- 2 Kasım 2016
- 816
- 1.235
- 113
Dogru diyosun2 paket çok kız napcan o kadar 2-3 taneden sonra normal pede geçiliyor
Artar bile9 adetlik 1 paket yeterli mi sizce?
Normal canım benim bacak aram hep ağrıyor bebek biyuyir yeri daralıyor kendince sagacsola giriyor artık doğum pozisyon unu da belirlemeye çalışıyor rahim buyuyot ağırlık oluyor biximde bacak kasları vajina pelviks tabanları kemikleri ağrıyorBende bilmiyorum ki nedeni ne. Ama dönerken hissediyorum ve canım yanıyor.
Benim haftalarda başladı o zaman normal demi. Bide sağ tarafımda bacak arasında da kasılma gibi ağrı var. Hareketlerini hep sağda yumru gibi hissediyorum.
Cook geçmiş olsun canımMerhaba hanımlar.. Yaşadığım kanamalar, rahim kısalığım, erken doğum riskim nedeniyle bu başlığa çok yazamadım. Her an her şey olabilir korkusuyla da kendimi "ekim annesi" bile sayamıyorum13.haftadan bu yana yatıyorum, hareket etmemem gerekiyor. Hep evin içindeyim tuvalete gitmek dışında ekstra harelet etmek bir nevi yasak. Hapis gibi bir durum işte.. Tek sosyalleştiğim günler iğne vurulmak için acile gitmem gereken günler.. Bir de doktor kontrolleri. Bebeğim için değer yeter ki erken doğmasın.. Şuan 30+5'teyim, serklajım yok. Erken doğum olması durumunda bebeği sevk edecekler 4 saat uzağa. Burada alan hastane yokmuş küçük haftaları.. Yani bir ipin üzerinde yürüyormuşum gibi hissediyorum.. Keşke basit şikayetlerim olsaydı da geçseydi gitseydi.. Hayırlısı hepimiz için
Bence iyi canım kilosu merak etme bebek son ayına kadar alır inşallah kiloyu tamamlar 3eKızlar doktordan çıktım. Kan aldı, idrar aldı, nette bağladı. Öğleden sonra nst ve kan sonuçlarına bakacak.
Bebeğin boyu, kilosu, suyu, gelişimi gayet iyi dedi. Takvime göre 33+5, ultrasonda 33+1 çıktı. Kilosu 2 kilo 69gram olmuş. Doktor iyi dedi ama bana az gibi geldi. Suçlu hissediyorum kendimi, keşke vitaminleri içseydim diyepozisyonu da baş geliş dedi.
Öğleden sonra gidip sonuçları göstericem, bakalım nst nasıl çıkmış.
Canım fazla alma depend zaten ilk iki gün kanaman akintila karışık yoğun olur sonrası normal pede donebilirsin yada en küçük az miktarda olan lohusa pedi bile alabilirsin rahat oturup uzanmak yatmak için aklın kalmaz kirlendin mi leke oldu mu diyeEbebek’ten bir şeyler sipariş vericem ama tecrübeli annelere bir sorum olacakBunlardan hepsinden almamıza gerek var mı, hangileri gerçekten işimize yarayacak fikir verirseniz çok sevinirim
- Depend
- Tek kullanımlık lohusa külodu
- Lohusa pedi
Canım bende yaşadım onları çok normal hatta bugün maşallahKızlar ben mi abartıyorum bebeğin olduğu sağ taraf çok ağrıyor ya çıkıntı dikeliyor, adet sancısı gibi oluyor vajinan üstüne tekme atıyor, mideme de baskı yapıyor. Çok mu hareketli yoksa bana mı öyle geliyor onu da bilmiyorum. Nefes alırken bile yoruluyorum
Canım bebiş o taraftaysa normal bence. Benimde solda, sol kasığım ağrıyor hep, kafayı oraya vuruyor sanırım o yüzden. Diğer dediğim herşey de var. Eğer kanama, dayanılmaz bir ağrı yoksa bana normal gibi geldi söylediklerin.Kızlar ben mi abartıyorum bebeğin olduğu sağ taraf çok ağrıyor ya çıkıntı dikeliyor, adet sancısı gibi oluyor vajinan üstüne tekme atıyor, mideme de baskı yapıyor. Çok mu hareketli yoksa bana mı öyle geliyor onu da bilmiyorum. Nefes alırken bile yoruluyorum
Ben artık çamaşırları, pijamaları falan göbek altı giyiyorum. Göbeğimin üstüne birşey giymek nasıl bir his unuttumBen de hamilelik başlangıcı ile şimdi arasında 4 kilo fazlam var. İlk zaman çok verdim sonra normal kiloma geldim şimdi de bebekle beraber ağırlık normal diye düşünüyorum ama kıyafetlerine sığamıyorum. Vücut şeklim değişti elim ayağım bacağım şişti resmen. Lastikli pijamaya sığamıyorum
Canım ben şu gecelik, pijama takımı ve sabahlığı olan takımlardan aldım bir tane. 250 tlydi. Yeterli diye düşünüyorum, başka da almam.Kızlar bu arada pijama bakıyorum da. Sizce elbiseli şekilde olandan da almalı mıyım? Esofmanli olandan alacağım kesin de diğerine gerek var mı sizce? Alışverişlere başladım, aldıkça alıyorum valla bitmiyor hee.
