2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Acaba benim bebiş de senin bebisin kilosun da mı çok merak ediyorum ya bu Almanlar doğuma kadar 3 defa detaylı ultrason bakıyor 30. Haftadan sonra bakmıyorlar hep nst ve alttan muane var ne kadar kötü
Vajinal muayeneden ben bugün öyle korktum ki.. açılma olup olmadığını kontrol etmek için baktı zaten açtın dedim doktora ben de şaşırdım kilosuna karnım çok ufak. Bugün bi kadın vardı 36.haftadaymış benden 1 hafta önde ama kocamandı. Bende üzülüyodum karnım ufak diye ama ona rağmen harita gibi çatladı aman Bebek iyi olsun da çatlasın napimm

Kizlar internette owli korseyi cok ovuyorlar ama 160 tl vermeye gerek varmi acaba ya normal korseler nasil daha once dogum yapanlar tecrubelerini paylasabilir mi
Owli bende var çok da mucizevi değil. Hatta çok kalın dışarıda takmaya pek uygun değil. Ama gece yatarken falan takılabiliyor o açıdan avantaj

Benim de göbeğinde bir tane çatlak yok ama bacaklarım, kalçam, popom çatlak içinde resmen. Göbeğim de tık yok son zaman mı çatlar acaba bilemedim.

Birşey olmaz canım catlasin benimkiler bile çatlıyor dshscbugin farkettim yukarılarda yeni çatlaklar oldu yani krem yağ faydaetmedi bana çatlayacagi varsa çatlar maşallah karnım küçük bebeğe yarıyor yediğin içtiğin çok şanslısın benim gibi sismedin ben alıyorum hep kilo bakalım 2 hafta sonra hastsneye gidince öğrenirim kilosunu

Benim de göbeğinde bir tane çatlak yok ama bacaklarım, kalçam, popom çatlak içinde resmen. Göbeğim de tık yok son zaman mı çatlar acaba bilemedim.
Benim zaten çatlaktı bacağım popom şimdi karnım da çatladı ne biçim genital bölge üstü karna geçiş bölgesi alt karın bölgesi yani aman yarabbi çok fena

Doktor hastanede yatış dedi canım yatmadım 3-4 saat sonra tekrar gidip nst çektireceğim çocuğun hareketleri çok önemli aman dikkat edin
Geçmiş olsun canım hareketleri mi azaldı yavrucuğun

İnşallah her birimizin haftasıyla uyumludur boy kilo gelişimi falan. Ne ilerde olsun isterim ne geride. Günüyle uyumlu olsun yeter bize

İnşallah her birimizin haftasıyla uyumludur boy kilo gelişimi falan. Ne ilerde olsun isterim ne geride. Günüyle uyumlu olsun yeter bize
Amin inşallah canım hayırlısıyla boyuna kilosuna gunelune göre gelissinler imsalalh

Evet canım azalmıştı şu an iyi benim zaten suyu üst sınırda bir de rahim baya kısa erken doğum riskim var doktor da dikkat ediyor
Canım çok geçmiş olsun. Rabbim sağlıklı hayırlı zamanında Doğum nasip etsin. Allah’ın izniyle gününü doldurup doğurursun inşallah. Dinlenmen mi gerekmiş?

Kızlar bende çok aktif olamıyorum ara sıra Boyle bakabiliyorum okumaya çalışıyorum Allah hepimizi hayırlısıyla sağlıcakla kurtarsın son haftalara girdik artık şaka gibi ne ara cinsiyet öğrenirken felan şimdi şafak sayar olduk.. ben henüz bişey almadım ablasından kalanları var diye ama portatif beşik almayı düşünüyorum odalarda geçişi kolay olur felan diye sezeryan olucam ablası sezeryandı. Dün de Dr a gittik baktım kızceme ablasına benziyor Dr gelişimi 2 hafta önden gidiyor dedi 2300 küsür geldi maşallah .. bende dedim babamız 190 ablası da boyleydi 36 da suyu bitince acil sezeryan yapmışlardı buda oyle olur gibime geliyor .. kilom 85 oldu +20 almış bulunmuşum ama gelin görün ki bileklerimden beri şiş parmakla bastır oyle çukur hamilelik ödemi çok erken başlamıştı bunda neyseki sağlıklıyız şükür bu arada hamiş çalışan arkadasları okudum Allah yardımcınız olsun canlar sabah erken kalkmak zulüm geliyor bana evişleri vs yorucu ağırlıktan mıdır nedir topuklarım ağrımaya başladı artık hayırlısıyla geleydi yavrucaklar ..

Evet canım azalmıştı şu an iyi benim zaten suyu üst sınırda bir de rahim baya kısa erken doğum riskim var doktor da dikkat ediyor
Geçmiş olsun zamanında alırsınız inşallah bende bu hafta itibariyle hareketlerinde azalma hissediyorum yani hareket var ama güçlü tekmelerde azalma var . Yada uzun bir süre hareket olmuyor gibi :/ Sizin nasıl oldu tam olarak

Kızlar şu saatte karnimda çok şiddetli şancıyla uyandım karnimin en üst tarafında çok korkuyorum bu durumu yasiyan oldumu
Nasıl oldun canım? Benim dün öğlen ve akşam üstü karnımın üstünde değil ama alt kısmında, kasıklarda oldu. 7-8 sn sonra geçti. Rahim hazırlıyor kendini diye düşündüm. Sen nasıl oldun?

Kuzum iki hafta evet asansör yok okul 4 katlı Bütün sınıflar aynı katta değil haliyle gün içinde 7 saate kadar dersimiz olabiliyor dersi hayatta oturarak anlatamam en fazla bi sınıfa 2 saat üst üste ders oluyor bi sonraki ders için haliyle başka bi sınıf başka bi kat demek kızımda da 37ye kadar çalıştığım için derse giderken merdiven çıkmak işkence gibiydi kasıklarım patlayacak oracıkta çocuğu doğuracağım sanıyordum ayakta kalmaktan ne biçim ödem olmuştum

Reactions: The
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…