2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Benim de korona ve tetanoz aşıları çakışmasın diye tetanozun ikinci dozunu ertelemiştim. Sağlık ocağı 36dan sonra yapmıyoruz ona göre gel dedi kendi doktorum da sorun değil yaparız dedi. Benim de 1.de yan etki olmamıştı.

Rabbim korusun kız insalalj doğum değildir canım Rabb'im seni ve bebeğini korusun inşallah hakkınızda hayırlısı olsun
Nst iyiymiş şimdi doktorun yanına girmeyi bekliyorum en az 2 hafta durması lazım
Ciddimisin . Bende saat başı oluyo 1 dakka devam ediyo kesinlikle kımıldayamiyorum bu 3 gündür boule devam ediyor bendemi doktoruma desem
söyle keşke dün söyleyip gelseydim. Berbat bi sancı

Nst iyiymiş şimdi doktorun yanına girmeyi bekliyorum en az 2 hafta durması lazım

Ama canım ben normal olduğunu düşünüyorum. Çünkü ilk doğumumdada aynı şeyleri yaşadım sende fasla endiselenme

Şuan kaç haftalık oldun canım .şükür sancı değilmiş

Yavaş yürü csnim bendedisari çıkınca yürüyüş zor oluyor büyük adım atamıyorum hızlı yürüdüm mu hemen idrarim geliyo ksrnim sertleşiyot su 4 haftam geçse de gelse artık Eylül un 6 sında gidince sevk kağıdı Alaçam o zaman doğum için hastsnede muane colup gün Alaçam

Allah yardımcın olsun cnm bende senin gibiyim bosaniyorum bide covid geçiriyorum şu an bazen hersey ustuste gelebiliyor ama sabredicez insallah
Hamilelik en fazla ilgiye ihtiyacımızın olduğu dönem biz birde boşanmayla uğraşıyoruz. Benim birde diğer çocuğuma hasretlik durumum var. Karnımda ki maşallah ne kadar güçlüymüş onun için ayakta duruyorum resmen

Kilosu ii gibi nerdeyse 2kg olmus. Muz ceviz ve kasar bebege kilo aldiriyo diyolar. Dene istersen saglikli seyler sonucta zarar gelmez

Iyi yapmisin cnm. Ben bebegin esyalari ile birlikte makineye attim. Bisey de olmamisti

Canım artık dikkat etmeye, küçük adım atmaya çalışıyorum ama bazen boş bulunup yine eskisi gibi lambur lumbur yürüyorum, anında da karnımda ağrı başlıyor zaten öyle yapınca. Belki de ondan zırt pırt yere düşüyorum, alışamadım hala göbekli hayata Çok az kalmış senin de artık, 4 hafta hiçbir şey değil çok heyecanlıı

Merak etme canım sancın yokmuş en azından inşallah bir sorun yoktur. Gaz sancısının tetiklediğini bilmiyorum ben de sayende öğrenmiş oldum

Sen kaç hafta oldun
Şuan kaç haftalık oldun canım .şükür sancı değilmiş
Çıktım şimdi açılma Yok ama rahim kasılmaları var. Karnım çok sert gaz sancısı rahim kasılmasını tetikliyo olabilir veya tam tersi rahim kasılması gaz sancısı yapıyo olabilir dedi. İlaç verdi Cuma rahatlamazsam tekrar gelcem. 34+4 üm. Bebek 2.400 kilo 47 cm imiş. Bebek’te sıkıntı Yok dedi kızlar. İnşallah ilaçlar iyi gelir daha 2 hafta durması lazım

Maşallah canım gelişimi çok güzel. Kafana takma hic bir sey olmucakk Allahin izniyle. Be bu ağrıyla tüm evi baştan sonra temizledim camlarda dahil üstelik bir tane çocuğum var onla ilgilen parka götür

Merhaba bence bebeğin kilosu normal aralıkta, ptesi kontrolümde doktorum 3-4 haftalık farklar dışında 1-2 hafta geriden gelmesi normal her bebeğin yapısı genetiği farklı demişti o yuzden bence takılmayın başka bir problem yoksa minnak bir bebeğiniz olacaktır sadece

