Ciddimisin . Bende saat başı oluyo 1 dakka devam ediyo kesinlikle kımıldayamiyorum bu 3 gündür boule devam ediyor bendemi doktoruma desemGaz sancısı Doğumu tetikleyebilir hemen gel dedi doktorum şimdi gidiyorum. Dua edin nolur
Benim de korona ve tetanoz aşıları çakışmasın diye tetanozun ikinci dozunu ertelemiştim. Sağlık ocağı 36dan sonra yapmıyoruz ona göre gel dedi kendi doktorum da sorun değil yaparız dedi. Benim de 1.de yan etki olmamıştı.Ya ben 2. tetanozu haftaya vurulucam, doktor 31’de vurul demişti. Sağlık ocağında da bir şey demediler, “Gelirsin vururuz” dediler sadece. Bende hiçbir yan etkisi olmamıştı birincinin, korktum şimdi gerçekten öyle bir tehlike var mı?
Nst iyiymiş şimdi doktorun yanına girmeyi bekliyorum en az 2 hafta durması lazımRabbim korusun kız insalalj doğum değildir canımRabb'im seni ve bebeğini korusun inşallah hakkınızda hayırlısı olsun
söyle keşke dün söyleyip gelseydim. Berbat bi sancıCiddimisin . Bende saat başı oluyo 1 dakka devam ediyo kesinlikle kımıldayamiyorum bu 3 gündür boule devam ediyor bendemi doktoruma desem
Ama canım ben normal olduğunu düşünüyorum. Çünkü ilk doğumumdada aynı şeyleri yaşadım sende fasla endiselenmeNst iyiymiş şimdi doktorun yanına girmeyi bekliyorum en az 2 hafta durması lazım
söyle keşke dün söyleyip gelseydim. Berbat bi sancı
Sen kaç hafta oldunNst iyiymiş şimdi doktorun yanına girmeyi bekliyorum en az 2 hafta durması lazım
Şuan kaç haftalık oldun canım .şükür sancı değilmişNst iyiymiş şimdi doktorun yanına girmeyi bekliyorum en az 2 hafta durması lazım
Yavaş yürü csnim bendedisari çıkınca yürüyüş zor oluyor büyük adım atamıyorum hızlı yürüdüm mu hemen idrarim geliyo ksrnim sertleşiyot su 4 haftam geçse de gelse artıkBen de son bir haftadır yürüyüşe çıkınca hissetmeye başladım. Vurma gibi değil de böyle baskı-acı arası bir şey, adımlarımı yavaşlatınca bir süre sonra geçti. İnsan korkuyor resmen bacak arasında öyle bir sızı hissedince. Hala hamile değilmişim gibi hızlı hızlı yürümeye çalışıyorum ondan mı bilmiyorum.
Hamilelik en fazla ilgiye ihtiyacımızın olduğu dönem biz birde boşanmayla uğraşıyoruz. Benim birde diğer çocuğuma hasretlik durumum var. Karnımda ki maşallah ne kadar güçlüymüş onun için ayakta duruyorum resmenAllah yardımcın olsun cnm bende senin gibiyim bosaniyorum bide covid geçiriyorum şu an bazen hersey ustuste gelebiliyor ama sabredicez insallah
Kilosu ii gibi nerdeyse 2kg olmus. Muz ceviz ve kasar bebege kilo aldiriyo diyolar. Dene istersen saglikli seyler sonucta zarar gelmezMerhaba kızlar. Ben 33+4 deyim. Dün ilk doz biontech oldum. Bu zamana kadar yapmadım ama son zamanlardaki artış ve gebelerin delta dan çok etkileniyor olması beni sevk etti. Keşke daha önce yapsaydım. İkinci dozumun şu an vurulmuş olmasını isterdim ama inşallah bir sorun çıkmaz. Bu arada doktor bebeğin kilosu az dedi. Cuma kontrole gittiğimde 1940 idi kilosu. 38. Haftada sezeryan düşünüyorum. Ne diyorsunuz kilosu için?
