2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Geçmiş olsun size bulaşmamıştır inşallah benim kıyafetlerde ortada kaldı bekliyorlar 1 4.günü bekliyorum test için ondan sonra bende temizlik yıkama işine girişeceğim

Hiç endişe etme canım. Aşı zaten bulaşı engellemiyor, hastalık bulaşırsa hafif atlamayı vadediyor. İnşallah sende yoktur, eşinde kolayca atlatır

Ben buradan yürürdüm mesela. Gece bile olsa eşime konumunu atarım o eczaneye gider, gitmem diye bir cümle ben bilmiyorum. Herhalde onu dediğine pişman ederdim :) cadolozun teki değilim, zamanında ben de senin gibi her işi kendim görürdüm, aman o uyusun ben ekmeği alır gelirim, aman bir pazarı var ben hallederim. İnanki daha kıymetli olmuyorsun .. açtım gözümü, duruyorum duruyorum en sonunda pig noktada patliyorum ama ne patlamak... Lütfen ona haddini bildir olur mu? Seni bu kadar üzmeye, yıpratmaya hakkı yok! Ev işleri görevimiz evet ama bu anlattiklarin bambaşka bir durum. Rahatlık, vurdumduymazlık, acımasızlık, umursamazlık....
Çok geçmiş olsun umarım kolay atlatirsiniz geçen doktorun demişti kovid olan gebelerim oluyor diye. Siz her ihtimale karşı yorulmadan iki haftayı geçirin.

Çok iyi inşallah biraz daha durur ama sürekli yatamıyorum valla dışarda da bir iki işim vardı çıktım. Eskisi kadar yormuyorum kendimi.
Sen bu haftaya iyi gelmişsin maşallah umarım biraz daha gecikir vaktinde olur

Öyle benim doktorum da covidli gebe sayısı çok olduğu için aşı önermişti oldum. Bakalım. Umarım geçmez. Eşim de hafif atlatır.

Canım çok geçmiş olsun inşallah sağlıcakla, sana bulaştırmadan atlatır eşin Allah şifa versin

Merhaba arkadaşlar ben 34+3 teyim aşı olmadım olan var mı? Eşimde bende full evdeyiz ama doğum esnasında bulaşmasından çekiniyorum. Yenidoğana geçmesi riskli imiş. Artık anksiyeteden uyuyamıyorum sizlerde durum nedir

Gerçekten naz yapsan daha çok kıymete binersin naz yapmıyorsun senin her işin üstesinden gelmene alışmış bence işi gereği de sert mizaçlı sanırım

Canım kocanın parasınada sen acımıcaksın o zaman hiç olmazsa 15 de bir bir yardımcı Alsan canın ne istiyoraada netten sipariş etsen inan daha mutlu olursun ben şok marketten sipariş ediyorum erzak için bamyanında kurusu vardır netten bir bak istersen

Çok geçmiş olsun canım Rabb'im sağlık şifa versin hepinize inşallah bir an önce toparlanır sin

Aşı olan annelerin bebeklerinin de antikorlu doğduğu söyleniyor ben de daha aşı olmadım bebek için hem aşı olmaktan çekiniyorum hem hastalıktan aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık neye kaygılanacağımı neyin doğru karar olacağına karar veremiyorum şaşırdım kaldım

Tam olarak aynı durumdayım çok çok güvendiğimiz proflara sorduk, ingilteredeki arkadaşlara,almanyadakilere falan oralarda da gebelere uygulanmış. Bi diyprum ki az kaldı, bi diyorum ki tehlikeli bir haftadayım hastalansam allah korusun , çok büyük ikilem burada cesaretimi toplarım belki dedim

Ya bir yandan da mesela ben şeyi düşünüyorum. Arkadaşım geçen asi oldu, birkaç gün çok çok ağır atlattı. Tabi hamile falan değildi de. Şimdi olsam ben onun kadar kolay atlatamayabilirim gibi geliyor aşının etkilerini kimisine kol ağrısı yapıyor kimisine de böyle yataklara düşürüyor asi bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…