- 3 Aralık 2020
- 793
- 1.096
- 63
Biz daha doğmadan kendimize uyduruyoruz valla ne olacak bu bebeler bilmiyorumBen bir ton fikir kaydettin, şöyle fotoğraf çekerim, ek gıdaya şöyle süsleme yaparım, yaş gününde böyle yaparım diye
Yok canım ben kafama göre yapıyorum ama bakılabilir orada da güzel fikirler oluyor.Canım YouTubedan falan mı bakıyosun
Allah yardımcın olsun canım zor bir süreç. İnşallah hakkında hayırlısı olsun, hem bebeğin hem de senin için stresli bir dönem. Kucağına aldıktan sonra her şey daha iyi olsun inşallahArtık kontrole 10 günde mi çağırıyor doktorlarınız? Bugün doktorum öyle dedi çünkü. Çok stresli dönemden geçiyorum boşanmak ve velayet gibi olaylarım var. Son haftalarımda bunu yaşamak çok zorluyor ama dayanacağım inşallah
Ben kendim yaptım gayette güzel oldular, bi ton para dökmeye gerek yok. Fotoğraf işini de makinemiz var kendimiz çekeriz istediğimiz kadar, düğün fotoğraflarımı da kendimiz çekmiştik. Bu organizasyon işleri biraz abartıyor fiyatları.Bu fiyatları gördükten sonra bana da gereksiz bir masraf gibi geldi. Ben mersindeyim sen Bursadasın sanırım ama ortalama aynı olur. Peki süsleme yapacak mısın? Süsleme için doğuma gittiğimizde veririm bizimkilere onlar ben doğumdayken süslerler diye düşünüyorum önceden ben alırım balon filan
Canım Allah yardımcın olsun, hakkında hayırlısı olsun inşallahArtık kontrole 10 günde mi çağırıyor doktorlarınız? Bugün doktorum öyle dedi çünkü. Çok stresli dönemden geçiyorum boşanmak ve velayet gibi olaylarım var. Son haftalarımda bunu yaşamak çok zorluyor ama dayanacağım inşallah
Ben daha cinsiyeti öğrenmeden ek gıdaya geçince fotoğraf çekmek için aşçı şapkası ve önlüğü bile diktim düşünBiz daha doğmadan kendimize uyduruyoruz valla ne olacak bu bebeler bilmiyorumben de çok kaydettim, şimdiden yapmaya, almaya başladım. Eşyalar vs. bitti bu başladı şimdi de
Yok canım ben kafama göre yapıyorum ama bakılabilir orada da güzel fikirler oluyor.
Allah yardımcın olsun canım zor bir süreç. İnşallah hakkında hayırlısı olsun, hem bebeğin hem de senin için stresli bir dönem. Kucağına aldıktan sonra her şey daha iyi olsun inşallah10 günlük kontrol oluyor muayeneden sonra ondan bahsetmiyorsun değil mi ? Diğeriyse doktora göre değişiyordur belki. Benim ki gerekli görünce öyle arada çağırıyor.
Canım Allah yardımcın olsun, hakkında hayırlısı olsun inşallahben 19unda gittim en son, 3 eylüle nstye çağırdı. Ondan sonra haftada bir çağıracak sanırım.
Ben daha cinsiyeti öğrenmeden ek gıdaya geçince fotoğraf çekmek için aşçı şapkası ve önlüğü bile diktim düşün
Benim hastane icinde fotografci var ama fiyati bana yuksek geldi acikcasi. Dogum esnasinda yani bebegi ilk gordugum an fotograf olsun istiyorum benKızlar hastane için doğum fotoğrafçısı düşünüyor musunuz doğuma alıyorlar mı pandemi döneminde? Almıyorlarsa doğumdan çıktıktan sonra fotoğrafçıyla anlaşmak nasıl olur acaba? Siz ne düşünüyorsunuz? Gerekli mi ya da poz çekecek kadar bi durum olur mu ki?
