Bence de böyle devam et canım. Bir sekilde anlayacaktır hatasını diye düşünüyorum, insan içten kırıldığı zaman gerçekten bir yerden sonra hiçbir çaba gosteresi gelmiyor çok haklısın.Valla iki gündür süpürge salonda bekliyor, kaldırmadım. Koridor hep kedi kumu olmuş. Bu günde salonda çekirdek görmüş burda ne işi var diyor. Süpüremedim ondandır dedim, hiçbir şey demiyor. Soğukluğumdan birşey olduğunu anlamış sana ne oldu diye soruyor. Hiiç dedim, yorgunum, karnım ağrıyor, kendimi iyi ve mutlu hissetmiyorum dedim. Hiç niye yorgunsun demek yokketılın düğmesine basmış gelmiş, su ısınmıştır çay ya da kahve yapsana hangisini istiyorsan dedi. İkisini de canım istemiyor, ben içmicem dedim. O zaman yapma dedi, tamam dedim. Bir saat sonra çay ne oldu diye soruyor. Yapma dedin ya dedim, gülerek kafasını sallıyor. Karnın ağrıyordu hadi hastaneye götüreyim dedi istemedim. Gerçekten De ağrıyor, hâlâ ağrıyor ama gitmek istemedim. Hiç konuşasım gelmiyor, iletişim dahi kurmak istemiyorum, o derece kırıldım, doldum artık bu gün neye kırıldığımı anladı ama işine gelmiyor
Kiz naz yap birşeyler yao farkında oldun ne kadar zorlandığını ayy ne kadar şey ya okudukça ben çıldırıyomValla iki gündür süpürge salonda bekliyor, kaldırmadım. Koridor hep kedi kumu olmuş. Bu günde salonda çekirdek görmüş burda ne işi var diyor. Süpüremedim ondandır dedim, hiçbir şey demiyor. Soğukluğumdan birşey olduğunu anlamış sana ne oldu diye soruyor. Hiiç dedim, yorgunum, karnım ağrıyor, kendimi iyi ve mutlu hissetmiyorum dedim. Hiç niye yorgunsun demek yokketılın düğmesine basmış gelmiş, su ısınmıştır çay ya da kahve yapsana hangisini istiyorsan dedi. İkisini de canım istemiyor, ben içmicem dedim. O zaman yapma dedi, tamam dedim. Bir saat sonra çay ne oldu diye soruyor. Yapma dedin ya dedim, gülerek kafasını sallıyor. Karnın ağrıyordu hadi hastaneye götüreyim dedi istemedim. Gerçekten De ağrıyor, hâlâ ağrıyor ama gitmek istemedim. Hiç konuşasım gelmiyor, iletişim dahi kurmak istemiyorum, o derece kırıldım, doldum artık bu gün neye kırıldığımı anladı ama işine gelmiyor
Geçmiş olsun canımKızlar ben annemdeyim .Kasılmalardan dolayı ne olur ne olmaz gündüzleri evde tek kalmayayım diye .Eşim akşamları geliyor beraber annemde kalıyorduk .Bugün eşimin okulunda bir öğretmen pozitif çıkmış .Eşimle teması var .Sigara alanında birlikte sigara falan içmişler.Eşim eve gitti .Pozitif çıkmasından korkuyorum eşimin o aşılı fakat ben değilimAşı olmadığım içinde pişmanın .Acaba son 3 aylık evrede aşı olmak sıkıntı yaratır mı ?Bana tetenozun bile 2.sini vurmadılar düşük yapar diye
Tatlım bu arada yazdıklarını okudum .Bence beklentilerini net bir şekilde kızmadan kırılmadan söyle .Erkekler çok detaylı bizler gibi düşünmüyor .Net ve açık ol .Bunu bunu senin yapman gerekiyor de .Çalışıp yorulduğunun farkındayım fakat benimde içimde bir canlı var ve bedenimin kontrolü bende değil .Yoruluyorum ,ağrılarım oluyor .Senin desteğine şu an herzamankinden daha fazla ihtiyacım var de .Şöyle yapayım anlasın ,böyle kızayım anlasın diyip kendini germe .Gerek yok .Ayrıca senin evini annen kardeşi yada kv temizlemek zorunda değil .