2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Benim canım yarım saat zor duruyorum ayakta kasıklarımda sanki balon şişiyor gibi oluyor gerekmedikçede kalkma dendi sende dikkat et canım ben 34 ü görsem çok sevinicem

Üzülme canım çok riskli haftalarda değiliz çok şükür ciğer geliştirici de olmuşsun sağ salim gelsin minnoş dinlen dayanır inşallah minik kuzun

Insallah canim kendini yoracak hic birsey yapma. Allahin izni ile vakti zamaninda saglikla gelir merak etme.

Geçmiş olsun canım, yine son haftalara geldik artık bu zamanda olmasına şükret. İnşallah bebiş de yaramazlık etmez de birkaç hafta daha sabreder, sağlıkla kucağına alırsın

Canım benim herhangi bir şikayetin var mıydı ?
Benimde perşembe günü randevum var .Biraz göbeğim sertleşiyor .Kaygılanıyorum .

Hiç hiç kafana takma dinlen güzelce.
Doktor ne derse o.
Annem kız kardeşimi 35.te doğurmuştu bir sorun olmadı hem de çiğer geliştirici falan da yapmaya fırsat kalmadan doğmuştu.

Kızlar topluca cevap yazayım öncelikle teşekkür ederim. Şu an istediğim 34 ü tamamlamak çünkü bebeğin ciğer gelişimi o haftanın sonunda tamamlanıyor. Yani küvöze girme olasılığı nerdeyse olmuyor

İlk fark ettiğimde bayramdı, çocuk az hareket ediyordu ve karnım sertti baya. Sınırda demişti başka doktor.
Aşağıya doğru bir baskı bir ağırlık var çoğu zaman en büyük belirtim bu diyebilirim. Doktorun bana dediği; bebek hareketleri azalırsa, suyun gelirse, kanama olursa hemen hastaneye gel.
Bebek şu an 2100 gr 45 cm doktor uzun boylu dedi:))
Böyle işte , geçen her güne şükür edelim

Şükür canım ciğeri gelişmişse 2 kilo üzerini küveze almıyorlar bildiğim kadarıyla maşallah boyu da gayet iyi kızım 39+5te 50 cm doğmuştu hiç canını sıkma selametle gelsin inşallah

Kızlar dr çıktım rahim ağzı kısalmış yumuşama var şimdi ciğer geliştirici iğne falan yapılacak doktor iki hafta sık dişini yerinden hiç kalkma dedi inşallah erken gelmez ya
Gecmis olsun. Bol bol dinlen kendini yorma ins 2 haftadan da fazla kalcak bebegin hic moralini bozma

Şükür canım ciğeri gelişmişse 2 kilo üzerini küveze almıyorlar bildiğim kadarıyla maşallah boyu da gayet iyi kızım 39+5te 50 cm doğmuştu hiç canını sıkma selametle gelsin inşallah

Gecmis olsun. Bol bol dinlen kendini yorma ins 2 haftadan da fazla kalcak bebegin hic moralini bozma

İnşallah Kızlar Allah razı olsun

Aynen kendim yapacağım bi bakıyım da.

Sen anaokulu öğretmeni misin :) benim de hiç el becerim yok ama eşime güveniyorum. Bilgisayardan kendim bir şeyler tasarlarım ancak o benim becerim de
Evet canım :) herkesin yeteneği farklı farklı, belki senin yaptığını da ben yapamam
Kızlar dr çıktım rahim ağzı kısalmış yumuşama var şimdi ciğer geliştirici iğne falan yapılacak doktor iki hafta sık dişini yerinden hiç kalkma dedi inşallah erken gelmez ya
İnşallah canım Doktor ne diyorsa yapman lazım, iki hafta idare et diyorsa etmelisin. Daha erken olmadı çok şükür ki artık iyice büyüdüler yine de inşallah haftasını doldurup öyle gelir bebeğin.
Ben de öyleyim engellemeye çalışıyorum kendimi. Daha şimdiden yenidoğan fotoğraflarını nasıl çekerim -aklımda bir kaç fikir var- ya da çektirir miyim onu düşünüyorum.

