Bende ağrıları o kadar umursamıyorum ki belimi iki ayıran bi sancı girmediği sürece doktora gitmem heralde çünkü hep bi ağrı var haftalardır çok şükür hiçte doğmuyo
35+0 oluyor 35+1 diye devam ediyorKızlar haftamızı hesaplarken
34+6dan sonra 35+0, 35+1 mi oluyor yoksa
34+6, 34+7, 35+0 diye mi hesaplıyoruz?
Ben de öyle diyorum, öyle de hesaplıyorum doğum tarihini. Tam 40 haftaya göre 2 Ekim çıkıyor doğru. Eşim diğerini savunuyor, kafamı karıştırdı benim de35+0 oluyor 35+1 diye devam ediyor
Ayyy sanki beni anlatmışsın canım inanki, eksiği var fazlası yok benimde, damla sakızlı sakız çiğnemek istiyor canım sürekli normalde hiç aramam, gece uykum var sakız alıp yatakta oturup çiğneyip öyle yatıyorum o kadara kadar, evimizin altında marangoz var geçenlerde dışarı çıkıyorduk kızımla marangozda da çalışma varmış ağaç kesiyorlarmış taze talaş kokusu geldi burnuma kızım ne olur biraz bekle koklayayım biraz dedim, beyaz sabun lavabonun önüne koydum gelip gidip kokluyorum elimden gelse bütün evi beyaz sabunla köpürte köpürte yıkarım (az az yapıyorum)Ya benim canım deliler gibi benzin, yeni yıkanmış apartman kokusu ve deterjan istiyor. Fresh kokulu bir deterjan olsa öylece yanımda dursa. En temiz içerikli diye beyaz sabunu aldım başıma koydum ama yetmiyor, şöyle foşur foşur köpürse koksa. Mecalim de yok olsa temizlik yapıp azıcık baskılayacağım içimdeki hissi. Gece eşim araba yıkatacaktı gel benzin kokla madem az dedi o kadar canım çekiyor ki dillendirmek ihtiyacı hissediyorum. Vitamin eksikliğimde çıkmadı son tahlillerde.
Ayyy sanki beni anlatmışsın canım inanki, eksiği var fazlası yok benimde, damla sakızlı sakız çiğnemek istiyor canım sürekli normalde hiç aramam, gece uykum var sakız alıp yatakta oturup çiğneyip öyle yatıyorum o kadara kadar, evimizin altında marangoz var geçenlerde dışarı çıkıyorduk kızımla marangozda da çalışma varmış ağaç kesiyorlarmış taze talaş kokusu geldi burnuma kızım ne olur biraz bekle koklayayım biraz dedim, beyaz sabun lavabonun önüne koydum gelip gidip kokluyorum elimden gelse bütün evi beyaz sabunla köpürte köpürte yıkarım (az az yapıyorum)benzin kokusu, afedersiniz yapıştırıcı Bali kokusu, daha aklıma gelmeyen neler var böyle liste uzuyor, en son doktor tahlil yaptığında kansızlığım artmıştı, ilacı birden ikiye çıkarttı galiba bundan kaynaklı, ama çok değişik bir duyguymuş bu
Haklisiniz galiba bi ay kulandım çok enerjiktim de sonra cok kilo aldım altıncı ay8ms kadar sadece 3 kilo almıştım bi ayda 6 kilo birden aldım ve bıraktım doktorum kullanıyormusum diyor hayır diyorum bana diyor yemekten dir oMalesef demir eksikliği buna sebebiyet veriyor. Tahlil yapıp kullanın derimdemir eksikliği de çok basite indirgenecek bir şey değil çünkü
Bende Eylül annelerine baktım, orda da doğumlar başlamış ayyAz once agustos annelerine bakip ciktim hep dogurmuslar mama beslenme sorunlari konusuyorlar. Ay diger konulara girince bi stres heyecan oluyor bende normalde relax im ama
Dur birde şu ıslak mendile bakayım tavsiyen üzereAyy ben de talaş kokusu, mazot kokusu, bali kokusu, ateş tutuşmadan hemen önceki koku olur ya o, dün gece motor yağı çekti ya delilik. Eşim o kadar da değil koklama çocuğa zarar dedigeceleri aşırı basıyor o istek bir de. Yüzey temizleyici olarak Islak mendiller var ya farmasinin mavi paketi bi harika bak tavsiye ederim evi köpürtmüşsün gibi kokuyor kaçak göçek onu kokluyorum ama yiyesim var
Bilmem sent bilirsin canım uçları farklı mı meme ucu gibi dik biberon ucu olsun ki kafası karışmasın memeyi reddetmesinBizimki de arkasını dönmüş, ensesi gözüküyordu resim vermedi doktor
Süt sağma pompasının vardı biberon, bir tane daha koyayım mı?
Terliği de ekledim
Yine dikkst et canım koku iyi olmaz bebek için fazla cekme icineEhehe sürekli lavobadan tuvalet tezgah sürtüyorum zatendiğer yerlerde aynı esansı vermiyor kokular
Bu konuda da baya ihtilaf var , biberonlarin meme ucuna benzeyeni daha çok meme reddi yapıyor diye anlatıyordu bır emzirme danışmanıBilmem sent bilirsin canım uçları farklı mı meme ucu gibi dik biberon ucu olsun ki kafası karışmasın memeyi reddetmesininşallah gerek kalmaz da sütünü içer
Yok canım ya ben kızımda biberon ucunu aldım damaksiz herhalde deniyordu meme ucu gibi kızım hiç red etmedi ikisini de tuttuBu konuda da baya ihtilaf var , biberonlarin meme ucuna benzeyeni daha çok meme reddi yapıyor diye anlatıyordu bır emzirme danışmanıbilmiyorum artık
Bebekten bebeğe değişiyor olabilirYok canım ya ben kızımda biberon ucunu aldım damaksiz herhalde deniyordu meme ucu gibi kızım hiç red etmedi ikisini de tuttu
Bu tür olacak canım ucuBebekten bebeğe değişiyor olabilir
Çok şükür o siyatik bana vurmadı ya mide yanması da yaşamadım henüz hiç bakalım bekliyorum ne zaman gelcek diyeAy benimki belimi ayıracak şekilde bir ağrı. Ne iç organ kaldı ne ağrımadık ne kemik.
Yavrumun tekneleri de sağlam, gerneşip duruyor sanki öyle hayal ediyorum.
Belim ikiye ayrılacak gibi ağrının şiddeti sağda, ayağımın üzerine zor basıyorm. Sanırım gebelikte siyatik oluyormuş doğumla birlikte geçiyormuş. Doktora gitmeyi hiç sevmiyorum ama ülser yaralarım da açıldı tekmelerinden
Bizim grupta da ilk sizlerin olacak sanirimBende Eylül annelerine baktım, orda da doğumlar başlamış ayybakalım bizde neler olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?