Bu arada zavallı anneme gidiyor tüm kargolar, yıkıyor ütüluyorama mecburum başka şehirdeyim, çalışıyorum, seçeneğim yok . İznimi beklesem belki de bebek tam vaktinden biraz önce gelirse falan diye riske de atamıyorum
Benim kv eşimi 5.5 kilo doğurunca bana ye ye ye bebek kilo alsın diyip duruyor daCook geçmiş olsun canımşükür bu haftaya kadar geldin inşallah zamanında doğurmak da nasip olur
Bence iyi canım kilosu merak etme bebek son ayına kadar alır inşallah kiloyu tamamlar 3ezaten KV lere kalsa tosuncuk istiyorlar 3u az görüyorlar duyanda sanacak kendileri 4kg doğurmuş
Canım fazla alma depend zaten ilk iki gün kanaman akintila karışık yoğun olur sonrası normal pede donebilirsin yada en küçük az miktarda olan lohusa pedi bile alabilirsin rahat oturup uzanmak yatmak için aklın kalmaz kirlendin mi leke oldu mu diye
Canım bende yaşadım onları çok normal hatta bugün maşallahkaburgalarim a bir vuruyordu ağrıyordu eşim bile kazfin altından ona dokuadsn hareketlerini görüyordu sağa sola gidiyordu karnım yamuk oluyordu çok ağrı yapıyordu bizi de hep duyuyor tepki veriyor
Aynen benim de öyle. Hamilelik öncesi kilomla şimdiki kilom arası 4-5 kilo fazlam var ama başlarda çok kilo verdiğim için aslında hiç de 4-5 değil okaç kilo aldın dediklerinde ne diyorsun peki verdiğinin üstüne mi katiyorsun kilonu
Canım bebiş o taraftaysa normal bence. Benimde solda, sol kasığım ağrıyor hep, kafayı oraya vuruyor sanırım o yüzden. Diğer dediğim herşey de var. Eğer kanama, dayanılmaz bir ağrı yoksa bana normal gibi geldi söylediklerin.
Ben artık çamaşırları, pijamaları falan göbek altı giyiyorum. Göbeğimin üstüne birşey giymek nasıl bir his unuttum
Canım ben şu gecelik, pijama takımı ve sabahlığı olan takımlardan aldım bir tane. 250 tlydi. Yeterli diye düşünüyorum, başka da almam.
Benim kv eşimi 5.5 kilo doğurunca bana ye ye ye bebek kilo alsın diyip duruyor da
Göbeğimin üstünde böyle kıyafet falan olunca çok rahatsız, sıkıyormuş gibi hissediyorum canım ya. O yüzden kilo aldıkça normal bedenimden büyük çamaşırlar aldım, onları göbek altı giyiyorum. Dışardan gelince bile alel acele hemen hamile taytını çıkarıyorum, göbeğim rahatlasın diye.Hamilelik kilodu çok rahat bir şey almanı tavsiye ederim. Evde don atlet geziyorum vallaeve biri gelince de elbise geçiriyorum üzerimr lastik derdini minimuma indiriyorum.
Eylül'ün 3 ünde canım. İlk defa anne olacağım için abartıyorum diye düşündüm. Dışarıdan da belli oluyor artık iyice yumru gibi.Kagan kocatepe dis hastaliklarinin aksatilmamasi gerektigini soyluyor. Tabi once kendi doktoruna danisip dis hekimine gorun istersen cnm
Ins bu sefer yeterli olur. Meme hem saglik acisindan hem de kolaylik acisindan cok rahat. Sansimiza artik. Saglik olsun da onemli olan o
Hicbir annenin abarttigini dusunmuyorum. Agriyi yalnizca sen hissedebilirsin ne yasadigini sen bilebilebilirsin cnm. Takip etmeye devam et kontrolun ne zaman? Istersen bi git de icin rahat etsin
Sezeryanda da kullaniliyor cnm. Ben 2 paket aldim herkes cok ii cok rahat diyince
Evet şekilden şekile giriyor galiba içeride. Özellikle sola yattığım zaman ritmik bir şekilde şişip şişip duruyor sağ tarafım elime geliyor yumru gibi ama acıyor da. Yaramaz durmuyor hiçNormal canım benim bacak aram hep ağrıyor bebek biyuyir yeri daralıyor kendince sagacsola giriyor artık doğum pozisyon unu da belirlemeye çalışıyor rahim buyuyot ağırlık oluyor biximde bacak kasları vajina pelviks tabanları kemikleri ağrıyor
Dayanılmaz değil de yine de baskı ve sancı oluyor, o tarafı benimsedi galiba en başından beri orada. Daha hamile olduğumu öğrenmeden o taraf sancıyordu. Büyüdükçe zorlaşıyor artık.Canım bebiş o taraftaysa normal bence. Benimde solda, sol kasığım ağrıyor hep, kafayı oraya vuruyor sanırım o yüzden. Diğer dediğim herşey de var. Eğer kanama, dayanılmaz bir ağrı yoksa bana normal gibi geldi söylediklerin.
