Geçmiş olsun canım, her susadığında mutlaka ılık su iç. Balın(balparmak en doğalı) içine bir limon sık ve onu sık sık ye. Ayrıca çok sıcak şeylerde tüketme boğazın daha da tahriş olmasın.Kızlar ya ben bugün sürekli terledim soğuk bir şeyler içtim vs derken şimdi boğazım aciyor. Hasta oluyorum galiba, hapsirmaya da başladım çünkü. Neler yapabilirim sizce ilerlemeden? Limonlu su falan içtim . Aklıma da bir şey gelmiyor
Sağol canım ya bir de çalışıyorum , eğer yarın yanlarında hapşırırsam çok doğal olarak herkes endişe edecek kendindenGeçmiş olsun canım, her susadığında mutlaka ılık su iç. Balın(balparmak en doğalı) içine bir limon sık ve onu sık sık ye. Ayrıca çok sıcak şeylerde tüketme boğazın daha da tahriş olmasın.
Şimdiden bunu düşünüpte stres olma, maskeyi indirmemeye çok dikkat et. Allah muhafaza ilerlerse de muhakkak doktora git. Benim de bugün biraz boğazım yanıyordu, bal limon çok iyi geldi hemen yumuşattı sık sık tüket.Sağol canım ya bir de çalışıyorum , eğer yarın yanlarında hapşırırsam çok doğal olarak herkes endişe edecek kendindençok tedirginim o yüzden. Dediklerini de yapacağım teşekkür ederim
Anladım canım inşallah benimki de düzelir ama sadece boğaz yanması değil işte hapşırma falan da başladı grip gibi olacağım herhalde. Aman dikkat edin kızlar havalar çok sıcak diye soğuk içecekleri çok tüketmeyin, benim gibi olursunuzŞimdiden bunu düşünüpte stres olma, maskeyi indirmemeye çok dikkat et. Allah muhafaza ilerlerse de muhakkak doktora git. Benim de bugün biraz boğazım yanıyordu, bal limon çok iyi geldi hemen yumuşattı sık sık tüket.
Canım benim de geçen hafta öyleydi, sıcak diye geceleri pencereleri her yeri açık bırakınca çarpıldım ben de. İlk 3 gün boğaz ağrısı sonra da kusma ishal oldu işte. Boğaz ağrısına denildiği gibi bal çok iyi geliyor, zencefil limonlu bir sallama çay bulmuştum evde o da mideme iyi gelmişti. Dikkat etmek lazım gerçekten.Anladım canım inşallah benimki de düzelir ama sadece boğaz yanması değil işte hapşırma falan da başladı grip gibi olacağım herhalde. Aman dikkat edin kızlar havalar çok sıcak diye soğuk içecekleri çok tüketmeyin, benim gibi olursunuz
Ona da bakayım canım BiBen joie mirus çift yönlü alıcam canım ona karar verdim. Çok dolaştım aklıma o yattı
Tam araba modelinin adı neydi acaba canım?Ben beğendim, araba tek başına çok ağır değil, katlaması çok kolay, içi geniş, rahat bir 3 sene kullanılır, puseti üstüne takınca biraz büyük görünüyor,ama zaten pusette çok kullanılmıyor galiba bu yüzden bir sakıncası yok, ayrıca puset sabitlenebiliyor, bebek için gayet güvenli geldi bana, evet fiyatı uygundu 790 liraya aldım ben pusetle birlikte arabayı
Canım Pekmeze karabiber katıp bir iki tatlı kaşığı yutabilirsin, o da iyi gelir. Çok geçmiş olsun, atlatırsın hemen inşallahKızlar ya ben bugün sürekli terledim soğuk bir şeyler içtim vs derken şimdi boğazım aciyor. Hasta oluyorum galiba, hapsirmaya da başladım çünkü. Neler yapabilirim sizce ilerlemeden? Limonlu su falan içtim . Aklıma da bir şey gelmiyor
Aynısını yaşadım sonra burun akıntısı başladı. Ben meyve çok yiyorum başka bir şey yapmadım limon da C vitamini iyi gelir. Ama ne yaparsak yapalım en az bir hafta süründürür:) covit olmasında normal grip olmaya şükrediyorumKızlar ya ben bugün sürekli terledim soğuk bir şeyler içtim vs derken şimdi boğazım aciyor. Hasta oluyorum galiba, hapsirmaya da başladım çünkü. Neler yapabilirim sizce ilerlemeden? Limonlu su falan içtim . Aklıma da bir şey gelmiyor
Süngerli mi bunlar sünger olmayınca uçları çok belli oluyor benim kullanamıyorum.Bunun penyesi çok güzel ben beğendim bakabilirsiniz. Fiyatında uygun Hilarity Emzirme Sütyeni Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
4 Baby Gold Active Travel, bu arabanın adı canım, instagram’da böyle yazıyordu yaniOna da bakayım canım Bi
Tam araba modelinin adı neydi acaba canım?
