Canım ya sen birde 37 yeckadar çalışacam diyordunAy sizin haftalarınizda ben hala şehir dışında çalışıyor olacağım, vallahi korkuyorum siz böyle şeyler söyledikçe. Gerçekten sürekli kasılmam olsa ben duramam burda galiba
Hayırlısı colsun canım az kaldı şükürEylülün 4-5 i gelecek nasipse bedelli gitti ama hamileyken işe bile göndermemek lazımmış onu anladım çok zor oldu valla
Yani 37 ye kadar çalışmak istememin tek sebebi doğum sonrasına atabilmek iznimi.Canım ya sen birde 37 yeckadar çalışacam diyordunmalesef fazla oturdukcs bile kasılma oluyor sırtın ağrır kalçan ağrır
İnşallah canım 37 ye kadar dayanirsin Allah büyükYani 37 ye kadar çalışmak istememin tek sebebi doğum sonrasına atabilmek iznimi.Şimdilik elhamdülillah hiçbir sıkıntım yok , ağrı sızı ödem vs. Benim haftalarımda da çok şikayeti olan arkadaşlar okuyorum burda , rahat geçiriyorum çok şükür diyorum kendi kendime. Ama ilerleyen dönemde nasıl olur bilmiyorum canım. İnşallah hayırlısıyla hep böyle rahat olurum. Hamilelik öncesi çok zayıf olmamın avantajlarını kullanıyorum galiba şu an o yüzden öyle çok ağırlaşmış hissetmiyorum kendimi.
Ben 33.haftaya kadar hamilelik mi zormuş ne çok abartıyorsunuz diyodumYani 37 ye kadar çalışmak istememin tek sebebi doğum sonrasına atabilmek iznimi.Şimdilik elhamdülillah hiçbir sıkıntım yok , ağrı sızı ödem vs. Benim haftalarımda da çok şikayeti olan arkadaşlar okuyorum burda , rahat geçiriyorum çok şükür diyorum kendi kendime. Ama ilerleyen dönemde nasıl olur bilmiyorum canım. İnşallah hayırlısıyla hep böyle rahat olurum. Hamilelik öncesi çok zayıf olmamın avantajlarını kullanıyorum galiba şu an o yüzden öyle çok ağırlaşmış hissetmiyorum kendimi.
Sağlıcakla içinde uyut inşallah canım çok güzel olmuş maşallahEki Görüntüle 2906449
hazırlıklarım bitti ev temizliği de bitti babasında askerden gelirse oturup çocuğumu beklicem inş. Darısı bitirmeyenlerin başına valla yorucu ve zor.
Şükür bir şey kalmamış canım en uzun ayrılığınız bu olsun inşallah doğduktan sonra eşine olan ihtiyacın bi kat daha artacak gidip gelmesi iyi olmuşEylülün 4-5 i gelecek nasipse bedelli gitti ama hamileyken işe bile göndermemek lazımmış onu anladım çok zor oldu valla
Ben de doğum sonrası izin için 37ye kadar gideceğim yani 1 eylülden 17 eylüle kadar okuldayım merdiven inip çıkmak şimdiden gözümü korkutuyorYani 37 ye kadar çalışmak istememin tek sebebi doğum sonrasına atabilmek iznimi.Şimdilik elhamdülillah hiçbir sıkıntım yok , ağrı sızı ödem vs. Benim haftalarımda da çok şikayeti olan arkadaşlar okuyorum burda , rahat geçiriyorum çok şükür diyorum kendi kendime. Ama ilerleyen dönemde nasıl olur bilmiyorum canım. İnşallah hayırlısıyla hep böyle rahat olurum. Hamilelik öncesi çok zayıf olmamın avantajlarını kullanıyorum galiba şu an o yüzden öyle çok ağırlaşmış hissetmiyorum kendimi.
Aynen canım bebeğimle daha fazla vakit geçirebilmek için katlanıyorum ve çok şükür ki Allah da yardım ediyor, zaten gebeliğe dair bir sıkıntım olsa ben burda tek başıma duramazdim. Anlatmıştım şu an eşim bile yanımda değil :)İnşallah canım 37 ye kadar dayanirsin Allah büyüktabi doğumdan sonra izinin için kstlaniyorsun bunlara ins istediğin gibi olur canım birde senin ilk gebelik herkesin ilk gebeliği bizimkiler gibi kötü sgrili geçmiyor .
