- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
Direk biberon verme taraftarı değilim de, mama kaşığı koydum birde. Olur ya vermek gerekirse kaşıkla beslemek memeyi unutturmuyor diye biliyorum canım.Bilmem sent bilirsin canım uçları farklı mı meme ucu gibi dik biberon ucu olsun ki kafası karışmasın memeyi reddetmesininşallah gerek kalmaz da sütünü içer
Ben 38de falan doğuracağım gibi hissediyorum ama bakalımBizim grupta da ilk sizlerin olacak sanirimbizimki de 21 i beklemez diyorum 6-7veya 10 ekim gibi bekliyorum minnos u
Seninkinin cinsiyeti neydi canımBizim grupta da ilk sizlerin olacak sanirimbizimki de 21 i beklemez diyorum 6-7veya 10 ekim gibi bekliyorum minnos u
Yine dikkst et canım koku iyi olmaz bebek için fazla cekme icine
Böyle bir durum olursa şırıngayi öneriyorlar sanırımDirek biberon verme taraftarı değilim de, mama kaşığı koydum birde. Olur ya vermek gerekirse kaşıkla beslemek memeyi unutturmuyor diye biliyorum canım.
Ben 38de falan doğuracağım gibi hissediyorum ama bakalım
Çok şükür o siyatik bana vurmadı ya mide yanması da yaşamadım henüz hiç bakalım bekliyorum ne zaman gelcek diye
Evet canım şırınga da koyabilirsin yavaş yavaş sıkarak biraz zor olur belkiDirek biberon verme taraftarı değilim de, mama kaşığı koydum birde. Olur ya vermek gerekirse kaşıkla beslemek memeyi unutturmuyor diye biliyorum canım.
Ben 38de falan doğuracağım gibi hissediyorum ama bakalım
Benim deBizim grupta da ilk sizlerin olacak sanirimbizimki de 21 i beklemez diyorum 6-7veya 10 ekim gibi bekliyorum minnos u
Böyle bir durum olursa şırıngayi öneriyorlar sanırımben o yüzden kaşık tarzı bir şey almadım canım
Şırınga kullanmayı hiç beceremiyorum ya. Dengeyi kuramayıp birden fışt diye basıyorumEvet canım şırınga da koyabilirsin yavaş yavaş sıkarak biraz zor olur belkikaşık mantıklı ama
Ben de tavsiye üzerine medela calma biberon aldım. Anne göğsüne en yakın biberonmuş, meme reddi olmuyormuş. Ablam da kullanmıştı daha önce o da al dedi.Bilmem sent bilirsin canım uçları farklı mı meme ucu gibi dik biberon ucu olsun ki kafası karışmasın memeyi reddetmesininşallah gerek kalmaz da sütünü içer
Evet haklısın , ben bebek kedimi birkaç gün öyle beslemistim ve gerçekten o ayarı tutturmak zorŞırınga kullanmayı hiç beceremiyorum ya. Dengeyi kuramayıp birden fışt diye basıyorumkaşık koydum o yüzden
Resmen hiçbir şey kalmamışBenim de17, 24 Eylül arası olur
KizSeninkinin cinsiyeti neydi canımortalama olarak erkekler bir tık geç doğuyor genelde bence
Aynen yakın olan var memmeye benzeyen birde 1 delikli küçük oldumu sıkıntı olmaz hızlı süt akarsa bebek o zaman sıkıntı yapar biveronu isterBen de tavsiye üzerine medela calma biberon aldım. Anne göğsüne en yakın biberonmuş, meme reddi olmuyormuş. Ablam da kullanmıştı daha önce o da al dedi.
Şırınga dazor biraz bir fışkırdı mi bebek öksürür ödumuz kopar o zamanBöyle bir durum olursa şırıngayi öneriyorlar sanırımben o yüzden kaşık tarzı bir şey almadım canım
Ben anneleri ölen bebek muhabbet kuşların bakmıştım, şırıngayi tutturamıyordum, kaşıkla veriyordum o yüzden.Evet haklısın , ben bebek kedimi birkaç gün öyle beslemistim ve gerçekten o ayarı tutturmak zor
Haklısın gerçekten kolay değilBen anneleri ölen bebek muhabbet kuşların bakmıştım, şırıngayi tutturamıyordum, kaşıkla veriyordum o yüzden.Şırınga fobim var
Ay evet evet aynen. İnşallah hiic gerek kalmaz böyle şeylereŞırınga dazor biraz bir fışkırdı mi bebek öksürür ödumuz kopar o zaman
Psikopat anneAyy ben de talaş kokusu, mazot kokusu, bali kokusu, ateş tutuşmadan hemen önceki koku olur ya o, dün gece motor yağı çekti ya delilik. Eşim o kadar da değil koklama çocuğa zarar dedigeceleri aşırı basıyor o istek bir de. Yüzey temizleyici olarak Islak mendiller var ya farmasinin mavi paketi bi harika bak tavsiye ederim evi köpürtmüşsün gibi kokuyor kaçak göçek onu kokluyorum ama yiyesim var
Ben de bakacam ya çok heyecanlı oluyor okumakdaBende Eylül annelerine baktım, orda da doğumlar başlamış ayybakalım bizde neler olacak?
Benim ilk kız 40 a 3 gün llkala doğdu 2.kizim da 41 e 1 gün kalaKizevet erkekler tam gununu bekliyor diyorlar belki bizim minnos da nazli cikar ama bakalim
Amin inşallah canımAy evet evet aynen. İnşallah hiic gerek kalmaz böyle şeylere
Hiç korkma hayırlısıyla görürsün o haftaları. Önemli olan farkedilmesi. Önlem almışsınız artık tedbir bizden takdir ALLAH'tanDurumumuz gerçekten aynıymış sizinle.. Benimde 28.haftada aynı ölçüdeydi şuanda öyle gerçi. 2.5mm civarında. Muhtemelen bende korkudan yerimden kalkamam 34.haftayı da görsem. Doktorum eğer beni kandırmıyorsa 36.haftayı görürsek sezaryen ile doğuma alacağım seni dedi. Belki moral olarak söyledi bilmiyorum ama.. Çektiklerimden sonra.. 38-39.haftayı beklemeyebiliriz çocuğun sağlığına göre değişir tabi durumlar. İnşallah bende hayırlısıyla zamanında doğururum
Valla ben de 2 paket aldımBenim yeni doğum yapan arkadaşa kalsa 3 paket almalıydım, o 1 paketi suyu geldiği zaman harcamış nasıl oluyo bilmiyorum artık, neyse durur bir kenarda artık kullanmazsam
Valla evde ben de artık don atlet ya da tek parça bol elbiseyle geziyorum en güzeliSadece dışarı çıkarken sütyen takıyorum ama onda bile artık küçük geldiği için göğüslerimin altı morardı
Canım ne güzel işte, normal doğurtan bulmak için o kadar aranmıştım ben deOnline gebe eğitimlerine katılıp nefes egzersizlerine başlayınca insanın korkusu geçiyor bence hatta doğurası geliyor Korkuyu hiç aklıma getirmemeye çalışıyorum sonuçta doğal bir süreç, her şey yolunda giderse ben de normal istiyorum. Zaten korktukça adrenalin salgıladığımız için hem doğum zorlaşıyormuş hem de daha çok acı hissediyormuşuz. Beni tek korkutan alttan çok dikiş olması ama onu dayine çok aklıma getirmemeye çalışıyorum. Hypnobirthing konusuna çok taktım bu aralar, bir ara da doktorum yaptırdığı için suda doğum mu denesem dedim ama sonra ondan vazgeçtim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?