Evet bide o durum var. Ateş vs olursa diyede çekiniyorum. Ama hastanede bulaşsa doğumda yenidoğan içinde bu hastalık çok tehlikeli imiş emziremem diye düşünüyorm oda içimi sıkıyorYa bir yandan da mesela ben şeyi düşünüyorum. Arkadaşım geçen asi oldu, birkaç gün çok çok ağır atlattı. Tabi hamile falan değildi de. Şimdi olsam ben onun kadar kolay atlatamayabilirim gibi geliyor aşının etkilerinikimisine kol ağrısı yapıyor kimisine de böyle yataklara düşürüyor asi bile
Ay evt o gün cok actmm inşaAllah ondandrTelaş etmeyin boşuna.. idrarda keton gözükmesi uzun süre açlıktan kaynaklı yağ yaktığınızın göstergesi.. 12 saat gibi bi açlıkla her idrar verende keton parçacıkları gözükür.. çok aç kalmamaya çalışın
Çok gecmiş olsun canımKızlar ya dün daha bebeğimin kıyafetlerini yıkayamadım diye dertleniyordum ya olan da hayır varmış eşim pozitif çıktı iyi ki yapmamışım. Karantina süreci bitince baştan aşağı evi temizletip, doğuma öyle hazırlanacağım artık.
Emzirme konusunda ilac kullanmadıktan sonra sorun yasamazsn canım Allah muhafaza dogumda bulas olursa 4-5 gun sonra anca belırtı verecektır Rabbım hepımızı korusun inşaAllahEvet bide o durum var. Ateş vs olursa diyede çekiniyorum. Ama hastanede bulaşsa doğumda yenidoğan içinde bu hastalık çok tehlikeli imiş emziremem diye düşünüyorm oda içimi sıkıyorne bela bişeymiş bu ya bian önce kurtulsak şu hastalıktan
Bi acil dr u gorse gönlün ferahlarmerhabalar, 28. Haftadayım, karnımda aşırı sertlik oluyor, gün içerisinde çoğunluklu olarak, sadece biryer sertleşmiyor, karnım sürekli sert şekilde ve göğüs kemiklerimde ağrı oluyor, bebeğimin hareketlerinde de 2 gündür azalma var, sizce korkmalı mıyım? Böyle birşey yaşayan var mı aranızda ?
Canim gun icerisinde yoruldugumda ayakta kaldigimda vs oldugu oluyor ama sonra geciyor. Magnezyum kullaniyormusun ?merhabalar, 28. Haftadayım, karnımda aşırı sertlik oluyor, gün içerisinde çoğunluklu olarak, sadece biryer sertleşmiyor, karnım sürekli sert şekilde ve göğüs kemiklerimde ağrı oluyor, bebeğimin hareketlerinde de 2 gündür azalma var, sizce korkmalı mıyım? Böyle birşey yaşayan var mı aranızda ?
Çok gecmiş olsun canım
Tedbirle bulas en aza ınıyo
11 haftalıkkken yakalanmıs hemen oglumlA eşimin odasını yemegını herseyını ayırmıstık onlar negatıfti tüm süre boyunca
Kullanmıyorum ancak magnezyum değerimde hep yerinde çıkıyor, eğer gün içerisinde yatamadıysam veya oturma pozisyonunda bulunuyorsam sürekli bu şekilde olmaya başladı, acaba gaz mı var diye düşünüyorumCanim gun icerisinde yoruldugumda ayakta kaldigimda vs oldugu oluyor ama sonra geciyor. Magnezyum kullaniyormusun ?
Yine de doktoruna danismanda fayda var en azindan icin rahatlar
Galiba içimin rahatlaması lazım, doktora gitsem iyi olacakBi acil dr u gorse gönlün ferahlar
bı cok sebepten sertlık olabılıyo bazen yorgunluktan bazen stresten cok kucuk bı ıhtımalde olsa rahımle ılgılı sorunlardan kaynaklana bılıyo hiç biri olmayıp yalancı kasılmada olabılır en dogrusunu doktor soyleyecektir inşaLlah
Olmaz inşaAllah canım gündüz ateslendım eşim ilgilendi dus aldrdı vs aksam dr a gittik gece yine yanıkda yattı duş soguk kompres derken sabaha pozıtıfHastalığı farkettiğimiz an odaları ayırdık zaten ama öncesinde birlikte idik dip dibe. Umarım bir şey olmaz.
