- 16 Temmuz 2020
- 1.062
- 1.694
- 83
Çok zaman geçti, yanlış hatırlamıyorsam 3 bin tl ydiMerhabalar Harmony testi için ne kadar bir ücret odediniz aceba
Vajinal muayeneden ben bugün öyle korktum ki.. açılma olup olmadığını kontrol etmek için baktı zaten açtın dedim doktoraAcaba benim bebiş de senin bebisin kilosun da mı çok merak ediyorum ya bu Almanlar doğuma kadar 3 defa detaylı ultrason bakıyor 30. Haftadan sonra bakmıyorlarhep nst ve alttan muane var ne kadar kötü
Owli bende var çok da mucizevi değil. Hatta çok kalın dışarıda takmaya pek uygun değil. Ama gece yatarken falan takılabiliyor o açıdan avantajKizlar internette owli korseyi cok ovuyorlar ama 160 tl vermeye gerek varmi acaba ya normal korseler nasil daha once dogum yapanlar tecrubelerini paylasabilir mi
Çok güzel olmuş canım güle güle kullanın hepsiniEki Görüntüle 2906449
hazırlıklarım bitti ev temizliği de bitti babasında askerden gelirse oturup çocuğumu beklicem inş. Darısı bitirmeyenlerin başına valla yorucu ve zor.
Benim de göbeğinde bir tane çatlak yok ama bacaklarım, kalçam, popom çatlak içinde resmen. Göbeğim de tık yokVajinal muayeneden ben bugün öyle korktum ki.. açılma olup olmadığını kontrol etmek için baktı zaten açtın dedim doktoraben de şaşırdım kilosuna karnım çok ufak. Bugün bi kadın vardı 36.haftadaymış benden 1 hafta önde ama kocamandı. Bende üzülüyodum karnım ufak diye ama ona rağmen harita gibi çatladı aman Bebek iyi olsun da çatlasın napimm
Doktorla konusma sansin varsa telefon ile goruss canim. Bebislere hareket konusu belli olmuyor ki
Bende ayni ilaci kulllaniyorum. Dedigin gibi canim
Birşey olmaz canım catlasin benimkiler bile çatlıyor dshscbugin farkettim yukarılarda yeni çatlaklar oldu yani krem yağ faydaetmedi bana çatlayacagi varsa çatlar maşallahVajinal muayeneden ben bugün öyle korktum ki.. açılma olup olmadığını kontrol etmek için baktı zaten açtın dedim doktoraben de şaşırdım kilosuna karnım çok ufak. Bugün bi kadın vardı 36.haftadaymış benden 1 hafta önde ama kocamandı. Bende üzülüyodum karnım ufak diye ama ona rağmen harita gibi çatladı aman Bebek iyi olsun da çatlasın napimm
Benim zaten çatlaktı bacağım popom şimdi karnım da çatladı ne biçimBenim de göbeğinde bir tane çatlak yok ama bacaklarım, kalçam, popom çatlak içinde resmen. Göbeğim de tık yokson zaman mı çatlar acaba bilemedim.
Geçmiş olsun canımDoktor hastanede yatış dedi canım yatmadım 3-4 saat sonra tekrar gidip nst çektireceğim çocuğun hareketleri çok önemli aman dikkat edin
İnşallah her birimizin haftasıyla uyumludur boy kilo gelişimi falan. Ne ilerde olsun isterim ne geride. Günüyle uyumlu olsun yeter bizeBirşey olmaz canım catlasin benimkiler bile çatlıyor dshscbugin farkettim yukarılarda yeni çatlaklar oldu yani krem yağ faydaetmedi bana çatlayacagi varsa çatlar maşallahkarnım küçük bebeğe yarıyor yediğin içtiğin çok şanslısın benim gibi sismedin ben alıyorum hep kilo bakalım 2 hafta sonra hastsneye gidince öğrenirim kilosunu
Amin inşallah canımİnşallah her birimizin haftasıyla uyumludur boy kilo gelişimi falan. Ne ilerde olsun isterim ne geride. Günüyle uyumlu olsun yeter bize
Evet canım azalmıştı şu an iyi benim zaten suyu üst sınırda bir de rahim baya kısa erken doğum riskim var doktor da dikkat ediyorGeçmiş olsun canımhareketleri mi azaldı yavrucuğun
Canım çok geçmiş olsun. Rabbim sağlıklı hayırlı zamanında Doğum nasip etsin. Allah’ın izniyle gününü doldurup doğurursun inşallah. Dinlenmen mi gerekmiş?Evet canım azalmıştı şu an iyi benim zaten suyu üst sınırda bir de rahim baya kısa erken doğum riskim var doktor da dikkat ediyor
Geçmiş olsun zamanında alırsınız inşallahEvet canım azalmıştı şu an iyi benim zaten suyu üst sınırda bir de rahim baya kısa erken doğum riskim var doktor da dikkat ediyor
Naptın canım geçti mi , gittin mi doktoraKızlar şu saatte karnimda çok şiddetli şancıyla uyandım karnimin en üst tarafında çok korkuyorum bu durumu yasiyan oldumu
Nasıl oldun canım? Benim dün öğlen ve akşam üstü karnımın üstünde değil ama alt kısmında, kasıklarda oldu. 7-8 sn sonra geçti. Rahim hazırlıyor kendini diye düşündüm. Sen nasıl oldun?Kızlar şu saatte karnimda çok şiddetli şancıyla uyandım karnimin en üst tarafında çok korkuyorum bu durumu yasiyan oldumu
Kuzum iki hafta evet asansör yok okul 4 katlı Bütün sınıflar aynı katta değil haliyle gün içinde 7 saate kadar dersimiz olabiliyor dersi hayatta oturarak anlatamam en fazla bi sınıfa 2 saat üst üste ders oluyor bi sonraki ders için haliyle başka bi sınıf başka bi kat demek kızımda da 37ye kadar çalıştığım için derse giderken merdiven çıkmak işkence gibiydi kasıklarım patlayacak oracıkta çocuğu doğuracağım sanıyordum ayakta kalmaktan ne biçim ödem olmuştumKız ne olacak 2 haftacik çalışacakmissin sadece, göz açıp kapayıncaya kadar geçer inşallah :) Asansör yok mu , ben valla merdiven çok nadir kullanıyorum. Ama bir yandan da 37. Haftada merdiven inip çıkmak bizim için iyi olabilirkolay dogururuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?