Beden olarak dayanıklı olduğun için böylesin balım. İnan ki beden olarak şu an öyle durumdayım ki karın ağrıma uyandım. Sabahları ishalim 4.gün bugün artık ilaç kullanıcam. Adet sancısı gibi sancım var şu an ne işim olursa olsun yapamam. Doktorum magnezyum iç kasılman olduğu zaman dedi İnan mutfağa gidip alacak halde değilim. Biraz hafifletmesini bekliyorum. Eşin seni ayakta gördüğü için anlayamıyo durumunu. Eğer sancın başlasa su almaya gidecek halin olmazOnu da denedim, bırakıyım yapmıyım pislensin diyorum, bu sefer tozun, kirin içinde ben duramıyorum. O yapmamak için sırf inadından duruyor. Halbuki ben süpürdükten sonra yerleri vileda ile silse, yükümlü öyle hafifletecek ki, farkında değil.
Pisde bıraktım evi, yemekte yapmadım. Ama inadından sırf yapmamak için o da öyle duruyor. Bir zaman önce çamaşır yıkamayı unutmuşum, temiz çamaşırı kalmamış bana söyleniyor niye yıkamıyorsun diye. Ben unutun ilaçlarımı içemiyorum, onları da unutmuşum işte. Gelip güzelce canım çamaşırları nasıl atıyoruz makineye, gösterir misin sen unutmuşsun sanırım desen ne olur ki
Doğumdan sonra yardım et bari diyorum, hafta sonu bebek bakımında yardım edermiş, geceleri o bakarmış. Hafta içi ben yine kendi kendime debelenip durururum.
Pilav yapıyordu mesela ilk başlarda. Tavayı, pirinci, yağı, tuzu herşeyi benden istiyor. Kalan bulaşık ta öylece tezgahta duruyor o gidiyor, sen pilava bakarsın diyor. E sen yapmıyorsun ki pilavı?Ben şu zamana kadar hiç sızlanmadım, nazlanmadım kötüyüm, şuram ağrıyor diye. Çok dirayetli gördü beni, artık zorlanıyorum, ağrım var diyince ona iş yıkmak için yaptığımı sanıyor galiba.
Yapmasam da olmuyor, ev pis, tezgah dağınık, kedi kumu her yerde, temizlemeden kokuyor. O da yapmıyor, bende o pisliğin içinde duramıyorum mecbur yapıyorumbu aralar duşa girmeye mecalim kalmıyor inan, öyle yorgun ve bitkin hissediyorum. En çokta ruhsal olarak.
Ben hiç dikkat etmedim yememe inşallah o yüzdendir. Çünkü okumuşsundur belki bebeğin yemek borusunda sıkıntı olabiliyormuş Allah korusun. Yemeğine dikkat etmen çok iyi olmuş inşallah azalmıştır. benim de kontrol bir hafta sonra haberleşelim inşallahYazilarini okudum cnm bana en son sınirda denildi 28de karbonhidrattan az beslenmeye calisiyorum kendimde hamur isi tuketmemeye ve ekmegi kestim kepek ya da tam bugday yiyorum bunlar suyun artmasinda etkili diye okudum insallah bebegin gununu bekler su fazlaligi erken dogumu tetikliyomuş bende cok korkuyorum daha kontrole 10 gunum var insallah normale donmustur suyum bende senin gibiyim biraz ayakta dursam agrim oluyo yuruyuş yapınca hele sanki afedersin bir baskı kı çıkacak saniyorum vajinamda cok baski oluyo ve benim bebegimde az hareket ediyo ama hep oyleydi genelde az hareket eden bi bebek bu arada karnim cok buyudu su fazlaligi belirtilerindenmiş bu da bildiklerim bunlar insallah saglikla zamaninda dogururuz hepimiz
Geçmiş olsun bu zaman diliminde bi sıkıntın yoksa bol bol beslen dinlen uyu . Kolay gelsinKızlar topluca cevap yazayım öncelikle teşekkür ederim. Şu an istediğim 34 ü tamamlamak çünkü bebeğin ciğer gelişimi o haftanın sonunda tamamlanıyor. Yani küvöze girme olasılığı nerdeyse olmuyor
İlk fark ettiğimde bayramdı, çocuk az hareket ediyordu ve karnım sertti baya. Sınırda demişti başka doktor.
