2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bende de yoktu serklaj 28 haftalıkken 2.5 civarındaydı rahim ağzı. Bir süre daha kısalmaya devam etti. Sonra progestan ve yatmanın etkisiyle sanırım yükselmeye başladı 34. Haftadan sonra doktorum normal yaşama dönebilirsin dedi ama ben korkudan dönemedim. Yata yata 39 haftayı gördük çok şükür. 2.5 sınır kabul ediliyor. Ciğer geliştirici falan da yapmışlardır korkma sen. Dua et bol bol dinlen.

Demiriniz kaçtı en son
Ya buna cevap verdimmi hatirlamiyorum. Hamile kaldigimdan 24.haftaya kadar 11.5 du.
17 ile 24 hafta arasi vegaferon kullandim 10.4 gibi bi degerlere dustu kusuratini cok hatirlamiyorum. Suan gynotardyferon kullaniyirum gunde 2 adet 28.haftada 11.6 ya yukselmisti tekrar.
Ben gecelik tercih ediyorum canim daha rahat olur diye. Ama yinede pijama takimi da koyacagim yanima.
Kızlar vajinal varisi olan var mı? Ya da o bölgede şişlik sertlik yaşayan kitle gibi?
Benim agri var bayadir. Tam alt kisim sanki kemiklerim agriyor
Bende gecen aylarda turk kahvesi telvesi izmarit kulu fln istiyordu canim. Demir ilaci kullandigim halde olmasina sasirmistim. Sonra baktim kullandigim halde demirim dusmus. Doktor degistirdi bi sure sonra gecti. Ilac bitince 1 hafta kadar kullanmadim tekrae o isteklerim tavan yapmisti. Simdi kullaniyorum gecti :))

Puset, valiz ve bebek bakim cantasini neyle sileceksiniz acaba.

Ilik su bebek deterjani ile mi silsem diyorum
Veya
Ilik su emzik biberon temizleyici ile mi

Hımmm ben sezeryan oldum. Şu falan gelmediği için az kullanmış olabilirim. Sezeryandan so ra kanamam da çok olmadı normal pede çabuk geçtim o yüzden

Vitamin takviyesi zaten kullanamıyorum aşırı kusma yapıyor hepsi. Ama değerlerim normalin üstünde seyrediyordu en son iki üç hafta oldu tahlil yaptırmalı. bir kaç aydır bu istek var var ama son bir aydır baskılayamıyorum artık

Allah sağlıkla kavuştursun deseler morel olur..

Veya

Henüz onları almadım ama domestosun yada a101de markası adı aklıma gelmedi hijyenik spreyleri var. Silme kurulama istemiyor leke de yapmıyor. Dışarıda ben apartmana arabaya falan kullanıyorum

Veya
Puset içini makineye atacağım. Ben valiz değil de tatile gittiğim sırt çantası hazırladım daha pratik olur diye onu da makinede yıkayacağım. Bakım çantasını bilmiyorum ne yaparım

Henüz onları almadım ama domestosun yada a101de markası adı aklıma gelmedi hijyenik spreyleri var. Silme kurulama istemiyor leke de yapmıyor. Dışarıda ben apartmana arabaya falan kullanıyorum
Yeni dogmus bebek icin saglikli olur mu ki onlar

Sanirim hic birsey kullanmam yinede onlari sıkmam

Reactions: The
Yeni dogmus bebek icin saglikli olur mu ki onlar

Sanirim hic birsey kullanmam yinede onlari sıkmam

Yani ilk geldiği zaman sıkıp evde o şekilde saklamak makul olabilir diye düşünüyorum.

Ben biraz rahat bir insanım sanırım. İlk zaman aşırı pimpirikli idim. Baktım geri plana attığım anksiyetem tekrar atağa geçti bıraktım öyle olunca :)

Canım benim de böyle garip garip kokulara istek duymaya başladığımda demir ilacı kullanmaya başlattı doktor . Hem de hiç tahlil yapmadan

Durumumuz gerçekten aynıymış sizinle.. Benimde 28.haftada aynı ölçüdeydi şuanda öyle gerçi. 2.5mm civarında. Muhtemelen bende korkudan yerimden kalkamam 34.haftayı da görsem. Doktorum eğer beni kandırmıyorsa 36.haftayı görürsek sezaryen ile doğuma alacağım seni dedi. Belki moral olarak söyledi bilmiyorum ama.. Çektiklerimden sonra.. 38-39.haftayı beklemeyebiliriz çocuğun sağlığına göre değişir tabi durumlar. İnşallah bende hayırlısıyla zamanında doğururum

Olabilir canim ya zaten herzaman herhalde cok dikkat edilemez hatta bebiskolar biraz hareketlenip heryeri yalamaya baslayinca onune gecilmiyor
Canım sirkeli su en mantıklı ve doğalı bence
Dogru soyluyorsun canim hic aklima gelmemisti acikcasi mantikli

Canım benim de böyle garip garip kokulara istek duymaya başladığımda demir ilacı kullanmaya başlattı doktor . Hem de hiç tahlil yapmadan

Yaa eksik olsa bile bir şey yapamıyorum ki o kadar çok kusuyorum ki bi tablet vitamin içince 3 gün kusuyorum. Ama tuhaf kokuları canımın çekmesinin tek bende olmaması da iyi bir şey. :)

Reactions: The
Merhaba kizlar. Sorum olucakti belki birilerinin bilgisi vardir. 31 haftamdayim 28 haftamda rahim boyu uzunlugu 31mm di.Karnim bazen tas gibi kas kati oluyor adet agrisi gibi agrilarim oluyo kisa sureli. Pesser halka takildi, fitil felan yazildi.Gun icinde akintim oluyodu zaten ama simdi baya artdi. Hatta bazen su gibi acaba bu bebegin suyu ola bilirmi ?

İlkinde gelmedi hastanede patlattılar bakalım bunda nasıl olacak
Bende de öyle oldu evde sancı çekmeden gittm doktor patlattı ikinci bebekte evde çok güzel 5ssst sancı çektim hastanede kendi kendine patladı yaşadım o an nasıl birşey olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…