Önce kendi evini kendi temizlemeli .4-5 haftan kaldı şurada .Bunları düşünüp üzülüyor olamana üzüldüm .Gerçekten şu 4-5 haftada yorulacaksa da yorulacak yapacak bir şey yok .Aile olamk bunu gerektirir.Baba olacak eski rahat hayat rafa kalkıyor sonuçtaValla iki gündür süpürge salonda bekliyor, kaldırmadım. Koridor hep kedi kumu olmuş. Bu günde salonda çekirdek görmüş burda ne işi var diyor. Süpüremedim ondandır dedim, hiçbir şey demiyor. Soğukluğumdan birşey olduğunu anlamış sana ne oldu diye soruyor. Hiiç dedim, yorgunum, karnım ağrıyor, kendimi iyi ve mutlu hissetmiyorum dedim. Hiç niye yorgunsun demek yokketılın düğmesine basmış gelmiş, su ısınmıştır çay ya da kahve yapsana hangisini istiyorsan dedi. İkisini de canım istemiyor, ben içmicem dedim. O zaman yapma dedi, tamam dedim. Bir saat sonra çay ne oldu diye soruyor. Yapma dedin ya dedim, gülerek kafasını sallıyor. Karnın ağrıyordu hadi hastaneye götüreyim dedi istemedim. Gerçekten De ağrıyor, hâlâ ağrıyor ama gitmek istemedim. Hiç konuşasım gelmiyor, iletişim dahi kurmak istemiyorum, o derece kırıldım, doldum artık bu gün neye kırıldığımı anladı ama işine gelmiyor
Benim arkadaşım da aynı odada kapalı ortamda 2 kovitliyle sigara içmişti aşısı da yoktu hiçbir şey olmadı korkma belki eşine de hiç bulaşmaz canım. Bu hastalık nasıl birşeyse kimilerine bulaşmıyor bile aynı evdeki karı kocanın bile birine bulaşıyor birine bulaşmıyorKızlar ben annemdeyim .Kasılmalardan dolayı ne olur ne olmaz gündüzleri evde tek kalmayayım diye .Eşim akşamları geliyor beraber annemde kalıyorduk .Bugün eşimin okulunda bir öğretmen pozitif çıkmış .Eşimle teması var .Sigara alanında birlikte sigara falan içmişler.Eşim eve gitti .Pozitif çıkmasından korkuyorum eşimin o aşılı fakat ben değilimAşı olmadığım içinde pişmanın .Acaba son 3 aylık evrede aşı olmak sıkıntı yaratır mı ?Bana tetenozun bile 2.sini vurmadılar düşük yapar diye
Merhaba doktorunuz kimdi öğrenebilir miyim?Canım muayene ücreti 300 tl, doğum hastaneye göre değişiyor. Haziran’da fiyatları güncelledi o yüzden şu anki doğum ücretlerini bilmiyorum ama Haziran öncesi Doruk Çekirge - Hayat hastaneleri 4800 tl (epidural hariç), Medicana, Jimer 6500 tl’ydi (epidural dahil). Acıbadem ve PembeMavi ile de anlaşmalıydı ama onları şimdi unuttum tabii onlar daha pahalıydı diye hatırlıyorum. Hepsinde sezaryen normal fiyatı da aynıydı.
Ben de Bursa’da oturuyorum da yeni taşındım 1 sene oldu kapalı çarşıdaki birkaç mağazayı biliyorum sadece. Bahsettiğiniz mağaza Perin nerde tam olarak? Nerelere bakılabilir çarşıdaKızlar emzirme sütyeninizi bir de lohusa takımlarınızı aldıysanız nereden aldınız? Çok şükür benim bebişin eksiği kalmadı gibi, sıra bana geldi. Geçen Perin diye bir çamaşır mağazasına gidip lohusa takımlarını inceledim, hepsi incecik iç gösteren penye kumaştı ve 300 liradan aşağı pek yoktu inanamadım. Kaliteli bir dokusu filan olsa neyse diyeceğim o da yok. Fotoğraf çekilirim diye beyaz bir takım alayım diyordum ama yakından görünce hayalkırıklığına uğradım, o takımları giysem her şey ortadaVarsa memnun kaldığınız marka, model paylaşırsanız çok sevinirim
Ben şimdiden eşimi uyarıyorum artık 3 çocuk babası oluyorsun iki kızımda okulakrese sende okula gideceksin öğlen çocuklarla eve döneceksin evde seni bekleyenin var evinde otur ye iç Uzan yat dinlen akşam yemeğini de ye evden çıkmaTatlım bu arada yazdıklarını okudum .Bence beklentilerini net bir şekilde kızmadan kırılmadan söyle .Erkekler çok detaylı bizler gibi düşünmüyor .Net ve açık ol .Bunu bunu senin yapman gerekiyor de .Çalışıp yorulduğunun farkındayım fakat benimde içimde bir canlı var ve bedenimin kontrolü bende değil .Yoruluyorum ,ağrılarım oluyor .Senin desteğine şu an herzamankinden daha fazla ihtiyacım var de .Şöyle yapayım anlasın ,böyle kızayım anlasın diyip kendini germe .Gerek yok .Ayrıca senin evini annen kardeşi yada kv temizlemek zorunda değil .Önce kendi evini kendi temizlemeli .4-5 haftan kaldı şurada .Bunları düşünüp üzülüyor olamana üzüldüm .Gerçekten şu 4-5 haftada yorulacaksa da yorulacak yapacak bir şey yok .Aile olamk bunu gerektirir.Baba olacak eski rahat hayat rafa kalkıyor sonuçta