Aşağıya doğru bir baskı bir ağırlık var çoğu zaman en büyük belirtim bu diyebilirim. Doktorun bana dediği; bebek hareketleri azalırsa, suyun gelirse, kanama olursa hemen hastaneye gel.
Bebek şu an 2100 gr 45 cm doktor uzun boylu dedi:))
Böyle işte , geçen her güne şükür edelim
Aynı benimki valla. Herşeyi ayağına istiyor, yapınca da adı kendi yaptı oluyor. Dağınıklığı da geriye toplamak bana düşüyor yine. Geçen gün fırının kutusunu kaldırıp kenara koydu, al işte yardım ediyorum diyor dalga geçer gibi.Ay benim eşim de aynı, ne zaman bir şey yaptırsam, her türlü malzemeyi vesaire benden ister, hiç kendi başına bi şey yapamaz, ve ben de acayip sinirlenirim. Şimdi taşınırken paket yaptırttım, salondan bağırıyor, aşkım makas getirir misin, aşkım koli bandı getirir misin, aşkım kalem versene, aşkım ucunu tutar mısın, ay deliricem!
Pilim bitmek üzere, vücudum iflas edecek ama ne zaman bilmiyorum. O adet sancısına benzer ağrılar bende de var, kendimi de rahatlatmaya çalışıyorum psikolojik olarak. Valla ufak çaplı Bi cinnet, sinir krizi geçiricem ama ne zaman bakalım.Beden olarak dayanıklı olduğun için böylesin balım. İnan ki beden olarak şu an öyle durumdayım ki karın ağrıma uyandım. Sabahları ishalim 4.gün bugün artık ilaç kullanıcam. Adet sancısı gibi sancım var şu an ne işim olursa olsun yapamam. Doktorum magnezyum iç kasılman olduğu zaman dedi İnan mutfağa gidip alacak halde değilim. Biraz hafifletmesini bekliyorum. Eşin seni ayakta gördüğü için anlayamıyo durumunu. Eğer sancın başlasa su almaya gidecek halin olmazbiraz kendine zaman ayır ve eşine güzellikle anlamıyorsa sert bi dille ifade et kendini. Ben öyle yaptım artık ki eşim aşırı sinirli anlayışsız bi insandır. Bide biz bu bebeği çok bekledik belki de anlayışının sebebi odur diyorum içimden. Yoksa yemeği çatalla ağzına versem tamam diyecek bi tip.
Canım ilki çatı dar olabilir . Ikincidede öyle olmak zorunda değil yeniden çatı muanesi yaptı mı. Trombosit içinde hiç korkmana gerek korktuğun yanında kalır. Benim trombosit 0 kadar düşmüştü şükür öyle korktuğum gibi olmadi doğum yaptım ertesi gün normal değere dönmüştü. Şimdide 100 kadar düştüKızlar çok sağolun benim merak ettiğim bu trombosit çok düşerse sezeryan olamazsın normal doğuracaksın diyebilir mi doktor benim ilki sezeryan oldu çatı darlığı var mecbur sezeryan olmam lazım
Aynen canim valla hazırla çıksın aradan. Benim bebek erken gelcek gibi iyiki diyom hazırlamışım . Şimdide temizlik yapiyorum okullar acilcak oğlumla bi yandan ilgileniyorum okul kayıt alınacaklar. Vakit kalır yapabilirsem dondurucuya biisyler atcam doğum için doğumdan sonra kolaylık olsun diyeD daldandala bende basladim kiyaftleri battaniyeleri yikadim. Dunde bir kisim utu yaptim :)) hangi organizerlerr yapistiya bende almistim utulemeyeyim bari onlari yikamistim. Allah izin verirse bu hafta cantayi tamamlamak istiyorum ay sonuna kadar aklimdan ciksin ve ne olur ne olmaz
Telaş etmeyin boşunaÇok gecmiş olsun canım zamanını bekler inşaAllah miniksen kendını yorma evı temızlıği vs erteleyebıldıgin kadar ertele mesela
Bende de idrarda keton pozıtıf cıkıyo sizde boyle durumlar var mıbnde netten bakınca karaciğerim iflas etmiş oyle okudum ama dr ustunde bıle durmadı tekrar soracagım inşaAllah