Gaz dan okadar sertlesme olur mu ki acaba. Gun icerisinde yorulunca ayakta durunca veya hizli yuruyunce oluyor ama bazi gunler neye bagli daha fazla oluyor.Kullanmıyorum ancak magnezyum değerimde hep yerinde çıkıyor, eğer gün içerisinde yatamadıysam veya oturma pozisyonunda bulunuyorsam sürekli bu şekilde olmaya başladı, acaba gaz mı var diye düşünüyorum
Doktora görünmen en iyisi olur canım biz seni yanıltabilirizmerhabalar, 28. Haftadayım, karnımda aşırı sertlik oluyor, gün içerisinde çoğunluklu olarak, sadece biryer sertleşmiyor, karnım sürekli sert şekilde ve göğüs kemiklerimde ağrı oluyor, bebeğimin hareketlerinde de 2 gündür azalma var, sizce korkmalı mıyım? Böyle birşey yaşayan var mı aranızda ?
Çok geçmiş olsun canım, ben de 10 haftalıkken eşim covid olmuştu. İnşallah sana bulaşmadan atlatırsınız. Biz de öyle test sonucu çıkana kadar dip dibeydik. Hatta sonraki günlerde salonda yatmasına rağmen arada yanıma gelip bana bakıyordu çünkü o sıra ben de bulantılardan, ağrılardan dolayı kötüydüm ama buna rağmen çok şükür bana bulaşmadan geçti gitti. İçini ferah tut, inşallah siz de kolay bir şekilde atlatırsınız.Hastalığı farkettiğimiz an odaları ayırdık zaten ama öncesinde birlikte idik dip dibe. Umarım bir şey olmaz.
Aşı olun arkadaşlar. 2 doz sinovac oldum resmen psikolojim bozulmuştu. Hicbir yan etkisi olmadı.sinobac ne kadar korur.allah bilir ama.hic yoktan iyidirEvet bide o durum var. Ateş vs olursa diyede çekiniyorum. Ama hastanede bulaşsa doğumda yenidoğan içinde bu hastalık çok tehlikeli imiş emziremem diye düşünüyorm oda içimi sıkıyorne bela bişeymiş bu ya bian önce kurtulsak şu hastalıktan
Gazdan olacağını sanmıyorum. Kasılmadir onlar ama henüz her gün sürekli kasılması için çok erken. O yüzden doktora gorunmelisiniz, farklı bir tedavi vs önerebilirKullanmıyorum ancak magnezyum değerimde hep yerinde çıkıyor, eğer gün içerisinde yatamadıysam veya oturma pozisyonunda bulunuyorsam sürekli bu şekilde olmaya başladı, acaba gaz mı var diye düşünüyorum
Asla çıkmam dışarıya. Trendyol market getiriyor. Annem sağolaun bakıyor. Bebeğin alışverişini komple internetten yapıyorum herşeyini. Emzik havlu ve kendime pijama takımı seçemedim. Onu da kız kardeşime sipariş verdim o alıcak. Senin yerinde olsam asla çıkmam dışarıya.Çok iyi inşallah biraz daha durur ama sürekli yatamıyorum valla dışarda da bir iki işim vardı çıktım. Eskisi kadar yormuyorum kendimi.
