- 13 Mart 2021
- 386
- 585
- 18
- 39
Dün gittim ama hiç işe yarar bir şey bulamadım. Bende bir sorun var markete bile gidince bulamam aradığımı. Sinir oluyorum artık kendimeLcw nin sitesinden aldım canım, kalite olarak yumaşacık pamuk çok güzel, balenli de değil..lcw nin mağazasında da gidip alabilirsin eğer yakınınızda varsa
Oğlumda ilk 3 ay sling kullandım sonrasında momfortbabye gectm paraszlıktanCanım ben lalbaby’den şu şekilde aldım çanta ile birlikte (bir de yenidoğan aparatı aldım) ama yarın gelecek kargodan, henüz elime geçmedi. Her çocuk sevmiyor gerçi denildiği gibi sonra da alabilirsin, ben soğuk bile olsa markete vs giderken öyle kucağımda çıkarmak istiyorum hep, inşallah sever benimki.
Sling de aldım ama bazı arkadaşlarım slinglerden memnun kalmadı, annem de düşürürsün çocuğu bundan diyip durdu, kullanmadan soğuttular beni sling’den
Ben yapmadım canım kardesım yapıyoKapi susu yaptiran varmi ? Instagram da fiyatlar ucuyor tavsiye edeceginiz sayfa varmi
Canım waikikinin mobil uygulamasını indir. Orda emzirme sütyeni ,hamile sütyeni yazarak her ikisini de arat ordan istediğini sipariş edersin. Hem olmayınca mağazasından direk iade de edebiliyorsun. Ben öyle yaptım, mağazada çeşit az. Ayrıca balensiz pamuklu sütyen ve büstiyerlerde çok rahat. Kapsız ve dolgusuz olanları tercih et. Önü düğmeli olan büstiyerler emzirme içinde uygun. Umarım yardımcı olabilmişimdir.Dün gittim ama hiç işe yarar bir şey bulamadım. Bende bir sorun var markete bile gidince bulamam aradığımı. Sinir oluyorum artık kendime
Oğlumda ilk 3 ay sling kullandım sonrasında momfortbabye gectm paraszlıktancunku en uygun ergonomık tasıyıcı oydu bıgun arkadasımın boba4gsnı denedm ve tekrar bebek sahıbı olursam adres bu dedım
Aldım bakalım şimdi bobayı inşaAllah kızımda abısı gibi koala olurda yapıs yapıs gezerızyenı dogan aparatı olmasına ragmen hala bır slıngde alsam mı acaba kafasındaym bebişi aparatla tasımak müthiş kolaylık
Ben yapmadım canım kardesım yapıyo
Ahşap ve makromedenmalıyetini soramadım ama cok hos duruyo evde yapılacak olan alternatıfler değerlendırılebılır
Kendin yapabiliyorsan bence kendin yap. Gereksiz fazla fiyat verme, hem kafana göre yapabilirsin nasıl istersen.Öyle ahşap plaka var, lazer kesim isim.
Onu bir şekilde buradan da bulurum kestirm dedi. Üzerine de biraz kuru çiçek şerit bitti gitti.
Senin bide kız ay ne süslü şeyler yapılırBende çoğu süsünü kendim yaptım, hazır almadım pek. Hatta görenler ya niye uğraşıyorsun hazır alsana diyorlardı ama hem maliyet açısından hemde kendi el emeğim olsun istediğim için yapıyordum. Bide kendim yapıp ona vakit harcayınca çok mutlu oluyorum, el emeği olsun istedimşimdi şoktan eva aldım, okul malzemeleri gelmiş ya. Onla birşeyler yaparım diyorum bakalım
Kendin yapabiliyorsan bence kendin yap. Gereksiz fazla fiyat verme, hem kafana göre yapabilirsin nasıl istersen.
