- 13 Aralık 2016
- 723
- 847
- 53
- 37
Allah sabrını dayanma gücünü versin kardeşim seni çok iyi anlıyorumHamilelik en fazla ilgiye ihtiyacımızın olduğu dönem biz birde boşanmayla uğraşıyoruz. Benim birde diğer çocuğuma hasretlik durumum var. Karnımda ki maşallah ne kadar güçlüymüş onun için ayakta duruyorum resmen
Valla bana da demir ilacı kabız yapar dediler ama bende sabah akşam içiyorum artık, hiç kabız yapmadı. Aksine tuvalete daha sık çıkar oldumCanım acaba ilaçlar mi sana öyle yapıyor normalde 1 tane içtiğim kan demir ilacını şimdi 2 tane içiyorum ve günde 3 yada 4 kez wcv ye cikiyorum ishal gibi karnıma sancılar ağrılar giriyor yanma oluyor
Muz yiyorum belki o beni biraz kabız yapıyor sürekli gitmemiş oluyorum .muz ye dene belkii eğer kabız olsan da belki yine gaz sıkıntısı çekersin bilemem onu dabol su iç sen yine arada limon sık belki karnındaki gaza sinskinloge iyi gelir canim
Canım bebeğin kilosu boyu maşallah çok güzelÇıktım şimdi açılma Yok ama rahim kasılmaları var. Karnım çok sert gaz sancısı rahim kasılmasını tetikliyo olabilir veya tam tersi rahim kasılması gaz sancısı yapıyo olabilir dedi. İlaç verdi Cuma rahatlamazsam tekrar gelcem. 34+4 üm. Bebek 2.400 kilo 47 cm imiş. Bebek’te sıkıntı Yok dedi kızlar. İnşallah ilaçlar iyi gelir daha 2 hafta durması lazım
Canım şükür ilaçlar iyi geldi sanırım sancım yine var ama kanırtmıyo. İki büklüm yürüyordum.Valla bana da demir ilacı kabız yapar dediler ama bende sabah akşam içiyorum artık, hiç kabız yapmadı. Aksine tuvalete daha sık çıkar oldum
Canım bebeğin kilosu boyu maşallah çok güzelkasılmalar sanırım bu haftalarda normal, benimde karnım sürekli sertleşiyor, gevşiyor. Doktor bana rahim kendini doğuma hazırlıyor demişti. Hiç geçmezse ve ağrı yoğun olursa gelirsin demişti. Durur bebişin içerde inşallah hiç merak etme, ilaçlar rahatlatır seni
ay ben tetanozun ikincisini daha yeni oldum, pazartesi günü. bu düşük yapma mevzuu nedir? doktor bir şey demedi banaBanada ikinci tetenozu düşük sebebiyle vurmadılar az daha sabredelim
Ben eşime sinirlenince ağlasamda sonra gelip geçerken ona çarpıp bulaşıyorum iyimi böyle falan diyorum kızım baban yine keyfe keder takılıyor bugün gelse babanın rahatını bozalım diyorum gibi gibi bende ona huzur vermiyorum oda iyi kötü istemsiz de olsa bişeyler yapıyor erkeklerde susan kadın nimet keyifleri bozulmasında en iyisi bulaşmak kavga gibi değilde çay ne oldu dediğinde sen ne hissettiysen ona onu hissettir mek aslında
Benimde kafa aşağına baskı çok ve içimde bişey şişşyor gibi hissediyorum bazen nereye bastırıyorsa
evet, açıkçası ben çabuk karar verdim, hamileleri korona çok daha ağır etkiliyor. Yaşım ve kilom da var, korona olursam hem kendi hayatımı hem çocuğumun hayatını bayağı bir riske atacağımı hissettim ve direkt kararımı verip oldum. Umarım bu yeni varyantlara karşı da korur. Elimden geldiğince kendimi de izole ediyorum, ama tam bir izolasyon mümkün değil, bir de ev taşıyorum, 100 çeşit insanla muhatap oldum bu dönemde.İnşallah şifa olsunBence en zoru karar vermek çümkü olmamanın da sonucu ağır hepimiz için hayırlısı olsun
Evet canım gerçi biraz fazla çıktı bu seferde amaCanim 30 haftada guzel cikmis senin kilo
İnşallah faydası olur da gazı da atarsın canım, gaz zor oluyo çok iyi anlıyorum seniCanım şükür ilaçlar iyi geldi sanırım sancım yine var ama kanırtmıyo. İki büklüm yürüyordum.gazı atamadım ama ilaçlar iyi geldi yine bakalım kullanıcam iyice geçene kadar
Çok bakamadım bu düşük mevzusu nedir yaay ben tetanozun ikincisini daha yeni oldum, pazartesi günü. bu düşük yapma mevzuu nedir? doktor bir şey demedi bana
Şu Gazı birden atabilsem zaten sadaka vericemİnşallah faydası olur da gazı da atarsın canım, gaz zor oluyo çok iyi anlıyorum seni
Gaz masajı falan vardır belki canım onlara bak Bi, ayağının altına sıcak su koy, iyi gelir. Rabbim yardımcın olsunŞu Gazı birden atabilsem zaten sadaka vericemhayatımda ilk defa tuvaletimi yaparken ağladım. Hani kabız olsam yine anlıcam ishal insan tuvalet yaparken ağlar mı bi elim klozetin kenarında bi elim duvardaydı ya çok korkunçtu. Allah yaşatmasın kimseye
Öyle mi mesajlaştık mı doğrudur valla ben unutuyorum kimle ne konuştuğumuCanım Rukiye diyince hatırladım, biz seninle daha önce mesajlaşmıştık doktor konusunda24. haftada acil bir şeyden gitmiştim en son ona, dediğin gibi çok sessiz pek açıklama yapmıyor. Benim de ilk çocuğum hiçbir şey bilmiyorum, bir şey sorunca da çok kısa cevap veriyor. Rabia Hanım’dan şu an memnunum ben, çoğu şeyi sormadan anlatıyor. Bir de daha rahat bir insan, gebeliğinde bir sorun yoksa yasaklamıyor hiçbir şeyi. İçine sinmiyorsa en azından başka doktorlar ile görüşmeye gidebilirsin bence, son hafta bile doktor değiştirenler oluyor çünkü.
