Çok mantıklı, aklımda olsun bu
Ben de genelde bunu yaparım, daha kârlı ve mantıklı çünkü. Hem indirim oluyor hem de eve kadar taşıma derdi yok.Hayat felsefem mağazadan bakıp çaktırmadan kodları öğrenip internetten almak
Gelen olacak mı bilsem yapacağım da. Pandemi var ya emin olamıyorum. Ama yine de bı çikolata ve lohusa şerbeti yaparım diye düşünüyorum.Hediyelik falan hazırladınız mı kızlar?
Gelenlere ne ikram edeceksiniz, hatıra için bir şeyler düşünüyor musunuz?
Ben çikolata dışında bir şey düşünmüyorum .Pandemi arttı kimse gelmez .Mevlüt okuturken hediyelik düşünüyordum .O zamana pandemi ne alemde olur Allah bilirHediyelik falan hazırladınız mı kızlar?
Gelen olacak mı bilsem yapacağım da. Pandemi var ya emin olamıyorum. Ama yine de bı çikolata ve lohusa şerbeti yaparım diye düşünüyorum.
Ben çikolata dışında bir şey düşünmüyorum .Pandemi arttı kimse gelmez .Mevlüt okuturken hediyelik düşünüyordum .O zamana pandemi ne alemde olur Allah bilir
Bence hiç kimse gelmesin ziyarete (sorana gelmeyin diyeceğim ben, bir de korona olmayalım), ki gelmez de zaten bu pandemi ortamında, rakamlar hortlamışHediyelik falan hazırladınız mı kızlar?
Ben emzirme atleti aldim, bence baya kaliteli: Hilarity Emzirme Atleti-beyaz Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLKızlar emzirme sütyeninizi bir de lohusa takımlarınızı aldıysanız nereden aldınız? Çok şükür benim bebişin eksiği kalmadı gibi, sıra bana geldi. Geçen Perin diye bir çamaşır mağazasına gidip lohusa takımlarını inceledim, hepsi incecik iç gösteren penye kumaştı ve 300 liradan aşağı pek yoktu inanamadım. Kaliteli bir dokusu filan olsa neyse diyeceğim o da yok. Fotoğraf çekilirim diye beyaz bir takım alayım diyordum ama yakından görünce hayalkırıklığına uğradım, o takımları giysem her şey ortadaVarsa memnun kaldığınız marka, model paylaşırsanız çok sevinirim
Ben de sansimi deneyeyim dedim, Kiwi aldim :) Philips tam on kati pahali bence denemeye deger.Ben Kiwi aldım canım, arkadaşım da Mamajoo önermişti. Philips filan aşırı pahalı bence de. Çalışan anneler için ikilileri öneriyorlar ama ekonomik olarak düşünüp tekli alsan da işini görür bence.
ergobaby cok tavsiye ediliyor ama bebek dogduktan sonra almanizi oneririm cunku fiyati pahali, bebek tercih etmezse elinizde kalmasinHangi marka aldın ben de kanguru alayım diyorum.
Ben de
Çok katılıyorum canım sana. Benim eşimin bi ablası var burda sadece onun dışında sadece kendi ailem gelirBence hiç kimse gelmesin ziyarete (sorana gelmeyin diyeceğim ben, bir de korona olmayalım), ki gelmez de zaten bu pandemi ortamında, rakamlar hortlamış
Ben de bugün emzirme sütyeni baktım tanesi 150 tl. Çok değil mi yaaa. Uygun ve güzel alan varsa link paylaşabilir mi?Kızlar emzirme sütyeninizi bir de lohusa takımlarınızı aldıysanız nereden aldınız? Çok şükür benim bebişin eksiği kalmadı gibi, sıra bana geldi. Geçen Perin diye bir çamaşır mağazasına gidip lohusa takımlarını inceledim, hepsi incecik iç gösteren penye kumaştı ve 300 liradan aşağı pek yoktu inanamadım. Kaliteli bir dokusu filan olsa neyse diyeceğim o da yok. Fotoğraf çekilirim diye beyaz bir takım alayım diyordum ama yakından görünce hayalkırıklığına uğradım, o takımları giysem her şey ortadaVarsa memnun kaldığınız marka, model paylaşırsanız çok sevinirim
Bence hiç kimse gelmesin ziyarete (sorana gelmeyin diyeceğim ben, bir de korona olmayalım), ki gelmez de zaten bu pandemi ortamında, rakamlar hortlamış
ergobaby cok tavsiye ediliyor ama bebek dogduktan sonra almanizi oneririm cunku fiyati pahali, bebek tercih etmezse elinizde kalmasin
Ben de bugün emzirme sütyeni baktım tanesi 150 tl. Çok değil mi yaaa. Uygun ve güzel alan varsa link paylaşabilir mi?
