Bilmiyirum cnimBence saçları çıkmıştır o yüzden yanıyordur miden
Malesef gebeliklwr olmayan şekeri tansiyonu yükseltiyor birde safrada yapıyorYok gebelikte birlikte oldu maalesef
Ben en son 28 haftalıkken gittim kontrole hiç saçı yok dedi doktor. Kızımda midem yanıyordu saçlı doğdu. Bunda daha yanmıyor ınsallah çıkar saçıBilmiyirum cnimhiç istemzdim saçları olacakta midem çok yanacak ama bilmiyorum biraz geç olmadı mı acaba saç için artık çıkınca görüşe cez
Sorum doktora varmı saç diye bakalım ne diyecek benim ilk kız saçlı çıktı ama o 4 .aydan başladı yanmalar kusmalar bu bebeğim geç basladi 2. Kizm da az az oldu hafif seyrek çıktı keldi yaniBen en son 28 haftalıkken gittim kontrole hiç saçı yok dedi doktor. Kızımda midem yanıyordu saçlı doğdu. Bunda daha yanmıyor ınsallah çıkar saçı
MerhabaÖzel hastane canım doktorum normal doğumdan yana malesef
Valla bir kaşık şurupla o saydığın tüm şikâyetler bir dk içinde geçiyorBen 7. Ayı bitirdikten sonrabasladi mide yanmaları çok kötü ya soluk borusuna kadar yanıyorne ysrsem yanar yemeğin yağıyla hamur işi y le alakası yok geç yemek de yemiyorum gece de yemiyorum çok kötü vsllshi soğuk süt bile zarzor dayanıyor yanmalar bir süre iyileştirir sonrası yine yangın gece mide yanması ile uyanırım bir daha yatamam salatalık yiyorum yoğurt yiyorum soda içiyorum süt içiyorum tık yok pazartesi Termin im var doktordan iştecem mide yanması için birseyler
Malesef gebeliklwr olmayan şekeri tansiyonu yükseltiyor birde safrada yapıyornezormus ya evlat sahibi olmakt
Aminn canım inşallahÖyle ya rabbim herkesinkini kolay eylesin. İsteyenlerin de kucağı boş kalmasın.
Hangi şurupValla bir kaşık şurupla o saydığın tüm şikâyetler bir dk içinde geçiyor
Rennie Duo benimki deHangi şurupgaviscon mu
Gebelikten sonra düzeliyor herşey hormonlar ile alakalı hepsi geçecekYok gebelikte birlikte oldu maalesef
Korunmasız değil zaten de ilşki artık iyi değil heralde zaten 15 günde falan bir ama oda çok ağrılı oluyor sonra bende galiba artik ara versem iyi olur korkuyorum erken doğuma neden olur Sancim oluyorKorunmasız ilişki olursa doğumu başlatabilir. Spermin doğum başlatma özelliği varmış. Doktorumuz 38 e kadar korunarak ilişki önerdi ama biz çok çekiindiğimiz için açıkcası ara verdik.
Ben daha almadım canım inşallah gönlüne göre bulursunKızlar emzirme sütyeninizi bir de lohusa takımlarınızı aldıysanız nereden aldınız? Çok şükür benim bebişin eksiği kalmadı gibi, sıra bana geldi. Geçen Perin diye bir çamaşır mağazasına gidip lohusa takımlarını inceledim, hepsi incecik iç gösteren penye kumaştı ve 300 liradan aşağı pek yoktu inanamadım. Kaliteli bir dokusu filan olsa neyse diyeceğim o da yok. Fotoğraf çekilirim diye beyaz bir takım alayım diyordum ama yakından görünce hayalkırıklığına uğradım, o takımları giysem her şey ortadaVarsa memnun kaldığınız marka, model paylaşırsanız çok sevinirim
Emzirme sütyeni lcw nin güzel, e bebeğinkinin ölçüleri çok orantısız. Lcwnin hem rahat hem kaliteli. 3 tane aldım ben, birini giyiyorum şimdidenKızlar emzirme sütyeninizi bir de lohusa takımlarınızı aldıysanız nereden aldınız? Çok şükür benim bebişin eksiği kalmadı gibi, sıra bana geldi. Geçen Perin diye bir çamaşır mağazasına gidip lohusa takımlarını inceledim, hepsi incecik iç gösteren penye kumaştı ve 300 liradan aşağı pek yoktu inanamadım. Kaliteli bir dokusu filan olsa neyse diyeceğim o da yok. Fotoğraf çekilirim diye beyaz bir takım alayım diyordum ama yakından görünce hayalkırıklığına uğradım, o takımları giysem her şey ortadaVarsa memnun kaldığınız marka, model paylaşırsanız çok sevinirim
Elbise gecelik diye değil hamile gecelik diye bak,kafa gittiEmzirme sütyeni lcw nin güzel, e bebeğinkinin ölçüleri çok orantısız. Lcwnin hem rahat hem kaliteli. 3 tane aldım ben, birini giyiyorum şimdidenlohusa takımınıda lohusa adı altında bakma bence,fiyatlar o yüzden uçuyor elbise gecelik diye bak daha çok çeşit çıkar karşına hem de daha uyguna
Aynen canım yaa bir şeyin adı Lohusa, Çeyiz vs ile başlayınca direkt fiyat coşuyor onu gördümElbise gecelik diye değil hamile gecelik diye bak,kafa gitti
Canım emzirme sütyeni civil den kujju dantelli aldım. Yorumlarda bir beden büyük alın yazıyordu. Normal kullandığım bedenden bir büyük aldım ama 2 beden büyük alsam da olurmuş, tam oldu şuan.Kızlar emzirme sütyeninizi bir de lohusa takımlarınızı aldıysanız nereden aldınız? Çok şükür benim bebişin eksiği kalmadı gibi, sıra bana geldi. Geçen Perin diye bir çamaşır mağazasına gidip lohusa takımlarını inceledim, hepsi incecik iç gösteren penye kumaştı ve 300 liradan aşağı pek yoktu inanamadım. Kaliteli bir dokusu filan olsa neyse diyeceğim o da yok. Fotoğraf çekilirim diye beyaz bir takım alayım diyordum ama yakından görünce hayalkırıklığına uğradım, o takımları giysem her şey ortadaVarsa memnun kaldığınız marka, model paylaşırsanız çok sevinirim
Canım ben buradan aldım ve çok güzel geldi .Hani verdiğim paraya deydi .Sepette indirim oldu 185 gibi bir fiyata aldım .Bunun bordosunu aldım .Kızlar emzirme sütyeninizi bir de lohusa takımlarınızı aldıysanız nereden aldınız? Çok şükür benim bebişin eksiği kalmadı gibi, sıra bana geldi. Geçen Perin diye bir çamaşır mağazasına gidip lohusa takımlarını inceledim, hepsi incecik iç gösteren penye kumaştı ve 300 liradan aşağı pek yoktu inanamadım. Kaliteli bir dokusu filan olsa neyse diyeceğim o da yok. Fotoğraf çekilirim diye beyaz bir takım alayım diyordum ama yakından görünce hayalkırıklığına uğradım, o takımları giysem her şey ortadaVarsa memnun kaldığınız marka, model paylaşırsanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?