Canım kilosuna 1500g dedi boyunu söylemedi .Şimdi kendi doktoruma gideceğim .Kan akışı sağlayan damarları kontrol etti açık dedi .İnsülinden kaynaklı muhtemelen dedi .Her şeyi çok sınırlı yiyorum canım yani bilemiyorum ki günde 4kez insülin bir kan sulandırıcı vuruluyorumCanım boyuna ve kilosuna ne dedi? Bence karbonhidratlar alınacak kilo bize gider, bebeğe değil diye düşünüyorum. O yüzden sıkma canını. Muz, haşlanmış yumurta, ceviz, kaşar peyniri bebeğe kilo aldırıyor diyorlar. Protein ağırlıklı gidebilirsin. Bebekler zaten son haftalarda kilo alıyormuş.
Canım valla muz dışında hepsini de yiyorum aslında muzda çok şeker var diye yemiyordum .Şimdi onuda yiyicem bakalım umarım düzelirCanım boyuna ve kilosuna ne dedi? Bence karbonhidratlar alınacak kilo bize gider, bebeğe değil diye düşünüyorum. O yüzden sıkma canını. Muz, haşlanmış yumurta, ceviz, kaşar peyniri bebeğe kilo aldırıyor diyorlar. Protein ağırlıklı gidebilirsin. Bebekler zaten son haftalarda kilo alıyormuş.
Canım 31 haftaya göre hi tık düşük kilo .Öyle abarticalacak kadar bu aydan sonra zaten daha hızlı kilo alıyorlar canını sıkmaCanım kilosuna 1500g dedi boyunu söylemedi .Şimdi kendi doktoruma gideceğim .Kan akışı sağlayan damarları kontrol etti açık dedi .İnsülinden kaynaklı muhtemelen dedi .Her şeyi çok sınırlı yiyorum canım yani bilemiyorum ki günde 4kez insülin bir kan sulandırıcı vuruluyorum
Bizim de binaya asansör yaptılar ben de onu düşünüyorum müdüre söylesem asansörü kullanıcıdır mı acaba banaKuzum iki hafta evet asansör yok okul 4 katlı Bütün sınıflar aynı katta değil haliyle gün içinde 7 saate kadar dersimiz olabiliyor dersi hayatta oturarak anlatamam en fazla bi sınıfa 2 saat üst üste ders oluyor bi sonraki ders için haliyle başka bi sınıf başka bi kat demek kızımda da 37ye kadar çalıştığım için derse giderken merdiven çıkmak işkence gibiydi kasıklarım patlayacak oracıkta çocuğu doğuracağım sanıyordum ayakta kalmaktan ne biçim ödem olmuştum
Şekerin var mıydı canım? Şekeri olanların amniyotik sıvı yüksek çıkıyor diye biliyorum
Canım çok geçmiş olsun. Rabbim sağlıklı hayırlı zamanında Doğum nasip etsin. Allah’ın izniyle gününü doldurup doğurursun inşallah. Dinlenmen mi gerekmiş?
