2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Allah sabrını dayanma gücünü versin kardeşim seni çok iyi anlıyorum Allah bırakmasın kimsenin yanına haksızlıklarını

Valla bana da demir ilacı kabız yapar dediler ama bende sabah akşam içiyorum artık, hiç kabız yapmadı. Aksine tuvalete daha sık çıkar oldum
Canım bebeğin kilosu boyu maşallah çok güzel kasılmalar sanırım bu haftalarda normal, benimde karnım sürekli sertleşiyor, gevşiyor. Doktor bana rahim kendini doğuma hazırlıyor demişti. Hiç geçmezse ve ağrı yoğun olursa gelirsin demişti. Durur bebişin içerde inşallah hiç merak etme, ilaçlar rahatlatır seni

Canım şükür ilaçlar iyi geldi sanırım sancım yine var ama kanırtmıyo. İki büklüm yürüyordum. gazı atamadım ama ilaçlar iyi geldi yine bakalım kullanıcam iyice geçene kadar

ay ben tetanozun ikincisini daha yeni oldum, pazartesi günü. bu düşük yapma mevzuu nedir? doktor bir şey demedi bana

İnşallah şifa olsun Bence en zoru karar vermek çümkü olmamanın da sonucu ağır hepimiz için hayırlısı olsun
evet, açıkçası ben çabuk karar verdim, hamileleri korona çok daha ağır etkiliyor. Yaşım ve kilom da var, korona olursam hem kendi hayatımı hem çocuğumun hayatını bayağı bir riske atacağımı hissettim ve direkt kararımı verip oldum. Umarım bu yeni varyantlara karşı da korur. Elimden geldiğince kendimi de izole ediyorum, ama tam bir izolasyon mümkün değil, bir de ev taşıyorum, 100 çeşit insanla muhatap oldum bu dönemde.

Canım şükür ilaçlar iyi geldi sanırım sancım yine var ama kanırtmıyo. İki büklüm yürüyordum. gazı atamadım ama ilaçlar iyi geldi yine bakalım kullanıcam iyice geçene kadar
İnşallah faydası olur da gazı da atarsın canım, gaz zor oluyo çok iyi anlıyorum seni

ay ben tetanozun ikincisini daha yeni oldum, pazartesi günü. bu düşük yapma mevzuu nedir? doktor bir şey demedi bana
Çok bakamadım bu düşük mevzusu nedir ya ilk tetanozumu 22.hafta mı ne oldum. İkincisi de 28.haftada oldum. Düşük falan hiç duymamıştım

İnşallah faydası olur da gazı da atarsın canım, gaz zor oluyo çok iyi anlıyorum seni
Şu Gazı birden atabilsem zaten sadaka vericem hayatımda ilk defa tuvaletimi yaparken ağladım. Hani kabız olsam yine anlıcam ishal insan tuvalet yaparken ağlar mı bi elim klozetin kenarında bi elim duvardaydı ya çok korkunçtu. Allah yaşatmasın kimseye

Gaz masajı falan vardır belki canım onlara bak Bi, ayağının altına sıcak su koy, iyi gelir. Rabbim yardımcın olsun

Öyle mi mesajlaştık mı doğrudur valla ben unutuyorum kimle ne konuştuğumu kusura bakma. Benim de ilk gebeliğim ben de çok bişey bilmiyorum hani araştırıp şöyle mi böyle mi filan diyorum o şekilde konuşuyor yani kadın
Şimdi şöyle ki kışa denk gelse de gelmese de kalın sabahlığı olan bişey alayım diyorum canım çünkü Kuzenim baharda doğum yapmasına rağmen doğumdan sonra kan kaybı vs olduğu için insan üşüyor gerek okuyor dedi ondan yani senin de aklında bulunsun mutlaka en azından bir ince de olsa hırka filan olsun yanında

Evet canım gerçi biraz fazla çıktı bu seferde ama yine de az çıktığı için kuruntu yapmaktan iyidir
Bende çok fazla cikmasindan korkuyorum şekerde var bebek kilo almaya müsait oluyor kilolu oluncada normal doğum olmuyor

Her şey nasip ama artık düşüncelerim değişti. Şunu anladım ki 30 olmadan çocuk işlerini bitireceksin yaş gittikçe zorlaşıyor. İkinci gebeliğim beni baya yordu dua ediyorum hayırlısı ile kucağıma alayım. Bugün hareketi çok az geceyi bekliyim mi bilemedim dr hareket azalırsa gel dedi

Canım kadına ne desem “Olur öyle” diyordu, başka cevap yok. İçine sinmiyorsa değiştir bence daha geç değil, doktor önemli ya.

Sabahlık ben de kesin alıcam, bir tane de nolur nolmaz diye hırka alıcam. Baktığım modeller hep sabahlıklıydı canım, yine yolun düşerse bakarsın olmadı. Ama açıkçası fiyatlar nettekiyle aynı, o yüzden ben internetten sipariş edicem sanırım. Şu an taşıdığım her şey bana 100 kg gibi geliyor, evim de yokuşta o yüzden bu saatten sonra ne alırsam ya eşimle alırım ya da kapıya gelsin, en güzeli

Bende çok fazla cikmasindan korkuyorum şekerde var bebek kilo almaya müsait oluyor kilolu oluncada normal doğum olmuyor
Evet şeker varsa ve normal düşünüyorsan haklısın. Ben zaten sezaryen olacağım için kilo fazlası rahatsız etmedi. Umarım senin için her şey yolunda gider

Aynen canım tek hap kabız yapardı şimdi iki tane içiyorum diye sürekli tuvsletim geliyir birde karın ağrısı sancı da yapıyor nigin çok ağrım oldu ya magnezyum içmemek ne kadar kötü dün gece çok kasıklarım ağrıdı sağa-sola dönemedim vajinam üstü ağrıyor bakalım sabır 3,4 hafta daha kazasız belasız bekleyim

Dayanır inşallah Allah'ın izni ile canım sabretsin ufaklık

Arada rezene çayı iç belki hafifletir gazını canım

Bu gün otururken bana da bir sancı girdi, kasıklarımdan böyle aşağı doğru. Eyvah dedim heralde doğuruyorum, öyle şiddetli bir sancıydı.7-8 sn sürdü, geçti şükür. Son haftalardayız, ufak ufak böyle rahim hazırlıyor demekki kendini. Bana artık magnezyum da fayda etmiyor, sürekli var kasılma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…