2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bence de böyle devam et canım. Bir sekilde anlayacaktır hatasını diye düşünüyorum, insan içten kırıldığı zaman gerçekten bir yerden sonra hiçbir çaba gosteresi gelmiyor çok haklısın.

Kiz naz yap birşeyler yao farkında oldun ne kadar zorlandığını ayy ne kadar şey ya okudukça ben çıldırıyom söylen söylen beyninin etini ye cekinme

Bence o karın ağrısı stresden dir canım seni sinir ediyor senden birşey bekliyor çok mu yorucu işi acaba . bence bu Corona yüzünden yorucu değildir ya eğitim vermiyorlardir hep icerdedirler tabi bilmiyom da ne ti nasıl hangi görevde diye insalalh biraz değişir bu şimdi çocuk olunca da çocuğa bile ilgi göstermez bence yabancı gibi azıcık oynar sever insalalj ben yanilirim da hergun eve sevecseve mutlu gelir kızı ile oynar zaman geçirir
Geçmiş olsun canım inşallah eşin pozitif değildir hiç bir bilgim yok asi için ben bile asi olmadım Almanya da hamilelere Corona aşısını önermiyolar artık doğumdan sonra olurum inşallah .geçen gebelikte tetanoz olmuştum bunda olmadım sadece boğmaca aşısı oldum

Tatlım bu arada yazdıklarını okudum .Bence beklentilerini net bir şekilde kızmadan kırılmadan söyle .Erkekler çok detaylı bizler gibi düşünmüyor .Net ve açık ol .Bunu bunu senin yapman gerekiyor de .Çalışıp yorulduğunun farkındayım fakat benimde içimde bir canlı var ve bedenimin kontrolü bende değil .Yoruluyorum ,ağrılarım oluyor .Senin desteğine şu an herzamankinden daha fazla ihtiyacım var de .Şöyle yapayım anlasın ,böyle kızayım anlasın diyip kendini germe .Gerek yok .Ayrıca senin evini annen kardeşi yada kv temizlemek zorunda değil .Önce kendi evini kendi temizlemeli .4-5 haftan kaldı şurada .Bunları düşünüp üzülüyor olamana üzüldüm .Gerçekten şu 4-5 haftada yorulacaksa da yorulacak yapacak bir şey yok .Aile olamk bunu gerektirir.Baba olacak eski rahat hayat rafa kalkıyor sonuçta

Benim arkadaşım da aynı odada kapalı ortamda 2 kovitliyle sigara içmişti aşısı da yoktu hiçbir şey olmadı korkma belki eşine de hiç bulaşmaz canım. Bu hastalık nasıl birşeyse kimilerine bulaşmıyor bile aynı evdeki karı kocanın bile birine bulaşıyor birine bulaşmıyor İçini ferah tut, stres sana ve bebeğine daha zzararlı şuan

Merhaba doktorunuz kimdi öğrenebilir miyim?
Ben de Bursa’da oturuyorum da yeni taşındım 1 sene oldu kapalı çarşıdaki birkaç mağazayı biliyorum sadece. Bahsettiğiniz mağaza Perin nerde tam olarak? Nerelere bakılabilir çarşıda

Ben şimdiden eşimi uyarıyorum artık 3 çocuk babası oluyorsun iki kızımda okulakrese sende okula gideceksin öğlen çocuklarla eve döneceksin evde seni bekleyenin var evinde otur ye iç Uzan yat dinlen akşam yemeğini de ye evden çıkma ben birde swzeryen olacam oyizden diyorum ilk 1 ay evden çıkmak yok evden okula okuldan eve , arkadaşlarına da haber ver çocuk gelecek eşim ameliyat li olur vaktim olmaz oturmaya sohbet etmeye diye
Beni 1 ay idare etsin sonrası ne yapıyorsa yapsın cikslin dışarı sosyal olsun arkadaşları ile gorussin

Zaten bana dioanyak misin sen zaten öyle olacak yardımcı olurum dio bakalım göreceğiz insalalj lohusa halimle beni 3 cocukla evde yalnız bırakmaz küçük kızım beni çok yoruyor sürekli karnıma çıkmak uzanmak istiyor ksrnims şap şap vuruyor oynamak istiyor izin vermiyorm ağlıyor 17 aylık olacak beni de zor funler bekliyor

Bilmiyorum belki de dediğin gibi açık açık konuşmalıyım. Geçen gün zorlanıyorum artık temizlikte falan yardım etsen dediğimde anneni çağırsaydın o zaman diyor, ne diyeyim ki, çok duygusalım iki gündür, aklıma geldikçe ağlıyorum, biri dokunsa ağlayacak gibiyim hâlâ. Konuşurken kesin birşey söyler, benimde tüm sinirlerim boşalır ağlarım. Bu sefer de ağlıyorum diye kızıyor, neymiş üzülüyormuş ben ağlayınca.