Sen bu haftaya iyi gelmişsin maşallah umarım biraz daha gecikir vaktinde olur
Gerçekten naz yapsan daha çok kıymete binersin naz yapmıyorsun senin her işin üstesinden gelmene alışmış bence işi gereği de sert mizaçlı sanırım
Canım kocanın parasınada sen acımıcaksın o zaman hiç olmazsa 15 de bir bir yardımcı Alsan canın ne istiyoraada netten sipariş etsen inan daha mutlu olursun ben şok marketten sipariş ediyorum erzak için bamyanında kurusu vardır netten bir bak istersen
Valla iki gündür süpürge salonda bekliyor, kaldırmadım. Koridor hep kedi kumu olmuş. Bu günde salonda çekirdek görmüş burda ne işi var diyor. Süpüremedim ondandır dedim, hiçbir şey demiyor. Soğukluğumdan birşey olduğunu anlamış sana ne oldu diye soruyor. Hiiç dedim, yorgunum, karnım ağrıyor, kendimi iyi ve mutlu hissetmiyorum dedim. Hiç niye yorgunsun demek yokAy evt o gün cok actmm inşaAllah ondandrTesekkur edermm
Çok gecmiş olsun canım
Tedbirle bulas en aza ınıyo
11 haftalıkkken yakalanmıs hemen oglumlA eşimin odasını yemegını herseyını ayırmıstık onlar negatıfti tüm süre boyunca
Smjj Asker sanırsam. Biraz baskın bi karekter cocuk olunca muhtemelen biraz değişir insAllah
Kız bebiş onun kalbını yumusatıcak inşaAllah
Bazen fazlada inada bındırıyolar bu sürecte inatlaşmakKedilervekitaplar ı yoracaksa az daha görmezden gelmek ve ev işlerini minimum düzeyde yapmak iyi gelecektır
Emzirme konusunda ilac kullanmadıktan sonra sorun yasamazsn canım Allah muhafaza dogumda bulas olursa 4-5 gun sonra anca belırtı verecektır Rabbım hepımızı korusun inşaAllah
Zaten odalar tek kısılık odada da maskeye riayet edersek inşaAllah riski en aza ındırmiş oluruz
Böyle devamValla iki gündür süpürge salonda bekliyor, kaldırmadım. Koridor hep kedi kumu olmuş. Bu günde salonda çekirdek görmüş burda ne işi var diyor. Süpüremedim ondandır dedim, hiçbir şey demiyor. Soğukluğumdan birşey olduğunu anlamış sana ne oldu diye soruyor. Hiiç dedim, yorgunum, karnım ağrıyor, kendimi iyi ve mutlu hissetmiyorum dedim. Hiç niye yorgunsun demek yokketılın düğmesine basmış gelmiş, su ısınmıştır çay ya da kahve yapsana hangisini istiyorsan dedi. İkisini de canım istemiyor, ben içmicem dedim. O zaman yapma dedi, tamam dedim. Bir saat sonra çay ne oldu diye soruyor. Yapma dedin ya dedim, gülerek kafasını sallıyor. Karnın ağrıyordu hadi hastaneye götüreyim dedi istemedim. Gerçekten De ağrıyor, hâlâ ağrıyor ama gitmek istemedim. Hiç konuşasım gelmiyor, iletişim dahi kurmak istemiyorum, o derece kırıldım, doldum artık bu gün neye kırıldığımı anladı ama işine gelmiyor
Canım bende 34+4 oldum ben asılı değilim ama eism Eylül 1 de asi olacak tek dozluk birşey Almanya'da ne sinovectir nede biontec herkes onu yapıyor tek seferlik diye insalalj bulaşıcı olmaz bu hastalık bende korkuyorum doğum yaptıktan sonra bende olmayı düşünüyorum buralarda hava soğuk hemen yayılıyor hastalık herkesde bir hava değişimi soguk algınlığı aldı gitti başınıMerhaba arkadaşlar ben 34+3 teyim aşı olmadım olan var mı? Eşimde bende full evdeyiz ama doğum esnasında bulaşmasından çekiniyorum. Yenidoğana geçmesi riskli imiş. Artık anksiyeteden uyuyamıyorum sizlerde durum nedir
En iyisini yapıyorsun canım , sonradan pişman olmamak için en güzeli sabretmekAsla çıkmam dışarıya. Trendyol market getiriyor. Annem sağolaun bakıyor. Bebeğin alışverişini komple internetten yapıyorum herşeyini. Emzik havlu ve kendime pijama takımı seçemedim. Onu da kız kardeşime sipariş verdim o alıcak. Senin yerinde olsam asla çıkmam dışarıya.
Bikaç saat önce tayinim çıktığını öğrendim. Evrak işim var kara kara nasıl yapıcağımı düşünüyorum. Yeterli bebek büyüsün içimde. Yatmaya razıyım ben. Kaedeşim erken doğurdu, o süreçlere bizzat tanık oldum. Yaşamak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?