Senin bide kız ay ne süslü şeyler yapılırsimli evadan yıldız çok güzel oluyor dönence gibi yapabilirsin ya da duvara sticker, kirpik falan da olur. Bak şimdi benim de yapasım geldi ben de kendim uğraşmayı seviyorum, meslekten dolayı herhalde bizimki
Sungersizlerde benim uçları belli oluyor. Dolguluya gerek yok ama mecburen kaplı olması lazımCanım waikikinin mobil uygulamasını indir. Orda emzirme sütyeni ,hamile sütyeni yazarak her ikisini de arat ordan istediğini sipariş edersin. Hem olmayınca mağazasından direk iade de edebiliyorsun. Ben öyle yaptım, mağazada çeşit az. Ayrıca balensiz pamuklu sütyen ve büstiyerlerde çok rahat. Kapsız ve dolgusuz olanları tercih et. Önü düğmeli olan büstiyerler emzirme içinde uygun. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Üzülme canım çok riskli haftalarda değiliz çok şükür ciğer geliştirici de olmuşsun sağ salim gelsin minnoş dinlen dayanır inşallah minik kuzunKızlar dr çıktım rahim ağzı kısalmış yumuşama var şimdi ciğer geliştirici iğne falan yapılacak doktor iki hafta sık dişini yerinden hiç kalkma dediinşallah erken gelmez ya
Insallah canim kendini yoracak hic birsey yapma. Allahin izni ile vakti zamaninda saglikla gelir merak etme.Kızlar dr çıktım rahim ağzı kısalmış yumuşama var şimdi ciğer geliştirici iğne falan yapılacak doktor iki hafta sık dişini yerinden hiç kalkma dediinşallah erken gelmez ya
Neyseki çok ileri haftalara geldik artık çok problemli olacağını hiç sanmıyorum. strese de girmemek lazım çok etkiliyor çocuğu yoksa geçen gün yaşadım stres yaptığım gün çocuğum asla hareket etmedi çok üzüldüm. Bence doktorun dediğine uyup biraz başka şeyler düşünmeye çalışın herşey güzel olacak.Kızlar dr çıktım rahim ağzı kısalmış yumuşama var şimdi ciğer geliştirici iğne falan yapılacak doktor iki hafta sık dişini yerinden hiç kalkma dediinşallah erken gelmez ya
Geçmiş olsun canım, yine son haftalara geldik artık bu zamanda olmasına şükret. İnşallah bebiş de yaramazlık etmez de birkaç hafta daha sabreder, sağlıkla kucağına alırsınKızlar dr çıktım rahim ağzı kısalmış yumuşama var şimdi ciğer geliştirici iğne falan yapılacak doktor iki hafta sık dişini yerinden hiç kalkma dediinşallah erken gelmez ya
Herşeyi yapasım geliyor ya, bu sefer odasında yer kalmayacak süsten püstenKendin yapabiliyorsan bence kendin yap. Gereksiz fazla fiyat verme, hem kafana göre yapabilirsin nasıl istersen.
Senin bide kız ay ne süslü şeyler yapılırsimli evadan yıldız çok güzel oluyor dönence gibi yapabilirsin ya da duvara sticker, kirpik falan da olur. Bak şimdi benim de yapasım geldi ben de kendim uğraşmayı seviyorum, meslekten dolayı herhalde bizimki
Canım hiç sıkma canını, hatalarımız ilerledi çok şükür. Şuan doğsa bile sıkıntısız devam eder. Ama inşallah birkaç hafta, hatta doğum haftasına kadar karnında durur yaramazlık yapmadan inşallahKızlar dr çıktım rahim ağzı kısalmış yumuşama var şimdi ciğer geliştirici iğne falan yapılacak doktor iki hafta sık dişini yerinden hiç kalkma dediinşallah erken gelmez ya
Canım benim herhangi bir şikayetin var mıydı ?Kızlar dr çıktım rahim ağzı kısalmış yumuşama var şimdi ciğer geliştirici iğne falan yapılacak doktor iki hafta sık dişini yerinden hiç kalkma dediinşallah erken gelmez ya
Canım ya bendede 2 gündür temizlik yaptığım içinmi bilmiyorum aşırı derece kasilmam var ara ara çok şiddetli sancıda başladı bende baya tedirgin oldum . Randevumada 10 gün var dahaCanım benim herhangi bir şikayetin var mıydı ?
Benimde perşembe günü randevum var .Biraz göbeğim sertleşiyor .Kaygılanıyorum .
Bende hastane çantası hazırlayım dedim ağrı oldu .Uzandım kasılma gibi oldu .Bu sabahta ara ara sancı oldu .Benimde Cumartesi kendi doktoruma randevum var .Bakalım nasıl olacak .Allahım dayansınlarCanım ya bendede 2 gündür temizlik yaptığım içinmi bilmiyorum aşırı derece kasilmam var ara ara çok şiddetli sancıda başladı bende baya tedirgin oldum . Randevumada 10 gün var daha
Inş yoruldugumuz içindir yaBende hastane çantası hazırlayım dedim ağrı oldu .Uzandım kasılma gibi oldu .Bu sabahta ara ara sancı oldu .Benimde Cumartesi kendi doktoruma randevum var .Bakalım nasıl olacak .Allahım dayansınlar
Yorgunluktan oluyor dinlenmelisinCanım ya bendede 2 gündür temizlik yaptığım içinmi bilmiyorum aşırı derece kasilmam var ara ara çok şiddetli sancıda başladı bende baya tedirgin oldum . Randevumada 10 gün var daha
Kızlar dr çıktım rahim ağzı kısalmış yumuşama var şimdi ciğer geliştirici iğne falan yapılacak doktor iki hafta sık dişini yerinden hiç kalkma dediinşallah erken gelmez ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?