Canım Pekmeze karabiber katıp bir iki tatlı kaşığı yutabilirsin, o da iyi gelir. Çok geçmiş olsun, atlatırsın hemen inşallah
Nerden aldın canım siyah olan çok güzelmiş link var mıKızlar bu emzirme südyenlerini indirimdeyken aldım, çok rahatlar ve pamuklu kumaştan üretilmiş. Uç da belli etmiyor. İçinde çıkarılabilen ince bir sünger var. Uzun süredir giyiyorum ben. Fiyatlarıda diğer mağazalara göre çok uygun.
Evet ama cami açmayınca da sıcaktan öyle terliyorum ki yine hastalığa davetiye oluyor, inan napacagimi bilemedim. İnşallah ilerlemez kusma ishal falan ya Allah korusun , benim durumları hatırlarsın belki iş için başka şehirdeyim şu an , eşim dahil kimse yok yanımda. Yani rapor alsam dahi naz yapabileceğim kimse yokCanım benim de geçen hafta öyleydi, sıcak diye geceleri pencereleri her yeri açık bırakınca çarpıldım ben de. İlk 3 gün boğaz ağrısı sonra da kusma ishal oldu işte. Boğaz ağrısına denildiği gibi bal çok iyi geliyor, zencefil limonlu bir sallama çay bulmuştum evde o da mideme iyi gelmişti. Dikkat etmek lazım gerçekten.
İşyerinde bir şey demelerini takma, daha kötü hissedersen de 1-2 gün rapor alıp dinlenirsin evde olmadı.
Öyle tabi ki ama benim derdim biraz da işte dedigim gibi iş yerindekiler. Tiksinerek yanımdan uzaklasirlar diye korkuyorumAynısını yaşadım sonra burun akıntısı başladı. Ben meyve çok yiyorum başka bir şey yapmadım limon da C vitamini iyi gelir. Ama ne yaparsak yapalım en az bir hafta süründürür:) covit olmasında normal grip olmaya şükrediyorum
Lcw nin sitesinden aldım canım, kalite olarak yumaşacık pamuk çok güzel, balenli de değil..lcw nin mağazasında da gidip alabilirsin eğer yakınınızda varsa.Nerden aldın canım siyah olan çok güzelmiş link var mı
Ben trendyoldan efford marka siyah gecelik aldim hastanede gierim fotolarda da ii gozukur diye dusundum. Kumasi penye yumusak guzel gibi geldi. Sadece gogus kismi tam oturmadi gibi oldu ama iade etmedim kullancam. Pijama catherines markaninkini bi youtuberda gordum. Ön kismi dugmeli olmadigi icin cok rahatmis kullanimi. Indirimde 154tlydi almadim sonra 200 kusur bisey oldu tekrar indirime girmesini bekliyorum. Emzirme sutyenine bi turlu karar veremedim ben deKızlar emzirme sütyeninizi bir de lohusa takımlarınızı aldıysanız nereden aldınız? Çok şükür benim bebişin eksiği kalmadı gibi, sıra bana geldi. Geçen Perin diye bir çamaşır mağazasına gidip lohusa takımlarını inceledim, hepsi incecik iç gösteren penye kumaştı ve 300 liradan aşağı pek yoktu inanamadım. Kaliteli bir dokusu filan olsa neyse diyeceğim o da yok. Fotoğraf çekilirim diye beyaz bir takım alayım diyordum ama yakından görünce hayalkırıklığına uğradım, o takımları giysem her şey ortadaVarsa memnun kaldığınız marka, model paylaşırsanız çok sevinirim
Ben ablamdan aldim sut sagma makinesi. O da calisiyodu tekli kullandi lansinohun. Ona yettiyse bana da yeter diye dusunuyorum cnmÇalışan anneler süt sağma makinesi kullanacak olan var mı? Philips çok pahalı geldi bana onu eledim lonsinoh ve babyplus arasında kaldım.. aslında acelem yok ben 2.dönem calisacagim nasipse. O zamana kadar emziririm diye dusunuyorum duruma göre destek olması acisindan erken de satın alabilirim belki... bir de tekli ki çiftli almak lazım makineyi? Özellikle çalışmaya başlayınca tekli yetersiz mi kalır??
