2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ay sizin haftalarınizda ben hala şehir dışında çalışıyor olacağım, vallahi korkuyorum siz böyle şeyler söyledikçe. Gerçekten sürekli kasılmam olsa ben duramam burda galiba

Ya bu demir ilacı aynı ilaçtan mi bahsediyoruz bilmiyorum ama idrarı siyaha boyayan ilaç mı bende çok afedersiniz çok pis bir idrar kokusu ve ter kokusu yaptı. Son çare dayanamadım ve bıraktım, her şey eskiye döndü. Ne yapacağımı bilmiyorum dayanamıyorum onun vücudumdaki etkilerine

Ay sizin haftalarınizda ben hala şehir dışında çalışıyor olacağım, vallahi korkuyorum siz böyle şeyler söyledikçe. Gerçekten sürekli kasılmam olsa ben duramam burda galiba
Bende başta korkuyordum ama alıştım canım. Artık sıklığını filan çözdüm, kasılıyorum, gevşiyor geri rahatlıyorum. Bebeğin hareketleri de oturur pozisyonda hissedince paniğim geçiyor. Doğum başlarken şiddetli ağrı, sancı, geçmeyen tarzda oluyormuş. Öyle olmadığı için şuan panik olmuyorum, sende olma hiç. Doğum başlayınca anlarız herhalde diye düşünüyorum.
Aynen demir ilacı canım. Bende de idrar kokusu değişti. Azcık tuvalete geç gitsem pis kokuyor afedersin ve büyük tuvalet rengi böyle siyaha yakın oluyor. Sen daha iyi bilirsin ama ben bırakmamanı tavsiye ederim canım. En azından bırakacak ya da azaltacaksan doktor kontrolünde ol. Ben birkaç kez unuttum, sonra da kilo alıyorum diye bıraktım, bebek zayıf diye üzüldüm sonra. Şimdi sabah akşam içiyorum yine bebek kilo alsın diye. Etkilerine de katlanıyorum mecbur napayım

Gecmis olsun cnm. Ben o sanciyi ii bilirim. Hamileyken olmadi da daha once yasamistim. Muz kahve ustu limon balli su hasanmis patates pirinc lapasi fln herseyi denemistim. Tuvalette agliyodum. Cok zor gercekten. Beninki kendi kendine gecmisti. Ins seninkide oyle olur hemencecik gecer. Ayagina sicak su torbasi koy. Terletiyo ama gazi cikarmaya cok yardim ediyor. Hamileyken bitki caylari onerilmiyo ya o yuzden rezeneyi de doktoruna danismadan icme bence

Benim doktorum da oyle. Sen sormadan bisi soylemez. Ne desem normal der. Benim burda cok fazla secenek olmadigi icin mecbur devam ediyorum.

Idarari degil de diskiyi siyahlastiriyyor. Ayni etkiler bende de var ama demir cok onemli kullanmayi birakma bence.

Anladım canım haklısın, hadi idrari geçtim ama ter kokuma yansıyınca bıraktım pazartesi randevum var sorayım bı doktora bakalım sağol canım

Idarari degil de diskiyi siyahlastiriyyor. Ayni etkiler bende de var ama demir cok onemli kullanmayi birakma bence.
İdrar yazmışım , tabiki idrarı değil canım diskiyi siyahlastiriyor. Renginde falan değilim de terim kötü kokmaya başlayınca dayanamadım doktora soracağım tekrar teşekkür ederim

Aldım bugün canım şu ilaçlar fayda etsin de gün aşırı içsem diyorum. İlaçlarla aynı anda olmasın diye doktorun demir ilacını omegayı magnezyumu bıraktırdı şimdilik.
Bana da magnezyum U bıraktırdı ağrılarım çok oluyor malesef

Canım idrarı değilde büyük tuvaleti siyah yapıyor benim ilacın adı taydferon

Yaklaşıyor doğum benim de en korktuğum şey suyium dışarıda gelmesi ostemedigim hazırlıksız oldgum anda . Korkuyorum vsllshi diğerleri jorkutmadi beni .
Ama bu korkutuyor beni

Hahaha aynen öyle diyor canım herşeye tamam ben de tam tersi internetten alışveriş yapamıyorum Gözüm kesmiyor üstüme olur mu olmaz mı rengi farklı mı gelir kumaşı nasıl illa ellemem lazım klasik Türk kafası. Bakalım bulursam haftam ilerlemeden alacağım mağazadan bulamazsam artık sipariş el mecbur inşallah gönlüne göre bulursun sen de

Doktorla konusma sansin varsa telefon ile goruss canim. Bebislere hareket konusu belli olmuyor ki

Canım idrarı değilde büyük tuvaleti siyah yapıyor benim ilacın adı taydferon
Bende ayni ilaci kulllaniyorum. Dedigin gibi canim

Kizlar internette owli korseyi cok ovuyorlar ama 160 tl vermeye gerek varmi acaba ya normal korseler nasil daha once dogum yapanlar tecrubelerini paylasabilir mi

Doktorla konusma sansin varsa telefon ile goruss canim. Bebislere hareket konusu belli olmuyor ki

Bende ayni ilaci kulllaniyorum. Dedigin gibi canim
Aynen çoğu ilaç böyle yapıyor sanırım midemi yakanda o günde iki tane içiyorum diye mide yakıyor neyse doktorun tavsiyesine uyum bol su ic dedi , ikinci tsbeti akşam erken iç dedi , gece yatarken basın yüksek olsun yastığın dedi , dün gece iki yastık koydum altına uyudum gerçekten mide m yanmadı Börde bol su içtim 3 litre içmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…