Olur cnm haberleşelim bende cok dikkat edemiyorum hamileyken cok zor ama onceki aylar her gun tatli cikolata yerken simdi her gun yemiyorum arada kacamaklarim oluyo tabi kisir bulgur bile dikkatli yenmeli ama dikkat etmiyorum ona aç kalirim çunku pirinc yemiyorum ama 20 gundur yani ufak tefek seyler insallah faydasi olmustur insallah yutak vs sorun yoktur bende downdan suphelenilmisti ilk ikili testimde yurtdisana test yolladim yarim damak yarim dudak gibi hastaliklarada bakildi sorun yoktu insallah hic bi sorunlari yoktur cok az kaldi kotu seylerle kendimi yipratmak istemiyorum cunku zaten hamilelik boyu cok yiprandim bu cocuklar saglikli ve sagliklada dogacaklar buna inan cnm bnde öyle yapiyorumBen hiç dikkat etmedim yememe inşallah o yüzdendir. Çünkü okumuşsundur belki bebeğin yemek borusunda sıkıntı olabiliyormuş Allah korusun. Yemeğine dikkat etmen çok iyi olmuş inşallah azalmıştır. benim de kontrol bir hafta sonra haberleşelim inşallah
O kadar sinirlendim ki eşinle ilgili anlattıklarını okurken . Yanlış şeyler söylersem affola. Bir de bu adam okumuş, mürekkep yalamış ve öğretmen olmuş adam he. Evdeki karnı burnunda karısına yaptığı eziyete bak, vallahi sinirlerim tepeme çıktı.Aynı benimki valla. Herşeyi ayağına istiyor, yapınca da adı kendi yaptı oluyor. Dağınıklığı da geriye toplamak bana düşüyor yine. Geçen gün fırının kutusunu kaldırıp kenara koydu, al işte yardım ediyorum diyor dalga geçer gibi.
Pilim bitmek üzere, vücudum iflas edecek ama ne zaman bilmiyorum. O adet sancısına benzer ağrılar bende de var, kendimi de rahatlatmaya çalışıyorum psikolojik olarak. Valla ufak çaplı Bi cinnet, sinir krizi geçiricem ama ne zaman bakalım.
Valla bir cinnet bir sinir krizine bakar bu işler. Geçenlerde eşimle yazlığa gittik ailemde ordalar, planımız hep beraber dönmekti. Son dakika siz gidin ben yarın falan dönerim dedi. Bir cinnetime baktı... Neden dedim? Ne münasebetle? Ben bütün eşyaları arabaya yükleyip döneceğim, sonra onları eve çıkarmakla uğraşıcam, ertesi gün evde hiçbir şey yok, ekmek almaya gideceğim, markete gideceğim. Beyefendi akşam eve tin tin gelecekmiş? Gerçekten delirdim... Şimdi bunu bana bir daha teklif edemedi. Bu hafta yine gittik beraber, test ettim kalacak mısın diye sordum yok dedi beraber döneriz. Şimdi seni coşturmak istemem ama gerçekten bazen bu dilden anlıyorlar. O kadar acımasızlarki, benim eşimde seninki gibi. Empati sıfır... O yapmıyorsa sen zorla yaptır canım...Ben yapmasam herşey öylece bekliyor. Masa toplamayı bekliyor, çöpler balkonda birikiyor ev süpürülmeyi bekliyor.. O da elini sürmüyor hiçbir şeye.
Onu da yaptım. Çok yoruluyorum, şuram ağrıyor diyorum tamam yapma dursun diyor. Çöpleri atsana diyorum dursun sonra atarım diyor, ama her gün hatırlatıyorum bir gün sabah giderken çöp attığını hatırlamam. Karnım burnumda ben çöp atıyorum, insanlar bakıyorzorlanıyprum artık yardımcı olur musun diyorum, bende çalışıyorum yoruluyorum, zorlanıyorsan anneni çağır diyor. Bende artık küsüp hiçbirşeyi ondan minnet beklemeden yapıyorum, napayım ki
O kadar sinirlendim ki eşinle ilgili anlattıklarını okurken . Yanlış şeyler söylersem affola. Bir de bu adam okumuş, mürekkep yalamış ve öğretmen olmuş adam he. Evdeki karnı burnunda karısına yaptığı eziyete bak, vallahi sinirlerim tepeme çıktı.