Nasil cnm memnun musunBen dün aldım babyjem marka 2 tanesi 55 lira trendyoldan aldım :)
Guzelmis cnm gule gule kullan cok begendimKızlar bu emzirme südyenlerini indirimdeyken aldım, çok rahatlar ve pamuklu kumaştan üretilmiş. Uç da belli etmiyor. İçinde çıkarılabilen ince bir sünger var. Uzun süredir giyiyorum ben. Fiyatlarıda diğer mağazalara göre çok uygun.
Canim ben suwen den aldim. Gecelik suwen mia ekru hosuma gitti kalitesi guzel. Pijama takimini da aldim ama iade ettim elimde ekru kullanilmamis pijama takimi oldugu icin ama cok guzel ikiside tavsiye ederim.Kızlar emzirme sütyeninizi bir de lohusa takımlarınızı aldıysanız nereden aldınız? Çok şükür benim bebişin eksiği kalmadı gibi, sıra bana geldi. Geçen Perin diye bir çamaşır mağazasına gidip lohusa takımlarını inceledim, hepsi incecik iç gösteren penye kumaştı ve 300 liradan aşağı pek yoktu inanamadım. Kaliteli bir dokusu filan olsa neyse diyeceğim o da yok. Fotoğraf çekilirim diye beyaz bir takım alayım diyordum ama yakından görünce hayalkırıklığına uğradım, o takımları giysem her şey ortadaVarsa memnun kaldığınız marka, model paylaşırsanız çok sevinirim
Ben calismiyorum ama kiwi marka sut sagma makinesi alip almama da kararsizim ya. Acaba gerekli olur muÇalışan anneler süt sağma makinesi kullanacak olan var mı? Philips çok pahalı geldi bana onu eledim lonsinoh ve babyplus arasında kaldım.. aslında acelem yok ben 2.dönem calisacagim nasipse. O zamana kadar emziririm diye dusunuyorum duruma göre destek olması acisindan erken de satın alabilirim belki... bir de tekli ki çiftli almak lazım makineyi? Özellikle çalışmaya başlayınca tekli yetersiz mi kalır??
Dalan roxy beyaz sabun aldim benBebek kıyafetlerini yıkamak için hangi marka aldınız ne tercih etmeliyiz
Ben sadece yakinlara dagitma maksatli mumluk siparisi verdm.Hediyelik falan hazırladınız mı kızlar?
Gelenlere ne ikram edeceksiniz, hatıra için bir şeyler düşünüyor musunuz?
Valla önceki gün sipariş verdim dün geldi elimde yıkayıp birini şimdiden taktım valla :)) rahat bence bide normalde 80 benim sütyen bedenim 95B aldım çok rahat bişeymiş hoşuma gitti ama süngersiz. Emzirirken zaten göğüs pedi olacağı için onu dert etmedim. Çıtçıtı çok rahat kullanılıyo biraz da onu deniyorum arada açıp kapatıpNasil cnm memnun musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?