2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Çok şükür o siyatik bana vurmadı ya mide yanması da yaşamadım henüz hiç bakalım bekliyorum ne zaman gelcek diye
Ben 7. Ayı bitirdikten sonrabasladi mide yanmaları çok kötü ya soluk borusuna kadar yanıyor ne ysrsem yanar yemeğin yağıyla hamur işi y le alakası yok geç yemek de yemiyorum gece de yemiyorum çok kötü vsllshi soğuk süt bile zarzor dayanıyor yanmalar bir süre iyileştirir sonrası yine yangın gece mide yanması ile uyanırım bir daha yatamam salatalık yiyorum yoğurt yiyorum soda içiyorum süt içiyorum tık yok pazartesi Termin im var doktordan iştecem mide yanması için birseyler

gaviscon içiyorum ben rahatlatıyor

Korunmasız ilişki olursa doğumu başlatabilir. Spermin doğum başlatma özelliği varmış. Doktorumuz 38 e kadar korunarak ilişki önerdi ama biz çok çekiindiğimiz için açıkcası ara verdik.

Kızlar geçen hafta grip oldum ve antibiyotik kullandim. Simdi o bitti ve mantar başladı hamilelikte mantarı yasayan var mi pazartesi randevum var doktora söyleyeceğim ama simdi de çok rahatsizim.önerisi olan var mj

Kızlar geçen hafta grip oldum ve antibiyotik kullandim. Simdi o bitti ve mantar başladı hamilelikte mantarı yasayan var mi pazartesi randevum var doktora söyleyeceğim ama simdi de çok rahatsizim.önerisi olan var mj

Antibiyotik mantarı tetiklemiştir muhtemelen. Bende de var bir türlü tam olarak geçmedi kaç zamandır. Doktor ilaç verecek onları kullanacaksınız. Sudan başka bir şey ile yıkamayın. Bol bol su için. Kaşıntı çok olsa bile kaşımayın. Tahriş oldukça daha da çok artıyor.
Gebelik olmasa sirkeli su en iyisi ama denemeye cesaret edemedim doktorum da tavsiye etmedi.
Bir de sadece pamuklu iç çamaşırı giyinin.

Ben de rennie duo. Hayatımda bu kadar mide ilacı içmedim sanırm. Son 10 yıldır kronik ülser ve reflüsü olan bir insanım ona rağmen. .. gebelik mahvetti şişe şişe ilaç içiyorum
Kız çok kötü artık bir bardak çay bile içemiyorum anlamadım saçı mi çıkıyor yada bebek hep yukarda takılıyor diye mideme mi zarar veriyor bakalım doğumda gorecez kel mi gür saçlı mi

Kız çok kötü artık bir bardak çay bile içemiyorum anlamadım saçı mi çıkıyor yada bebek hep yukarda takılıyor diye mideme mi zarar veriyor bakalım doğumda gorecez kel mi gür saçlı mi

Benimkinin ayakları midemde tekmeler tekmeler zaten gebelik başından beri yiyp içemiyorum bulantıdan. Şimdi de tekme atınca ülser yaralarım açıldı sanki kanlı kusuyorum

Gaviscon veriyorlar diyebiliyorum ben bide mide ameliyatlıyım ona rağmen çok sıkıntı yaşamadım ya midemle ilgili şükür tek sıkıntı çok bişi yiyemiyorum bebek mideme kadar çıktığı İçin kilo almıyorum bebekte almıyor almıyoruz yani bakalım kısmet

Ayy ben sirkeli suyla yıkadım zararlı miymis

Benimkinin ayakları midemde tekmeler tekmeler zaten gebelik başından beri yiyp içemiyorum bulantıdan. Şimdi de tekme atınca ülser yaralarım açıldı sanki kanlı kusuyorum
Ay kız dün de ben öyle kanlı kustum dün baya gittik geldik dışarı kağıt kürek işleri için yorulduk acıktım dışarda dürüm yedik eve geldik yorgundum uyudum biraz mide yanması ile uyandım kusmam geliyordu gittim çıkardım biraz kanlı geldi birde çıkarken de yanıyordu boğazım anlamadim ya 7 aydan osnra oldu bunlar gerçekten bebek jareket çok ediyor tekme atıyor yukarı çıkıyor yeri daralıyor heryere girip çıkıyor çok zarar veriyor vmideme ,

Ayy ben sirkeli suyla yıkadım zararlı miymis

Buradaki arkadaşlar gebelikte bir şey olmaz dediler ama benim doktorum çnermedi bem de yapmadım. Her doktorun her kişinin önerisi kendimizin güvendiği kadardır o yüzden kendi doktoruma güvenmeyi tercih ettim.

Ben alıyorum zaten bu mide yanmalari yüzünden icde tilutmsk istemiyorum çıkarıyorum yediklerimi pazartesi doktora sorarim insalalh boy kilosunu da öğrenirim

Geçmiş olsun ya ben baya baya sürekli kanlı kusuyordum şimdi direk kan çıkıyor doktor da yapacak bir şey yok dedi ilaçları içiyorum. Kusma miktarı artarsa acile giderim ama. Bugünlerde geçecek inşallah az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…