2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canım kilosuna 1500g dedi boyunu söylemedi .Şimdi kendi doktoruma gideceğim .Kan akışı sağlayan damarları kontrol etti açık dedi .İnsülinden kaynaklı muhtemelen dedi .Her şeyi çok sınırlı yiyorum canım yani bilemiyorum ki günde 4kez insülin bir kan sulandırıcı vuruluyorum

Canım valla muz dışında hepsini de yiyorum aslında muzda çok şeker var diye yemiyordum .Şimdi onuda yiyicem bakalım umarım düzelir

Canım 31 haftaya göre hi tık düşük kilo .Öyle abarticalacak kadar bu aydan sonra zaten daha hızlı kilo alıyorlar canını sıkma

Bizim de binaya asansör yaptılar ben de onu düşünüyorum müdüre söylesem asansörü kullanıcıdır mı acaba bana

Şekerin var mıydı canım? Şekeri olanların amniyotik sıvı yüksek çıkıyor diye biliyorum

Canım çok geçmiş olsun. Rabbim sağlıklı hayırlı zamanında Doğum nasip etsin. Allah’ın izniyle gününü doldurup doğurursun inşallah. Dinlenmen mi gerekmiş?

Naptın canım geçti mi , gittin mi doktora

Kızlar dün gece sorun olmadı. Şu an nst deyim iyi çıkarsa eve gideceğim
Bebek dün gündüz çok çok az hareket etti karnım şişti o nedenle gelmiştim.
Şekeri azalttım 3 günde suyu dengelenmiş bile baya dinlendim rahim uzunluğum bile artmış.
Demekki dikkat etmek gerekiyor ben kendimi çok yoruyordum sizde dikkat edin ama bebek hareketleri önemli bu haftalardan sonra ciddi farklılık hissederseniz dr gidin mutlaka. Gaz kabızlık oluncada az hareket olabiliyor

Ben bezi de ıslak mendili de sleepy aldım. Bi hoşgeldn Bebek seti vardı içinde 20’li 1 numara,20’li 2 numara, 3 paket ıslak mendil, 10 tane de alt açma örtüsü var. 64 liraya almıştım civilden. Islak mendili hoşuma gitti bi koli e bebekten aldım içinde sanırım 12 paket var bi de ne olur ne olmaz diye 40’lı 1 numara bez aldım yine. Şimdilik bu kadar sleepy kullanan memnun hem uygun hem de çok kolay ulaşılabilir bi bez her yerde bulunması mümkün diye düşündüm canım. Duruma göre değiştiririm artık pişik vs yaparsa.
Ama cidden öyle canım ya. 32 ye kadar prensesler gibiydim yeğenlerimle hoplayıp zıplıyodum, eşimle yürüyüşler gezmeler köyümüz şilede sık sık gidiyordum, rahatlıkla araba kullanıyordum ne bileyim çok rahattı. 33 oldu bi anda kramplar, ağrılar, sancılar, yorgunluk, oturup kalkmada zorlanma

Aynen kim isterki bunları yaşamak inşallah iki yavrunada hayırlısıyla kavuşursun Rabbım yardımcımız olsun

Cnm bende de seker cikmisti. Karbonhidrat yemiyorum mumkun oldugunca. Ben de senin gibi dusunup sormustum bebek icin karbonhidrat alinmamasi daha saglikliymis. Bu arada 1500g demissin kilosuna. Benin 31+1de 1563g di ve doktor 4 dun geri demisti. Senin haftan kac tam olarak? Sen diyet yapinca dusmedi mi glikoz o yuzden mi insuline basladilar

Sakın shaggy hali alarak o yanlışa düşme ben evlendiğim zaman almıştım hem de mutfağa. Bana da teyzem zor oluyor temizliği demişti ama ben dinlemedim sonra gördüm günümü. Saç vs. Ne varsa tutuyor ve süpürgeye de gelmiyor, elimle topluyordum

Ben prima premium care aldim 70 li 100 TL hepsi buradadan. Ama sleppy e gore baya fiyat farki var.kalite farki varmi bilmiyorum

Kızlar şu an covit geçiriyorum 31+2 haftam 32 de çalışabilir raporu alacaktım şimdi o yandı mı yani iyilesince 33 haftada veya 34.haftada alamaz miyim çalışabilir raporu 3 4 hafta doğum sonrasına kalırdı en azindan

Prima premium care aldım 1 numarada 40lı aldım, 2 numaradan da öyle. 1er paket aldım indirim vardı geçen. Zaman içinde bebeğin durumuna göre markayı değiştirebilirim ama sayı olarak gerekirse eklerim diye az aldım.

Islak mendili sleepy yenidoğan aldım. Saf su içerenden. Alt açma örtüsünü de sleepy aldım. Bakalım nasıl olacak

Son düzenleme:

Zannetmiyorum raporun hakkının yanacağını.

Bu arada ben de sizinle aynı durumdayım tarihlerini neredeyse aynı ve covid geçiriyorum. Kan sulandırıcı verdi mi doktorunuz covid sebebiyle?

Merhaba sıfır numara almak gerekir mi? Ben de primanın 1 ve 2 numarasından 144 tane aldım. Bir arkadaş benimkine 1 numara büyük oldu dedi, zamanında doğdu .Alsam mı acaba şimdiden?

Merhaba sıfır numara almak gerekir mi? Ben de primanın 1 ve 2 numarasından 144 tane aldım. Bir arkadaş benimkine 1 numara büyük oldu dedi, zamanında doğdu .Alsam mı acaba şimdiden?

Bebeğinizin kilosu nasıl şu an. Eğer son hafta 2, 5 kg altında derlerse 20-30 tane alınır.
O genelde prematüre bebekler için alınıyor yada çok zayıf doğdu ise.

Bizim de binaya asansör yaptılar ben de onu düşünüyorum müdüre söylesem asansörü kullanıcıdır mı acaba bana
Ah ne güzel olur demin hastaneye geldim bi kat merdiveni zor çıktım İnan
Şükürler olsun canım dikkat et kendine, miniğine Allah’a emanetsiniz
Yanmaz bence canım covid geçiren memurlar idari izinli sayılıyordu en son kontrole gidersin karantinan bitince durumunu anlatırsın sıkıntı olmaz inşallah ya

Canım şimdi kendi doktorumdan çıktım her şey yolunda .Devlet hastanesi sana tost makinası ilemi baktı dedi
Her şey haftası ile uyumlu 2kg olmuş .
Ben insüline 13.haftada direk başladım .Gilifor kullanıyordum tedavi sürecinde onu kesip insüline geçtiler .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…