Beni anlatınız resmen benin de ıslak toprak kokusu var ya allahım o topragi yemek istiyorum öyle değişik bi his ki gece bile düşünüyorum anneme diyorum.patates soyarken üstünde toprak oluyor ya onu yaliyorumYa benim canım deliler gibi benzin, yeni yıkanmış apartman kokusu ve deterjan istiyor. Fresh kokulu bir deterjan olsa öylece yanımda dursa. En temiz içerikli diye beyaz sabunu aldım başıma koydum ama yetmiyor, şöyle foşur foşur köpürse koksa. Mecalim de yok olsa temizlik yapıp azıcık baskılayacağım içimdeki hissi. Gece eşim araba yıkatacaktı gel benzin kokla madem az dedi o kadar canım çekiyor ki dillendirmek ihtiyacı hissediyorum. Vitamin eksikliğimde çıkmadı son tahlillerde.
Bana yetmişti ama kanama mıktarı da değişebılıyo kı dogumun hemen sonrası hastane bı ped gıydırmısti depend değildi ama o hakkkaten yogun bı kanamaydı sonra 2-3 gun regl kanamasndan fazla geldi 2-3 gun sonrakı kanamayı kontrol etmek daha kolay duruma gore tekrar aladabılırsn9 adetlik 1 paket yeterli mi sizce?
Birde kızlar ilk doğumumda eşimin kurum sınavı vardı bu yüzden memleketteydim beno başka şehirde, 41. Haftamın içindeydim . Geldiği gün yakınlaştık ve hemwn nişanım geldi 3 saat sonra oğlum doğdu.o zaman sancıları ilişkiden dolayı olduğunu hiç düşünmemiştim. Ne varki İkinci oğlumda da 39 daydım eşimle yakınlaştıktan sonra sancı başladı ve o günün akşamı doğurdum o zaman ilişki kesinlikle doğumu başlatıyor dedim. Normal doğum isteyip son haftalarda sancısı gelmeyen annelere duyurulur
Aynı duyguları yasıyrmYa ben böyle cümlelerden inanılmaz huylanıyorum, bazen bir şeylerde zorlanınca benim de aklımdan geçer gibi oluyor “Doğsa da bir rahatlasam” demek ama hemen aklımdan savuşturuyorum bu lafı. Her şeyin hayırlısını istemek lazım. O laf Allah’ın gücüne gider, tamam doğururum ama belki bebeğime bir şey olur diye korkuyorum.
Canım bebegın suyu oldugu ile ilgili süphelerın varsa bı acıl dr u baksa durumunu anlatsanMerhaba kizlar. Sorum olucakti belki birilerinin bilgisi vardir. 31 haftamdayim 28 haftamda rahim boyu uzunlugu 31mm di.Karnim bazen tas gibi kas kati oluyor adet agrisi gibi agrilarim oluyo kisa sureli. Pesser halka takildi, fitil felan yazildi.Gun icinde akintim oluyodu zaten ama simdi baya artdi. Hatta bazen su gibi acaba bu bebegin suyu ola bilirmi ?
Bende ara sıra böyle yaşıyorum, günde bazen 3-4 kez ama saatlerce aralıkla. Birkaç dakika sonra geçiyor.Günaydın kızlar ,
Gerçekten bende birine iyim gayet güzel gidiyor hamilelik diyorum .Ertesi gün pertim. Ağrım oluyor hemen .
Dün karnım çok sertleşip gerildi .Sonra gevşedi.Sanırım kasılma dedikleri şeyi yaşadım .Şimdi korkumdan hareketsiz yatıyorum .Randevum perşembe günü .
sizlerde yaşıyor musunuz ?Çok mu erken bu kasılmalar için
Ben dün ilk kez yaşadım saatlerce aralıkla değildi belki 20 dk bir 2-3 kez tedirgin oldum .Bugün de belim ağrıyor .Psikolojik olarak etkilendimBende ara sıra böyle yaşıyorum, günde bazen 3-4 kez ama saatlerce aralıkla. Birkaç dakika sonra geçiyor.
