Geçmiş olsun size bulaşmamıştır inşallah benim kıyafetlerde ortada kaldı bekliyorlar 1 4.günü bekliyorum test için ondan sonra bende temizlik yıkama işine girişeceğimKızlar ya dün daha bebeğimin kıyafetlerini yıkayamadım diye dertleniyordum ya olan da hayır varmış eşim pozitif çıktı iyi ki yapmamışım. Karantina süreci bitince baştan aşağı evi temizletip, doğuma öyle hazırlanacağım artık.
Aa cok gecmis olsun canim. Allah sifa versin sikintisiz atlatsin umarim. Hangi asiyi olmustunuz
Geçmiş olsun size bulaşmamıştır inşallah benim kıyafetlerde ortada kaldı bekliyorlar 1 4.günü bekliyorum test için ondan sonra bende temizlik yıkama işine girişeceğim
Amin inşallahİnşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle o günlere kavuşalım.
Hiç endişe etme canım. Aşı zaten bulaşı engellemiyor, hastalık bulaşırsa hafif atlamayı vadediyor. İnşallah sende yoktur, eşinde kolayca atlatırEvde direk odaları ayırdık zaten. Belirtiler olunca temasımız yoktu. Şimdi o kendini bi odaya karantinaya aldı evin kalanı benimbenim de biraz genzim akıyor ama ben bir kaç gündür alerjili ortamlarda idim toz duman denk geldi ondandır diye düşünmüştüm. Test için de ben gitmedim aynı arabada olmayalım diye, o baya ateşli hasta idi. Gerekirse sabahta ben giderim. İkimizde aşılı idik ben ona üzüldüm
Ben buradan yürürdüm mesela. Gece bile olsa eşime konumunu atarım o eczaneye gider, gitmem diye bir cümle ben bilmiyorum. Herhalde onu dediğine pişman ederdim :) cadolozun teki değilim, zamanında ben de senin gibi her işi kendim görürdüm, aman o uyusun ben ekmeği alır gelirim, aman bir pazarı var ben hallederim. İnanki daha kıymetli olmuyorsun .. açtım gözümü, duruyorum duruyorum en sonunda pig noktada patliyorum ama ne patlamak... Lütfen ona haddini bildir olur mu? Seni bu kadar üzmeye, yıpratmaya hakkı yok! Ev işleri görevimiz evet ama bu anlattiklarin bambaşka bir durum. Rahatlık, vurdumduymazlık, acımasızlık, umursamazlık....Telefonla arayıp ilacı yazdırsam, sağlık ocağının ordan gelip eczaneden alır mısın dedim, yolum çok uzuyor öyle, ters düşüyor dedi. Gitmedim bende sağlık ocağına ilaç yazdırmaya, kalsın öyle napayım ya. Yoruldum tek başıma koşturup destek görememekten. İnsan bir ilacı uğrayıp eczaneden alamaz mı ya?
Çok geçmiş olsun umarım kolay atlatirsinizKızlar ya dün daha bebeğimin kıyafetlerini yıkayamadım diye dertleniyordum ya olan da hayır varmış eşim pozitif çıktı iyi ki yapmamışım. Karantina süreci bitince baştan aşağı evi temizletip, doğuma öyle hazırlanacağım artık.
Bende de tumuşama ve 3 cm açılma var. Her an doğabilir dedi. Hatta 5 gün hastanede yatırdılar nolur nolmaz diye.
Hastaneden çıktım 13 gün oldu yatıyorum. Üstüne hastaneden çıkarken covid olduğumu öğrendim. Karantinam yarın bitiyor. Yatıp dinleniceksin bişey olmaz allahın izniyle korkma.
Çok iyi inşallah biraz daha durur ama sürekli yatamıyorum valla dışarda da bir iki işim vardı çıktım. Eskisi kadar yormuyorum kendimi.Bende de tumuşama ve 3 cm açılma var. Her an doğabilir dedi. Hatta 5 gün hastanede yatırdılar nolur nolmaz diye.
Hastaneden çıktım 13 gün oldu yatıyorum. Üstüne hastaneden çıkarken covid olduğumu öğrendim. Karantinam yarın bitiyor. Yatıp dinleniceksin bişey olmaz allahın izniyle korkma.
Umarım öyle olurHiç endişe etme canım. Aşı zaten bulaşı engellemiyor, hastalık bulaşırsa hafif atlamayı vadediyor. İnşallah sende yoktur, eşinde kolayca atlatır
Ben buradan yürürdüm mesela. Gece bile olsa eşime konumunu atarım o eczaneye gider, gitmem diye bir cümle ben bilmiyorum. Herhalde onu dediğine pişman ederdim :) cadolozun teki değilim, zamanında ben de senin gibi her işi kendim görürdüm, aman o uyusun ben ekmeği alır gelirim, aman bir pazarı var ben hallederim. İnanki daha kıymetli olmuyorsun .. açtım gözümü, duruyorum duruyorum en sonunda pig noktada patliyorum ama ne patlamak... Lütfen ona haddini bildir olur mu? Seni bu kadar üzmeye, yıpratmaya hakkı yok! Ev işleri görevimiz evet ama bu anlattiklarin bambaşka bir durum. Rahatlık, vurdumduymazlık, acımasızlık, umursamazlık....