Bilmiyorum belki de dediğin gibi açık açık konuşmalıyım. Geçen gün zorlanıyorum artık temizlikte falan yardım etsen dediğimde anneni çağırsaydın o zaman diyor, ne diyeyim ki,Tatlım bu arada yazdıklarını okudum .Bence beklentilerini net bir şekilde kızmadan kırılmadan söyle .Erkekler çok detaylı bizler gibi düşünmüyor .Net ve açık ol .Bunu bunu senin yapman gerekiyor de .Çalışıp yorulduğunun farkındayım fakat benimde içimde bir canlı var ve bedenimin kontrolü bende değil .Yoruluyorum ,ağrılarım oluyor .Senin desteğine şu an herzamankinden daha fazla ihtiyacım var de .Şöyle yapayım anlasın ,böyle kızayım anlasın diyip kendini germe .Gerek yok .Ayrıca senin evini annen kardeşi yada kv temizlemek zorunda değil .Önce kendi evini kendi temizlemeli .4-5 haftan kaldı şurada .Bunları düşünüp üzülüyor olamana üzüldüm .Gerçekten şu 4-5 haftada yorulacaksa da yorulacak yapacak bir şey yok .Aile olamk bunu gerektirir.Baba olacak eski rahat hayat rafa kalkıyor sonuçta
Sen sglayinca üzüluyor mu birde bir zahmet sni bu duruma koymasin .Bilmiyorum belki de dediğin gibi açık açık konuşmalıyım. Geçen gün zorlanıyorum artık temizlikte falan yardım etsen dediğimde anneni çağırsaydın o zaman diyor, ne diyeyim ki,çok duygusalım iki gündür, aklıma geldikçe ağlıyorum, biri dokunsa ağlayacak gibiyim hâlâ. Konuşurken kesin birşey söyler, benimde tüm sinirlerim boşalır ağlarım. Bu sefer de ağlıyorum diye kızıyor, neymiş üzülüyormuş ben ağlayınca.
Hormonlardan dolayı kadınların duygusal, sinirli ya da agresif olabileceğine de inanmıyor. Ben manyak değilim ki durduk yere ağlayayım, birşeyler ters gidiyor demekki dimi? Sanki duygusal olmam suçmuş gibi hissediyorum bazenSen sglayinca üzüluyor mu birde bir zahmet sni bu duruma koymasin .
O ağlamalar hep bu stresden hormonlardan canım benim de oluyor bazen gelgitlermdoğum yaklaşıyor yine ben tek anne abla yok beni doğumdan sonra bekleyen kimsem yok esim var eşimin kuzeni var kuzeni belki o güne gelmez eşim tek bekleyenim olacsk sevincimi onunla paylascsm bende bunlar aklıma geldikçe daha dogurmadn üzülüyorum malesef ikici kızım da bunu yaşadım doğum yaptım odamdaki kadının ailesi anne babası geldi gitti mutlular ben tek yalnız eşim gelip gitti eve geçtim tek kaldıkça ağladım lohusa halimle eşim üzüluyordu benim icn bakalım bu nasıl olacsk inşallah güçlü dururum cocukalr kafamı dağıtır telefonla whatsap la aile özlemini hasretini gideriyorum
Olmadım doğana kadarda olmayacağım canım hatta emzirme dönemini de düşüneceğim görüşüm buMerhaba arkadaşlar ben 34+3 teyim aşı olmadım olan var mı? Eşimde bende full evdeyiz ama doğum esnasında bulaşmasından çekiniyorum. Yenidoğana geçmesi riskli imiş. Artık anksiyeteden uyuyamıyorum sizlerde durum nedir
Aynı durumdaydım biraz sıkıntıyla karşılaştım Panik yapma sadece doktora gitmeni tavsiye ederimmerhabalar, 28. Haftadayım, karnımda aşırı sertlik oluyor, gün içerisinde çoğunluklu olarak, sadece biryer sertleşmiyor, karnım sürekli sert şekilde ve göğüs kemiklerimde ağrı oluyor, bebeğimin hareketlerinde de 2 gündür azalma var, sizce korkmalı mıyım? Böyle birşey yaşayan var mı aranızda ?
Yaa ne güzel dikkat ediyorsun ben o kadar dikkat edemiyorum .Asla çıkmam dışarıya. Trendyol market getiriyor. Annem sağolaun bakıyor. Bebeğin alışverişini komple internetten yapıyorum herşeyini. Emzik havlu ve kendime pijama takımı seçemedim. Onu da kız kardeşime sipariş verdim o alıcak. Senin yerinde olsam asla çıkmam dışarıya.