Bu arada amniyotik sıvı üst sınırdaymış bende problem bitmedi gitti inşallah daha da artmaz. Amniyotik sıvı fazla olan var mı?
Canim seker varmiydi sende. Seker olunca fazlalik oluyor diyorlar genelde.
Birde nacizane tavsiyem hic sikayet etme olur mu ? Hos karsila sabirli ol. Sikayet ettikce daha beteri oluyor cunku

Ben bir ton fikir kaydettin, şöyle fotoğraf çekerim, ek gıdaya şöyle süsleme yaparım, yaş gününde böyle yaparım diye

Canım üzülme eltim 34 haftada ikizlerini doğum yaptı kuveze gitmediler biri 2150 diğeri 2300 dü maşallah şimdi emekliyorlar

Canım YouTubedan falan mı bakıyosun

Kızlar hastane için doğum fotoğrafçısı düşünüyor musunuz doğuma alıyorlar mı pandemi döneminde? Almıyorlarsa doğumdan çıktıktan sonra fotoğrafçıyla anlaşmak nasıl olur acaba? Siz ne düşünüyorsunuz? Gerekli mi ya da poz çekecek kadar bi durum olur mu ki?

Hastaneler ile anlaşmalı fotoğrafçılar oluyor canım, onlar alınıyor. Ben doğum anında ve hastane odasında fotoğrafım olsun çok istiyorum ama daha net bir şey yok tabii, doktorum dışarıdan olacak hastaneyle nasıl görüşmem lazım onu da bilmiyorum gelecek hafta doktora sorucam bakalım.

Bugün doğum yapmayı düşündüğüm hastanenin fotoğraf paketlerini gördüm mesela şikayetvar.com’da. Yani öyle bakınca da bir abartılı geldi, yok yüzlerce foto yok doktor ile özel pozlar filan O şikayetteki ailenin telefonla bile fotoğraf çekmesine ve babanın doğuma girmesine izin vermemişler filan, bunu okuyunca da hastaneden bir soğudum açıkçası, benim durumlar hala muallak sonuç olarak.

Allah yardımcın olsun, 10 güne bir mi bilmiyorum ama son haftalara doğru daha sık olacak demişti doktor

Hımm ne demek ya ailenin çekmesine izin vermemek gerçekten sinir bozucu. Aynen ben de onu düşünüyorum fotoğraf olayına hiç girmesem mi telefonla eşim annem kardeşim Felan çekse mi 1-2 poz o sırada telaştan akıllarına gelir mi diye düşünüyorum ama eşime söyledim çekilir diye düşünüyorum dedi ama ben de senin gibi kararsızım :)

Ben düşünmüyorum şahsen canım ya ne bileyim. Kendimiz çekeriz diye düşünüyorum :) hele eve gelince sürekli çekerim zaten inşallah :)

Allah yardımcın olsun canım, inşallah kolaylıkla atlatırsın bu dönemi sonrasını da yavrunla birlikte huzur içinde geçirirsin. 32 den sonra 2 haftada bir, 36’dan sonra haftada bir diye biliyorum ama ben de gelecek hafta gideceğim o zaman netleşecek.

Sorma bence de çok saçma, inşallah öyle değildir. Bir yandan heves ediyorum bir yandan gereksiz masraf gibi geliyor kaldım arada Önceki mesajda paketlerin fotosunu eklemeyi unutmuşum bu vesileyle onu da ekleyeyim bari, fikir olur en azından herkese

Eklentiler

• 5F98E7FE-55A2-4069-B910-CE0A1B9BA796.webp
    47,8 KB · Görüntüleme: 68
Bu fiyatları gördükten sonra bana da gereksiz bir masraf gibi geldi. Ben mersindeyim sen Bursadasın sanırım ama ortalama aynı olur. Peki süsleme yapacak mısın? Süsleme için doğuma gittiğimizde veririm bizimkilere onlar ben doğumdayken süslerler diye düşünüyorum önceden ben alırım balon filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…