Canım ben o organizeri ütülemeyi düşündüm sonra üşendimneresine nasıl vurucam ki dedim sirkeli karbonatlı suda bekletip beyaz sabunla yıkadım. İyi ki ütülememişim. Hiç düşünemedim çünkü bende naylon bu ütüye yapışırsa diye
Canım artık dikkat etmeye, küçük adım atmaya çalışıyorum ama bazen boş bulunup yine eskisi gibi lambur lumbur yürüyorum, anında da karnımda ağrı başlıyor zaten öyle yapınca. Belki de ondan zırt pırt yere düşüyorum, alışamadım hala göbekli hayataYavaş yürü csnim bendedisari çıkınca yürüyüş zor oluyor büyük adım atamıyorum hızlı yürüdüm mu hemen idrarim geliyo ksrnim sertleşiyot su 4 haftam geçse de gelse artıkEylül un 6 sında gidince sevk kağıdı Alaçam o zaman doğum için hastsnede muane colup gün Alaçam
Merak etme canım sancın yokmuş en azından inşallah bir sorun yoktur. Gaz sancısının tetiklediğini bilmiyorum ben de sayende öğrenmiş oldumNst iyiymiş şimdi doktorun yanına girmeyi bekliyorum en az 2 hafta durması lazım
Sen kaç hafta oldun
Çıktım şimdi açılma Yok ama rahim kasılmaları var. Karnım çok sert gaz sancısı rahim kasılmasını tetikliyo olabilir veya tam tersi rahim kasılması gaz sancısı yapıyo olabilir dedi. İlaç verdi Cuma rahatlamazsam tekrar gelcem. 34+4 üm. Bebek 2.400 kilo 47 cm imiş. Bebek’te sıkıntı Yok dedi kızlar. İnşallah ilaçlar iyi gelir daha 2 hafta durması lazımŞuan kaç haftalık oldun canım .şükür sancı değilmiş
Maşallah canım gelişimi çok güzel. Kafana takma hic bir sey olmucakk Allahin izniyle. Be bu ağrıyla tüm evi baştan sonra temizledim camlarda dahil üstelik bir tane çocuğum var onla ilgilen parka götürÇıktım şimdi açılma Yok ama rahim kasılmaları var. Karnım çok sert gaz sancısı rahim kasılmasını tetikliyo olabilir veya tam tersi rahim kasılması gaz sancısı yapıyo olabilir dedi. İlaç verdi Cuma rahatlamazsam tekrar gelcem. 34+4 üm. Bebek 2.400 kilo 47 cm imiş. Bebek’te sıkıntı Yok dedi kızlar. İnşallah ilaçlar iyi gelir daha 2 hafta durması lazım
MerhabaMerhaba kızlar. Ben 33+4 deyim. Dün ilk doz biontech oldum. Bu zamana kadar yapmadım ama son zamanlardaki artış ve gebelerin delta dan çok etkileniyor olması beni sevk etti. Keşke daha önce yapsaydım. İkinci dozumun şu an vurulmuş olmasını isterdim ama inşallah bir sorun çıkmaz. Bu arada doktor bebeğin kilosu az dedi. Cuma kontrole gittiğimde 1940 idi kilosu. 38. Haftada sezeryan düşünüyorum. Ne diyorsunuz kilosu için?
Hadi ya hakikaten ben eskiymişimCanım benim de 9 ay oldu, sen benden daha eskisin buradaPerin Cumhuriyet Caddesi üzerinde, caddenin ortası gibi bir yere denk geliyor. Öyle başka çamaşırcılar da var da girmedim doğrusu henüz içlerine, bugün yine o tarafa yürüyeceğim, güzel bir yer görürsem paylaşırım burada.
Doktorum da Rabia Nizam, FSM’de özel muayenehanesi var.
Canım açıkçası bana da aynı açıklamayı yaptı sağlık ocağındaki ebe. Artık günümüzde çok fazla düşük erken doğum görüyoruz bunun için de tek doz ve onu da 20 nin başlarında değil de 28. Haftadan sonra yapmayı tercih ediyoruz hani olur da Allah korusun erken doğum olursa bebek hayatta kalabilsin diye dedi. Benimki bir de tüp bebek ondan da temkinli davranmış olabilirler ama doktorum da tek doz yeter dedi tek vuruldum benYa ben 2. tetanozu haftaya vurulucam, doktor 31’de vurul demişti. Sağlık ocağında da bir şey demediler, “Gelirsin vururuz” dediler sadece. Bende hiçbir yan etkisi olmamıştı birincinin, korktum şimdi gerçekten öyle bir tehlike var mı?
