- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
Geçmiş olsun canım, benim Nisan ayında testim negatif çıksa da karantinam kalkmamıştı. Ama o prosedür sürekli değişti sanırım, sen testini yaptır bence de negatif çıkıp da karantinan kalkmazsa ilçe sağlığı bir arayıp sorarsın durumunu anlatıp, belki yardımcı olurlar.Bugün test yapsam negatif olsa yine kalkıyor mu karantina durumum
Senin adına çok sevindim canım, inşallah böyle devam eder de doğuma kadar rahat edersin artıkKızlar eşimle konuştum. Artık karnım büyüdüğü için çok zorlandığımı, tek başıma işlere yetemediğimi, ondan destek göremediğim için üzüldüğümü söyledim. Tahmin ettiğim gibi bu zamana kadar her işe herkül gibi koşup, kendim hallettiğim için yardıma ihtiyacım olduğunu düşünememiş, öyle işine geldi belki de bilemiyorum
İşleri bölüşerek yapsak, bana yardımcı olsan, kendimi çok yorgun hissediyorum dedim. Temizlikte en çok zorlanıyorum, eğilip kalkarken süpürmek çok zor oluyor, bazen de yemek yaparken çok yoruluyorum dedim. Birkaç gündür de bendeki durgunluğu, gece uykularımda zorlandığımı görünce üzülmüş. Konuştuk güzelce, temizliğe, yemeğe yardım etmeye söz verdi. Yükün hepsini almasan da artık paylaşarak yapalım, hem daha çabuk biter, hemde ikimiz çok yorulmayız diye karar verdik. Sabah çayı demledi, doldurdu, ikinci üçüncü bardağı kalkıp kendi aldı. Kahvaltıdan sonra evi süpürdü, bende sildimbirde bak senden güzel süpürdüm diyor. Evet evet harika olmuş, mükemmelsin diye yağlayıp balladım. Bundan sonra yemeğe, temizliğe yardımcı olacağına söz verdi. Dün de eve çiçek göndermiş, üzgün olduğumu görünce ben çiçek istemiyorum, bana temizlik yap dedim
İnşallah böyle devam ederiz. İşten kaçtığı anda bende bırakıp yapmayacağım artık. İlk defa bu saatte fiziki ve ruhsal olarak yorgun değilim, çok iyi hissediyorum kendimi
Çok sevindim ya böyle devam eder insAllahKızlar eşimle konuştum. Artık karnım büyüdüğü için çok zorlandığımı, tek başıma işlere yetemediğimi, ondan destek göremediğim için üzüldüğümü söyledim. Tahmin ettiğim gibi bu zamana kadar her işe herkül gibi koşup, kendim hallettiğim için yardıma ihtiyacım olduğunu düşünememiş, öyle işine geldi belki de bilemiyorum
İşleri bölüşerek yapsak, bana yardımcı olsan, kendimi çok yorgun hissediyorum dedim. Temizlikte en çok zorlanıyorum, eğilip kalkarken süpürmek çok zor oluyor, bazen de yemek yaparken çok yoruluyorum dedim. Birkaç gündür de bendeki durgunluğu, gece uykularımda zorlandığımı görünce üzülmüş. Konuştuk güzelce, temizliğe, yemeğe yardım etmeye söz verdi. Yükün hepsini almasan da artık paylaşarak yapalım, hem daha çabuk biter, hemde ikimiz çok yorulmayız diye karar verdik. Sabah çayı demledi, doldurdu, ikinci üçüncü bardağı kalkıp kendi aldı. Kahvaltıdan sonra evi süpürdü, bende sildimbirde bak senden güzel süpürdüm diyor. Evet evet harika olmuş, mükemmelsin diye yağlayıp balladım. Bundan sonra yemeğe, temizliğe yardımcı olacağına söz verdi. Dün de eve çiçek göndermiş, üzgün olduğumu görünce ben çiçek istemiyorum, bana temizlik yap dedim
İnşallah böyle devam ederiz. İşten kaçtığı anda bende bırakıp yapmayacağım artık. İlk defa bu saatte fiziki ve ruhsal olarak yorgun değilim, çok iyi hissediyorum kendimi
Protein grubu beslenin süt yoğurt herşeyin yanında tüketin. Yer fıstığı bebeği baya besliyor bunu yanında diğer kuruyemişleri tüketin.günde iki keZ bir porsiyon meyve yanı yoğurt vermişti diyetisyenim.böylece meyve şekeri çıkarmıyor yoğurt ile tüketilince hemde bebeği besliyor. Bi arkadaşımda aynı durumdaydı benek zayıftı son iki hafta doktoru ye biraz dedi bebiş hemen toparladı doğdu. Bizimde iri ve suyu fazla mesela bir sürü yan etkisi var bu durumun. Hepimizde ayrı bir şey zayıf olsa ayrı kilolu olsa ayrı allah hayırlısınj versinKızlar ya şu hamilelik ciddi stres gerçekten .Bugün devlet hastanesine gittim .Bebek 2hafta geride dedi .Karın çevresi üzüldüm .Simetrik bir zayıflık dedi .Ben insülin kullandığımı söyledim muhtemelen ondan dedi .Canım sıkıldı ya .Zaten insülini bebek şişman olmasın suyu fazla olmasın diye kullanıyorum şimdi bebek zayıf kaldı .E pirinç pilav karbonhidrat zaten yemiyorum bu bebek nasıl kilo alacaksağ sağlim kucağımıza alalım bebişleri süreç çok yıpratıcı
Benim 1 hafta onde gidiyor canim. Ama benimde kemik yapim cok minyon degil.Bu arada geçen günde yazmıştım ama atlandı. Bebeğinin kafası büyük olan var mı içinizde?