Valla pandemi falan dinlemeyen, gamsız öyle çok insan var ki. Allah sonumuzu hayır etsinBence hiç kimse gelmesin ziyarete (sorana gelmeyin diyeceğim ben, bir de korona olmayalım), ki gelmez de zaten bu pandemi ortamında, rakamlar hortlamış
Canım ben kiwii in makineye girebilir olan parçalarını yıkadım sıcak suda elimle, birde sıcek suda beklettim yine kuruladım. Sıcak dediysem kaynar değil, ne olur ne olmaz, hassas parçalar erimesin dedim. Bir tek hortumu yıkamadım, üstünde minik etikette yıkanmaz yazıyor çünkü.Ben de sansimi deneyeyim dedim, Kiwi aldim :) Philips tam on kati pahali bence denemeye deger.
Hastaneye goturecek misiniz? Evet ise onden dezenfekte edecek misiniz? Ben direkt kutusuyla koyayim diyorum ihtiyac olursa orada hemsireye dezenfekte etmelerini isterim diye dusundum.
Henüz çalıştırmadım canım, ben de yorumlara bakarak almıştım çoğu insan memnun kalmış görünüyor.Çalıştırdın mı nasıl kiwi? Elektrige bağlı calisiyor mu? Elektrikte daha guclu olur diye soruyorum.
Canım ben lalbaby’den şu şekilde aldım çanta ile birlikte (bir de yenidoğan aparatı aldım) ama yarın gelecek kargodan, henüz elime geçmedi. Her çocuk sevmiyor gerçi denildiği gibi sonra da alabilirsin, ben soğuk bile olsa markete vs giderken öyle kucağımda çıkarmak istiyorum hep, inşallah sever benimki.Hangi marka aldın ben de kanguru alayım diyorum.
Ben götüreceğim canım ama önce evde temizler götürürüm muhtemelen. Orada uğraşırlar mı ne olur belli değil, hazır müsaitken temizleyip kutusuna koymak daha mantıklı.Ben de sansimi deneyeyim dedim, Kiwi aldim :) Philips tam on kati pahali bence denemeye deger.
Hastaneye goturecek misiniz? Evet ise onden dezenfekte edecek misiniz? Ben direkt kutusuyla koyayim diyorum ihtiyac olursa orada hemsireye dezenfekte etmelerini isterim diye dusundum.
Sorma ben de Penti’ye baktım indirimde diye maşallah her şey en az 100 tl. Şimdiki sütyenlerim çok sıkıyor artık, göğüslerimin altı morardı diye alayım şimdiden giyerim diyordum ama Penti’de fiyatlar çok saçma. Arkadaşların tavsiye ettiği yerlerden uç belli etmeyen, balensiz bir şeyler bulmaya çalışacağım artık.Ben de bugün emzirme sütyeni baktım tanesi 150 tl. Çok değil mi yaaa. Uygun ve güzel alan varsa link paylaşabilir mi?
Valla canım ben ilk dogumda 2 tane aldim . Ama bana göre çok gereksiz bu sefer almadımBen de bugün emzirme sütyeni baktım tanesi 150 tl. Çok değil mi yaaa. Uygun ve güzel alan varsa link paylaşabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?