Ben artık çamaşırları, pijamaları falan göbek altı giyiyorum. Göbeğimin üstüne birşey giymek nasıl bir his unuttum
Canım ben şu gecelik, pijama takımı ve sabahlığı olan takımlardan aldım bir tane. 250 tlydi. Yeterli diye düşünüyorum, başka da almam.
Benim kv eşimi 5.5 kilo doğurunca bana ye ye ye bebek kilo alsın diyip duruyor da
Bende geceleri çok zorlanmaya başladım. Sıcaktan hem uyuyamıyorum, hemde yatakta dönerken tam bir eziyet oluyor. Doğursam artık diye gün sayıyorum, çabucak geçer inşallah hepimizin ya.Eylül'ün 3 ünde canım. İlk defa anne olacağım için abartıyorum diye düşündüm. Dışarıdan da belli oluyor artık iyice yumru gibi.
Evet şekilden şekile giriyor galiba içeride. Özellikle sola yattığım zaman ritmik bir şekilde şişip şişip duruyor sağ tarafım elime geliyor yumru gibi ama acıyor da. Yaramaz durmuyor hiç
Dayanılmaz değil de yine de baskı ve sancı oluyor, o tarafı benimsedi galiba en başından beri orada. Daha hamile olduğumu öğrenmeden o taraf sancıyordu. Büyüdükçe zorlaşıyor artık.
Benim canım vajinada var şişmiş vaziyette çok fena agriyo yapiyoKızlar vajinal varisi olan var mı? Ya da o bölgede şişlik sertlik yaşayan kitle gibi?
Sezaryen olan arkadaşlar daha açıklayıcı yazar canım depend bildiğimiz yetişkinler için külot bez markası normal doğumda kanama oluyor baya külot bez epey kurtarıcı bu açıdan sezaryende kanama dikiş durumuna göre tercih ediliyor mu bilmiyorum açıkçasıKızlar, depend dediğiniz şey sadece normal doğumda gerekli, değil mi? Sezaryende de depend gerekiyor mu?
Oooooh. A diyorumCanım bebiş o taraftaysa normal bence. Benimde solda, sol kasığım ağrıyor hep, kafayı oraya vuruyor sanırım o yüzden. Diğer dediğim herşey de var. Eğer kanama, dayanılmaz bir ağrı yoksa bana normal gibi geldi söylediklerin.
Canım bende burda kilotlu bezi kullandım kızımda suyum gelince taktılar sonrası sancılar artınca üstümde kaldı takı açılmaları olunca cikardimSezaryen olan arkadaşlar daha açıklayıcı yazar canım depend bildiğimiz yetişkinler için külot bez markası normal doğumda kanama oluyor baya külot bez epey kurtarıcı bu açıdan sezaryende kanama dikiş durumuna göre tercih ediliyor mu bilmiyorum açıkçası
Günaydın canım benim diğer gebelik seseryen olduğu için yine sezeryenGünaydınnnnnnnnnnnn güzel annişler.... Doğumunuza karar verdiniz mi? Benim doktorum kesinlikle Sezeryan a karşı Sezeryan istedim ve bana dediki Normal doğuramaz raporu getir
Canım benim ilk 2. Ayda fark ettim vadisi vajinada dudak üstünde di sonradan kendi kendine geçti ama görünce beni korkuttu buyurmu çoğalır mi diyeKızlar vajinal varisi olan var mı? Ya da o bölgede şişlik sertlik yaşayan kitle gibi?
Canım bende normal istiyorum ama bebeğim şuan ters 3 eylülde gidicem bakalim o zman doktor söylerGünaydınnnnnnnnnnnn güzel annişler.... Doğumunuza karar verdiniz mi? Benim doktorum kesinlikle Sezeryan a karşı Sezeryan istedim ve bana dediki Normal doğuramaz raporu getir
Özel hastane canım doktorum normal doğumdan yana malesefGünaydın canım benim diğer gebelik seseryen olduğu için yine sezeryen
Doktorun dedgi de saçma zorunlu değilsin ki normal yapmaya devlet hastanesi miydi bunu diyen
Özel hastanelere gitsen sanırım kabul ederler
Hakkında hayırlısı canım her doğumun da kendine göre ağrısı var canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?