Allah yardimcin olsun canim. Ilk bebek mi baska cocugun da varmiArtık kontrole 10 günde mi çağırıyor doktorlarınız? Bugün doktorum öyle dedi çünkü. Çok stresli dönemden geçiyorum boşanmak ve velayet gibi olaylarım var. Son haftalarımda bunu yaşamak çok zorluyor ama dayanacağım inşallah
Canim sen hangi hastane olacagina karar verdinmi ?Hastaneler ile anlaşmalı fotoğrafçılar oluyor canım, onlar alınıyor. Ben doğum anında ve hastane odasında fotoğrafım olsun çok istiyorum ama daha net bir şey yok tabii, doktorum dışarıdan olacak hastaneyle nasıl görüşmem lazım onu da bilmiyorum gelecek hafta doktora sorucam bakalım.
Bugün doğum yapmayı düşündüğüm hastanenin fotoğraf paketlerini gördüm mesela şikayetvar.com’da. Yani öyle bakınca da bir abartılı geldi, yok yüzlerce foto yok doktor ile özel pozlar filanO şikayetteki ailenin telefonla bile fotoğraf çekmesine ve babanın doğuma girmesine izin vermemişler filan, bunu okuyunca da hastaneden bir soğudum açıkçası, benim durumlar hala muallak sonuç olarak.
Ben de öyle yapacağım sanırım balon Felan alırım başka süs ne gerekse artıkBen kendim yaptım gayette güzel oldular, bi ton para dökmeye gerek yok. Fotoğraf işini de makinemiz var kendimiz çekeriz istediğimiz kadar, düğün fotoğraflarımı da kendimiz çekmiştik. Bu organizasyon işleri biraz abartıyor fiyatları.
Sadece doğumhanede izin verirler mi onu konuşmam lazım hastaneyle, izin vermezlerse de odadakiler yeterli bence.
Canım doktorun anlaşmalı olduğu hastaneler arasında bize en yakını Hayat Hastanesi, ben de onu düşünüyordum şimdilik. Hala yüzde yüz karar verdim diyemem ama. Haftaya doktorla da konuşucam bu konuyu iyice bakalım. Keşke Medical Park’la anlaşmalı olsaydı aslında, oranın odaları çok rahat çünküCanim sen hangi hastane olacagina karar verdinmi ?
Ben dusunmuyorum. O anda ne halde olcam belli dgl. Foto cekilmeyi de sewmem strese girip ani kacirmak istemiyorum. Sonra bol bol cekiliriz ins. Belki o anda da cekiliriz bilemiom tabiKızlar hastane için doğum fotoğrafçısı düşünüyor musunuz doğuma alıyorlar mı pandemi döneminde? Almıyorlarsa doğumdan çıktıktan sonra fotoğrafçıyla anlaşmak nasıl olur acaba? Siz ne düşünüyorsunuz? Gerekli mi ya da poz çekecek kadar bi durum olur mu ki?
Ben hep 3 haftada bir gidiyodum. Simdi 2 haftaya dusurdu. Allah yardimcin olsun cnm bebeginle hep mutlu olun insArtık kontrole 10 günde mi çağırıyor doktorlarınız? Bugün doktorum öyle dedi çünkü. Çok stresli dönemden geçiyorum boşanmak ve velayet gibi olaylarım var. Son haftalarımda bunu yaşamak çok zorluyor ama dayanacağım inşallah
Süsleme çok yapmam canım ya belki bir tül filan getiririm o kadar. Zaten kalacağımız 1-2 gece, kimse de gelmeyecek hastaneye. Bir de ben doğuma sadece eşimle birlikte gitmek istiyorum, aileler gelecekse doğumdan sonra gelsin istiyorum. O yüzden uğraşacak kimse olmaz herhalde doğum zamanı süslemeyle.Bu fiyatları gördükten sonra bana da gereksiz bir masraf gibi geldi. Ben mersindeyim sen Bursadasın sanırım ama ortalama aynı olur. Peki süsleme yapacak mısın? Süsleme için doğuma gittiğimizde veririm bizimkilere onlar ben doğumdayken süslerler diye düşünüyorum önceden ben alırım balon filan
Şeker takipteydim bir ara yoktu şimdi tekrar ölçmeye başlayacağım. Yo benim ki şikayet değil sadece üst üste gelince şaşkınım yoksa her şey Rabbimin izniyledir şüphesizCanim seker varmiydi sende. Seker olunca fazlalik oluyor diyorlar genelde.