Yapma canım , bak gerçekten yapma. Şu an seni bu halde şunları yapmak zorunda bırakan adam çocuğa falan yardım etmez gözünü seveyim. Alışmış çok fena. Ben tatlı yapmayalı aylar oluyor , canım yemek yapmak istemezse yapmıyorum illa bir yerimizin ağrıması gerekmiyor ! Hayatımızda en duygusal, en narin olduğumuz dönemdeyiz, niye herkul gibi her şeye kosturuyorsun. Benim de var iki kedim, hamile olduğumu öğrendiğim andan beri kumunu ben ellemem kesinlikle , sen neden yapıyorsun? Kendine değer ver lütfen.
Ay evet ya bir de down yarım dudak falan işleri var değil mi ben ikili üçlü falan da yaptırmadım inşallah sağlıklıdır çocuk canım sıkılıyor ama yapacak bir şey yok. Dediğin gibi kendimizi yıpratmanın faydası yok. Dinleniyorum artık şu iki hafta iyice dikkat edeyim off hayırlısı bakalım çok sağolOlur cnm haberleşelim bende cok dikkat edemiyorum hamileyken cok zor ama onceki aylar her gun tatli cikolata yerken simdi her gun yemiyorum arada kacamaklarim oluyo tabi kisir bulgur bile dikkatli yenmeli ama dikkat etmiyorum ona aç kalirim çunku pirinc yemiyorum ama 20 gundur yani ufak tefek seyler insallah faydasi olmustur insallah yutak vs sorun yoktur bende downdan suphelenilmisti ilk ikili testimde yurtdisana test yolladim yarim damak yarim dudak gibi hastaliklarada bakildi sorun yoktu insallah hic bi sorunlari yoktur cok az kaldi kotu seylerle kendimi yipratmak istemiyorum cunku zaten hamilelik boyu cok yiprandim bu cocuklar saglikli ve sagliklada dogacaklar buna inan cnm bnde öyle yapiyorumbol bol dinlen yat erken dogumunda olmaz insallah yemek bile yapma
Yok canım keşke öğretmen olsa, belki biraz empatisi olurdu. Ya da empati mesleğe bakmıyor bilemiyorum.O kadar sinirlendim ki eşinle ilgili anlattıklarını okurken . Yanlış şeyler söylersem affola. Bir de bu adam okumuş, mürekkep yalamış ve öğretmen olmuş adam he. Evdeki karnı burnunda karısına yaptığı eziyete bak, vallahi sinirlerim tepeme çıktı.
Yapma canım , bak gerçekten yapma. Şu an seni bu halde şunları yapmak zorunda bırakan adam çocuğa falan yardım etmez gözünü seveyim. Alışmış çok fena. Ben tatlı yapmayalı aylar oluyor , canım yemek yapmak istemezse yapmıyorum illa bir yerimizin ağrıması gerekmiyor ! Hayatımızda en duygusal, en narin olduğumuz dönemdeyiz, niye herkul gibi her şeye kosturuyorsun. Benim de var iki kedim, hamile olduğumu öğrendiğim andan beri kumunu ben ellemem kesinlikle , sen neden yapıyorsun? Kendine değer ver lütfen.
İnan zorla yapacak bir karakteri yok. Titizdir, kirin tozun, dağınıklığın içinde durmaktan hoşlanmaz. Eğer yapmayayım, ev dağılınca yardım eder falan diye düşünsem inat ediyor. O da ellemiyor. Güzellikle geçen gün dedim zorlanıyorum artık, yardımcı olsan biraz temizliğe falan diye. İşten gelip temizlik mi yapayım diyor. Kardeşimi çağır, anneni çağır diyor. Kardeşi kendi evinde temizlik yapmıyor burda mı yapsın? Kv zaten kanser hastası, benim annem tansiyon hastası, ayaklarından rahatsız. Ben kimi yardıma çağırayım ki?Valla bir cinnet bir sinir krizine bakar bu işler. Geçenlerde eşimle yazlığa gittik ailemde ordalar, planımız hep beraber dönmekti. Son dakika siz gidin ben yarın falan dönerim dedi. Bir cinnetime baktı... Neden dedim? Ne münasebetle? Ben bütün eşyaları arabaya yükleyip döneceğim, sonra onları eve çıkarmakla uğraşıcam, ertesi gün evde hiçbir şey yok, ekmek almaya gideceğim, markete gideceğim. Beyefendi akşam eve tin tin gelecekmiş? Gerçekten delirdim... Şimdi bunu bana bir daha teklif edemedi. Bu hafta yine gittik beraber, test ettim kalacak mısın diye sordum yok dedi beraber döneriz. Şimdi seni coşturmak istemem ama gerçekten bazen bu dilden anlıyorlar. O kadar acımasızlarki, benim eşimde seninki gibi. Empati sıfır... O yapmıyorsa sen zorla yaptır canım...
