Bencede canım 1er paket iyi kaç tane oluyor iclerindeİyisi mi 1 paket külot bez bir paket lohusa pedi almak dediğin gibi canım duruma göre kullanırız
Canım hiç korkma benim de ilk gebeligimde rahim ağzı kısaldı. Hep yattım tuvalet ve yemek hariç. Çok şükür 39+0 da planlı sezeryanla doğum yaptım. Daha da doğmayacaktı sezeryan olmasa. Progestan işe yarıyor. Hem 34 e kadar dayansa yeter. 34 sonrasını alıyordur bulunduğun yerde hastaneler. Bana doktorum 34 olunca söyledi artık doğsa da sıkıntı değil hastane aliyor diye. Sanırım stres olmayayım diye önceden söylemedi
Merhaba inşallah 34 e kadar dayanırım bende en azındanCanım hiç korkma benim de ilk gebeligimde rahim ağzı kısaldı. Hep yattım tuvalet ve yemek hariç. Çok şükür 39+0 da planlı sezeryanla doğum yaptım. Daha da doğmayacaktı sezeryan olmasa. Progestan işe yarıyor. Hem 34 e kadar dayansa yeter. 34 sonrasını alıyordur bulunduğun yerde hastaneler. Bana doktorum 34 olunca söyledi artık doğsa da sıkıntı değil hastane aliyor diye. Sanırım stres olmayayım diye önceden söylemedi
Şükür canım ende 1 ay pansuman yaptım enfeksiyon kaşıntı olmasın diye iyileştim ondan sonradi hep korku oldu ilişki siraisnda acaba yırtılır mi diyeBenim 2 sindede kesi attılar, daha iyi oldu estetik dikşle sonra dikiyorlar çabuk iyileşiyor. yırtk olsa daha kötü canım. Sadece ilk doğumumda oğlum 4 kg doğduğu için( 41 de doğdu) iç dış dikişler çok fazlaydı. Ama 2.cisinde 3 günde iyileşmişti dikişler. Beni hiç zorlamamıştı.
Cnm nisandi dugundu hic takma kafana bunlari. Gidebilcek durumda olursan gidersin. Erken dogarsa da senin elinde olan bisi degilki ne hakla laf etcekler. Ne zaman gelceksiniz fln diye sorduklarjnda nasip kismet bu isler ben hamile kadinim kesin konusamam de kestir at bi daha da sorup seni strese sokmasinlar.Kızlar doğum yaklaştıkça bende ufak ufak endişeler korkular başladı yakafam allak bullak, hormonlardan mı nedir karmakarışığım.
Bir yanım korkuyor doğurabilecek miyim diye. Ki ben asla korkmuyordum, ne var ki acıysa çekerim doğururum diyordum. Bir yanım bebek besleniyor mu, kilo alacak mı diye endişe ediyor dünden beriya ankaraya gitmeden burda doğurursam erkenden diye korkuyorum. Eşimde acaba gitmesek mi, yolda falan gidip gelirken sen bebekle zorlanmaz mısın diyor. Yeni aklına geliyor bu
Küçük görümcemde nişan yapacakmış, ne zamandır bizim izin zamanımızı bekliyorlar. Şimdi olur ya biz izne çıkmadan doğar bebek, o zamanda ankaraya gitmeye gerek kalmaz, vay efendim gelin buraya gelmedi doğurdu, nişanı nasıl yapcaz diye mevzu çıkar, çarmıha gererler beni
Oyy oy kafam dolu valla kızlar, hiçbir şeye odaklanamıyorum, keyif alamıyorum. Öylece düşünüp duruyorum
Ben uni baby alcaktim cok oneren vardi ama muhendisin oglu icerigini onaylamayinca siveno aldim. Ne alirsam aliyim karar vermekte o kadar zorlaniyorumki. Surekli arastirma yapiyorum. Kardesim doktor senin ruh sagligin iiye gitmiyor artik diyoDün bebek deterjanları geldi kargoyla. Bu uni babynin kokusu çok ağır geldi bana daha kullanmadım yıkayınca bu kadar kokmaz demi kızlar, kullanan var mı ?