Birde nacizane tavsiyem hic sikayet etme olur mu ? Hos karsila sabirli ol. Sikayet ettikce daha beteri oluyor cunku
Canım benim de geçen 100 çıktı dahiliye doktoru takip edeceğiz dedi, ertesi hafta 125’e çıktı. Gebeliğe bağlı trombosit düşüklüğü olabiliyormuş, normalmiş. Kendi doktorum da seninki gibi “En kötü takviye yapılır herhangi bir şeye engel olmaz” dedi. Şu an korkacağın bir durum yok bence. Çok çok düşerse 32. haftadan sonra kortizon da verilebiliyormuş da bence bize gerek kalmaz, hiç internete bakıp moralini bozma, sen doktoru dinle. Geçen haftaki bazı değerlerime netten bakınca lösemi çıkıyodum ben de, sonuçları gösterene kadar evde tripten tribe girdim. Doktor sadece “Gebelikte normal” dedi geçti mesela, sağlıkla ilgili hiçbir şeye netten bakma derim o yüzdenKızlar benim plt değerim 139 çıkmış doktor şimdilik iyi ama 100 ün altına düşerse takviye yaparız dedi şimdi netten bakınca sezeryanda kanama durmuyo falan yazılmış ama ben sezeryan olmak zorundayım korktum
Aynen ya netten bakınca bunalıma giriyor insan doktor bide bana yeşil mercimek tüket dedi senin de bilgin olsun canımCanım benim de geçen 100 çıktı dahiliye doktoru takip edeceğiz dedi, ertesi hafta 125’e çıktı. Gebeliğe bağlı trombosit düşüklüğü olabiliyormuş, normalmiş. Kendi doktorum da seninki gibi “En kötü takviye yapılır herhangi bir şeye engel olmaz” dedi. Şu an korkacağın bir durum yok bence. Çok çok düşerse 32. haftadan sonra kortizon da verilebiliyormuş da bence bize gerek kalmaz, hiç internete bakıp moralini bozma, sen doktoru dinle. Geçen haftaki bazı değerlerime netten bakınca lösemi çıkıyodum ben de, sonuçları gösterene kadar evde tripten tribe girdim. Doktor sadece “Gebelikte normal” dedi geçti mesela, sağlıkla ilgili hiçbir şeye netten bakma derim o yüzden
Maşallah ben de inşallah 34 ü bitiririm en azındanCanım üzülme eltim 34 haftada ikizlerini doğum yaptı kuveze gitmediler biri 2150 diğeri 2300 dü maşallah şimdi emekliyorlar
Canım yoktu ama şimdi tekrar takibe başladım şekerli şeyler sıvıyı artıyormuşŞekerin var mıydı canım? Şekeri olanların amniyotik sıvı yüksek çıkıyor diye biliyorum
Şifa olur inşallah canım dikkat edince bakarsın her şey düzenine otururCanım yoktu ama şimdi tekrar takibe başladım şekerli şeyler sıvıyı artıyormuş
Erkenden fark edilmis ona gore onlemini alir doktorun. Internete takilip moralini hic bozma. Kanama cok olunca bile o anda mudahale edip durduruyolar. Tip cok ileride cok sukur sansliyiz hepimiz hic moralini bozma cnmKızlar benim plt değerim 139 çıkmış doktor şimdilik iyi ama 100 ün altına düşerse takviye yaparız dedi şimdi netten bakınca sezeryanda kanama durmuyo falan yazılmış ama ben sezeryan olmak zorundayım korktum
Canım ben ilk gebeligimde 0 degerle doğuma girdim benim normal doğumdu. Ama şükür biisy olmadi bende çok korkuyordum hamilelik boyunca dusunmekten baya zorluk cektim. Bana doktor gebeliğe bağlı oluyo demişti doğumdan hemen sonra duzeliyormusKızlar benim plt değerim 139 çıkmış doktor şimdilik iyi ama 100 ün altına düşerse takviye yaparız dedi şimdi netten bakınca sezeryanda kanama durmuyo falan yazılmış ama ben sezeryan olmak zorundayım korktum
Şuan bile benim hala düşüşe geçiyor.Kızlar benim plt değerim 139 çıkmış doktor şimdilik iyi ama 100 ün altına düşerse takviye yaparız dedi şimdi netten bakınca sezeryanda kanama durmuyo falan yazılmış ama ben sezeryan olmak zorundayım korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?