- 13 Mart 2021
- 386
- 585
- 18
- 39
Ya ilk doğumda ben de suvende indirimde denk gelmişti 1 tane aldım ama parçalandı artık o çok eskidi. Emzirme sütyeni günlük hayatta çok lazım değil ben rahatlıkla normal sitenden de dışarı çıkarıp emzirebiliyorum da hastane için 1 tane emzirme sütyeni 2 tane de hamile külodu alayım dedim çok pahalı geldi.Valla canım ben ilk dogumda 2 tane aldim . Ama bana göre çok gereksiz bu sefer almadım
Valla pandemi falan dinlemeyen, gamsız öyle çok insan var ki. Allah sonumuzu hayır etsinhamileyken yakalanmaktan çok korkuyordum, buraya geldik şükür kimse yok. Şimdi de doğurduktan sonra emzirirken yakalanmaktan korkuyorum valla.
Ben de kiwi aldım çok para vermeye gerek yok bu da çeker diye düşünüyorum. Kaynattım ben parçaları, hemen 5 dk. Zaten kağıdında öyle yazıyor hatırladığım kadarıyla.Ben de sansimi deneyeyim dedim, Kiwi aldim :) Philips tam on kati pahali bence denemeye deger.
Hastaneye goturecek misiniz? Evet ise onden dezenfekte edecek misiniz? Ben direkt kutusuyla koyayim diyorum ihtiyac olursa orada hemsireye dezenfekte etmelerini isterim diye dusundum.
Benim ilk hamileligim sezeryandi 7 yıl geçti aradan o yüzden düşündüm senin Dr bakalım artık kısmet sağol cnmCanım muayene ücreti 300 tl, doğum hastaneye göre değişiyor. Haziran’da fiyatları güncelledi o yüzden şu anki doğum ücretlerini bilmiyorum ama Haziran öncesi Doruk Çekirge - Hayat hastaneleri 4800 tl (epidural hariç), Medicana, Jimer 6500 tl’ydi (epidural dahil). Acıbadem ve PembeMavi ile de anlaşmalıydı ama onları şimdi unuttum tabii onlar daha pahalıydı diye hatırlıyorum. Hepsinde sezaryen normal fiyatı da aynıydı.
Hazırlamadım ama düşünüyorum günüm yeterse amigurumi kalp anahtarlık yapmak istiyorum bakalım nasipHediyelik falan hazırladınız mı kızlar?
Gelenlere ne ikram edeceksiniz, hatıra için bir şeyler düşünüyor musunuz?
4baby çiftt yönlülere de baktım. Öyle çok model var ki kafam karışıyor gerçekten. Mağazadan mı bakıp alsam acaba diyorum ama İnternette de çok güzel indirimler oluyor.
Bence öyle, o yüzden ben oldum 2 doz biontech. Mesela şu anda taşınıyoruz, ev baktık, 100 tane insanla muhatap olduk mecburen, aşı olmasam cesaret edemezdim, ama aşılı halimle de çok korkuyorum. Sanki çok ağır geçirirmişim gibi hissediyorum.Kızlar bugün haberlerde ve duydugum 3 4 tane ölen hamile var covitten aşı olmamak büyük risk sanki.
Hazırlamadım ama düşünüyorum günüm yeterse amigurumi kalp anahtarlık yapmak istiyorum bakalım nasipsen yapacakmısın?
Bende öyle canım, babam, annem, eşimde ablasını falan ister. Bilmiyorum ya Allah korusun hepimiziBen de çok korku yaşıyordum, anksiyetem var atak geldi geldi gitti. Bir de üzerine maske iyice bunalttı insan içine de karışmıyorum, hastane haricinde.
Aşı oldum. Yine insanlarla görüşmüyorum aileler haricinde ama lohusalık sürecinde bir kaç yakınımı yanımda isterim ya
Kaç kez buna baktım bilmiyorum, alıp almamakta çok kararsız kaldım. Sen memnun musun canım? Bebek arabası kaç kilo acaba? Çok ağır ve hantal mı, ya da büyük mü? Ay iyiki almış birini buldum, fiyatı da uygundu sanırım bunun değil mi?Eki Görüntüle 2904853
Ben bu bebek arabası ile puseti İnstagram’dan aldım canım çift yönlü içi geniş, tamamen yatabiliyor sırt bölgesi, ben beğendim belki sanada fikir olur
Ben joie mirus çift yönlü alıcam canım ona karar verdim. Çok dolaştım aklıma o yattıDenemiştim canım göğsümün üst kısmında. Beklentiye göre değişir ama bana çekişi gayet iyi geldi. Hız kademeleri var, masaj modu var. Evet elektriğe bağlı çalışıyor. İçinde usb kablosu var, ben bir tane adaptör aldım yanına o kadar.
