2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canım sezeryan olacak ya bende öyle istiyorum ayrıca nettede okudum çatı darlığında ssvd olmuyormuş

Canım hassaslık bu dönemde normal o da cahil biri değildir herhalde anlamalı durumunu yani. Ne olur baksa marketlere vesaire. İnsan hiç mi istemez eşim mutlu olsun. Benimki de bişey yiyemiyorum istemiyorum diye üzülüyor. İnsanlar çeşit çeşit karakterler farklı farklı ama şu dinemde bari biraz anlayışlı olabilir ya. Kayınvaliden sormuyor mu nasılsınız diye ya da yakın biri. Mesela benimki arada yoklar eşimin babası vefat etmeden önce de arada arardı beni yakın oturmamıza rağmen nasıl gidiyor canını sıkan bişey oldu mu var mı diye. Belki onlara anlatsan yardımcı olurlar mı nasıl insanlar bilmiyorum ama. Bazen insanın gerçekten desteğe ihtiyacı oluyor hele de bu zamanda.
İlaçla yazdığını da okuyunca iyice sinirlendim valla karşımda olsa ağzıma geleni söylerim...!

Evet ben de öyle yaptım. Zten normal zamanda da 1 kilo nohut fasulye haşlarım düdüklüde, sonra onu bölüp bölüp dolaba koyup ihtiyaç olunca çıkarırdım. Büyük kolaylık oluyor gerçekten yemek hazır gibi hemen.

Eve temizlik ve ütü için haftada 2 gün yardımcı al. Eşine minnet edene kadar paraya minnet et . Belki yardım eder o zaman nacizane fikrim . Anne kv kardeşin mazereti var ise çıkar yol bu

Eşinin huyunu değiştiremiyorsan da sana önerim her şeyin en iyisini yapmaya çalışma. Yani yemek yapıyorsan evi süpürme temizleme, o gün sadece yemek yap. Ertesi güne yemek kalmıştır o zaman da üstten üstten temizlik yaparsın. Şahsen ben öyle yapıyorum, her şeye normal zamanda da yetişemeyiz ki şimdi kocaman göbeğimiz var. Eşin sana uymuyorsa sen de işleri asgari düzeyde yap. Ayrıca eğer aldırabiliyorsan robot süpürgeyi bi araştır hem bu aralar fiyatı uygun oldu biraz daha. O zaman süpürge yapmana da gerek kalmaz.

Canım ya eşimde yardimci oluyoyoda . O çok çalışıyo hic evde bile doğru düzgün olmuyordu gece birde geliyo bi oğlum var mecbur her şeye el atmak zorunda kaliyorum. Bakliyatta koyim pohca borek kurabiye falan atarim

Canim pogaca borek kurabiye bunlar seni zorlar ama tek tek ugrasmasi var. Yine de sen bilirsin ama ozaman gun e yay. Hepsini ayni anda yapmaya calisma.

Reactions: The
Kedilervekitaplar canim Allah yardimcin olsun bu duygusal zamanda daha once tolere ettigimiz seyler daha cok batiyor insana. Ama malesef boyle gelmis boyle gider. Yani en basindan nasil alistirdiysan sende bu sekilde gidecek. Muhtemelen o yapmadi sen yaptin surekli aman neyse yapayim diye. Erkekler boyle malesef biraz rahatlar ev pis olsa gormez, bulasik makinesine koymayi bilmez vs. Surekli sorun cikaran biri olsaydin memnun etmeye calisirdi ama malesef suan anlattiklarina gore konussanda anlayacagini dusunmuyorum.
Birde naz yapmayinca veya surekli soyle agrim var boyle kotuyum demedikce veya abartmadikca halden anlamiyorlar. O yoruldugu icin yaptiginin dayandiginin farkina varmiyorlar malesef.
Cok cozumu olacagini sanmiyorum tek cozum eve temizlik vs icin yardimci alman.
Aklima gelen de su sanirim bazi erkeklerde var hayata veya evlilige cinsellik gozu ile bakanlar. Rahat bir yasam ve cinsellik bunlar olmayinca eline is surmuyorlar. Biz daha manevi duygularla evlilik yuva cocuk mantigini yurutsekte erkekler daha doyumsuz.

Kızlar dr çıktım rahim ağzı kısalmış yumuşama var şimdi ciğer geliştirici iğne falan yapılacak doktor iki hafta sık dişini yerinden hiç kalkma dedi inşallah erken gelmez ya
Bende de tumuşama ve 3 cm açılma var. Her an doğabilir dedi. Hatta 5 gün hastanede yatırdılar nolur nolmaz diye.
Hastaneden çıktım 13 gün oldu yatıyorum. Üstüne hastaneden çıkarken covid olduğumu öğrendim. Karantinam yarın bitiyor. Yatıp dinleniceksin bişey olmaz allahın izniyle korkma.

