Ay sizin haftalarınizda ben hala şehir dışında çalışıyor olacağım, vallahi korkuyorum siz böyle şeyler söyledikçe. Gerçekten sürekli kasılmam olsa ben duramam burda galibaBu gün otururken bana da bir sancı girdi, kasıklarımdan böyle aşağı doğru. Eyvah dedim heralde doğuruyorum, öyle şiddetli bir sancıydı.7-8 sn sürdü, geçti şükür. Son haftalardayız, ufak ufak böyle rahim hazırlıyor demekki kendini. Bana artık magnezyum da fayda etmiyor, sürekli var kasılma.
Ya bu demir ilacı aynı ilaçtan mi bahsediyoruz bilmiyorum ama idrarı siyaha boyayan ilaç mıAynen canım tek hap kabız yapardı şimdi iki tane içiyorum diye sürekli tuvsletim geliyir birde karın ağrısı sancı da yapıyornigin çok ağrım oldu ya magnezyum içmemek ne kadar kötü dün gece çok kasıklarım ağrıdı sağa-sola dönemedim vajinam üstü ağrıyor bakalım sabır 3,4 hafta daha kazasız belasız bekleyim
Canım benim plesentamda sıkıntı vardı ondan sanırımay ben tetanozun ikincisini daha yeni oldum, pazartesi günü. bu düşük yapma mevzuu nedir? doktor bir şey demedi bana
Aldım bugün canım şu ilaçlar fayda etsin de gün aşırı içsem diyorum. İlaçlarla aynı anda olmasın diye doktorun demir ilacını omegayı magnezyumu bıraktırdı şimdilik.Arada rezene çayı iç belki hafifletir gazını canım
Bende başta korkuyordum ama alıştım canım. Artık sıklığını filan çözdüm, kasılıyorum, gevşiyor geri rahatlıyorum. Bebeğin hareketleri de oturur pozisyonda hissedince paniğim geçiyor. Doğum başlarken şiddetli ağrı, sancı, geçmeyen tarzda oluyormuş. Öyle olmadığı için şuan panik olmuyorum, sende olma hiç. Doğum başlayınca anlarız herhalde diye düşünüyorum.Ay sizin haftalarınizda ben hala şehir dışında çalışıyor olacağım, vallahi korkuyorum siz böyle şeyler söyledikçe. Gerçekten sürekli kasılmam olsa ben duramam burda galiba
Aynen demir ilacı canım. Bende de idrar kokusu değişti. Azcık tuvalete geç gitsem pis kokuyor afedersinYa bu demir ilacı aynı ilaçtan mi bahsediyoruz bilmiyorum ama idrarı siyaha boyayan ilaç mıbende çok afedersiniz çok pis bir idrar kokusu ve ter kokusu yaptı. Son çare dayanamadım ve bıraktım, her şey eskiye döndü. Ne yapacağımı bilmiyorum dayanamıyorum onun vücudumdaki etkilerine
Gecmis olsun cnm. Ben o sanciyi ii bilirim. Hamileyken olmadi da daha once yasamistim. Muz kahve ustu limon balli su hasanmis patates pirinc lapasi fln herseyi denemistim. Tuvalette agliyodum. Cok zor gercekten. Beninki kendi kendine gecmisti. Ins seninkide oyle olur hemencecik gecer. Ayagina sicak su torbasi koy. Terletiyo ama gazi cikarmaya cok yardim ediyor. Hamileyken bitki caylari onerilmiyo ya o yuzden rezeneyi de doktoruna danismadan icme benceŞu Gazı birden atabilsem zaten sadaka vericemhayatımda ilk defa tuvaletimi yaparken ağladım. Hani kabız olsam yine anlıcam ishal insan tuvalet yaparken ağlar mı bi elim klozetin kenarında bi elim duvardaydı ya çok korkunçtu. Allah yaşatmasın kimseye
Canım kadına ne desem “Olur öyle” diyordu, başka cevap yok.İçine sinmiyorsa değiştir bence daha geç değil, doktor önemli ya.
Sabahlık ben de kesin alıcam, bir tane de nolur nolmaz diye hırka alıcam. Baktığım modeller hep sabahlıklıydı canım, yine yolun düşerse bakarsın olmadı. Ama açıkçası fiyatlar nettekiyle aynı, o yüzden ben internetten sipariş edicem sanırım. Şu an taşıdığım her şey bana 100 kg gibi geliyor, evim de yokuşta o yüzden bu saatten sonra ne alırsam ya eşimle alırım ya da kapıya gelsin, en güzeli
Ya bu demir ilacı aynı ilaçtan mi bahsediyoruz bilmiyorum ama idrarı siyaha boyayan ilaç mıbende çok afedersiniz çok pis bir idrar kokusu ve ter kokusu yaptı. Son çare dayanamadım ve bıraktım, her şey eskiye döndü. Ne yapacağımı bilmiyorum dayanamıyorum onun vücudumdaki etkilerine
Anladım canım haklısın, hadi idrari geçtim ama ter kokuma yansıyınca bıraktımBende başta korkuyordum ama alıştım canım. Artık sıklığını filan çözdüm, kasılıyorum, gevşiyor geri rahatlıyorum. Bebeğin hareketleri de oturur pozisyonda hissedince paniğim geçiyor. Doğum başlarken şiddetli ağrı, sancı, geçmeyen tarzda oluyormuş. Öyle olmadığı için şuan panik olmuyorum, sende olma hiç. Doğum başlayınca anlarız herhalde diye düşünüyorum.
