2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bilmem sent bilirsin canım uçları farklı mı meme ucu gibi dik biberon ucu olsun ki kafası karışmasın memeyi reddetmesin inşallah gerek kalmaz da sütünü içer
Direk biberon verme taraftarı değilim de, mama kaşığı koydum birde. Olur ya vermek gerekirse kaşıkla beslemek memeyi unutturmuyor diye biliyorum canım.
Bizim grupta da ilk sizlerin olacak sanirim bizimki de 21 i beklemez diyorum 6-7veya 10 ekim gibi bekliyorum minnos u
Ben 38de falan doğuracağım gibi hissediyorum ama bakalım

Direk biberon verme taraftarı değilim de, mama kaşığı koydum birde. Olur ya vermek gerekirse kaşıkla beslemek memeyi unutturmuyor diye biliyorum canım.

Böyle bir durum olursa şırıngayi öneriyorlar sanırım ben o yüzden kaşık tarzı bir şey almadım canım

Evet canım şırınga da koyabilirsin yavaş yavaş sıkarak biraz zor olur belki kaşık mantıklı ama

Böyle bir durum olursa şırıngayi öneriyorlar sanırım ben o yüzden kaşık tarzı bir şey almadım canım

Evet canım şırınga da koyabilirsin yavaş yavaş sıkarak biraz zor olur belki kaşık mantıklı ama
Şırınga kullanmayı hiç beceremiyorum ya. Dengeyi kuramayıp birden fışt diye basıyorumkaşık koydum o yüzden

Bilmem sent bilirsin canım uçları farklı mı meme ucu gibi dik biberon ucu olsun ki kafası karışmasın memeyi reddetmesin inşallah gerek kalmaz da sütünü içer
Ben de tavsiye üzerine medela calma biberon aldım. Anne göğsüne en yakın biberonmuş, meme reddi olmuyormuş. Ablam da kullanmıştı daha önce o da al dedi.

Ben de tavsiye üzerine medela calma biberon aldım. Anne göğsüne en yakın biberonmuş, meme reddi olmuyormuş. Ablam da kullanmıştı daha önce o da al dedi.
Aynen yakın olan var memmeye benzeyen birde 1 delikli küçük oldumu sıkıntı olmaz hızlı süt akarsa bebek o zaman sıkıntı yapar biveronu ister

Psikopat anne tinerci seni
Bende Eylül annelerine baktım, orda da doğumlar başlamış ayybakalım bizde neler olacak?
Ben de bakacam ya çok heyecanlı oluyor okumakda gerçekten zor olur şırınga ile beslemek bebeği bogariz Allah korusun boğazında kalır
Kiz evet erkekler tam gununu bekliyor diyorlar belki bizim minnos da nazli cikar ama bakalim
Benim ilk kız 40 a 3 gün llkala doğdu 2.kizim da 41 e 1 gün kaladeğişiyor aslında böyle seyler

Çok az kaldı bana da 2 hafta sonra doktor sevk ksgidi verecek hastaneye swzeryen için işlemler yatış falan vs yapmak için
Bende dedim 30 gün kalsın Şafak sayacam işte 1 haftayı içinden çıkarmak istiyorum az kaldı şükür
Ay evet evet aynen. İnşallah hiic gerek kalmaz böyle şeylere
Amin inşallah canım

Hiç korkma hayırlısıyla görürsün o haftaları. Önemli olan farkedilmesi. Önlem almışsınız artık tedbir bizden takdir ALLAH'tan

Cnm bende bursadayim senin Dr muayene ücreti ve doğum ücreti ne kadar acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…