2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Karnımın üstündeki ağrı geçti canım şükür çok korktum napcagimi sasirdim. Ama benim malesef kasılma devam ediyor bacaklarımda sızlama oluyor takip edecem ona göre direk hastaneye gidicem birazda çok korkuyorum erken doğum olcak diye

Geçmiş olsun canım minik zıpır nasıl bi hareket etti ya da uyurken sıkıştı mı orda acaba
Ay canim benim aklimada o geldi galiba öyle biisy oldu çok ağladım erken doğcak diye değil o ağrıya dayanamadigim için 15 dakka falan yürüdükten sonra geçti. Annemin evine geldim annem yanımda uyuyodu anne kalk kalk diyom sancim çok dayanamiyorum annem beni duymuyor bu sefer başladım daha çok ağlamaya

Yok kuzum şükür korkma sancı regl ağrısı gibi karında sırtta o bölgenin tamamında oluyor ve aralıklı geliyor devam eden bi ağrı ise hiç korkma Farklı bir şeydendir

Canım geçmiş olsun. Karnının en üstüyse mide gazı sıkıştırmış olabilir. Geçtiyse bence kesin de gaz. 3 gündür herşeye gaz gözüyle bakıyorum Tuvalete kalktım korka korka dedim ay gaz Yok 2 adım attım girdi sancı yine ne nalet bişeymiş böyle bitsin rahatlayayım sadaka vericem. Eğer yine olursa doktora git için rahatlasın. Son düzlükteyiz artık en ufak şikayette gitmemiz lazım ne olur ne olmaz diye

Ewt canım bende öyle düşündüm . Insan son zaman daha tedirgin oluyo bide randevu günüme az kaldı bakalım

Günaydın herkese ❤aranızda sleepy bebek bezi alan var mı yada bebek bezi alan varmı hangi marka aldınız arakadaşlar benim ilk bebeğim o yüzden tam bilmiyorum sleepy hep uygun hemde alan çok oluyor diye ilk onu almak istedim sonra bi sıkıntı olursa belki daha iyi bi marka alırım tavsiyeniz nedir bir de 1 numara 120 tane sizce çok fazla mı üç kutu satılıyor hepsi burdada 110 tl ye falan

Eki Görüntüle 2906449
hazırlıklarım bitti ev temizliği de bitti babasında askerden gelirse oturup çocuğumu beklicem inş. Darısı bitirmeyenlerin başına valla yorucu ve zor.
Çok güzel olmuşşş, Allah sağlıkla burada büyütmeyi nasip etsin canım

Hemen soruyorum halıyı nereden aldın Şöyle sade bir şey arıyorum ben de gördüklerim hep cicili bicili. Shaggy tarzı bir şeyler de bakmıştım, annem “Asla olmazzzz” dedi, o yüzden buna benzer bir şey alıcam ben de.
Ben 33.haftaya kadar hamilelik mi zormuş ne çok abartıyorsunuz diyodum çok erken konuşmuşum 2 haftadır cidden tam da böyleyim. İnşallah sen bundan sonrasını da çok çok rahat geçirirsin balım
Yaa bunu okuyunca işyerindeki arkadaşlarım aklıma geldi. Hepsi de 37’ye kadar uzatmıştı ama yine hepsi de “Neden 32’den sonra çalışmak için rapor almak gerekiyormuş anladım, çok zorlaştı birden” diyordu Ama doğum izinleri de çok kısa, gerçekten insanı mecburen son ana kadar dişini sıka sıka işe gitmeye mecbur bırakıyor. 37’ye kadar çalışacak olan herkesin Allah yardımcısı olsun

Bende 1 ve 2 numarası var. Çok küçük geldiler gözüme canım, o yüzden toplu almadım olur ya elimde kalır diye. Yoksa o indirimi bende gördüm, almayı düşünüyordum. İlk zamanlar 1 ve 2 kullanılır, büyüdükçe numara değişiriz diye fazla almadım. Etrafımda sleepy kullanan çok kişi var, hepsi memnun.

Evet canım azalmıştı şu an iyi benim zaten suyu üst sınırda bir de rahim baya kısa erken doğum riskim var doktor da dikkat ediyor
Geçmiş olsun canım sabretsin ufaklık biraz daha Allah büyük insalla 37 e kadar uslu durur benimde ağrılar var yerinde durmuyor kaç gündür aşağıda yukarı çıkmıo ya yan yatıyor yada baş aşağı duruyor bende korkuym sürpriz yapmasından yarın a 35 olcam sabırla bekliyorum su 38i

Yalancı sancılar başlar artık canım . Vücut doğuma hazırlanıyor . Son aya gireceksin çok normal

Kızlar ya şu hamilelik ciddi stres gerçekten .Bugün devlet hastanesine gittim .Bebek 2hafta geride dedi .Karın çevresi üzüldüm .Simetrik bir zayıflık dedi .Ben insülin kullandığımı söyledim muhtemelen ondan dedi .Canım sıkıldı ya .Zaten insülini bebek şişman olmasın suyu fazla olmasın diye kullanıyorum şimdi bebek zayıf kaldı .E pirinç pilav karbonhidrat zaten yemiyorum bu bebek nasıl kilo alacak sağ sağlim kucağımıza alalım bebişleri süreç çok yıpratıcı

Merhaba kızlar sezeyan olacaklara soruyorum ped olarak ne alıcaksınız yada aldınız link atmanız mümkün mü şokta sleppy büyük pedleri var birde depend külotları sizde onlar uygun mu

Canım boyuna ve kilosuna ne dedi? Bence karbonhidratlar alınacak kilo bize gider, bebeğe değil diye düşünüyorum. O yüzden sıkma canını. Muz, haşlanmış yumurta, ceviz, kaşar peyniri bebeğe kilo aldırıyor diyorlar. Protein ağırlıklı gidebilirsin. Bebekler zaten son haftalarda kilo alıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…