Arkadaşlar da hep güzel şeyler demişler ama gerçekten kendini düşün biraz da. Anlıyorum yapılmıyor sen de yine dayanamıyorsun. Eşine güzelce anlat anlamıyorsa da gerçekten bi cinnet bi bağırma çözebilir işi. Eşin büyük ihtimalle ben çalışıyorum yoruluyorum o bütün gün evde diye düşünüyor. Bebek doğduğunda da böyle olursa büyük bir depresyon olabilir o yüzden şu 1 ayda anladı anladıKızlar bende ruhsal ve beden olarak çok yorulanlardanım. Evin tüm yükü üzerimde. Markete git alışveriş yap, faturaları takip et, ev temizle, sil süpür, topla, çamaşır bulaşığa bak, yemek yap, sofra kur, kedinin peşinde koş... Öyle yoruldum ki geröekten. En azından temizlik ya da yemek konusunda eşimden destek görsem bir nebze rahatlayacağım ama yok. Artık son aya girdik, ağırlaştım iyice ve işlerde gözüm de büyümeye, ağırlaşmaya başladı. Bana dün gece yatmadan önce yatak odası çok dağınık diyor eşim. Yıkanmış, sepette bekleyen çamaşırlar ve etrafta birkaç parça birşey var. E yapqmamışım, yerleştirememişim işte, yardımcı olsan 5 dk telefona bakmak yerine ölür müsün?hemşireye arayıp ilacımı yazdırayım, sen gelirken alır mısın eczaneden, çıkmaya hiç halim yok diyorum, e dönüş yoluma çok ters orası diyor. Halbuki yolunu en fazla 5 dk uzatacak, gitse nolur ki? Bari akşamları yemeğe yardım etse o da yok. Sofradakileri makineye atsa o da yok. Çay istiyor, çorba istiyor, çayın yanına birşeyler istiyor, göreve gidecek poğaça börek istiyor. Yoruldum artık, çok zorlanıyorum gerçekten..
Ama dinlenmen gerekiyor canim senin esin yapsin temizligi bosver oldugu kadar.Aynen canim valla hazırla çıksın aradan. Benim bebek erken gelcek gibi iyiki diyom hazırlamışım . Şimdide temizlik yapiyorum okullar acilcak oğlumla bi yandan ilgileniyorum okul kayıt alınacaklar. Vakit kalır yapabilirsem dondurucuya biisyler atcam doğum için doğumdan sonra kolaylık olsun diye
Bebek doğduktan sonra düzelir umarım, tek dileğim oArkadaşlar da hep güzel şeyler demişler ama gerçekten kendini düşün biraz da. Anlıyorum yapılmıyor sen de yine dayanamıyorsun. Eşine güzelce anlat anlamıyorsa da gerçekten bi cinnet bi bağırma çözebilir işi. Eşin büyük ihtimalle ben çalışıyorum yoruluyorum o bütün gün evde diye düşünüyor. Bebek doğduğunda da böyle olursa büyük bir depresyon olabilir o yüzden şu 1 ayda anladı anladıbu akşam biraz nazlan şöyle oldu şuram ağrıdı falan, sonra bana biraz destek olsan çok sevinirim diye bir iki gazla inşallah düzelir
Ben de sinirlendim gerçekten bu okuduklarıma. Sanki sadece senin çocuğun ne olur bı işin ucundan tutsa. İstemeye gelince ister ama. Valla sabret diyeceğim de sabırlık durumu da geçmişsin. Yapma sen de ne yemek ne bulaşık ne de çamaşır. Otursun pisin içinde, sadece kendin için yapabiliyorsan yap. Tahammül edemem şahsen ben. Bazen yeri geliyor yemek yapabilme durumum olsa bile yapmak istemiyorum ne bileyim ruhsal olarak yapmasam mı diyorum, yapma yorulma ben yaparım diyor, temizlik desen öyle çamaşır sepetini bile kaldırmama izin vermiyor. Ha bu nimet değil yaptıkları yani mecbur yapacak sonuçta ben de keyfimden yaptırmıyorum. Ama bebekten önce de öyleydi, şimdi hakkını yemeyeyim. Kusura bakma canım ama senin kocan gibi adamlara sinir oluyorum, armut piş ağzıma düş. Oh ne âlâ valla... Yapma aç kalsın, yıkama giymesin... ama başta öyle alıştığı için sen de yaptığın için ne de olsa yapar gözüyle bakıyor. Ne diyeyim... Az da bı zamanın kaldı iyice ağırlaştın, her şey daha zor oluyor. Sabah kalkarken bile zorlanıyorum ben senin daha zordur.Yok canım keşke öğretmen olsa, belki biraz empatisi olurdu. Ya da empati mesleğe bakmıyor bilemiyorum.
