2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Geçmiş olsun canım bir yemek kssigi bala limon sık tarçın varsa ekle karistir sabah olgle akşam iç boğaz agrina öksürüğe iyigelir
Ona göre miktarını ayarlarsin birer kaşık içersin

Ben nerden alsam sütyen parçalanıyor sebebini çözemedim. Makineye attigim için galiba ama elde yıkamakla başa çıkamam. Köpek parçalamış gibi oluyor sütyenler
Makina parçalar bozar demiri çıkar songeri burusur arada elle yıka canım yada sütyen kapları olur içine sütyeni köy makinaya at yikansin orda zarar gelmez

3 takım aldım biri sabahlıklı elbise şeklinde çarşıdan bi mağazadan aldım 300 civarı iç göstermeyen beyaz dantelli .
ikincisini annem lcwadann almış pembe üzerinde büyük gülleri var çok güzel kısa kollu önden düğmeli düz kumaş esnemiyor . 100 liraya almış
üçüncüsünü ben pentidn aldım önden düğmeli penye pembe mavi kareli 120’lira .
bugun lcwadan emzirme sütyeni iç camasırı almaya gittim beyaz dantelli pijama takımı vardı çok çeşit vardı pijamada . Bu seneki hamileler cidden şanslı çok çeşit var bi bak istersen oraya . He bide pentiden iki emzirme atleti bi emzirme sütyeni aldım 60 ar liraydı onlarda

Geçen 400 civarı idi sorduğum bir yerde :/
400 e ne yapıyorlar merak ettim. Kapı süsünün etiket fiyatı 135ti 150 ye tamamlayınca 50 lira indirim vardı onu yaptım. Takı yastığını da kendim yaptım pleksi isimle yapıştırdım. Küvez tülü için parti masa eteği aldım 25 miydi ne yanlış hatırlamıyorsam. Kurdeleleri de yine kendim yaptım.
O kadar çok vermeye ne gerek var. Zaten kimse gelemeyecek pandemiden dolayı, resim için yaptım hatıra kalsın diye.

Hızımı alamayıp şimdi de bebek odası için ay, yıldız, bulut minder yapacağım, gaza geldim bayağı birde kirli sepet kutusuyla, bebek bezi kutusu yapmayı planlıyorum. Evde boş oturunca ve alışkın olmayınca bişeyler yapıyorum az biraz da böyle incik boncuk bizim işimiz, çocuklarla okulda yapmayı özledim sanırım

Canım ben boğazım ağrımasına rağmen cam açık yatmaya, soğuk su içmeye devam etmiştim 2 gün daha biraz kaşındım o yüzden sen dikkat et Evet gece insan dayanamıyor ama bu ara sabaha karşı artık serin olmaya başladı o ara çarpılıyor insan işte.

Biz de öyle kalabalıktık işyerinde canım, ben de belediyedeydim zaten ortamı biliyorum o yüzden. Maskesi olmadan aksıran öksüren her çeşit vardı, korktuğun gibi bir tepki görmezsin bence. Üşüttüğün belli zaten, masken takılı olduğu sürece insanlar da anlayış gösterir merak etme. Uzaklaşırlarsa da uzaklaşsınlar boşver daha iyi, kişisel alan açılır biraz Ayy ben kafeterya sırasında filan millet dibimden uzaklaşsın diye özellikle hafifçe öksürür gibi yapıyordum daha da ağzıma giriyorlardı şimdi onu hatırladım

Reactions: The
Ne güzel şeyler yapmışsın canım eline sağlık, küvez tülü filan benim hiç aklıma gelmemişti valla ben de bakayım onlara. Gerçekten gerek yok, hele şu zamanda böyle şeylere para saçmaya yazık, bebişe harcarız o paraları inşallah

Sağ ol canım Direkt küvöz tülü olarak bakarsan çok çıkıyor, parti masa eteği diye bak canım. Aslında onu da yapardım da öyle uyguna görünce amaaan uğraşmayayım dedim. Diğerlerini de hem uyguna getirdim hem kafama göre yaptım hem de eğlendim

Canım bende çok bi masraf yapmayı düşünmüyorum çünkü inan doğunca öyle masrafı oluyorki sana anlatamam

Öyle ahşap plaka var, lazer kesim isim.
Onu bir şekilde buradan da bulurum kestirm dedi. Üzerine de biraz kuru çiçek şerit bitti gitti.

Ayy herkes bunu söylüyor gittikçe korkmaya başladım doğum sonrası masraflardan
Hazırlıklı ol diyebilirim hele 3 yaştan sonra bunların gözü açılıyor. Her gördüğü şeyi istiyolar valla kısacası ben öyle aŞırı bir masrafa gir medim ilk oglumdada girmedim .

Bende çoğu süsünü kendim yaptım, hazır almadım pek. Hatta görenler ya niye uğraşıyorsun hazır alsana diyorlardı ama hem maliyet açısından hemde kendi el emeğim olsun istediğim için yapıyordum. Bide kendim yapıp ona vakit harcayınca çok mutlu oluyorum, el emeği olsun istedim şimdi şoktan eva aldım, okul malzemeleri gelmiş ya. Onla birşeyler yaparım diyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…