Ama yine de bu beslenme olayını bir deneyin bir sonraki kontrole kadar. Benim 30+4 kontrolünde kilosu 2050 gr çıktı. Geçen aya kadar benim de kilosu geriden geliyordu. Arkadaşların dediği gibi muz, ceviz, kaşar, pekmez ve sütü ölçülü bir şekilde tükettim. Ben hiç kilo almamışım ama bebek 28 günde 1 kg den fazla almış. Ama eğer bunları yapmanıza rağmen kilo bir tık aşağıda gidiyorsa üzülmeyin bence de ortalama 2700- 3000 arası doğar, ki gayet iyi ölçüler

Hadi ya hakikaten ben eskiymişim dediğin yere ben de girdim baktım bi sanırsam canım cumhuriyet caddesinin orta yerlerinde 3-4 katlı büyük bi iç giyimci değil mi? Ama benim baktığımda hep yazlıklar vardı benim doğum kasımda olacağından bişey alamamıştım Bi ara çarşıya tekrar gidip bakacağım bir de baş taraflarda gözüme ilişen güzel bir yer vardı, bulabilirsem artık..

Rabia hanımı ben yeni yeni duymaya başladım çok merak ediyorum ya memnun musun? Güzel ilgileniyor mu sen sormadan açıklama filan yapar mı mesela ben medikalparkta Rukiye hanıma gidiyorum iyi hoş da çok sessiz sakin bir bayan ya tatmin etmiyor beni

Son 10 haftam kaldı bir yandan da aman artık değiştirme doktor filan diyor, ikilemdeyim baya senin anlayacağın

Canım açıkçası bana da aynı açıklamayı yaptı sağlık ocağındaki ebe. Artık günümüzde çok fazla düşük erken doğum görüyoruz bunun için de tek doz ve onu da 20 nin başlarında değil de 28. Haftadan sonra yapmayı tercih ediyoruz hani olur da Allah korusun erken doğum olursa bebek hayatta kalabilsin diye dedi. Benimki bir de tüp bebek ondan da temkinli davranmış olabilirler ama doktorum da tek doz yeter dedi tek vuruldum ben

Aramızda 1 gün vsr canım inşallah 2 hafta daha dayanır öğrenmiş olduk sayende rahim kasilmasinin gaz sancısı yaptığını yada tersi olduğunu rabsbim güç kuvvet versin csnim sana şükür bebeğin kilosu iyi iyi düşün sen yine Allah büyük

Kizbirde o halinle nasıl yere düşüyorsun slalh korusun ben dikkat ediyorum en korktuğum şey ya şükür az kaldı heyecanlıyım

Canım Rukiye diyince hatırladım, biz seninle daha önce mesajlaşmıştık doktor konusunda 24. haftada acil bir şeyden gitmiştim en son ona, dediğin gibi çok sessiz pek açıklama yapmıyor. Benim de ilk çocuğum hiçbir şey bilmiyorum, bir şey sorunca da çok kısa cevap veriyor. Rabia Hanım’dan şu an memnunum ben, çoğu şeyi sormadan anlatıyor. Bir de daha rahat bir insan, gebeliğinde bir sorun yoksa yasaklamıyor hiçbir şeyi. İçine sinmiyorsa en azından başka doktorlar ile görüşmeye gidebilirsin bence, son hafta bile doktor değiştirenler oluyor çünkü.

Perin de evet aynen o 3-4 katlı yer. Zaten kışa denk geliyor diye öyle çok kalın şeyler bakma canım, hastane odaları sıcak oluyor, bir de serum vs bir şey takacaklar mı bilmiyorum ama uzun kollu bir şey almak sıkıntı olabilir belki. Ben kısa kollu bir şeyler düşünüyorum bakalım.

Canim 30 haftada guzel cikmis senin kilo

Biraz önce ben onu düşündüm. Biraz zor hamile kaldım hep peşpeşe çocuk yapıcam Allah izin verirse derdim. Şimdi küçük bi çocukla bunu yaşadığımı düşündüm kendime ayrı çocuğa ayrı üzüldüm Allah yardımcın olsun kuzum senin de gerçekten cennet ayakların altında.
Dayansa keşke 2-3 hafta Allah’ın izniyle sağlıkla hayırlısıyla kolaylıkla zamanında gelsin bebeklerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…