2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bende ağrıları o kadar umursamıyorum ki belimi iki ayıran bi sancı girmediği sürece doktora gitmem heralde çünkü hep bi ağrı var haftalardır çok şükür hiçte doğmuyo

Ay benimki belimi ayıracak şekilde bir ağrı. Ne iç organ kaldı ne ağrımadık ne kemik.
Yavrumun tekneleri de sağlam, gerneşip duruyor sanki öyle hayal ediyorum.
Belim ikiye ayrılacak gibi ağrının şiddeti sağda, ayağımın üzerine zor basıyorm. Sanırım gebelikte siyatik oluyormuş doğumla birlikte geçiyormuş. Doktora gitmeyi hiç sevmiyorum ama ülser yaralarım da açıldı tekmelerinden

Kızlar haftamızı hesaplarken
34+6dan sonra 35+0, 35+1 mi oluyor yoksa
34+6, 34+7, 35+0 diye mi hesaplıyoruz?

Ayyy sanki beni anlatmışsın canım inanki, eksiği var fazlası yok benimde, damla sakızlı sakız çiğnemek istiyor canım sürekli normalde hiç aramam, gece uykum var sakız alıp yatakta oturup çiğneyip öyle yatıyorum o kadara kadar, evimizin altında marangoz var geçenlerde dışarı çıkıyorduk kızımla marangozda da çalışma varmış ağaç kesiyorlarmış taze talaş kokusu geldi burnuma kızım ne olur biraz bekle koklayayım biraz dedim, beyaz sabun lavabonun önüne koydum gelip gidip kokluyorum elimden gelse bütün evi beyaz sabunla köpürte köpürte yıkarım (az az yapıyorum) benzin kokusu, afedersiniz yapıştırıcı Bali kokusu, daha aklıma gelmeyen neler var böyle liste uzuyor, en son doktor tahlil yaptığında kansızlığım artmıştı, ilacı birden ikiye çıkarttı galiba bundan kaynaklı, ama çok değişik bir duyguymuş bu

Ayy ben de talaş kokusu, mazot kokusu, bali kokusu, ateş tutuşmadan hemen önceki koku olur ya o, dün gece motor yağı çekti ya delilik. Eşim o kadar da değil koklama çocuğa zarar dedi geceleri aşırı basıyor o istek bir de. Yüzey temizleyici olarak Islak mendiller var ya farmasinin mavi paketi bi harika bak tavsiye ederim evi köpürtmüşsün gibi kokuyor kaçak göçek onu kokluyorum ama yiyesim var

Malesef demir eksikliği buna sebebiyet veriyor. Tahlil yapıp kullanın derim demir eksikliği de çok basite indirgenecek bir şey değil çünkü
Haklisiniz galiba bi ay kulandım çok enerjiktim de sonra cok kilo aldım altıncı ay8ms kadar sadece 3 kilo almıştım bi ayda 6 kilo birden aldım ve bıraktım doktorum kullanıyormusum diyor hayır diyorum bana diyor yemekten dir o bide gerçekten kulanırken o şekilde bi hisim yoktu yine başladı aşırı aşk yaşıyorum toprakla devam edicem galiba yine

Reactions: The
Dur birde şu ıslak mendile bakayım tavsiyen üzere Ya önceden köydeki evimiz topraktandı bizim, senede iki yada üç defa beyaz toprak olur evin badanası gibi, onunla evi badana ederdik, bir aydan beridir onu koklamak yemek istiyorum, suyunu filan içtiğimi düşünüyorum istemsiz tövbe yarabbim, şu çocuk hayırlısıyla doğsaydı

Bizimki de arkasını dönmüş, ensesi gözüküyordu resim vermedi doktor

Süt sağma pompasının vardı biberon, bir tane daha koyayım mı?
Terliği de ekledim
Bilmem sent bilirsin canım uçları farklı mı meme ucu gibi dik biberon ucu olsun ki kafası karışmasın memeyi reddetmesin inşallah gerek kalmaz da sütünü içer

Bilmem sent bilirsin canım uçları farklı mı meme ucu gibi dik biberon ucu olsun ki kafası karışmasın memeyi reddetmesin inşallah gerek kalmaz da sütünü içer
Bu konuda da baya ihtilaf var , biberonlarin meme ucuna benzeyeni daha çok meme reddi yapıyor diye anlatıyordu bır emzirme danışmanı bilmiyorum artık

Bu konuda da baya ihtilaf var , biberonlarin meme ucuna benzeyeni daha çok meme reddi yapıyor diye anlatıyordu bır emzirme danışmanı bilmiyorum artık
Yok canım ya ben kızımda biberon ucunu aldım damaksiz herhalde deniyordu meme ucu gibi kızım hiç red etmedi ikisini de tuttu

Bebekten bebeğe değişiyor olabilir
Bu tür olacak canım ucu
Bu marka bile bu konuda böyle dwmis hem bebekte gaz sorunu olmaz bu üç kullananlarda hemde memeyi red etmez

Eklentiler

• Screenshot_2021-08-21-15-19-58-151_com.android.chrome.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 71
Çok şükür o siyatik bana vurmadı ya mide yanması da yaşamadım henüz hiç bakalım bekliyorum ne zaman gelcek diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…