2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Hediyelik falan hazırladınız mı kızlar?
Gelenlere ne ikram edeceksiniz, hatıra için bir şeyler düşünüyor musunuz?
Ben çikolata dışında bir şey düşünmüyorum .Pandemi arttı kimse gelmez .Mevlüt okuturken hediyelik düşünüyordum .O zamana pandemi ne alemde olur Allah bilir

Gelen olacak mı bilsem yapacağım da. Pandemi var ya emin olamıyorum. Ama yine de bı çikolata ve lohusa şerbeti yaparım diye düşünüyorum.

Ben de gelecek olan çok çok yakın çevremiz olur ama hatıra kalsın diye bir şeyler yapsam mı dedim. Eşimde dezenfektan dağıtalım dedi onun dışında gelene de sütlü kahve yapılır ikram.

Ben çikolata dışında bir şey düşünmüyorum .Pandemi arttı kimse gelmez .Mevlüt okuturken hediyelik düşünüyordum .O zamana pandemi ne alemde olur Allah bilir

Bizim burda mevlüt adeti olmaz olsa da ben yaptırmazdım herhalde. Sevmem öyle kalabalıkları :)

Hediyelik falan hazırladınız mı kızlar?
Gelenlere ne ikram edeceksiniz, hatıra için bir şeyler düşünüyor musunuz?
Bence hiç kimse gelmesin ziyarete (sorana gelmeyin diyeceğim ben, bir de korona olmayalım), ki gelmez de zaten bu pandemi ortamında, rakamlar hortlamış

Ben emzirme atleti aldim, bence baya kaliteli: Hilarity Emzirme Atleti-beyaz Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
lohusa takimini da catherine's ve suwen'den aldim, tavsiye ederim trendyolda baya indirimli oluyor ara ara

Ben de sansimi deneyeyim dedim, Kiwi aldim :) Philips tam on kati pahali bence denemeye deger.
Hastaneye goturecek misiniz? Evet ise onden dezenfekte edecek misiniz? Ben direkt kutusuyla koyayim diyorum ihtiyac olursa orada hemsireye dezenfekte etmelerini isterim diye dusundum.

Ben de bugün emzirme sütyeni baktım tanesi 150 tl. Çok değil mi yaaa. Uygun ve güzel alan varsa link paylaşabilir mi?

Bence hiç kimse gelmesin ziyarete (sorana gelmeyin diyeceğim ben, bir de korona olmayalım), ki gelmez de zaten bu pandemi ortamında, rakamlar hortlamış

Şöyle ki gelecek olan ailelerimiz, bir kaç tane de arkadaşımız gelir. Haricini ben de kabul etmem. Gelecek olanlar da hem aşılı, hem de kamuda görevlileri dolayısıyla sürekli kontrol mekanizmasının içindeler.
Akraba vs bilinçsizce herkesi almak gibi bir planım asla yok ancak eşim zaten çalışıyor, öğretmen ve insanlarla zaten içli dışlılar bir noktaya kadar koruyabiliyoruz kendimizi.

ergobaby cok tavsiye ediliyor ama bebek dogduktan sonra almanizi oneririm cunku fiyati pahali, bebek tercih etmezse elinizde kalmasin

Teşekkür ederim. Öyle şu an almam onu ilkbaharda dışarı çıkacağımız süreçte alırım zaten ilk zaman soğuk bizim buralar pek çıkmayız hastane hariç.

Ben de bugün emzirme sütyeni baktım tanesi 150 tl. Çok değil mi yaaa. Uygun ve güzel alan varsa link paylaşabilir mi?

Emzirme sütyenleri gerçekten çok pahalı. Arkadaşlarım suwen den aldıklarını bile rahat kullanamadıkları söylediler. Bir de penti den toparlayıcı balensiz olanlar varmış onlar da kullanılır dediler. Penti de 3 al 2 günlerini denk getirince uyguna alınıyor.
Fotoğrafını koyduğum tarz şeylerden alacağım. Burada aldığım bir iç çamaşırcı var bedeni ile satıyor, 75-80 arası giyen ben 90 aldım ince askılısından, şimdiden çok rahat ettim hamilelik boyunca. Bir iki tane de kalın askılı alacağım.

Valla pandemi falan dinlemeyen, gamsız öyle çok insan var ki. Allah sonumuzu hayır etsin hamileyken yakalanmaktan çok korkuyordum, buraya geldik şükür kimse yok. Şimdi de doğurduktan sonra emzirirken yakalanmaktan korkuyorum valla.
Canım ben kiwii in makineye girebilir olan parçalarını yıkadım sıcak suda elimle, birde sıcek suda beklettim yine kuruladım. Sıcak dediysem kaynar değil, ne olur ne olmaz, hassas parçalar erimesin dedim. Bir tek hortumu yıkamadım, üstünde minik etikette yıkanmaz yazıyor çünkü.

Hangi marka aldın ben de kanguru alayım diyorum.
Canım ben lalbaby’den şu şekilde aldım çanta ile birlikte (bir de yenidoğan aparatı aldım) ama yarın gelecek kargodan, henüz elime geçmedi. Her çocuk sevmiyor gerçi denildiği gibi sonra da alabilirsin, ben soğuk bile olsa markete vs giderken öyle kucağımda çıkarmak istiyorum hep, inşallah sever benimki.

Sling de aldım ama bazı arkadaşlarım slinglerden memnun kalmadı, annem de düşürürsün çocuğu bundan diyip durdu, kullanmadan soğuttular beni sling’den

Eklentiler

• 7B40196D-34AD-4503-BD7D-5531E437FE01.webp
    42,3 KB · Görüntüleme: 42
Ben götüreceğim canım ama önce evde temizler götürürüm muhtemelen. Orada uğraşırlar mı ne olur belli değil, hazır müsaitken temizleyip kutusuna koymak daha mantıklı.
Sorma ben de Penti’ye baktım indirimde diye maşallah her şey en az 100 tl. Şimdiki sütyenlerim çok sıkıyor artık, göğüslerimin altı morardı diye alayım şimdiden giyerim diyordum ama Penti’de fiyatlar çok saçma. Arkadaşların tavsiye ettiği yerlerden uç belli etmeyen, balensiz bir şeyler bulmaya çalışacağım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…