2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Beni anlatınız resmen benin de ıslak toprak kokusu var ya allahım o topragi yemek istiyorum öyle değişik bi his ki gece bile düşünüyorum anneme diyorum.patates soyarken üstünde toprak oluyor ya onu yaliyorumhepsi bana gülüyor cif krem var ya hani o bulaşıkları falan yikadigimiz onu öyle bi kolluyorum kafam dönüyor yemek istiyorum ama olmuyor vala kendimi sarhoş etim koklaya koklaya acaba vitamin eksikliğini hiç hi ilaç kullanmıyorum hep bıraktım oda ayrı bi mevzu

9 adetlik 1 paket yeterli mi sizce?
Bana yetmişti ama kanama mıktarı da değişebılıyo kı dogumun hemen sonrası hastane bı ped gıydırmısti depend değildi ama o hakkkaten yogun bı kanamaydı sonra 2-3 gun regl kanamasndan fazla geldi 2-3 gun sonrakı kanamayı kontrol etmek daha kolay duruma gore tekrar aladabılırsn
oğlumu bu sebepten doguramamış olabılirim ondan tamamen yasaktı
Birde bu gebelıkte daha kolay gecmesine ragmen korkuyrm ya bısey olursa diye tribe giriyrm kacıncı haftada ara verıp sonra tekrar baslanılabılır ki acaba
Aynı duyguları yasıyrm
Ağzımdan bi söz cıkarda bebeğimle ilgili bi sorun olur diye aklım cıkıyo
Rabbım hepımızı saglıcakla en hayrlı vakıtte kavustursn inşaAllah sanki kac kez hamılelik gecırıcez benı de tek endıselendıren yada gunlerın hızlı gecmesını isteme sebebım bazen hareket etmıyo iyi mi vs soruları
Canım bebegın suyu oldugu ile ilgili süphelerın varsa bı acıl dr u baksa durumunu anlatsan
Çünkü her su kesesi patlaması bı anda olmuyo bazen sızıntı seklınde zamanla azalabılıyo
Muhtemelen akıntıdır ama gonlun ferahlasn djye dr a gitmekte fayda var

Günaydın kızlar ,
Gerçekten bende birine iyim gayet güzel gidiyor hamilelik diyorum .Ertesi gün pertim. Ağrım oluyor hemen .
Dün karnım çok sertleşip gerildi .Sonra gevşedi.Sanırım kasılma dedikleri şeyi yaşadım .Şimdi korkumdan hareketsiz yatıyorum .Randevum perşembe günü .
sizlerde yaşıyor musunuz ?Çok mu erken bu kasılmalar için

Bende ara sıra böyle yaşıyorum, günde bazen 3-4 kez ama saatlerce aralıkla. Birkaç dakika sonra geçiyor.

Ben dün ilk kez yaşadım saatlerce aralıkla değildi belki 20 dk bir 2-3 kez tedirgin oldum .Bugün de belim ağrıyor .Psikolojik olarak etkilendim
Bende de bel ve kasık ağrısı var. Ya psikolojik, ya gerçekten var canım bilmiyorum
Oh oh bura daha iyiymiş cif koklamalar falan bendr hiç benzin koklayayim cif koklayayim olmadı
Hoşgeldin canım benzin pahalı koklayamam dersen başka yaratıcı fikirlerimiz de var koklayacak, önerebiliriz

Bende de bel ve kasık ağrısı var. Ya psikolojik, ya gerçekten var canım bilmiyorum

Hoşgeldin canım benzin pahalı koklayamam dersen başka yaratıcı fikirlerimiz de var koklayacak, önerebiliriz
Hoşbuldum ben yagmurdan sonraki toprak kokusunu bide bebek magzalarindaki kokuyu seviyorum. Onun dışında ağrılara gelirsek bu neki yalancı sancı yaşiyormuşuz ben doguruyorum sandım nst tertemiz çiktı dedim acaba kafamdamı yasadım uydurdummu belde agri karin gerginligi falan hala devam ediyor bide yalancisi cikti basimiza

Ben bimdeki bulaşık makinesi parlatıcısı ve a 101in mavi renkli spreyini çok seviyorum, düzenli olarak koklarım

Ayy ben 34de her an doğurucam sanıyorum, sen birde 37sin senin haftana gelince hastanede yatıp kalkmam lazım herhalde benim

Ya yemin ediyorum gece uyuyamadim ağrıdan acile gittim hiçbirseyin yok dedi ama ağrım var hastanede yatip kalkmak istiyorum

Ya yemin ediyorum gece uyuyamadim ağrıdan acile gittim hiçbirseyin yok dedi ama ağrım var hastanede yatip kalkmak istiyorum
Bende ağrıları o kadar umursamıyorum ki belimi iki ayıran bi sancı girmediği sürece doktora gitmem heralde çünkü hep bi ağrı var haftalardır çok şükür hiçte doğmuyo

Bende ağrıları o kadar umursamıyorum ki belimi iki ayıran bi sancı girmediği sürece doktora gitmem heralde çünkü hep bi ağrı var haftalardır çok şükür hiçte doğmuyo
Doğmazlar dogmazlar süründürürler ☹☹ neyse 38 39 gibi dogsunda bende daha hic uyuyamayayim

Malesef demir eksikliği buna sebebiyet veriyor. Tahlil yapıp kullanın derim demir eksikliği de çok basite indirgenecek bir şey değil çünkü

Tabi öyle Allah yardimcimiz olsun. Ben köy okulundayım bir nebze daha rahat.

Bu hafta benim de çok kasılma oldu.
Çok sertleştş uzun süre de hareket etmedi. Doktora gitmedim ama bu haftalarda çok normal olduğunu söylediler. Bebeklerin kilolarını boylarının en fazla oldu vakitlermiş, büyüyüp rahmi ve karnı genişlettikleri için kasılıyormuş. Hareketsiz kalma tatlı bir şeyler ye dediler bana da ama hareket edemedim acıdan. Geçti. Ara ara oluyor sonra tekrar hareket ediyor hareket varsa korkma dedi herkes.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…