2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Sağol canım sana da geçmiş olsun az kaldı sabredelim hergun akşam yemeklerini düşünüyorum ay bunu yedim bu gece uyku haram diyorum
Neyseki bugün akşam yemegini erken yedik saat 6 ya geliyordu salatada vardı yanında salata çok yedim ama biliyorum ki fayda etmez şuan yutkununca yanıyor gıcık şey

İyi akşamlar bugün kontrolüm vardı gittim bebeğimiz 2 kilo 115gr 44 cm olmuş
Herşey yolunda ddi doktor 3 hafta şonra tekrar gideceğim ve nstye başlayacağız
Maşallah sanırım haftasına göre daha iyi Allah bağışlasın canim bende 25. Hafta da başladım nst ye pazartesi de bakalım kesin nst ye bağlarlar beni şükür herşey yolunda

Kızlar geçen hafta grip oldum ve antibiyotik kullandim. Simdi o bitti ve mantar başladı hamilelikte mantarı yasayan var mi pazartesi randevum var doktora söyleyeceğim ama simdi de çok rahatsizim.önerisi olan var mj
Ah o mantar illeti bende her antibiyotik sonrası tekrarlar doktora git canım en iyisi ihmal etmemek bizim ufak tefek önerilerimiz yan etki filan yapar Allah korusun

Senin baya az kaldı inşallah geçecek :) bunlarda tatlı anılar olacaktır inşallah sağlıkla kucağımıza alalım da. Ben meyve sebze canım çok istemesine rağmen yiyemiyorum. Safra üretiyor bedenim kusmalar doyamıyorum sonra.

Kalın battaniye lazım oluyor ilk doğduğunda daha vücut ısısını ayarlayamadık için odaya gelince kalın battaniyeye sarmak gerekiyor bir süre

İyi akşamlar bugün kontrolüm vardı gittim bebeğimiz 2 kilo 115gr 44 cm olmuş
Herşey yolunda ddi doktor 3 hafta şonra tekrar gideceğim ve nstye başlayacağız
Doğum tarihiniz 16 .10 .2021 yazıyor, doğru mu? Benimki 18.10.2021 ve benim bebiş sadece 1.500gr çıktı salı günü. Sizinki bayağı daha kilolu

Evet canım az kaldı artık doğurduktan sonra gelir gider yorumlar ma bakar eglenirim amasenin bu bumyen hepmi böyle sebze meeyveye karşı nasıl safra üretiyor

Doğum tarihiniz 16 .10 .2021 yazıyor, doğru mu? Benimki 18.10.2021 ve benim bebiş sadece 1.500gr çıktı salı günü. Sizinki bayağı daha kilolu
Benim de 17.10 tam aranızdayım.
30.haftada 1400 lü çıkmıştı ondan 5 gün once 1100. 5 günde bu kadar mı arttı dedim, doktor o tahmini dedi +-216 var ultrasonda dikkatli bakarsan dedi. Sonra eve gelip diğer kağıtlara bakınca haftaya göre bu oranın değiştiğini fark ettim.

Canım bendim o bayağı agir geçirdim gribi ben dahil tüm ailem test yaptırdı ve covid cikmadik. Bu aralar bayağı bir birine karışıyor ikisi1 dikkat edin
Cevap için çok teşekkür ederim benim de sanırım sadece soğuk algınlığı 5-6 gün oldu sadece burnum akıyor başka bir şey yok. Covit olmadan önce yaşadığım soğuk algınlığı gibi inşallah öyledir

Cnm bende bursadayim senin Dr muayene ücreti ve doğum ücreti ne kadar acaba
Canım muayene ücreti 300 tl, doğum hastaneye göre değişiyor. Haziran’da fiyatları güncelledi o yüzden şu anki doğum ücretlerini bilmiyorum ama Haziran öncesi Doruk Çekirge - Hayat hastaneleri 4800 tl (epidural hariç), Medicana, Jimer 6500 tl’ydi (epidural dahil). Acıbadem ve PembeMavi ile de anlaşmalıydı ama onları şimdi unuttum tabii onlar daha pahalıydı diye hatırlıyorum. Hepsinde sezaryen normal fiyatı da aynıydı.

Bence saçları çıkmıştır o yüzden yanıyordur miden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…