Bende de bel ve kasık ağrısı var. Ya psikolojik, ya gerçekten var canım bilmiyorumBen dün ilk kez yaşadım saatlerce aralıkla değildi belki 20 dk bir 2-3 kez tedirgin oldum .Bugün de belim ağrıyor .Psikolojik olarak etkilendim
Hoşgeldin canımOh oh bura daha iyiymişcif koklamalar falan bendr hiç benzin koklayayim cif koklayayim olmadı
HoşbuldumBende de bel ve kasık ağrısı var. Ya psikolojik, ya gerçekten var canım bilmiyorum
Hoşgeldin canımbenzin pahalı koklayamam dersen başka yaratıcı fikirlerimiz de var koklayacak, önerebiliriz
Ben bimdeki bulaşık makinesi parlatıcısı ve a 101in mavi renkli spreyini çok seviyorum, düzenli olarak koklarımHoşbuldumben yagmurdan sonraki toprak kokusunu bide bebek magzalarindaki kokuyu seviyorum. Onun dışında ağrılara gelirsek bu neki yalancı sancı yaşiyormuşuz ben doguruyorum sandım nst tertemiz çiktı dedim acaba kafamdamı yasadım uydurdummu belde agri karin gerginligi falan hala devam ediyor bide yalancisi cikti basimiza
Ya yemin ediyorum gece uyuyamadim ağrıdan acile gittim hiçbirseyin yok dedi ama ağrım varBen bimdeki bulaşık makinesi parlatıcısı ve a 101in mavi renkli spreyini çok seviyorum, düzenli olarak koklarım
Ayy ben 34de her an doğurucam sanıyorum, sen birde 37sinsenin haftana gelince hastanede yatıp kalkmam lazım herhalde benim
Bende ağrıları o kadar umursamıyorum ki belimi iki ayıran bi sancı girmediği sürece doktora gitmem heralde çünkü hep bi ağrı var haftalardır çok şükür hiçte doğmuyoYa yemin ediyorum gece uyuyamadim ağrıdan acile gittim hiçbirseyin yok dedi ama ağrım varhastanede yatip kalkmak istiyorum
Doğmazlar dogmazlar süründürürler ☹☹ neyse 38 39 gibi dogsunda bende daha hic uyuyamayayimBende ağrıları o kadar umursamıyorum ki belimi iki ayıran bi sancı girmediği sürece doktora gitmem heralde çünkü hep bi ağrı var haftalardır çok şükür hiçte doğmuyo
Birşey kalmamış senin sağlıkla gelsin bebişlerDoğmazlar dogmazlar süründürürler ☹☹ neyse 38 39 gibi dogsunda bende daha hic uyuyamayayim
Malesef demir eksikliği buna sebebiyet veriyor. Tahlil yapıp kullanın derimBeni anlatınız resmen benin de ıslak toprak kokusu var ya allahım o topragi yemek istiyorum öyle değişik bi his ki gece bile düşünüyorum anneme diyorum.patates soyarken üstünde toprak oluyor ya onu yaliyorumhepsi bana gülüyor cif krem var ya hani o bulaşıkları falan yikadigimiz onu öyle bi kolluyorum kafam dönüyor yemek istiyorum ama olmuyor vala kendimi sarhoş etim koklaya koklaya acaba vitamin eksikliğini hiç hi ilaç kullanmıyorum hep bıraktım oda ayrı bi mevzu
Sizinkide baya az kalmıs bebislerin geldigini okudukca heycandan duramıyorum ^^Birşey kalmamış senin sağlıkla gelsin bebişler
Tabi öyle Allah yardimcimiz olsun. Ben köy okulundayım bir nebze daha rahat.Bgn doktorum calissan da calismasan da 32. Hafta raporu onemli haklarindan faydalanmak icin dedi. 32de tekrar ise donmeyi dusunuyodum aslinda. Doktorum sen bilirsin ama vakalar cok artti ii dusun dedi. Hala karar veremedim bir haftam var karar vermek icin ama biraz tirstim.
Ben epey kalabalık bir yerde çalışıyorum. İnşallah sıkıntı olmaz , ben de korkuyorum açıkçasıTabi öyle Allah yardimcimiz olsun. Ben köy okulundayım bir nebze daha rahat.
Acile Bi yastık yorgan atarım ben heralde, git gel yorulmayayım boşunaYa yemin ediyorum gece uyuyamadim ağrıdan acile gittim hiçbirseyin yok dedi ama ağrım varhastanede yatip kalkmak istiyorum
Günaydın kızlar ,
Gerçekten bende birine iyim gayet güzel gidiyor hamilelik diyorum .Ertesi gün pertim. Ağrım oluyor hemen .
Dün karnım çok sertleşip gerildi .Sonra gevşedi.Sanırım kasılma dedikleri şeyi yaşadım .Şimdi korkumdan hareketsiz yatıyorum .Randevum perşembe günü .
sizlerde yaşıyor musunuz ?Çok mu erken bu kasılmalar için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?