahim buyuyot ağırlık oluyor biximde bacak kasları vajina pelviks tabanları kemikleri ağrıyor

Cook geçmiş olsun canım şükür bu haftaya kadar geldin inşallah zamanında doğurmak da nasip olur
Bence iyi canım kilosu merak etme bebek son ayına kadar alır inşallah kiloyu tamamlar 3e zaten KV lere kalsa tosuncuk istiyorlar 3u az görüyorlar duyanda sanacak kendileri 4kg doğurmuş
Canım fazla alma depend zaten ilk iki gün kanaman akintila karışık yoğun olur sonrası normal pede donebilirsin yada en küçük az miktarda olan lohusa pedi bile alabilirsin rahat oturup uzanmak yatmak için aklın kalmaz kirlendin mi leke oldu mu diye
Canım bende yaşadım onları çok normal hatta bugün maşallah kaburgalarim a bir vuruyordu ağrıyordu eşim bile kazfin altından ona dokuadsn hareketlerini görüyordu sağa sola gidiyordu karnım yamuk oluyordu çok ağrı yapıyordu bizi de hep duyuyor tepki veriyor

Canım bebiş o taraftaysa normal bence. Benimde solda, sol kasığım ağrıyor hep, kafayı oraya vuruyor sanırım o yüzden. Diğer dediğim herşey de var. Eğer kanama, dayanılmaz bir ağrı yoksa bana normal gibi geldi söylediklerin.
Ben artık çamaşırları, pijamaları falan göbek altı giyiyorum. Göbeğimin üstüne birşey giymek nasıl bir his unuttum
Canım ben şu gecelik, pijama takımı ve sabahlığı olan takımlardan aldım bir tane. 250 tlydi. Yeterli diye düşünüyorum, başka da almam.
Benim kv eşimi 5.5 kilo doğurunca bana ye ye ye bebek kilo alsın diyip duruyor da

Buranın haricinde kimse sormadı ya :)
Normalde tüm aile ve arkadaşlarım kilo al çok zayıfsın dedikleri için hamilelikte zayıfladığıma epey üzüldüler. Şimdiki kilomu da görüp hiç almadın doğum yapınca hiç bir şey kalmayacak insan az daha kilo alırdı da bir kaç kilo bari atardı diyorlar

Reactions: The

Hamilelik kilodu çok rahat bir şey almanı tavsiye ederim. Evde don atlet geziyorum valla eve biri gelince de elbise geçiriyorum üzerimr lastik derdini minimuma indiriyorum.

Hamilelik kilodu çok rahat bir şey almanı tavsiye ederim. Evde don atlet geziyorum valla eve biri gelince de elbise geçiriyorum üzerimr lastik derdini minimuma indiriyorum.
Göbeğimin üstünde böyle kıyafet falan olunca çok rahatsız, sıkıyormuş gibi hissediyorum canım ya. O yüzden kilo aldıkça normal bedenimden büyük çamaşırlar aldım, onları göbek altı giyiyorum. Dışardan gelince bile alel acele hemen hamile taytını çıkarıyorum, göbeğim rahatlasın diye. Bende sen gibiyim valla, çekiyorum perdeleri don atlet efil efil geziyorum hele burası inanılmaz sıcak ve nem var, birşeyler giyersem sıcaktan üstüme yapışır kalır heralde

Eylül'ün 3 ünde canım. İlk defa anne olacağım için abartıyorum diye düşündüm. Dışarıdan da belli oluyor artık iyice yumru gibi.
Evet şekilden şekile giriyor galiba içeride. Özellikle sola yattığım zaman ritmik bir şekilde şişip şişip duruyor sağ tarafım elime geliyor yumru gibi ama acıyor da. Yaramaz durmuyor hiç
Dayanılmaz değil de yine de baskı ve sancı oluyor, o tarafı benimsedi galiba en başından beri orada. Daha hamile olduğumu öğrenmeden o taraf sancıyordu. Büyüdükçe zorlaşıyor artık.

Bende geceleri çok zorlanmaya başladım. Sıcaktan hem uyuyamıyorum, hemde yatakta dönerken tam bir eziyet oluyor. Doğursam artık diye gün sayıyorum, çabucak geçer inşallah hepimizin ya.

Kızlar, depend dediğiniz şey sadece normal doğumda gerekli, değil mi? Sezaryende de depend gerekiyor mu?
Sezaryen olan arkadaşlar daha açıklayıcı yazar canım depend bildiğimiz yetişkinler için külot bez markası normal doğumda kanama oluyor baya külot bez epey kurtarıcı bu açıdan sezaryende kanama dikiş durumuna göre tercih ediliyor mu bilmiyorum açıkçası

Oooooh. A diyorum maşallah tosuncuk gelmiş şuan eşin nasıl kilolu mu kız birde bu şimdi normal doğum la mi yaptı kocanı

Günaydınnnnnnnnnnnn güzel annişler.... Doğumunuza karar verdiniz mi? Benim doktorum kesinlikle Sezeryan a karşı Sezeryan istedim ve bana dediki Normal doğuramaz raporu getir

Canım bende burda kilotlu bezi kullandım kızımda suyum gelince taktılar sonrası sancılar artınca üstümde kaldı takı açılmaları olunca cikardim
Sonrası seseryene dönüşünce sezeryenden sonra uyandığımda üstümde gördüm yine
Ama bana göre sezeryen ile normal doğum kanamasi aynı değil seseryende azcik geldi zorla ilk günler ameliyattan çıkınca hemşireler birkaç defa gelip o dikişli halimle karnıma bastirdilar kalan kan su çıksın diye gerçekten karnıma elimle bastırınca çıkıyordu anlamadım neden öbür türlü çıkmıyordu çıktımı da sanki altıma işer gibi hissediyordum sonrası 2hafta kadar leke leke geldi normal pedi eve geçince kullandım hastsnede kaldigim 3 gün külotlu bez kullandım çok rahattti ama hep yemizdi öyle içi kan dolmadan değiştiriyordum kokudan enfeksiyon olmasın diye rahatlık olarak çok iyiler ama kanama gelmiyorsa normal ped kullanmak iyi dif istediğin zaman değiştirip atarız

Günaydınnnnnnnnnnnn güzel annişler.... Doğumunuza karar verdiniz mi? Benim doktorum kesinlikle Sezeryan a karşı Sezeryan istedim ve bana dediki Normal doğuramaz raporu getir
Günaydın canım benim diğer gebelik seseryen olduğu için yine sezeryen
Doktorun dedgi de saçma zorunlu değilsin ki normal yapmaya devlet hastanesi miydi bunu diyen

Özel hastanelere gitsen sanırım kabul ederler
Hakkında hayırlısı canım her doğumun da kendine göre ağrısı var canım

Kızlar vajinal varisi olan var mı? Ya da o bölgede şişlik sertlik yaşayan kitle gibi?
Canım benim ilk 2. Ayda fark ettim vadisi vajinada dudak üstünde di sonradan kendi kendine geçti ama görünce beni korkuttu buyurmu çoğalır mi diye

Canım bende normal istiyorum ama bebeğim şuan ters 3 eylülde gidicem bakalim o zman doktor söyler

Özel hastane canım doktorum normal doğumdan yana malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…