Bilmiyirum canım ya yine öyle düşünmemek lazım kız kardeşim 37 hsftslik dogurdu bebeğin ciğeri dışardaki havayı rahatça almayacak kadar gelismisti o yüzden 20 gün yeni doğan yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı kardeşim çok üzüldü ağladı onsuz 20 gün evde tek kaldı hergun süt sağıp hastaneye yolladı enfeksiyon kapmasin diye emziremwdiKalbim73 35 olduktan sonra hiç bir şeyi düşünme rahatına bak bence
33 cm dememistir canim ya orda bir yanlis vardir. 30 cmlik cetvel i dusunsene mumkun mu oyle bsyHerhalde su birikmesi olsaydı görür söylerdi. Banada her seferinde kafası büyük deyip duruyor. En son gittiğimde rahim 31 cm kafası 33 cm dedi sanki.. Rahmimden bile büyükmüş yani düşün... Sanki içimden sadece bir kafa çıkacakmış gibime gelmeye başladı.. Bu sefer gittiğimde sorayım bakalım sıvı birikmesi olsa siz görürmüydünüz diye:))
Geçmiş olsun canımKızlar dün gece sorun olmadı. Şu an nst deyim iyi çıkarsa eve gideceğim
Bebek dün gündüz çok çok az hareket etti karnım şişti o nedenle gelmiştim.
Şekeri azalttım 3 günde suyu dengelenmiş bile baya dinlendim rahim uzunluğum bile artmış.
Demekki dikkat etmek gerekiyor ben kendimi çok yoruyordum sizde dikkat edin ama bebek hareketleri önemli bu haftalardan sonra ciddi farklılık hissederseniz dr gidin mutlaka. Gaz kabızlık oluncada az hareket olabiliyor
Hadi gozun aydin canim. Umarim hep boyle devam eder. Bazen anlasinlar diye bekliyoruz ama hata yapiyoruzKızlar eşimle konuştum. Artık karnım büyüdüğü için çok zorlandığımı, tek başıma işlere yetemediğimi, ondan destek göremediğim için üzüldüğümü söyledim. Tahmin ettiğim gibi bu zamana kadar her işe herkül gibi koşup, kendim hallettiğim için yardıma ihtiyacım olduğunu düşünememiş, öyle işine geldi belki de bilemiyorum
Maşallah canımValla bebeğim de benim mutlu olduğumu anladı heralde, kıpır kıpır karnımda, dönüp duruyorannenin duyguları bebeğe gerçekten yansıyormuş, daha iyi anlamış oldum cidden.