Sen sglayinca üzüluyor mu birde bir zahmet sni bu duruma koymasin .
O ağlamalar hep bu stresden hormonlardan canım benim de oluyor bazen gelgitlerm doğum yaklaşıyor yine ben tek anne abla yok beni doğumdan sonra bekleyen kimsem yok esim var eşimin kuzeni var kuzeni belki o güne gelmez eşim tek bekleyenim olacsk sevincimi onunla paylascsm bende bunlar aklıma geldikçe daha dogurmadn üzülüyorum malesef ikici kızım da bunu yaşadım doğum yaptım odamdaki kadının ailesi anne babası geldi gitti mutlular ben tek yalnız eşim gelip gitti eve geçtim tek kaldıkça ağladım lohusa halimle eşim üzüluyordu benim icn bakalım bu nasıl olacsk inşallah güçlü dururum cocukalr kafamı dağıtır telefonla whatsap la aile özlemini hasretini gideriyorum

Hormonlardan dolayı kadınların duygusal, sinirli ya da agresif olabileceğine de inanmıyor. Ben manyak değilim ki durduk yere ağlayayım, birşeyler ters gidiyor demekki dimi? Sanki duygusal olmam suçmuş gibi hissediyorum bazen
Şu aralar bende annemin varlığını çok arıyorum gerçekten. Ona da diyemiyorum erkenden gel diye, o da rahatsız. Öylece kendi kendime üzülüp duruyorum işte

Olmadım doğana kadarda olmayacağım canım hatta emzirme dönemini de düşüneceğim görüşüm bu

Aynı durumdaydım biraz sıkıntıyla karşılaştım Panik yapma sadece doktora gitmeni tavsiye ederim

Yaa ne güzel dikkat ediyorsun ben o kadar dikkat edemiyorum .
Tayin işini bir arkadaşına vekalet ver ben il dışındaydım öyle yapmıştım. Çünkü onun kaç yere uğraması var
35 e atabilsek kendimizi prematüre sınırı en azından

Hiç bir şey net değil ki daha yeni bir yerde doktor öldü aşıdan kırk yaşlarında ama habere bile çıkmadı virüsten kaçalım derken vücuda virüs mü alıyoruz bilmiyorum ki her şey çok bulanık ak kara yıllar sonra çıkar ortaya doktorunla görüş istersen ama kimsenin net bildiği bir şey yok ne aşı severlerin ne de aşı karşıtlarının kimse net konuşamaz yani hayırlısı olsun

Biz de soruşturduk, ve sonucunda ben 2 doz biontech oldum, haziran ve temmuzda. İnşallah şifa olur, işe yarar

Bavul organizer diye geciyo 6 oarca cizgili olanlar varya onlardan. Bence hic degdirme utuyu. Ben de yikamistim. Yikamak yeter utulenmiomus benimki zaten. Foto yukliycektim yine beceremedim. Nerden yukleniyo foto bana da ogretir misiniz

Ben de asi olmadim. Hastaneler surekli dezenfekte ediliyor. Yatakli kisimlara ziyaretci almiyolar. Acikcasi marketten is yerlerimizden daha guvenli geliyo bana. Ben de nerdeyse hic disari cikmiyorum koronadan korkuyorum. Ama esim mecbur ise gidiyor. Tedbirimizi aliyoruz siki bi sekilde takdir Allaha kalmis artik. Ins saglikla atlatiriz. Cok da takinti yapma strese girme. Elimden geleni yapiyorum daha da yapcak bisey yok diyorum. Orda burda gezmiyorym zorunlu olmadigim kalabaliklara girmiyorum icim rahat o yuzden

Allah yardcimiz olsun şimdilik boyle çekiyoruz birde doğsan sonrası var kllohudalik biez dertlerimiz .
Erkeklere çok boş geliyor böyle şeyler onlsrin içi sert duygusuz ya anlamıyorlar birde sizin ilk çocuk inanıyorum ki çocuk dogunca oda birazz duygusal olacak farkına varacak baba olacak
Benim eşimde ilk kızı kucağına aldı o zaman snlsdi baba olduğunu çocuk olmasa idi oda bana karşı ilgisiz sorunsuz olurdu bencil olurdu çocuklar hsyatimizs girince değiştiriyor hepimizi insalpah senin kocaya da yarar bu biraz anlayışlı merhametli vicdnsli olur seni de düşünür

Dr kontrolde bebek baş geliş dedi ama inanılmaz rahime vuruyor sanki çıkacak gibi. Kafasıyla böyle vuramaz dimi? Sizlerde de oluyor mu alttan vurulma hissi
Eylül annesi bende çekiyorum bu ağrıyı magnezyum içince hafiflerdo bir haftadır içmiyorum doktor gerek yok dedi artık son ay çok ağrıyor benimde vajinada baskı kemizleri sızlıyor resmen baş aşağı olunca midenin üstü boş ise rahat nefes alıyorsan çok sık idrara gidiyorsan kasıklarda vajina da ağrı varsa bebek baş asagidor ama o gelip gider döner daha vaktim vsr 3hafta kadar

Dr kontrolde bebek baş geliş dedi ama inanılmaz rahime vuruyor sanki çıkacak gibi. Kafasıyla böyle vuramaz dimi? Sizlerde de oluyor mu alttan vurulma hissi
Ben de son bir haftadır yürüyüşe çıkınca hissetmeye başladım. Vurma gibi değil de böyle baskı-acı arası bir şey, adımlarımı yavaşlatınca bir süre sonra geçti. İnsan korkuyor resmen bacak arasında öyle bir sızı hissedince. Hala hamile değilmişim gibi hızlı hızlı yürümeye çalışıyorum ondan mı bilmiyorum.

Canım benim de 9 ay oldu, sen benden daha eskisin burada Perin Cumhuriyet Caddesi üzerinde, caddenin ortası gibi bir yere denk geliyor. Öyle başka çamaşırcılar da var da girmedim doğrusu henüz içlerine, bugün yine o tarafa yürüyeceğim, güzel bir yer görürsem paylaşırım burada.

Doktorum da Rabia Nizam, FSM’de özel muayenehanesi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…