Geçmiş olsun zamanında alırsınız inşallahbende bu hafta itibariyle hareketlerinde azalma hissediyorum yani hareket var ama güçlü tekmelerde azalma var . Yada uzun bir süre hareket olmuyor gibi :/ Sizin nasıl oldu tam olarak
Naptın canım geçti mi , gittin mi doktora
Geçmiş olsun canımsabretsin ufaklık biraz daha Allah büyük insalla 37 e kadar uslu durur benimde ağrılar var yerinde durmuyor kaç gündür aşağıda yukarı çıkmıo ya yan yatıyor yada baş aşağı duruyor bende korkuym sürpriz yapmasından yarın a 35 olcam sabırla bekliyorum su 38i
Hiç sıkma canını, son haftalarda atağa geçip kilo alıyor bebekler, düzelir inşallah moralini yüksek tutCanım valla muz dışında hepsini de yiyorum aslında muzda çok şeker var diye yemiyordum .Şimdi onuda yiyicem bakalım umarım düzelir
Ben bezi de ıslak mendili de sleepy aldım. Bi hoşgeldn Bebek seti vardı içinde 20’li 1 numara,20’li 2 numara, 3 paket ıslak mendil, 10 tane de alt açma örtüsü var. 64 liraya almıştım civilden. Islak mendili hoşuma gitti bi koli e bebekten aldım içinde sanırım 12 paket varGünaydın herkese ❤aranızda sleepy bebek bezi alan var mı yada bebek bezi alan varmı hangi marka aldınız arakadaşlar benim ilk bebeğim o yüzden tam bilmiyorum sleepy hep uygun hemde alan çok oluyor diye ilk onu almak istedim sonra bi sıkıntı olursa belki daha iyi bi marka alırım tavsiyeniz nedir bir de 1 numara 120 tane sizce çok fazla mı üç kutu satılıyor hepsi burdada 110 tl ye falan
Ama cidden öyle canım ya. 32 ye kadar prensesler gibiydim yeğenlerimle hoplayıp zıplıyodum, eşimle yürüyüşler gezmeler köyümüz şilede sık sık gidiyordum, rahatlıkla araba kullanıyordum ne bileyim çok rahattı. 33 oldu bi anda kramplar, ağrılar, sancılar, yorgunluk, oturup kalkmada zorlanmaÇok güzel olmuşşş, Allah sağlıkla burada büyütmeyi nasip etsin canım
Hemen soruyorum halıyı nereden aldınŞöyle sade bir şey arıyorum ben de gördüklerim hep cicili bicili. Shaggy tarzı bir şeyler de bakmıştım, annem “Asla olmazzzz” dedi, o yüzden buna benzer bir şey alıcam ben de.
Yaa bunu okuyunca işyerindeki arkadaşlarım aklıma geldi. Hepsi de 37’ye kadar uzatmıştı ama yine hepsi de “Neden 32’den sonra çalışmak için rapor almak gerekiyormuş anladım, çok zorlaştı birden” diyorduAma doğum izinleri de çok kısa, gerçekten insanı mecburen son ana kadar dişini sıka sıka işe gitmeye mecbur bırakıyor. 37’ye kadar çalışacak olan herkesin Allah yardımcısı olsun
Aynen kim isterki bunları yaşamak inşallah iki yavrunada hayırlısıyla kavuşursun Rabbım yardımcımız olsunHamilelik en fazla ilgiye ihtiyacımızın olduğu dönem biz birde boşanmayla uğraşıyoruz. Benim birde diğer çocuğuma hasretlik durumum var. Karnımda ki maşallah ne kadar güçlüymüş onun için ayakta duruyorum resmen
Cnm bende de seker cikmisti. Karbonhidrat yemiyorum mumkun oldugunca. Ben de senin gibi dusunup sormustum bebek icin karbonhidrat alinmamasi daha saglikliymis. Bu arada 1500g demissin kilosuna. Benin 31+1de 1563g di ve doktor 4 dun geri demisti. Senin haftan kac tam olarak? Sen diyet yapinca dusmedi mi glikoz o yuzden mi insuline basladilarKızlar ya şu hamilelik ciddi stres gerçekten .Bugün devlet hastanesine gittim .Bebek 2hafta geride dedi .Karın çevresi üzüldüm .Simetrik bir zayıflık dedi .Ben insülin kullandığımı söyledim muhtemelen ondan dedi .Canım sıkıldı ya .Zaten insülini bebek şişman olmasın suyu fazla olmasın diye kullanıyorum şimdi bebek zayıf kaldı .E pirinç pilav karbonhidrat zaten yemiyorum bu bebek nasıl kilo alacaksağ sağlim kucağımıza alalım bebişleri süreç çok yıpratıcı
Sakın shaggy hali alarak o yanlışa düşmeHemen soruyorum halıyı nereden aldınŞöyle sade bir şey arıyorum ben de gördüklerim hep cicili bicili. Shaggy tarzı bir şeyler de bakmıştım, annem “Asla olmazzzz” dedi, o yüzden buna benzer bir şey alıcam ben de.