Bikaç saat önce tayinim çıktığını öğrendim. Evrak işim var kara kara nasıl yapıcağımı düşünüyorum. Yeterli bebek büyüsün içimde. Yatmaya razıyım ben. Kaedeşim erken doğurdu, o süreçlere bizzat tanık oldum. Yaşamak istemiyorum.
Hiç bir şey net değil ki daha yeni bir yerde doktor öldü aşıdan kırk yaşlarında ama habere bile çıkmadı virüsten kaçalım derken vücuda virüs mü alıyoruz bilmiyorum ki her şey çok bulanık ak kara yıllar sonra çıkar ortaya doktorunla görüş istersen ama kimsenin net bildiği bir şey yok ne aşı severlerin ne de aşı karşıtlarının kimse net konuşamaz yani hayırlısı olsunKızlar ben annemdeyim .Kasılmalardan dolayı ne olur ne olmaz gündüzleri evde tek kalmayayım diye .Eşim akşamları geliyor beraber annemde kalıyorduk .Bugün eşimin okulunda bir öğretmen pozitif çıkmış .Eşimle teması var .Sigara alanında birlikte sigara falan içmişler.Eşim eve gitti .Pozitif çıkmasından korkuyorum eşimin o aşılı fakat ben değilimAşı olmadığım içinde pişmanın .Acaba son 3 aylık evrede aşı olmak sıkıntı yaratır mı ?Bana tetenozun bile 2.sini vurmadılar düşük yapar diye
Biz de soruşturduk, ve sonucunda ben 2 doz biontech oldum, haziran ve temmuzda. İnşallah şifa olur, işe yararTam olarak aynı durumdayımçok çok güvendiğimiz proflara sorduk, ingilteredeki arkadaşlara,almanyadakilere falan oralarda da gebelere uygulanmış. Bi diyprum ki az kaldı, bi diyorum ki tehlikeli bir haftadayım hastalansam allah korusun , çok büyük ikilem burada cesaretimi toplarım belki dedim
D daldandala bende basladim kiyaftleri battaniyeleri yikadim. Dunde bir kisim utu yaptim :)) hangi organizerlerr yapistiya bende almistim utulemeyeyim bari onlari yikamistim. Allah izin verirse bu hafta cantayi tamamlamak istiyorum ay sonuna kadar aklimdan ciksin ve ne olur ne olmaz
Merhaba arkadaşlar ben 34+3 teyim aşı olmadım olan var mı? Eşimde bende full evdeyiz ama doğum esnasında bulaşmasından çekiniyorum. Yenidoğana geçmesi riskli imiş. Artık anksiyeteden uyuyamıyorum sizlerde durum nedir
Allah yardcimiz olsun şimdilik boyle çekiyoruz birde doğsan sonrası var kllohudalik biez dertlerimiz .Hormonlardan dolayı kadınların duygusal, sinirli ya da agresif olabileceğine de inanmıyor. Ben manyak değilim ki durduk yere ağlayayım, birşeyler ters gidiyor demekki dimi? Sanki duygusal olmam suçmuş gibi hissediyorum bazen
Şu aralar bende annemin varlığını çok arıyorum gerçekten. Ona da diyemiyorum erkenden gel diye, o da rahatsız. Öylece kendi kendime üzülüp duruyorum işte
Eylül annesiDr kontrolde bebek baş geliş dedi ama inanılmaz rahime vuruyor sanki çıkacak gibi. Kafasıyla böyle vuramaz dimi? Sizlerde de oluyor mu alttan vurulma hissi
Ben de son bir haftadır yürüyüşe çıkınca hissetmeye başladım. Vurma gibi değil de böyle baskı-acı arası bir şey, adımlarımı yavaşlatınca bir süre sonra geçti. İnsan korkuyor resmen bacak arasında öyle bir sızı hissedince. Hala hamile değilmişim gibi hızlı hızlı yürümeye çalışıyorum ondan mı bilmiyorum.Dr kontrolde bebek baş geliş dedi ama inanılmaz rahime vuruyor sanki çıkacak gibi. Kafasıyla böyle vuramaz dimi? Sizlerde de oluyor mu alttan vurulma hissi
Canım benim de 9 ay oldu, sen benden daha eskisin buradaMerhaba doktorunuz kimdi öğrenebilir miyim?
Ben de Bursa’da oturuyorum da yeni taşındım 1 sene oldu kapalı çarşıdaki birkaç mağazayı biliyorum sadece. Bahsettiğiniz mağaza Perin nerde tam olarak? Nerelere bakılabilir çarşıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?