Perin de evet aynen o 3-4 katlı yer. Zaten kışa denk geliyor diye öyle çok kalın şeyler bakma canım, hastane odaları sıcak oluyor, bir de serum vs bir şey takacaklar mı bilmiyorum ama uzun kollu bir şey almak sıkıntı olabilir belki. Ben kısa kollu bir şeyler düşünüyorum bakalım.
Allah razı olsun canım benim.Gaz masajı falan vardır belki canım onlara bak Bi, ayağının altına sıcak su koy, iyi gelir. Rabbim yardımcın olsun
Bende çok fazla cikmasindan korkuyorum şekerde var bebek kilo almaya müsait oluyor kilolu oluncada normal doğum olmuyorEvet canım gerçi biraz fazla çıktı bu seferde amayine de az çıktığı için kuruntu yapmaktan iyidir
Canım kadına ne desem “Olur öyle” diyordu, başka cevap yok.Öyle mi mesajlaştık mı doğrudur valla ben unutuyorum kimle ne konuştuğumukusura bakma. Benim de ilk gebeliğim ben de çok bişey bilmiyorum hani araştırıp şöyle mi böyle mi filan diyorum o şekilde konuşuyor yani kadın
Şimdi şöyle ki kışa denk gelse de gelmese de kalın sabahlığı olan bişey alayım diyorum canım çünkü Kuzenim baharda doğum yapmasına rağmen doğumdan sonra kan kaybı vs olduğu için insan üşüyor gerek okuyor dedi ondan yani senin de aklında bulunsun mutlaka en azından bir ince de olsa hırka filan olsun yanında
Evet şeker varsa ve normal düşünüyorsan haklısın. Ben zaten sezaryen olacağım için kilo fazlası rahatsız etmedi. Umarım senin için her şey yolunda giderBende çok fazla cikmasindan korkuyorum şekerde var bebek kilo almaya müsait oluyor kilolu oluncada normal doğum olmuyor
Aynen canım tek hap kabız yapardı şimdi iki tane içiyorum diye sürekli tuvsletim geliyir birde karın ağrısı sancı da yapıyorValla bana da demir ilacı kabız yapar dediler ama bende sabah akşam içiyorum artık, hiç kabız yapmadı. Aksine tuvalete daha sık çıkar oldum
Canım bebeğin kilosu boyu maşallah çok güzelkasılmalar sanırım bu haftalarda normal, benimde karnım sürekli sertleşiyor, gevşiyor. Doktor bana rahim kendini doğuma hazırlıyor demişti. Hiç geçmezse ve ağrı yoğun olursa gelirsin demişti. Durur bebişin içerde inşallah hiç merak etme, ilaçlar rahatlatır seni
Dayanır inşallah Allah'ın izni ile canım sabretsin ufaklıkBiraz önce ben onu düşündüm. Biraz zor hamile kaldım hep peşpeşe çocuk yapıcam Allah izin verirse derdim. Şimdi küçük bi çocukla bunu yaşadığımı düşündüm kendime ayrı çocuğa ayrı üzüldümAllah yardımcın olsun kuzum senin de gerçekten cennet ayakların altında.
Dayansa keşke 2-3 hafta Allah’ın izniyle sağlıkla hayırlısıyla kolaylıkla zamanında gelsin bebeklerimiz
Arada rezene çayı iç belki hafifletir gazını canımCanım şükür ilaçlar iyi geldi sanırım sancım yine var ama kanırtmıyo. İki büklüm yürüyordum.gazı atamadım ama ilaçlar iyi geldi yine bakalım kullanıcam iyice geçene kadar
Bu gün otururken bana da bir sancı girdi, kasıklarımdan böyle aşağı doğru. Eyvah dedim heralde doğuruyorum, öyle şiddetli bir sancıydı.7-8 sn sürdü, geçti şükür. Son haftalardayız, ufak ufak böyle rahim hazırlıyor demekki kendini. Bana artık magnezyum da fayda etmiyor, sürekli var kasılma.Aynen canım tek hap kabız yapardı şimdi iki tane içiyorum diye sürekli tuvsletim geliyir birde karın ağrısı sancı da yapıyornigin çok ağrım oldu ya magnezyum içmemek ne kadar kötü dün gece çok kasıklarım ağrıdı sağa-sola dönemedim vajinam üstü ağrıyor bakalım sabır 3,4 hafta daha kazasız belasız bekleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?