Çok geçmiş olsun umarım kolay atlatirsinizgeçen doktorun demişti kovid olan gebelerim oluyor diye. Siz her ihtimale karşı yorulmadan iki haftayı geçirin.
zeynones çok geçmiş olsun ütüyü bastın mı Virüs falan hiç bir şey kalmaz merak etme:))
Canım çok geçmiş olsun inşallah sağlıcakla, sana bulaştırmadan atlatır eşin Allah şifa versinKızlar ya dün daha bebeğimin kıyafetlerini yıkayamadım diye dertleniyordum ya olan da hayır varmış eşim pozitif çıktı iyi ki yapmamışım. Karantina süreci bitince baştan aşağı evi temizletip, doğuma öyle hazırlanacağım artık.
Gerçekten naz yapsan daha çok kıymete binersin naz yapmıyorsun senin her işin üstesinden gelmene alışmış bence işi gereği de sert mizaçlı sanırımTelefonla arayıp ilacı yazdırsam, sağlık ocağının ordan gelip eczaneden alır mısın dedim, yolum çok uzuyor öyle, ters düşüyor dedi. Gitmedim bende sağlık ocağına ilaç yazdırmaya, kalsın öyle napayım ya. Yoruldum tek başıma koşturup destek görememekten. İnsan bir ilacı uğrayıp eczaneden alamaz mı ya?
Canım kocanın parasınada sen acımıcaksın o zaman hiç olmazsa 15 de bir bir yardımcı Alsan canın ne istiyoraada netten sipariş etsen inan daha mutlu olursun ben şok marketten sipariş ediyorum erzak için bamyanında kurusu vardır netten bir bak istersenSabah yataktan kalkıyorum, böyle ayaklarımın altı öyle acıyor ki, sanki gece boyu yürümüşüm. Bazen sağdan sola dönmüyorum zor geldiği için, öylece yatıyorum.
Doğudayken uzun görevlere giderdi. Mecbur alışveriş, market, hastane işlerini kendim hallederdim. Ordan da alıştı sanırım, hep kendim halletmemi bekliyor. Fiziksel yardımı geçtim, duygusal da yardımcı olmuyor ki. Hamilelikte duygusallığı, hormonların verdiği ağlama, alınma hissini anlamıyor, kabul etmiyor. Canım çok bamya istedi, aradım heryerde bulamadım. Hamilelik işte oturdum ağladım. Söylüyorum böyle böyle diye, bamya için ağlanır mı diye gülüyor, gırgır yapıyor. Anneme söyle yollasın diyor. Hep buzluğa atıyor annen öyle gelmez kargoda diyorum, gidince yersin diyor. Demiyor ki başka marketlere bakalım, arayalım, internetten alalım. Ne biliyim kızlar ya ben mi çok hassasım, o mu çok duyarsız bilemedim.
Asker sanırsam. Biraz baskın bi karekter cocuk olunca muhtemelen biraz değişir insAllahGerçekten naz yapsan daha çok kıymete binersin naz yapmıyorsun senin her işin üstesinden gelmene alışmış bence işi gereği de sert mizaçlı sanırım
Çok geçmiş olsun canımKızlar ya dün daha bebeğimin kıyafetlerini yıkayamadım diye dertleniyordum ya olan da hayır varmış eşim pozitif çıktı iyi ki yapmamışım. Karantina süreci bitince baştan aşağı evi temizletip, doğuma öyle hazırlanacağım artık.
Aşı olan annelerin bebeklerinin de antikorlu doğduğu söyleniyor ben de daha aşı olmadım bebek için hem aşı olmaktan çekiniyorum hem hastalıktan aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyıkMerhaba arkadaşlar ben 34+3 teyim aşı olmadım olan var mı? Eşimde bende full evdeyiz ama doğum esnasında bulaşmasından çekiniyorum. Yenidoğana geçmesi riskli imiş. Artık anksiyeteden uyuyamıyorum sizlerde durum nedir
Tam olarak aynı durumdayımAşı olan annelerin bebeklerinin de antikorlu doğduğu söyleniyor ben de daha aşı olmadım bebek için hem aşı olmaktan çekiniyorum hem hastalıktan aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyıkneye kaygılanacağımı neyin doğru karar olacağına karar veremiyorum şaşırdım kaldım
Ya bir yandan da mesela ben şeyi düşünüyorum. Arkadaşım geçen asi oldu, birkaç gün çok çok ağır atlattı. Tabi hamile falan değildi de. Şimdi olsam ben onun kadar kolay atlatamayabilirim gibi geliyor aşının etkileriniTam olarak aynı durumdayımçok çok güvendiğimiz proflara sorduk, ingilteredeki arkadaşlara,almanyadakilere falan oralarda da gebelere uygulanmış. Bi diyprum ki az kaldı, bi diyorum ki tehlikeli bir haftadayım hastalansam allah korusun , çok büyük ikilem burada cesaretimi toplarım belki dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?