2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Rennie Duo benimki de benim de çok şiddetli oluyor gerçekten asla basite alınacak cinsten değil. İlacı içmesem günlerce devam eder bir mide yanmam. Ama ilacı içtiğim anda geçiyor
İnsalalh vardır buralarda

Canım tam yatıyorsa götürürsün, illa port bebeye gerek yok. Benim yeğenlerim de böyle büyüdü hep, zaten sarıp sarmalıyosun iyice çocuğu bir rahatsızlık hissetmez o yüzden. Ben de yenidoğan aparatlı bir kanguru aldım her yere de arabayla gitmeyeyim diye bakalım nasıl olacak

Teşekkür ederim kızlar bu arada tavsiyeler için, hepsine bakacağım. Koyu renk pijama takımı alıcam her türlü bir tane ama fotoğraf çektirirsem şöyle süslü bir şey de olsun istiyorum Eşim hala fotoğrafa karşı gerçi, ben de “Sen çekilme biz oğluşumla çekiliriz” dedim en son

Çalışan anneler süt sağma makinesi kullanacak olan var mı? Philips çok pahalı geldi bana onu eledim lonsinoh ve babyplus arasında kaldım.. aslında acelem yok ben 2.dönem calisacagim nasipse. O zamana kadar emziririm diye dusunuyorum duruma göre destek olması acisindan erken de satın alabilirim belki... bir de tekli ki çiftli almak lazım makineyi? Özellikle çalışmaya başlayınca tekli yetersiz mi kalır??

Benim arkadaşım kullandı sarıp sarmaladığı için sıkıntı yaşamadı .Fakat bende baktım bebek arabalarına şimdi yükselmiş fiyatları .Ben GuBi platino travel sistem aldım .çok hafif evde sürdük .Kullanışlı geldi bir bak istersen fikir olsun

Canım ben yorumlara bakarak kiwii marka aldım, çekiş gücü de iyi gibi. Uygun fiyatlı bakmak istersen eğer.
Bakıyım canım çok teşekkürler

Ben kızımda babyplus aldım işimi gördü canım çiftli almıştım kolaylık olsun diye ama ben genelde gece bi göğsümü emzirir diğer göğsümü sabah sağmak için bekletirdim o yüzden genelde tek göğüs sağıyordum

Ben Kiwi aldım canım, arkadaşım da Mamajoo önermişti. Philips filan aşırı pahalı bence de. Çalışan anneler için ikilileri öneriyorlar ama ekonomik olarak düşünüp tekli alsan da işini görür bence.

Geçen hafta lcw den aldım pembe gibi gül kurusu gibi bi şey. Çok da uygun fiyatı sitesinden de bi bak. Ben alt üst takım aldım bi tane de gecelik alacam ayrı olarak

Çalıştırdın mı nasıl kiwi? Elektrige bağlı calisiyor mu? Elektrikte daha guclu olur diye soruyorum.

Canım ben yorumlara bakarak kiwii marka aldım, çekiş gücü de iyi gibi. Uygun fiyatlı bakmak istersen eğer.

Bakıyım canım çok teşekkürler
Denedin mi çekişi nasıl? tekli yetecek galiba ben de yorumlarda çift alanlar hep tekli kullandik çiftliye gerek yoktu demiş. Kiwinin fiyatı çok uygun lonsinoh 378 tl sanirim biraz marka olduğu için şişirmişler baktım da farkı da yok yani. Elektrik fişine bagli mi calisiyor kiwi? Pilli olunca cabuk yavasliyormus ben elektrige bagli isterim

Öyle markalı yerlere baktım hep iç gösteriyordu. Dagide vardı belki oraya gidemedim yoluma denk düşmedi ama suwende falan iyi değildi.
Çarşıdaki dükkanları geze geze baktım bi lohusa takımı(dantelsiz, spor) bir de şu gömlek gibi pijamalar dan aldım. Annem gecelik alacağım lazım olur ilk gün eğilip kalkamazsın pantolonu çekmeye dedi.

Onun dışında arkadaşlarla konuştum Emzirme sütyenine para dökme ucuza kaçan, rahatça yukarıdan indirilen yada yukarı sıyrılan sporcu sütyeni gibi ucu süngerli sütyen/büstiyer gibi şeylerden al dediler.

1 aylık bebeyle sağlık ocağı uzaksa sonbaharda zor gidilir, rüzgar çarpar yüzüne kendine çevirmediğin sürece.
tabii araba yoksa mecbur ama.
Port bebeden ziyade puset daha iyi gibi geliyor bana.

Hangi marka aldın ben de kanguru alayım diyorum.

Denemiştim canım göğsümün üst kısmında. Beklentiye göre değişir ama bana çekişi gayet iyi geldi. Hız kademeleri var, masaj modu var. Evet elektriğe bağlı çalışıyor. İçinde usb kablosu var, ben bir tane adaptör aldım yanına o kadar.
1 aylık bebeyle sağlık ocağı uzaksa sonbaharda zor gidilir, rüzgar çarpar yüzüne kendine çevirmediğin sürece.
tabii araba yoksa mecbur ama.
Port bebeden ziyade puset daha iyi gibi geliyor bana.
Sağlık ocağı yakın şükür ama dediğin doğru, ne alsam bilemedim ya amaan kafama karıştı.

Valla benim de kafam çok karışık bebek arabasıyla ilgili. 4baby markası baya uygun ya onların çift yönlüsünü alacağım. Ya da başta bi puset alıp yaza da baston bebek arabası alacağım. Çok fazla para veresim yok. Ama babaannesi amcası filan alalım derse ona göre tekrar bakarım :)

Benim için çift yönlü olması, tekerleği mümkünse eşit yada yakın büyğklüklerde olması, sırtının hem yatıp hem dik durabilmesi önemli.

4baby çiftt yönlülere de baktım. Öyle çok model var ki kafam karışıyor gerçekten. Mağazadan mı bakıp alsam acaba diyorum ama İnternette de çok güzel indirimler oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…