Aramızda 1 gün vsr canım inşallah 2 hafta daha dayanır öğrenmiş olduk sayende rahim kasilmasinin gaz sancısı yaptığını yada tersi olduğunu rabsbim güç kuvvet versin csnim sana şükür bebeğin kilosu iyiÇıktım şimdi açılma Yok ama rahim kasılmaları var. Karnım çok sert gaz sancısı rahim kasılmasını tetikliyo olabilir veya tam tersi rahim kasılması gaz sancısı yapıyo olabilir dedi. İlaç verdi Cuma rahatlamazsam tekrar gelcem. 34+4 üm. Bebek 2.400 kilo 47 cm imiş. Bebek’te sıkıntı Yok dedi kızlar. İnşallah ilaçlar iyi gelir daha 2 hafta durması lazım
Kizbirde o halinle nasıl yere düşüyorsun slalh korusunCanım artık dikkat etmeye, küçük adım atmaya çalışıyorum ama bazen boş bulunup yine eskisi gibi lambur lumbur yürüyorum, anında da karnımda ağrı başlıyor zaten öyle yapınca. Belki de ondan zırt pırt yere düşüyorum, alışamadım hala göbekli hayataÇok az kalmış senin de artık, 4 hafta hiçbir şey değil çok heyecanlıı
Merak etme canım sancın yokmuş en azından inşallah bir sorun yoktur. Gaz sancısının tetiklediğini bilmiyorum ben de sayende öğrenmiş oldum
Canım Rukiye diyince hatırladım, biz seninle daha önce mesajlaşmıştık doktor konusundaHadi ya hakikaten ben eskiymişimdediğin yere ben de girdim baktım bi sanırsam canım cumhuriyet caddesinin orta yerlerinde 3-4 katlı büyük bi iç giyimci değil mi? Ama benim baktığımda hep yazlıklar vardı benim doğum kasımda olacağından bişey alamamıştım Bi ara çarşıya tekrar gidip bakacağım bir de baş taraflarda gözüme ilişen güzel bir yer vardı, bulabilirsem artık..
Rabia hanımı ben yeni yeni duymaya başladım çok merak ediyorum ya memnun musun? Güzel ilgileniyor mu sen sormadan açıklama filan yapar mı meselaben medikalparkta Rukiye hanıma gidiyorum iyi hoş da çok sessiz sakin bir bayan ya tatmin etmiyor beni
Son 10 haftam kaldı bir yandan da aman artık değiştirme doktor filan diyor, ikilemdeyim baya senin anlayacağın
Canim 30 haftada guzel cikmis senin kiloMerhababence bebeğin kilosu normal aralıkta, ptesi kontrolümde doktorum 3-4 haftalık farklar dışında 1-2 hafta geriden gelmesi normal her bebeğin yapısı genetiği farklı demişti o yuzden bence takılmayın başka bir problem yoksa minnak bir bebeğiniz olacaktır sadece
Ama yine de bu beslenme olayını bir deneyin bir sonraki kontrole kadar. Benim 30+4 kontrolünde kilosu 2050 gr çıktı. Geçen aya kadar benim de kilosu geriden geliyordu. Arkadaşların dediği gibi muz, ceviz, kaşar, pekmez ve sütü ölçülü bir şekilde tükettim. Ben hiç kilo almamışım ama bebek 28 günde 1 kg den fazla almış. Ama eğer bunları yapmanıza rağmen kilo bir tık aşağıda gidiyorsa üzülmeyin bence de ortalama 2700- 3000 arası doğar, ki gayet iyi ölçüler
Biraz önce ben onu düşündüm. Biraz zor hamile kaldım hep peşpeşe çocuk yapıcam Allah izin verirse derdim. Şimdi küçük bi çocukla bunu yaşadığımı düşündüm kendime ayrı çocuğa ayrı üzüldümMaşallah canım gelişimi çok güzel. Kafana takma hic bir sey olmucakk Allahin izniyle. Be bu ağrıyla tüm evi baştan sonra temizledim camlarda dahil üstelik bir tane çocuğum var onla ilgilen parka götür
Dayansa keşke 2-3 hafta Allah’ın izniyle sağlıkla hayırlısıyla kolaylıkla zamanında gelsin bebeklerimizAramızda 1 gün vsr canım inşallah 2 hafta daha dayanır öğrenmiş olduk sayende rahim kasilmasinin gaz sancısı yaptığını yada tersi olduğunu rabsbim güç kuvvet versin csnim sana şükür bebeğin kilosu iyiiyi düşün sen yine Allah büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?