Sağlık ocağı yakın şükür ama dediğin doğru, ne alsam bilemedim ya amaan kafama karıştı.
Ben dün aldım babyjem marka 2 tanesi 55 lira trendyoldan aldım :)Emzirme sütyenleri gerçekten çok pahalı. Arkadaşlarım suwen den aldıklarını bile rahat kullanamadıkları söylediler. Bir de penti den toparlayıcı balensiz olanlar varmış onlar da kullanılır dediler. Penti de 3 al 2 günlerini denk getirince uyguna alınıyor.
Fotoğrafını koyduğum tarz şeylerden alacağım. Burada aldığım bir iç çamaşırcı var bedeni ile satıyor, 75-80 arası giyen ben 90 aldım ince askılısından, şimdiden çok rahat ettim hamilelik boyunca. Bir iki tane de kalın askılı alacağım.
Eki Görüntüle 2904813
Bunun penyesi çok güzel ben beğendim bakabilirsiniz. Fiyatında uygun Hilarity Emzirme Sütyeni Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLBen de bugün emzirme sütyeni baktım tanesi 150 tl. Çok değil mi yaaa. Uygun ve güzel alan varsa link paylaşabilir mi?
Merhaba emzirme sutyeni Hilarity Emzirme Sütyeni Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLKızlar emzirme sütyeninizi bir de lohusa takımlarınızı aldıysanız nereden aldınız? Çok şükür benim bebişin eksiği kalmadı gibi, sıra bana geldi. Geçen Perin diye bir çamaşır mağazasına gidip lohusa takımlarını inceledim, hepsi incecik iç gösteren penye kumaştı ve 300 liradan aşağı pek yoktu inanamadım. Kaliteli bir dokusu filan olsa neyse diyeceğim o da yok. Fotoğraf çekilirim diye beyaz bir takım alayım diyordum ama yakından görünce hayalkırıklığına uğradım, o takımları giysem her şey ortadaVarsa memnun kaldığınız marka, model paylaşırsanız çok sevinirim
Bende pentiden aldım kızlar 3 al 2 öde emzirme sütyeni ,aleti be korse tarzı kilot birde normal 3 lü kilot 270 TL tuttu. Ama normal de ben iç çamaşır markam penti çok ta memnunum biraz pahalı ama uzun süre kullanabiliyorsunuzBen de bugün emzirme sütyeni baktım tanesi 150 tl. Çok değil mi yaaa. Uygun ve güzel alan varsa link paylaşabilir mi?
Canım minik kolonya şişelerine etiket yapıştıran çok görüyorum, bir de kurdele bağlıyorlar bitti gittiDezenfektana ismini yapıştıralım diyor eşimbu devirde en iyisi yanına da bi Lokum falan olabilir.
Canım minik kolonya şişelerine etiket yapıştıran çok görüyorum, bir de kurdele bağlıyorlar bitti gittiÖyle bir şey yapılabilir gerçekten. Makrome yapacaktım ben ama enerjim kalacak mı bilmiyorum, bunlar daha kolay geldi. Zaten gelecek de yok doğru düzgün uğraşmaya değmez çok herhalde Bir de çikolata yaptırırım yeterrrr
Hahaha iyi fikirmiş bu günlerin en iyi hediyesi olabilirDezenfektana ismini yapıştıralım diyor eşimbu devirde en iyisi yanına da bi Lokum falan olabilir.
Ben beğendim, araba tek başına çok ağır değil, katlaması çok kolay, içi geniş, rahat bir 3 sene kullanılır, puseti üstüne takınca biraz büyük görünüyor,ama zaten pusette çok kullanılmıyor galiba bu yüzden bir sakıncası yok, ayrıca puset sabitlenebiliyor, bebek için gayet güvenli geldi bana, evet fiyatı uygundu 790 liraya aldım ben pusetle birlikte arabayıBende öyle canım, babam, annem, eşimde ablasını falan ister. Bilmiyorum ya Allah korusun hepimizi
Kaç kez buna baktım bilmiyorum, alıp almamakta çok kararsız kaldım. Sen memnun musun canım? Bebek arabası kaç kilo acaba? Çok ağır ve hantal mı, ya da büyük mü? Ay iyiki almış birini buldum, fiyatı da uygundu sanırım bunun değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?