Annesi öyle alıştırmış. Meyvesini soyup, dilimleyip, çatalata batırıp utanmasa ağzına sunmuş. Bekarken herşey ayağına gelmiş, askeri personel olunca da yıllarca tek başına yapmış işlerini ama evde bir kadın olunca asla elini sürmüyor. Hani bekarlıktan alışmış kendi işini görmeye, yardımcı olur diyorum ama yok. Maddi olarak herşeyi iz var, bol bol var ama maneviyat olarak bu aralar gönlüm hiç doymuyor. Doğudaydık, midem bulana bulana kusa kusa yemek yaptım, temizlik yaptım, eksik etmedim. Göreve gidiyordu kıyamıyordum, yemeksiz yollamıyordum hiç. Batıya geçince yardımcı olur diye düşünüyordum ama yok, o bana kıyabiliyor işte.
Kedinin tırnaklarını kesmeyi dahi bilmez. Kumunu temizle bari diyorum yok. Bilmiyorum çol yalnız ve güçsüz hissediyorum bu aralar. Bir yerde patlayıp sağlam Bi cinnet geçiricem ama ne zaman bilmiyorum.
İnan zorla yapacak bir karakteri yok. Titizdir, kirin tozun, dağınıklığın içinde durmaktan hoşlanmaz. Eğer yapmayayım, ev dağılınca yardım eder falan diye düşünsem inat ediyor. O da ellemiyor. Güzellikle geçen gün dedim zorlanıyorum artık, yardımcı olsan biraz temizliğe falan diye. İşten gelip temizlik mi yapayım diyor. Kardeşimi çağır, anneni çağır diyor. Kardeşi kendi evinde temizlik yapmıyor burda mı yapsın? Kv zaten kanser hastası, benim annem tansiyon hastası, ayaklarından rahatsız. Ben kimi yardıma çağırayım ki?
Burda batıda öyle uzun ağır görevi işi de yok artık. İstese yapabilir. İşten gelince yarım saat bana yardım etse yorgunluktan ölüp bitmez ama yapmıyor. Bende cinnete doğru giden sessiz Bi döngünün içinde kendi kendime hallediyorum işleri, bakalım nereye kadar sürecek.
Sabah yataktan kalkıyorum, böyle ayaklarımın altı öyle acıyor ki, sanki gece boyu yürümüşüm. Bazen sağdan sola dönmüyorum zor geldiği için, öylece yatıyorum.Ben de sinirlendim gerçekten bu okuduklarıma. Sanki sadece senin çocuğun ne olur bı işin ucundan tutsa. İstemeye gelince ister ama. Valla sabret diyeceğim de sabırlık durumu da geçmişsin. Yapma sen de ne yemek ne bulaşık ne de çamaşır. Otursun pisin içinde, sadece kendin için yapabiliyorsan yap. Tahammül edemem şahsen ben. Bazen yeri geliyor yemek yapabilme durumum olsa bile yapmak istemiyorum ne bileyim ruhsal olarak yapmasam mı diyorum, yapma yorulma ben yaparım diyor, temizlik desen öyle çamaşır sepetini bile kaldırmama izin vermiyor. Ha bu nimet değil yaptıkları yani mecbur yapacak sonuçta ben de keyfimden yaptırmıyorum. Ama bebekten önce de öyleydi, şimdi hakkını yemeyeyim. Kusura bakma canım ama senin kocan gibi adamlara sinir oluyorum, armut piş ağzıma düş. Oh ne âlâ valla... Yapma aç kalsın, yıkama giymesin... ama başta öyle alıştığı için sen de yaptığın için ne de olsa yapar gözüyle bakıyor. Ne diyeyim... Az da bı zamanın kaldı iyice ağırlaştın, her şey daha zor oluyor. Sabah kalkarken bile zorlanıyorum ben senin daha zordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?