2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285

Merhaba inşallah 34 e kadar dayanırım bende en azından serklaj var mıydı sizde? Bende yok kanama ihtimali hep var bu nedenle atmadılar dikiş. Son ölçümde önce 2.8mm çıkttı kısalık sonra ayrı noktadan baktı 2.5 mm ölçtü. Sizin ölçüleriniz nasıl çıkıyordu? Burada da aradım birkaç özel hastaneyi biri il merkezinde öteki yakın başka ilçede. İl merkezindeki 35.haftadan sonra alıyoruz dedi. Diğeri içinde en az 33-34ü görmek lazımmış

Şükür canım ende 1 ay pansuman yaptım enfeksiyon kaşıntı olmasın diye iyileştim ondan sonradi hep korku oldu ilişki siraisnda acaba yırtılır mi diye şükür geçti gitti oturmak sıkıntılı di ağrı yapıyordu dikkat ettim uzandım hep yavaş oturup kalktım ikinmadim WC de

Cnm nisandi dugundu hic takma kafana bunlari. Gidebilcek durumda olursan gidersin. Erken dogarsa da senin elinde olan bisi degilki ne hakla laf etcekler. Ne zaman gelceksiniz fln diye sorduklarjnda nasip kismet bu isler ben hamile kadinim kesin konusamam de kestir at bi daha da sorup seni strese sokmasinlar.
Ben uni baby alcaktim cok oneren vardi ama muhendisin oglu icerigini onaylamayinca siveno aldim. Ne alirsam aliyim karar vermekte o kadar zorlaniyorumki. Surekli arastirma yapiyorum. Kardesim doktor senin ruh sagligin iiye gitmiyor artik diyo

Ben bebek deterjanı olarak Incia marka aldım, içeriği tamamen doğal ama daha denemedim 2-3 hafta sonra annem gelince deneyeceğim. Emzik biberon temizlemek için de yine aynı markanın temizleyicisini aldım bakalım.

Sordum canım. Normal doğumda tehlikesi falan olurmu diye hayır dedi hiç birşey olmas rahat ol dedi . Annemde 7 çocukta diyo bende hep varis vardı çokta sisiyordu ama hic Bir şey olmadi diyo
Ayy hadi inşallah çok teşekkür ederim

Aynı benimki. Allah kurtarsın diyor , sanki hastayım halbuki çok keyifle yaşanması gereken bir süreç, Allah kurtarsın ne ya

Şimdi attım makineye bakalım nasıl kokacak merak ediyorum ben de.
Ben de çabuk karar veremiyorum ama bazen arada yaptığım da oluyor. Zaten bizim kafalar pırıl pırıl maşallah

Merak etme, güçlü ol. evet sancılar acı veriyor ama bebeğini kucağına verdiklerinde sanki o acı çeken başkasıymış gibi geliyor sana ve inanılmaz rahatlık. O beden en az 5 kilo hafifliyor
Ağırırsız sancısız sadece ıkınma ile doğururum inşallah Kendimi çok iyi biliyorum aksi halde psikopata bağlaya bilirim

Ya benim canım deliler gibi benzin, yeni yıkanmış apartman kokusu ve deterjan istiyor. Fresh kokulu bir deterjan olsa öylece yanımda dursa. En temiz içerikli diye beyaz sabunu aldım başıma koydum ama yetmiyor, şöyle foşur foşur köpürse koksa. Mecalim de yok olsa temizlik yapıp azıcık baskılayacağım içimdeki hissi. Gece eşim araba yıkatacaktı gel benzin kokla madem az dedi o kadar canım çekiyor ki dillendirmek ihtiyacı hissediyorum. Vitamin eksikliğimde çıkmadı son tahlillerde.

Bugün A101 de kasada ki bayan bana Allah kurtarsın dedi kendimi hapse düşmüş gibi hissettim..
Ya ben böyle cümlelerden inanılmaz huylanıyorum, bazen bir şeylerde zorlanınca benim de aklımdan geçer gibi oluyor “Doğsa da bir rahatlasam” demek ama hemen aklımdan savuşturuyorum bu lafı. Her şeyin hayırlısını istemek lazım. O laf Allah’ın gücüne gider, tamam doğururum ama belki bebeğime bir şey olur diye korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…