- 30 Kasım 2015
- 405
- 248
- 103
Yok canım 0.50 lik suya kattim az kattim ama hissetmedim . Valla kaşıntı o kadar zor ki gözüm karardiYakmadi mi kız
Sağol canım sana da geçmiş olsun az kaldı sabredelimGeçmiş olsun ya ben baya baya sürekli kanlı kusuyordum şimdi direk kan çıkıyor doktor da yapacak bir şey yok dedi ilaçları içiyorum. Kusma miktarı artarsa acile giderim ama. Bugünlerde geçecek inşallah az kaldı
Maşallahİyi akşamlar bugün kontrolüm vardı gittim bebeğimiz 2 kilo 115gr 44 cm olmuş
Herşey yolunda ddi doktor 3 hafta şonra tekrar gideceğim ve nstye başlayacağız
Nedenn 25 haftada nstye başlattıMaşallahsanırım haftasına göre daha iyi Allah bağışlasın canim bende 25. Hafta da başladım nst ye pazartesi de bakalım kesin nst ye bağlarlar beni şükür herşey yolunda
Bilmiyorum canım sanrim Almanya da böyle bu haftada başlatıyolarNedenn 25 haftada nstye başlattı
Ah o mantar illeti bende her antibiyotik sonrası tekrarlar doktora git canım en iyisi ihmal etmemek bizim ufak tefek önerilerimiz yan etki filan yapar Allah korusunKızlar geçen hafta grip oldum ve antibiyotik kullandim. Simdi o bitti ve mantar başladı hamilelikte mantarı yasayan var mi pazartesi randevum var doktora söyleyeceğim ama simdi de çok rahatsizim.önerisi olan var mj
Sağol canım sana da geçmiş olsun az kaldı sabredelimhergun akşam yemeklerini düşünüyorum ay bunu yedim bu gece uyku haram diyorum
Neyseki bugün akşam yemegini erken yedik saat 6 ya geliyordu salatada vardı yanında salata çok yedim ama biliyorum ki fayda etmez şuan yutkununca yanıyorgıcık şey
Kalın battaniye lazım oluyor ilk doğduğunda daha vücut ısısını ayarlayamadık için odaya gelince kalın battaniyeye sarmak gerekiyor bir süreKızlar bebeğin hastane çıkış çantasına şunları koydum.
2 tane 5li hastane çıkışı,
2 tane patikli alt,
4 tane zıbın,
1 tane çıtçıtlı üst,
1 tane penye, 1 tane müslin battaniye,
Ağız mendili, 20 tane 1 numara bez
Pişik kremi, ıslak mendil, alt açma örtüsü,
Süt sağma pompası, emzik,
Burun aspiratörü
Kendi doğum çantama da bunları:
1 tane pijama takımı(eşofman altlı)
1 tane sabahlık,
1 tane gecelik,
İç çamaşırı, atlet, çorap,
Göğüs pedi, gümüş kapak,
Depend, lohusa pedi, emzirme Sütyeni
Eksik bıraktığım ya da fazla koyduğum birşey var mı sizce kızlar? Gözden kaçırdığım birşeyler?
Doğum tarihiniz 16 .10 .2021 yazıyor, doğru mu? Benimki 18.10.2021 ve benim bebiş sadece 1.500gr çıktı salı günü. Sizinki bayağı daha kiloluİyi akşamlar bugün kontrolüm vardı gittim bebeğimiz 2 kilo 115gr 44 cm olmuş
Herşey yolunda ddi doktor 3 hafta şonra tekrar gideceğim ve nstye başlayacağız
Evet canım az kaldı artık doğurduktan sonra gelir gider yorumlar ma bakar eglenirimSenin baya az kaldı inşallah geçecek :) bunlarda tatlı anılar olacaktır inşallah sağlıkla kucağımıza alalım da. Ben meyve sebze canım çok istemesine rağmen yiyemiyorum. Safra üretiyor bedenim kusmalar doyamıyorum sonra.
Evet doğru ams bebeğim kilolu değil normal seyrinde. Oğlumla aynı gidiyor . Ve oğlum 3300 doğdu . Sizinki biraz zayıfDoğum tarihiniz 16 .10 .2021 yazıyor, doğru mu? Benimki 18.10.2021 ve benim bebiş sadece 1.500gr çıktı salı günü. Sizinki bayağı daha kilolu
Benim de 17.10 tam aranızdayım.Doğum tarihiniz 16 .10 .2021 yazıyor, doğru mu? Benimki 18.10.2021 ve benim bebiş sadece 1.500gr çıktı salı günü. Sizinki bayağı daha kilolu
Cevap için çok teşekkür ederim benim de sanırım sadece soğuk algınlığı 5-6 gün oldu sadece burnum akıyor başka bir şey yok. Covit olmadan önce yaşadığım soğuk algınlığı gibi inşallah öyledirCanım bendim o bayağı agir geçirdim gribi ben dahil tüm ailem test yaptırdı ve covid cikmadik. Bu aralar bayağı bir birine karışıyor ikisi1 dikkat edin
Canım muayene ücreti 300 tl, doğum hastaneye göre değişiyor. Haziran’da fiyatları güncelledi o yüzden şu anki doğum ücretlerini bilmiyorum ama Haziran öncesi Doruk Çekirge - Hayat hastaneleri 4800 tl (epidural hariç), Medicana, Jimer 6500 tl’ydi (epidural dahil). Acıbadem ve PembeMavi ile de anlaşmalıydı ama onları şimdi unuttum tabii onlar daha pahalıydı diye hatırlıyorum. Hepsinde sezaryen normal fiyatı da aynıydı.Cnm bende bursadayim senin Dr muayene ücreti ve doğum ücreti ne kadar acaba
Amin...Allah kocanın da seni dogurtacak ebelerin de yardımcısı olsun
Evet canım az kaldı artık doğurduktan sonra gelir gider yorumlar ma bakar eglenirimamasenin bu bumyen hepmi böyle sebze meeyveye karşı nasıl safra üretiyor
34+6 dan sonra 35+0 olurKızlar haftamızı hesaplarken
34+6dan sonra 35+0, 35+1 mi oluyor yoksa
34+6, 34+7, 35+0 diye mi hesaplıyoruz?
Ben ilk zamanlar beslenme sondası kullanmıştım. Biberon vermek istemeyen, meme reddinden korkanlar varsa düşünebilir beslenme sondasınıŞırınga kullanmayı hiç beceremiyorum ya. Dengeyi kuramayıp birden fışt diye basıyorumkaşık koydum o yüzden
Bence saçları çıkmıştır o yüzden yanıyordur midenBen 7. Ayı bitirdikten sonrabasladi mide yanmaları çok kötü ya soluk borusuna kadar yanıyorne ysrsem yanar yemeğin yağıyla hamur işi y le alakası yok geç yemek de yemiyorum gece de yemiyorum çok kötü vsllshi soğuk süt bile zarzor dayanıyor yanmalar bir süre iyileştirir sonrası yine yangın gece mide yanması ile uyanırım bir daha yatamam salatalık yiyorum yoğurt yiyorum soda içiyorum süt içiyorum tık yok pazartesi Termin im var doktordan iştecem mide yanması için birseyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?