Canım sen çok hassas değilsin, o çok duyarsız.

Herkesin eşi çalışıyor, yoruluyor ama bu çocuğu da tek başımıza yapmadık sonuçta destek olmak zorundalar. İnat ediyor yapmıyor filan demişsin mesela ben de bunu anlamadım, neyin inadı bı yahu çocuk mu bu adam, evdeki insanın gücü yetmiyor demek ki, hayat müşterek değil mi? Ben olsam rahat etmek için annemin yanında geçirirdim herhalde bugünleri, şimdi bile annem gelse de yemekleri o yapsa diye dört gözle bekliyorum.

Sen yazdıkça burada bana sinir geliyor valla Allah yardımcın olsun. En kötü arkadaşların dediği gibi haftada 1-2 gün yardımcı tut, tüm market işlerini de online alışveriş yap. Bazı eczaneler durumunu anlatınca eve getiriyor ilacını, benim eşimin ailesi öyle yapıyordu. Yakındaki eczaneleri arayıp bir sor bakalım, bir de öyle şansını dene.

Ay ne kadar gıcık oldum ya vallahi canım bende senin gibi yım sabah kalkıyorum yataktan donemiyorum kalçalarım belim ağrıyor düzgün yuruyemiyom topallaya yürüyorum sabah 7 de kalkıyorum kızı okula hsxirliyorum eşime bir kahve yapıyorum öyle uzun kahvaltı yapmazlar ekmeğe birşey sürüp hemen çıkarlar araba yok otobüsle giderler
Bende zorlanıyorum ama mecburum
Eşim e bıraksam odayazik ancak hazırlanır birde kizla ugrasamaz kahvaltı falan 40 dk dacikiyorlar .
Senin kocan çok düşüncesiz vicdani mi yok alışmış hep böyle
Senin yazdıklarını okudukca sinir odlum
Keşke yakınında olsaydm bu halimle bile gelir sana yardımcı olurdum
Allah razı olsn bende öğle yemeğini yaparım evi toplarım eşim kizim gelince zaten softa yarım saat önceden hazir yerler dinlenirlwr bazen iki günde bir eve süpürge vurur onu beklerim o yapsın diye garibim oda yoruluyor söylenir ama yinede ne yapıyor biliyor zamanım yok küçük kız evde beni yoruuoy
Dün bende doktora gittim ağrılarım var vajina m sgriyor dedim son ayin baş aşağı duruyor dedi uğraşıyor pozisyon almaya o yüzden yuruyemiyom kalcam belim ağrıyor magnezyum U da kesti gerek yok son ayin dedi mide ilacı. Bile vermedi dedi 3 litre su iç kan ilaçlarını geç içme akşam erken iç bol su ile gece de yastığım yüksek olsun beni bıraktı ağrılarla yani az kaldı şükür sık dişini canım hepimiz bu yollardan geçiyoruz eşim okuldA iken ben hastane işlerine cocgumum okul işlerine alışverişlerine küçük cadı ile gidiyorum ne kadar yorucu hızlı yuruyemiyom adımları mi büyük atamıyorum

Bence vazgeçip, aman bırak ben yaparım, diyelim diye yapıyorlar, bir nevi yıldırma taktiği. Bilmiyorum ne zamana kadar dayanırım

Eve temizlik ve ütü için haftada 2 gün yardımcı al. Eşine minnet edene kadar paraya minnet et . Belki yardım eder o zaman nacizane fikrim . Anne kv kardeşin mazereti var ise çıkar yol bu

Çok teşekkür ederim kızlar destekleriniz için. Canımın sıkıntısından içimi buraya döktüm, çok sağolun

Çok geçmiş olsun canım. Sende kendini korumaya alsan aslında, sen nasılsın?

Çok geçmiş olsun canım. Sende kendini korumaya alsan aslında, sen nasılsın?

Evde direk odaları ayırdık zaten. Belirtiler olunca temasımız yoktu. Şimdi o kendini bi odaya karantinaya aldı evin kalanı benim benim de biraz genzim akıyor ama ben bir kaç gündür alerjili ortamlarda idim toz duman denk geldi ondandır diye düşünmüştüm. Test için de ben gitmedim aynı arabada olmayalım diye, o baya ateşli hasta idi. Gerekirse sabahta ben giderim. İkimizde aşılı idik ben ona üzüldüm

Aa cok gecmis olsun canim. Allah sifa versin sikintisiz atlatsin umarim. Hangi asiyi olmustunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…