2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Lcw nin sitesinden aldım canım, kalite olarak yumaşacık pamuk çok güzel, balenli de değil..lcw nin mağazasında da gidip alabilirsin eğer yakınınızda varsa
Dün gittim ama hiç işe yarar bir şey bulamadım. Bende bir sorun var markete bile gidince bulamam aradığımı. Sinir oluyorum artık kendime

Oğlumda ilk 3 ay sling kullandım sonrasında momfortbabye gectm paraszlıktan cunku en uygun ergonomık tasıyıcı oydu bıgun arkadasımın boba4gsnı denedm ve tekrar bebek sahıbı olursam adres bu dedım
Aldım bakalım şimdi bobayı inşaAllah kızımda abısı gibi koala olurda yapıs yapıs gezerız yenı dogan aparatı olmasına ragmen hala bır slıngde alsam mı acaba kafasındaym bebişi aparatla tasımak müthiş kolaylık
Kapi susu yaptiran varmi ? Instagram da fiyatlar ucuyor tavsiye edeceginiz sayfa varmi
Ben yapmadım canım kardesım yapıyo
Ahşap ve makromedenmalıyetini soramadım ama cok hos duruyo evde yapılacak olan alternatıfler değerlendırılebılır

Dün gittim ama hiç işe yarar bir şey bulamadım. Bende bir sorun var markete bile gidince bulamam aradığımı. Sinir oluyorum artık kendime
Canım waikikinin mobil uygulamasını indir. Orda emzirme sütyeni ,hamile sütyeni yazarak her ikisini de arat ordan istediğini sipariş edersin. Hem olmayınca mağazasından direk iade de edebiliyorsun. Ben öyle yaptım, mağazada çeşit az. Ayrıca balensiz pamuklu sütyen ve büstiyerlerde çok rahat. Kapsız ve dolgusuz olanları tercih et. Önü düğmeli olan büstiyerler emzirme içinde uygun. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Bebek arabasından pahalı fiyatları

Öyle ahşap plaka var, lazer kesim isim.
Onu bir şekilde buradan da bulurum kestirm dedi. Üzerine de biraz kuru çiçek şerit bitti gitti.
Kendin yapabiliyorsan bence kendin yap. Gereksiz fazla fiyat verme, hem kafana göre yapabilirsin nasıl istersen.
Senin bide kız ay ne süslü şeyler yapılır simli evadan yıldız çok güzel oluyor dönence gibi yapabilirsin ya da duvara sticker, kirpik falan da olur. Bak şimdi benim de yapasım geldi ben de kendim uğraşmayı seviyorum, meslekten dolayı herhalde bizimki

Aynen kendim yapacağım bi bakıyım da.

Sen anaokulu öğretmeni misin :) benim de hiç el becerim yok ama eşime güveniyorum. Bilgisayardan kendim bir şeyler tasarlarım ancak o benim becerim de

Sungersizlerde benim uçları belli oluyor. Dolguluya gerek yok ama mecburen kaplı olması lazım

Kizlar hepsiburada da 3AL2ODE kampanyasi var.

Avent biberon
Philips avent ultra air 2 li emzik
Mustela 500 ml sampuan

Bunlari aldim. Emzik daha uygun fiyatli oldugu icin bedavaya geldi ve 200 tl ustune de 20 tl ek indirim yapti. Hediye ceki kismina 3AL2ODE yazin indirim uygulaniyor. Ben bu sekilde aldim bir kac urun bakin sizde en az tutarli biri bedavaya geliyor.
Ben fiyatlari yakin tutarli ihtiyaclarimi tek sepete toplayarak yaptim.

Kızlar dr çıktım rahim ağzı kısalmış yumuşama var şimdi ciğer geliştirici iğne falan yapılacak doktor iki hafta sık dişini yerinden hiç kalkma dedi inşallah erken gelmez ya
Üzülme canım çok riskli haftalarda değiliz çok şükür ciğer geliştirici de olmuşsun sağ salim gelsin minnoş dinlen dayanır inşallah minik kuzun

Kızlar dr çıktım rahim ağzı kısalmış yumuşama var şimdi ciğer geliştirici iğne falan yapılacak doktor iki hafta sık dişini yerinden hiç kalkma dedi inşallah erken gelmez ya
Insallah canim kendini yoracak hic birsey yapma. Allahin izni ile vakti zamaninda saglikla gelir merak etme.

Neyseki çok ileri haftalara geldik artık çok problemli olacağını hiç sanmıyorum. strese de girmemek lazım çok etkiliyor çocuğu yoksa geçen gün yaşadım stres yaptığım gün çocuğum asla hareket etmedi çok üzüldüm. Bence doktorun dediğine uyup biraz başka şeyler düşünmeye çalışın herşey güzel olacak.

Geçmiş olsun canım, yine son haftalara geldik artık bu zamanda olmasına şükret. İnşallah bebiş de yaramazlık etmez de birkaç hafta daha sabreder, sağlıkla kucağına alırsın

Herşeyi yapasım geliyor ya, bu sefer odasında yer kalmayacak süsten püsten
Canım hiç sıkma canını, hatalarımız ilerledi çok şükür. Şuan doğsa bile sıkıntısız devam eder. Ama inşallah birkaç hafta, hatta doğum haftasına kadar karnında durur yaramazlık yapmadan inşallah
Belirtin var mıydı, ağrı gibi falan?

Canım benim herhangi bir şikayetin var mıydı ?
Benimde perşembe günü randevum var .Biraz göbeğim sertleşiyor .Kaygılanıyorum .

Canım benim herhangi bir şikayetin var mıydı ?
Benimde perşembe günü randevum var .Biraz göbeğim sertleşiyor .Kaygılanıyorum .
Canım ya bendede 2 gündür temizlik yaptığım içinmi bilmiyorum aşırı derece kasilmam var ara ara çok şiddetli sancıda başladı bende baya tedirgin oldum . Randevumada 10 gün var daha

Canım ya bendede 2 gündür temizlik yaptığım içinmi bilmiyorum aşırı derece kasilmam var ara ara çok şiddetli sancıda başladı bende baya tedirgin oldum . Randevumada 10 gün var daha
Bende hastane çantası hazırlayım dedim ağrı oldu .Uzandım kasılma gibi oldu .Bu sabahta ara ara sancı oldu .Benimde Cumartesi kendi doktoruma randevum var .Bakalım nasıl olacak .Allahım dayansınlar

Bende hastane çantası hazırlayım dedim ağrı oldu .Uzandım kasılma gibi oldu .Bu sabahta ara ara sancı oldu .Benimde Cumartesi kendi doktoruma randevum var .Bakalım nasıl olacak .Allahım dayansınlar
Inş yoruldugumuz içindir ya

Hiç hiç kafana takma dinlen güzelce.
Doktor ne derse o.
Annem kız kardeşimi 35.te doğurmuştu bir sorun olmadı hem de çiğer geliştirici falan da yapmaya fırsat kalmadan doğmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…