Aynen demir ilacı canım. Bende de idrar kokusu değişti. Azcık tuvalete geç gitsem pis kokuyor afedersinve büyük tuvalet rengi böyle siyaha yakın oluyor. Sen daha iyi bilirsin ama ben bırakmamanı tavsiye ederim canım. En azından bırakacak ya da azaltacaksan doktor kontrolünde ol. Ben birkaç kez unuttum, sonra da kilo alıyorum diye bıraktım, bebek zayıf diye üzüldüm sonra. Şimdi sabah akşam içiyorum yine bebek kilo alsın diye. Etkilerine de katlanıyorum mecbur napayım
İdrar yazmışım , tabiki idrarı değil canım diskiyi siyahlastiriyor. Renginde falan değilim de terim kötü kokmaya başlayınca dayanamadımIdarari degil de diskiyi siyahlastiriyyor. Ayni etkiler bende de var ama demir cok onemli kullanmayi birakma bence.
Bana da magnezyum U bıraktırdı ağrılarım çok oluyor malesefAldım bugün canım şu ilaçlar fayda etsin de gün aşırı içsem diyorum. İlaçlarla aynı anda olmasın diye doktorun demir ilacını omegayı magnezyumu bıraktırdı şimdilik.
Canım idrarı değilde büyük tuvaleti siyah yapıyor benim ilacın adı taydferonYa bu demir ilacı aynı ilaçtan mi bahsediyoruz bilmiyorum ama idrarı siyaha boyayan ilaç mıbende çok afedersiniz çok pis bir idrar kokusu ve ter kokusu yaptı. Son çare dayanamadım ve bıraktım, her şey eskiye döndü. Ne yapacağımı bilmiyorum dayanamıyorum onun vücudumdaki etkilerine
Yaklaşıyor doğumBu gün otururken bana da bir sancı girdi, kasıklarımdan böyle aşağı doğru. Eyvah dedim heralde doğuruyorum, öyle şiddetli bir sancıydı.7-8 sn sürdü, geçti şükür. Son haftalardayız, ufak ufak böyle rahim hazırlıyor demekki kendini. Bana artık magnezyum da fayda etmiyor, sürekli var kasılma.
Merhabalar Harmony testi için ne kadar bir ücret odediniz acebaBenim doktorum Harmony yaptırdığım için ikili teste gerek yok dedi (yaşım 43), sizin de yapmanıza gerek olmayabilir, bir sorun isterseniz.
Hahaha aynen öyle diyor canım herşeye tamamCanım kadına ne desem “Olur öyle” diyordu, başka cevap yok.İçine sinmiyorsa değiştir bence daha geç değil, doktor önemli ya.
Sabahlık ben de kesin alıcam, bir tane de nolur nolmaz diye hırka alıcam. Baktığım modeller hep sabahlıklıydı canım, yine yolun düşerse bakarsın olmadı. Ama açıkçası fiyatlar nettekiyle aynı, o yüzden ben internetten sipariş edicem sanırım. Şu an taşıdığım her şey bana 100 kg gibi geliyor, evim de yokuşta o yüzden bu saatten sonra ne alırsam ya eşimle alırım ya da kapıya gelsin, en güzeli
Doktorla konusma sansin varsa telefon ile goruss canim. Bebislere hareket konusu belli olmuyor kiHer şey nasip ama artık düşüncelerim değişti. Şunu anladım ki 30 olmadan çocuk işlerini bitireceksin yaş gittikçe zorlaşıyor. İkinci gebeliğim beni baya yordu dua ediyorum hayırlısı ile kucağıma alayım. Bugün hareketi çok az geceyi bekliyim mi bilemedim dr hareket azalırsa gel dedi
Ya bu demir ilacı aynı ilaçtan mi bahsediyoruz bilmiyorum ama idrarı siyaha boyayan ilaç mıbende çok afedersiniz çok pis bir idrar kokusu ve ter kokusu yaptı. Son çare dayanamadım ve bıraktım, her şey eskiye döndü. Ne yapacağımı bilmiyorum dayanamıyorum onun vücudumdaki etkilerine
Bende ayni ilaci kulllaniyorum. Dedigin gibi canimCanım idrarı değilde büyük tuvaleti siyah yapıyor benim ilacın adı taydferon
Aynen çoğu ilaç böyle yapıyor sanırım midemi yakanda o günde iki tane içiyorum diye mide yakıyor neyse doktorun tavsiyesine uyum bol su ic dedi , ikinci tsbeti akşam erken iç dedi , gece yatarken basın yüksek olsun yastığın dedi , dün gece iki yastık koydum altına uyudum gerçekten mide m yanmadı Börde bol su içtim 3 litre içmem lazımDoktorla konusma sansin varsa telefon ile goruss canim. Bebislere hareket konusu belli olmuyor ki
Bende ayni ilaci kulllaniyorum. Dedigin gibi canim
Çok güzel olmuş ellerine sağlıkEki Görüntüle 2906449
hazırlıklarım bitti ev temizliği de bitti babasında askerden gelirse oturup çocuğumu beklicem inş. Darısı bitirmeyenlerin başına valla yorucu ve zor.
Eylülün 4-5 i gelecek nasipse bedelli gitti ama hamileyken işe bile göndermemek lazımmış onu anladım çok zor oldu vallaÇok güzel olmuş ellerine sağlıkşafak kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?