Ben hatırlıyorum ilk gebelikte böyle kasilmam yoktu denize gider yuzerdim ilişki sırasında korkmazdim ilişkiden sonra ağrım olmazdı rahat yatardim sonrski hamilelikler beni böyle yordu ins hep iyi geçer birde zayifsin kendini hafif hissetmen bile yeter ağırlık kilo çok varsa ağrı da çok olur ödem de
Doğrudur canım valla bilmiyorum ki dediğim gibi ben şimdilik iyiyim ama elbette bir gün sonramizin garantisi yokBen 33.haftaya kadar hamilelik mi zormuş ne çok abartıyorsunuz diyodumçok erken konuşmuşum 2 haftadır cidden tam da böyleyim. İnşallah sen bundan sonrasını da çok çok rahat geçirirsin balım
Biliyorum canim masa başında oturduğunu o yüzden deidm ilerleten zamanlarda insalalh zorlanmaz sin bel ağrısı kalça ağrısı cekmezsin insallshAynen canım bebeğimle daha fazla vakit geçirebilmek için katlanıyorum ve çok şükür ki Allah da yardım ediyor, zaten gebeliğe dair bir sıkıntım olsa ben burda tek başıma duramazdim. Anlatmıştım şu an eşim bile yanımda değil :)
Bilmiyorum canım ilk gebelikle alakalı olduğunu pek sanmıyorum, burda çoğu kişinin ilk gebelik zaten ama ilgisi vardır belki debakalım ya hayırlısıyla dua ediyorum. Tabiki zorlanırsam çıkarım izne , hiçbir şey bebeğimden kıymetli değil. Ama şimdi çıksam dahi evde de yapacağım şey aynı yani oturmak ben de iş yerinde oturuyorum çalışıyorum masa başında
Kız ne olacak 2 haftacik çalışacakmissin sadece, göz açıp kapayıncaya kadar geçer inşallah :) Asansör yok mu , ben valla merdiven çok nadir kullanıyorum. Ama bir yandan da 37. Haftada merdiven inip çıkmak bizim için iyi olabilirBen de doğum sonrası izin için 37ye kadar gideceğim yani 1 eylülden 17 eylüle kadar okuldayım merdiven inip çıkmak şimdiden gözümü korkutuyor
İnşallah canım. Valla ev işi öylece kaldı, eşim durumumuzu ev sahibine anlattı. Adam ben size akşam geri döneceğim detaylı konuşuruz dedi ve dönmediBiliyorum canim masa başında oturduğunu o yüzden deidm ilerleten zamanlarda insalalh zorlanmaz sin bel ağrısı kalça ağrısı cekmezsin insallshsizin ev işi ne oldu kocan halletti mi
Sen şimdi 37 haftsn gelince kocanın yanına mi döneceksinİnşallah canım. Valla ev işi öylece kaldı, eşim durumumuzu ev sahibine anlattı. Adam ben size akşam geri döneceğim detaylı konuşuruz dedi ve dönmedibiz de hiç ses çıkarmadık. Öylece kaldı yani. Bakalım nasipse Ocak gibi çıkıp şehir değiştirecegiz işte ama şimdilik en azından stres durumumdan kurtuldum
Acaba benim bebiş de senin bebisin kilosun da mı çok merak ediyorum ya bu Almanlar doğuma kadar 3 defa detaylı ultrason bakıyor 30. Haftadan sonra bakmıyorlarBen 33.haftaya kadar hamilelik mi zormuş ne çok abartıyorsunuz diyodumçok erken konuşmuşum 2 haftadır cidden tam da böyleyim. İnşallah sen bundan sonrasını da çok çok rahat geçirirsin balım
Zaten iki haftada bir gidiyorum evime ama tam olarak 36. Haftayı doldurunca gideceğim işte doğumu orda yapacağım nasipse . Ardından ev tutup şu an çalıştığım yerde yaşamaya başlayacağız canımSen şimdi 37 haftsn gelince kocanın yanına mi döneceksinnasıl olacsk yoksa o mu gelecekti nezamsn aile birleşimi olacsk
Alttan baktıkları için kilosunu mu ogrenemiyorsunAcaba benim bebiş de senin bebisin kilosun da mı çok merak ediyorum ya bu Almanlar doğuma kadar 3 defa detaylı ultrason bakıyor 30. Haftadan sonra bakmıyorlarhep nst ve alttan muane var ne kadar kötü
Ee iyi iyi şükür doğumdan sonra çalıştığın şehrde kalacaksınizZaten iki haftada bir gidiyorum evime ama tam olarak 36. Haftayı doldurunca gideceğim işte doğumu orda yapacağım nasipse . Ardından ev tutup şu an çalıştığım yerde yaşamaya başlayacağız canım
Evet cnsim 2 haftada 1 gidiyorum. Önce kan idrar alıyorlar kilo tansiyon ölçülüyor sonra nst sonucu slip doktorun odasına gidiyorum şikayet var mı diyo konusuyirum alttan bakım diyo çatala cikiyirumAlttan baktıkları için kilosunu mu ogrenemiyorsunne kadar değişik ya sürekli vajinal muayene mi oluyorsun yani artık
Aslında güzel yönleri de varmış akıntina bakmasi, her defasında kan alması vs bence bunlar güzel. Bebeğin kilosunu da önceki haftalara kiyasla aşağı yukarı bilirsin ya çok zayıf değilse eğer güzel ilerliyordurEvet cnsim 2 haftada 1 gidiyorum. Önce kan idrar alıyorlar kilo tansiyon ölçülüyor sonra nst sonucu slip doktorun odasına gidiyorum şikayet var mı diyo konusuyirum alttan bakım diyo çatala cikiyirumönce parmağını dolar bakar akkıntı rengine bir kağıda sürer testini yapar enfeksiyon mu ne diye sonrası ultrasonla bakar bebek ne tarafta diye , sonra si rliyle sağa sola dokunuyor bebeğin pozisyon una bakıyor rahme baktır plallsentaya bakıyor o gün sordum onads kilosu ne kadar diye , bana dedi şuan bebeğin büyük bu ultrasondan göremeyiz dedi diğer ultrasondan bakılıyor ama onlarda bakmıyor işte 3 defa bakiilirmis sadece ne kadar gıcık ya
İşte şimdi doğuma kadar 3 randevum kaldı Ekim 1 e kadar 6 Eylül de bana kağıt verecek hastaneye gidecrm swzeryen için Termin yapıcam ,diğer terminim de 20 Eylül sanırım o zaman a doğum yaparım en son ki Termin 1 Ekim artık. Bebekle giderim ameliyat yerine bakar herkalde ondan sonrası kurtuliyirjm
Evet herşey güzel her iki hafta aldığım 2 kg yu görüyorumAslında güzel yönleri de varmış akıntina bakmasi, her defasında kan alması vs bence bunlar güzel. Bebeğin kilosunu da önceki haftalara kiyasla aşağı yukarı bilirsin ya çok zayıf değilse eğer güzel ilerliyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?