Sıvı birikmesi olsa görünürdü. Ben iki üç doktora gittim hepsi dediki beyin de sorun yok yapı olarak büyük ama hiç de büyük doğmadıHerhalde su birikmesi olsaydı görür söylerdi. Banada her seferinde kafası büyük deyip duruyor. En son gittiğimde rahim 31 cm kafası 33 cm dedi sanki.. Rahmimden bile büyükmüş yani düşün... Sanki içimden sadece bir kafa çıkacakmış gibime gelmeye başladı.. Bu sefer gittiğimde sorayım bakalım sıvı birikmesi olsa siz görürmüydünüz diye:))
Kızlar annem covit oldu bende onunla yaşıyorum. Resmen her şey üst üste geldi. Şimdi ben ne yapacağım? Özel hastaneler muayene kabul etmiyor devlet hastanesi aciline gidin diyorlar. 9 Eylül öncesi de evden çıkmamam gerekiyormuş sizce ne yapayım
Vaayyy maşallahKızlar eşimle konuştum. Artık karnım büyüdüğü için çok zorlandığımı, tek başıma işlere yetemediğimi, ondan destek göremediğim için üzüldüğümü söyledim. Tahmin ettiğim gibi bu zamana kadar her işe herkül gibi koşup, kendim hallettiğim için yardıma ihtiyacım olduğunu düşünememiş, öyle işine geldi belki de bilemiyorum
Bilmiyirum canım ya yine öyle düşünmemek lazım kız kardeşim 37 hsftslik dogurdu bebeğin ciğeri dışardaki havayı rahatça almayacak kadar gelismisti o yüzden 20 gün yeni doğan yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı kardeşim çok üzüldü ağladı onsuz 20 gün evde tek kaldı hergun süt sağıp hastaneye yolladı enfeksiyon kapmasin diye emziremwdi
Şükür eve geldiler şimdi iyidir emziriyor gazıyla uğraşıyor hergun
İyuzden bende tam gelişsin istoyirum ne olur ne olmaz
Amin kuzum çok rahatladım vallaGeçmiş olsun canımşükür iyi oldun Allah güç kuvvet versin sana ve bebiş e
n valalhi çok zor 10 dk yürüyorum bacaklarım ağrıyor idrarim geliyor WC arıyorum sağ da soldaBu çok nadir olan bir şey hiç kötü düşünme ben 35 olsun gezmelere bile başlarım
Yanı çok almim dimi okadar hiç çok tesekur ederim cevabınız için bende galiba dediginiz gibi yapcamBende 1 ve 2 numarası var. Çok küçük geldiler gözüme canım, o yüzden toplu almadım olur ya elimde kalır diye. Yoksa o indirimi bende gördüm, almayı düşünüyordum. İlk zamanlar 1 ve 2 kullanılır, büyüdükçe numara değişiriz diye fazla almadım. Etrafımda sleepy kullanan çok kişi var, hepsi
Vala çok güzel almişsin yaBen bezi de ıslak mendili de sleepy aldım. Bi hoşgeldn Bebek seti vardı içinde 20’li 1 numara,20’li 2 numara, 3 paket ıslak mendil, 10 tane de alt açma örtüsü var. 64 liraya almıştım civilden. Islak mendili hoşuma gitti bi koli e bebekten aldım içinde sanırım 12 paket varbi de ne olur ne olmaz diye 40’lı 1 numara bez aldım yine. Şimdilik bu kadar sleepy kullanan memnun hem uygun hem de çok kolay ulaşılabilir bi bez her yerde bulunması mümkün diye düşündüm canım. Duruma göre değiştiririm artık pişik vs yaparsa.
Bende ilk bebeğim olduğu için bilmiyorum ilk sleepy denim dedim eğer olmazsa sonda o markalra gecerim diye kalitesi ıyidir bence yaBen prima premium care aldim 70 li 100 TL hepsi buradadan. Ama sleppy e gore baya fiyat farki var.kalite farki varmi bilmiyorum
Iyi yapmisiniz inşallah bebeişiniz sever ıslak mendil güzeldir inşallah bende onda kararsizim içeri zarar verir mi sizce bebege bende alımayi dusunuyirum daPrima premium care aldım 1 numarada 40lı aldım, 2 numaradan da öyle. 1er paket aldım indirim vardı geçen. Zaman içinde bebeğin durumuna göre markayı değiştirebilirim ama sayı olarak gerekirse eklerim diye az aldım.
Islak mendili sleepy yenidoğan aldım. Saf su içerenden. Alt açma örtüsünü de sleepy aldım. Bakalım nasıl olacak
Amin cnm amin insCanım yakalamıştır bence Benim canımı 2hafta geride perinatoloğa görün demiş olması çok sıktı .Panikletti .Kendi doktoruma nasıl gittiğimi bilmiyorum .Sağlıklı olsunlarda gerçekten .Zayıf ama sağlıklı dese korkmayacaktım .Allah işimi iyi yapan hekimlerle karşılaştırsın
Bugün test yapsam negatif olsa yine kalkıyor mu karantina durumum
Anne babanın kafası biraz iri ise bebekte öyle oluyor teyzeminkinede dediler gayet normal di bebekBu arada geçen günde yazmıştım ama atlandı. Bebeğinin kafası büyük olan var mı içinizde?
37 haftalik aslında çok erken değil ama kaç kilo doğmuştuBilmiyirum canım ya yine öyle düşünmemek lazım kız kardeşim 37 hsftslik dogurdu bebeğin ciğeri dışardaki havayı rahatça almayacak kadar gelismisti o yüzden 20 gün yeni doğan yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı kardeşim çok üzüldü ağladı onsuz 20 gün evde tek kaldı hergun süt sağıp hastaneye yolladı enfeksiyon kapmasin diye emziremwdi
Şükür eve geldiler şimdi iyidir emziriyor gazıyla uğraşıyor hergun
İyuzden bende tam gelişsin istoyirum ne olur ne olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?