Birde puset takımını sipariş verdim. Ay çok kararsız kaldım ilk defa bişey de sonunda verdim gitti
Dependde 9 tane var e bebeğin lohusa pedinde 10 diye hatırlıyorumBencede canım 1er paket iyi kaç tane oluyor iclerinde
Yeter ya fazla bile bence evde suyun gelirse depend giyersin deDependde 9 tane var e bebeğin lohusa pedinde 10 diye hatırlıyorum
Canım benim doktor arada paylaşıyor yaptırdığı doğumları, dikişsiz kesisiz doğan 4 kg üstü bebek bile gördüm.Kesi atmadan doğum yapan var mı ki
Canım arkadaşım ilk dogumu kesi oldu m ikincide hiç kesi olmadi . Inş benimde öyle olur . O kesi çok zor oluyo ne yürüyebiliyosun ne oturabiliyosunKesi atmadan doğum yapan var mı ki
Ayy hadi inşallah çok teşekkür ederimSordum canım. Normal doğumda tehlikesi falan olurmu diye hayır dedi hiç birşey olmas rahat ol dedi . Annemde 7 çocukta diyo bende hep varis vardı çokta sisiyordu ama hic Bir şey olmadi diyo
Var tabi canım bebeğin kilosuna göre falan etkiliyorKesi atmadan doğum yapan var mı ki
İlkinde gelmedi hastanede patlattılar bakalım bunda nasıl olacakYeter ya fazla bile bence evde suyun gelirse depend giyersin de
Aynı benimki. Allah kurtarsın diyor , sanki hastayımBenim acı eşiğim çok düşüktür, canım çok tatlıdır. Ona rağmen saatlerce normal doğum ağrısı çekerim, doğururum yeterki normal olsun diyor ve inan hiç korkmuyordum canım. Ama son günlerde ne bileyim acabalar başlar bende.birde annem ve kv hep ay Bi doğursaydın kurtulsaydın filan diyip duruyorlar. Kızdım ikisine de, öyle demeyin kurtul falan kendimi kötü, hastalıklı hissediyorum. Siz kurtul dedikçe ben sanki kurtulup atlatmam gereken olumsuz birşey mi gibi algılıyorum kötü etkileniyorum dedim. Annem şükür öyle demeyi kesti, cesaret veriyor kızım korkma falan diye ama kv hâlâ ay Bi kurtulsaydın, ay aklım sende, ay Bi kurtul doğur diyip duruyor. Kavga edeceğim en sonunda, korkutuyor beni kurtulmam gereken birşeymiş gibi.
Şimdi attım makineye bakalım nasıl kokacak merak ediyorum ben de.Cnm nisandi dugundu hic takma kafana bunlari. Gidebilcek durumda olursan gidersin. Erken dogarsa da senin elinde olan bisi degilki ne hakla laf etcekler. Ne zaman gelceksiniz fln diye sorduklarjnda nasip kismet bu isler ben hamile kadinim kesin konusamam de kestir at bi daha da sorup seni strese sokmasinlar.
Ben uni baby alcaktim cok oneren vardi ama muhendisin oglu icerigini onaylamayinca siveno aldim. Ne alirsam aliyim karar vermekte o kadar zorlaniyorumki. Surekli arastirma yapiyorum. Kardesim doktor senin ruh sagligin iiye gitmiyor artik diyo
Ağırırsız sancısız sadece ıkınma ile doğururum inşallahMerak etme, güçlü ol. evet sancılar acı veriyor ama bebeğini kucağına verdiklerinde sanki o acı çeken başkasıymış gibi geliyor sana ve inanılmaz rahatlık. O beden en az 5 kilo hafifliyor
Bugün A101 de kasada ki bayan bana Allah kurtarsın dedi kendimi hapse düşmüş gibi hissettim..Aynı benimki. Allah kurtarsın diyor , sanki hastayımhalbuki çok keyifle yaşanması gereken bir süreç, Allah kurtarsın ne ya
Ay sinir oluyorum moral bozan insanlara. Pozitif olsa ölür sanki.Bugün A101 de kasada ki bayan bana Allah kurtarsın dedi kendimi hapse düşmüş gibi hissettim..
Ya ben böyle cümlelerden inanılmaz huylanıyorum, bazen bir şeylerde zorlanınca benim de aklımdan geçer gibi oluyor “Doğsa da bir rahatlasam” demek ama hemen aklımdan savuşturuyorum bu lafı. Her şeyin hayırlısını istemek lazım. O laf Allah’ın gücüne gider, tamam doğururum ama belki bebeğime bir şey olur diye korkuyorum.Bugün A101 de kasada ki bayan bana Allah kurtarsın dedi kendimi hapse düşmüş gibi hissettim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?