Ben prima premium care aldim 70 li 100 TL hepsi buradadan. Ama sleppy e gore baya fiyat farki var.kalite farki varmi bilmiyorumGünaydın herkese ❤aranızda sleepy bebek bezi alan var mı yada bebek bezi alan varmı hangi marka aldınız arakadaşlar benim ilk bebeğim o yüzden tam bilmiyorum sleepy hep uygun hemde alan çok oluyor diye ilk onu almak istedim sonra bi sıkıntı olursa belki daha iyi bi marka alırım tavsiyeniz nedir bir de 1 numara 120 tane sizce çok fazla mı üç kutu satılıyor hepsi burdada 110 tl ye falan
Günaydın herkese ❤aranızda sleepy bebek bezi alan var mı yada bebek bezi alan varmı hangi marka aldınız arakadaşlar benim ilk bebeğim o yüzden tam bilmiyorum sleepy hep uygun hemde alan çok oluyor diye ilk onu almak istedim sonra bi sıkıntı olursa belki daha iyi bi marka alırım tavsiyeniz nedir bir de 1 numara 120 tane sizce çok fazla mı üç kutu satılıyor hepsi burdada 110 tl ye falan
Kızlar şu an covit geçiriyorum 31+2 haftam 32 de çalışabilir raporu alacaktım şimdi o yandı mı yani iyilesince 33 haftada veya 34.haftada alamaz miyim çalışabilir raporu 3 4 hafta doğum sonrasına kalırdı en azindan
Merhaba sıfır numara almak gerekir mi? Ben de primanın 1 ve 2 numarasından 144 tane aldım. Bir arkadaş benimkine 1 numara büyük oldu dedi, zamanında doğdu .Alsam mı acaba şimdiden?Prima premium care aldım 1 numarada 40lı aldım, 2 numaradan da öyle. 1er paket aldım indirim vardı geçen. Zaman içinde bebeğin durumuna göre markayı değiştirebilirim ama sayı olarak gerekirse eklerim diye az aldım.
Merhaba sıfır numara almak gerekir mi? Ben de primanın 1 ve 2 numarasından 144 tane aldım. Bir arkadaş benimkine 1 numara büyük oldu dedi, zamanında doğdu .Alsam mı acaba şimdiden?
Ah ne güzel olur demin hastaneye geldim bi kat merdiveni zor çıktım İnanBizim de binaya asansör yaptılar ben de onu düşünüyorum müdüre söylesem asansörü kullanıcıdır mı acaba bana
Şükürler olsun canım dikkat et kendine, miniğine Allah’a emanetsinizKızlar dün gece sorun olmadı. Şu an nst deyim iyi çıkarsa eve gideceğim
Bebek dün gündüz çok çok az hareket etti karnım şişti o nedenle gelmiştim.
Şekeri azalttım 3 günde suyu dengelenmiş bile baya dinlendim rahim uzunluğum bile artmış.
Demekki dikkat etmek gerekiyor ben kendimi çok yoruyordum sizde dikkat edin ama bebek hareketleri önemli bu haftalardan sonra ciddi farklılık hissederseniz dr gidin mutlaka. Gaz kabızlık oluncada az hareket olabiliyor
Yanmaz bence canım covid geçiren memurlar idari izinli sayılıyordu en son kontrole gidersin karantinan bitince durumunu anlatırsın sıkıntı olmaz inşallah yaKızlar şu an covit geçiriyorum 31+2 haftam 32 de çalışabilir raporu alacaktım şimdi o yandı mı yani iyilesince 33 haftada veya 34.haftada alamaz miyim çalışabilir raporu 3 4 hafta doğum sonrasına kalırdı en azindan
Canım şimdi kendi doktorumdan çıktım her şey yolunda .Devlet hastanesi sana tost makinası ilemi baktı dediCnm bende de seker cikmisti. Karbonhidrat yemiyorum mumkun oldugunca. Ben de senin gibi dusunup sormustum bebek icin karbonhidrat alinmamasi daha saglikliymis. Bu arada 1500g demissin kilosuna. Benin 31+1de 1563g di ve doktor 4 dun geri demisti. Senin haftan kac tam olarak? Sen diyet yapinca dusmedi mi glikoz o yuzden mi insuline basladilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?