Geçmiş olsun canım bir yemek kssigi bala limon sık tarçın varsa ekle karistir sabah olgle akşam iç boğaz agrina öksürüğe iyigelirKızlar ya ben bugün sürekli terledim soğuk bir şeyler içtim vs derken şimdi boğazım aciyor. Hasta oluyorum galiba, hapsirmaya da başladım çünkü. Neler yapabilirim sizce ilerlemeden? Limonlu su falan içtim . Aklıma da bir şey gelmiyor
Makina parçalar bozar demiri çıkar songeri burusur arada elle yıka canım yada sütyen kapları olur içine sütyeni köy makinaya at yikansin orda zarar gelmezBen nerden alsam sütyen parçalanıyor sebebini çözemedim. Makineye attigim için galiba ama elde yıkamakla başa çıkamam. Köpek parçalamış gibi oluyor sütyenler
Yalova filiz cigerimMerhabahangi şehir? Doktoru öğrenebilirmiyim
3 takım aldım biri sabahlıklı elbise şeklinde çarşıdan bi mağazadan aldım 300 civarı iç göstermeyen beyaz dantelli .Kızlar emzirme sütyeninizi bir de lohusa takımlarınızı aldıysanız nereden aldınız? Çok şükür benim bebişin eksiği kalmadı gibi, sıra bana geldi. Geçen Perin diye bir çamaşır mağazasına gidip lohusa takımlarını inceledim, hepsi incecik iç gösteren penye kumaştı ve 300 liradan aşağı pek yoktu inanamadım. Kaliteli bir dokusu filan olsa neyse diyeceğim o da yok. Fotoğraf çekilirim diye beyaz bir takım alayım diyordum ama yakından görünce hayalkırıklığına uğradım, o takımları giysem her şey ortadaVarsa memnun kaldığınız marka, model paylaşırsanız çok sevinirim
Ben Hepsiburadadan aldım canım. Bulut Bubble Ledli. İndirimde vardı bayağı uyguna geldi. Instagramdakiler gerçekten çok pahalı.Kapi susu yaptiran varmi ? Instagram da fiyatlar ucuyor tavsiye edeceginiz sayfa varmi
4 Baby Gold Active Travel, bu arabanın adı canım, instagram’da böyle yazıyordu yani
Geçen 400 civarı idi sorduğum bir yerde :/Ben Hepsiburadadan aldım canım. Bulut Bubble Ledli. İndirimde vardı bayağı uyguna geldi. Instagramdakiler gerçekten çok pahalı.
Bence gayet kullanışlı, kapanması çok basit, çift yönlü özellikle bu hoşuma gidiyor bebek küçükken çok lazım oluyor bu özelliğiHıh ben de buna baktım internette gidip görmedim bi mağazada ama nasıl rahat mı kapanışı, hafif mi?
Ben kendim yaptım canım, içine birde ışık takacağımKapi susu yaptiran varmi ? Instagram da fiyatlar ucuyor tavsiye edeceginiz sayfa varmi
400 e ne yapıyorlar merak ettim. Kapı süsünün etiket fiyatı 135ti 150 ye tamamlayınca 50 lira indirim vardı onu yaptım. Takı yastığını da kendim yaptım pleksi isimle yapıştırdım. Küvez tülü için parti masa eteği aldım 25 miydi ne yanlış hatırlamıyorsam. Kurdeleleri de yine kendim yaptım.Geçen 400 civarı idi sorduğum bir yerde :/
Canım ben boğazım ağrımasına rağmen cam açık yatmaya, soğuk su içmeye devam etmiştim 2 gün daha biraz kaşındım o yüzden sen dikkat etEvet ama cami açmayınca da sıcaktan öyle terliyorum ki yine hastalığa davetiye oluyor, inan napacagimi bilemedim. İnşallah ilerlemez kusma ishal falan ya Allah korusun , benim durumları hatırlarsın belki iş için başka şehirdeyim şu an , eşim dahil kimse yok yanımda. Yani rapor alsam dahi naz yapabileceğim kimse yok
Öyle tabi ki ama benim derdim biraz da işte dedigim gibi iş yerindekiler. Tiksinerek yanımdan uzaklasirlar diye korkuyorumçok kalabalık çalışıyoruz ya bilemedim ki ..
Ne güzel şeyler yapmışsın canım eline sağlık, küvez tülü filan benim hiç aklıma gelmemişti valla ben de bakayım onlara. Gerçekten gerek yok, hele şu zamanda böyle şeylere para saçmaya yazık, bebişe harcarız o paraları inşallah400 e ne yapıyorlar merak ettim. Kapı süsünün etiket fiyatı 135ti 150 ye tamamlayınca 50 lira indirim vardı onu yaptım. Takı yastığını da kendim yaptım pleksi isimle yapıştırdım. Küvez tülü için parti masa eteği aldım 25 miydi ne yanlış hatırlamıyorsam. Kurdeleleri de yine kendim yaptım.
O kadar çok vermeye ne gerek var. Zaten kimse gelemeyecek pandemiden dolayı, resim için yaptım hatıra kalsın diye.
Sağ ol canımNe güzel şeyler yapmışsın canım eline sağlık, küvez tülü filan benim hiç aklıma gelmemişti valla ben de bakayım onlara. Gerçekten gerek yok, hele şu zamanda böyle şeylere para saçmaya yazık, bebişe harcarız o paraları inşallah
Canım bende çok bi masraf yapmayı düşünmüyorumNe güzel şeyler yapmışsın canım eline sağlık, küvez tülü filan benim hiç aklıma gelmemişti valla ben de bakayım onlara. Gerçekten gerek yok, hele şu zamanda böyle şeylere para saçmaya yazık, bebişe harcarız o paraları inşallah
400 e ne yapıyorlar merak ettim. Kapı süsünün etiket fiyatı 135ti 150 ye tamamlayınca 50 lira indirim vardı onu yaptım. Takı yastığını da kendim yaptım pleksi isimle yapıştırdım. Küvez tülü için parti masa eteği aldım 25 miydi ne yanlış hatırlamıyorsam. Kurdeleleri de yine kendim yaptım.
O kadar çok vermeye ne gerek var. Zaten kimse gelemeyecek pandemiden dolayı, resim için yaptım hatıra kalsın diye.
Ayy herkes bunu söylüyor gittikçe korkmaya başladım doğum sonrası masraflardanCanım bende çok bi masraf yapmayı düşünmüyorumçünkü inan doğunca öyle masrafı oluyorki sana anlatamam
Hazırlıklı ol diyebilirim hele 3 yaştan sonra bunların gözü açılıyor. Her gördüğü şeyi istiyolarAyy herkes bunu söylüyor gittikçe korkmaya başladım doğum sonrası masraflardan
Bende çoğu süsünü kendim yaptım, hazır almadım pek. Hatta görenler ya niye uğraşıyorsun hazır alsana diyorlardı ama hem maliyet açısından hemde kendi el emeğim olsun istediğim için yapıyordum. Bide kendim yapıp ona vakit harcayınca çok mutlu oluyorum, el emeği olsun istedimHızımı alamayıp şimdi de bebek odası için ay, yıldız, bulut minder yapacağım, gaza geldim bayağıbirde kirli sepet kutusuyla, bebek bezi kutusu yapmayı planlıyorum. Evde boş oturunca ve alışkın olmayınca bişeyler yapıyorum az biraz da böyle incik boncuk bizim işimiz, çocuklarla okulda yapmayı özledim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?