2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bugün test yapsam negatif olsa yine kalkıyor mu karantina durumum
Geçmiş olsun canım, benim Nisan ayında testim negatif çıksa da karantinam kalkmamıştı. Ama o prosedür sürekli değişti sanırım, sen testini yaptır bence de negatif çıkıp da karantinan kalkmazsa ilçe sağlığı bir arayıp sorarsın durumunu anlatıp, belki yardımcı olurlar.

Senin adına çok sevindim canım, inşallah böyle devam eder de doğuma kadar rahat edersin artık

Çok sevindim ya böyle devam eder insAllah

Protein grubu beslenin süt yoğurt herşeyin yanında tüketin. Yer fıstığı bebeği baya besliyor bunu yanında diğer kuruyemişleri tüketin.günde iki keZ bir porsiyon meyve yanı yoğurt vermişti diyetisyenim.böylece meyve şekeri çıkarmıyor yoğurt ile tüketilince hemde bebeği besliyor. Bi arkadaşımda aynı durumdaydı benek zayıftı son iki hafta doktoru ye biraz dedi bebiş hemen toparladı doğdu. Bizimde iri ve suyu fazla mesela bir sürü yan etkisi var bu durumun. Hepimizde ayrı bir şey zayıf olsa ayrı kilolu olsa ayrı allah hayırlısınj versin

Kalbim73 35 olduktan sonra hiç bir şeyi düşünme rahatına bak bence
Bilmiyirum canım ya yine öyle düşünmemek lazım kız kardeşim 37 hsftslik dogurdu bebeğin ciğeri dışardaki havayı rahatça almayacak kadar gelismisti o yüzden 20 gün yeni doğan yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı kardeşim çok üzüldü ağladı onsuz 20 gün evde tek kaldı hergun süt sağıp hastaneye yolladı enfeksiyon kapmasin diye emziremwdi

Şükür eve geldiler şimdi iyidir emziriyor gazıyla uğraşıyor hergun

İyuzden bende tam gelişsin istoyirum ne olur ne olmaz

33 cm dememistir canim ya orda bir yanlis vardir. 30 cmlik cetvel i dusunsene mumkun mu oyle bsy

Geçmiş olsun canım şükür iyi oldun Allah güç kuvvet versin sana ve bebiş e

Hadi gozun aydin canim. Umarim hep boyle devam eder. Bazen anlasinlar diye bekliyoruz ama hata yapiyoruz

Valla bebeğim de benim mutlu olduğumu anladı heralde, kıpır kıpır karnımda, dönüp duruyor annenin duyguları bebeğe gerçekten yansıyormuş, daha iyi anlamış oldum cidden.
Maşallah canım hayirdir inşallah seni böyle mutlu eden bizimkide bu sabah 9 da uyandı göbek deliğinin altında etrafında hep oynadı hayırdır dedim ne oluyor buna bugün coştu sabah sabah
Simdi ise sakın yatıyor yan durmuş uzanmış

Sıvı birikmesi olsa görünürdü. Ben iki üç doktora gittim hepsi dediki beyin de sorun yok yapı olarak büyük ama hiç de büyük doğmadı
Kafası rahimden nasıl büyük olsun kız:)

Test yaptırdınız mı belirtiler var mı?
Eşim pozitif oldu, durumu anlattık gebelik olunca bana da test yapmak için geldiler. Belirtilerim var zaten muhtemelen pozitif gelecektir sonucu da. Görüntülü mhrsden randevu alabiliyorsunuz ilçe sağlık müdürlüğünüzü arayıp ayrıntılı bilgi alın sizi yönlendireceklerdir.

Vaayyy maşallah nazar değmesin inşallah şimdi anladım bebeğinin niye hareket ettiğini senin niye mutlu olduğunu şükür canım nihayet anladı anlayış gösterdi ilk ginden çay yapmalar evi süpürme işi falan maşallah arada ov onu çok iyi yapıyon de benim kocada kendi kendini over senden iyi temizliyorum diye bu erkeklerin hepsi böyle demekki

Bu çok nadir olan bir şey hiç kötü düşünme ben 35 olsun gezmelere bile başlarım

Bu çok nadir olan bir şey hiç kötü düşünme ben 35 olsun gezmelere bile başlarım
n valalhi çok zor 10 dk yürüyorum bacaklarım ağrıyor idrarim geliyor WC arıyorum sağ da solda bu haftalardan sonra gezmek alışveriş yapmak zor insalalh hayırlısı ile bende haftaya baslacam eksiklere az şey Alaçam bugün gittim göz gezdirdim fiyatlara mağazalar a haftaya gider bakar alırım .

Yanı çok almim dimi okadar hiç çok tesekur ederim cevabınız için bende galiba dediginiz gibi yapcam
Vala çok güzel almişsin ya daha varmıdır acaba bende alsam ondan ben daha hiç bebegin kişisel bakımına dair birşey almadım dediğin gibi canım pişik falan olursa bende değiştirmeyi düşünüyorum şu anlık sleepy alicam inşallah bende senin gibi güzel toplu denk gelirim
Ben prima premium care aldim 70 li 100 TL hepsi buradadan. Ama sleppy e gore baya fiyat farki var.kalite farki varmi bilmiyorum
Bende ilk bebeğim olduğu için bilmiyorum ilk sleepy denim dedim eğer olmazsa sonda o markalra gecerim diye kalitesi ıyidir bence ya
Iyi yapmisiniz inşallah bebeişiniz sever ıslak mendil güzeldir inşallah bende onda kararsizim içeri zarar verir mi sizce bebege bende alımayi dusunuyirum da bende galiba fazla almaktansa sonradan eklemeyi tercih edicem güzel bi indirim olursa ınterneten alcam zaten

Amin cnm amin ins

Bugün test yapsam negatif olsa yine kalkıyor mu karantina durumum

Test sonucun cikinca kalkiyor. Ben de nisan sonu gibi temasliydim. Test negatif cikinca hayat eve sigar uygulamasindan da kaldirdilar karantinami. Simdi degisti mi bilmiyirum

37 haftalik aslında çok erken değil ama kaç kilo doğmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…