2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canım geçen sene ben görümcenle aynı durumdaydım. Kardeşimin eşinin doğumu olacaktı, biz de nişanımızı ona göre ayarlamıştık. Bebek doğduktan yaklaşık 1 ay sonra yaptık, bir şeyimiz de eksilmedi yani, ne bu telaş anlamadım

İlk çocuktan sonra sadeleşiyor insan az ve öz alışveriş yapmak istiyorum:) ilkinde dünya kadar gereksiz para harcamıştım
Aynen canım bende ilk bebekte herşeyi eksiksiz aldım
Şimdi ise ikinci kızdan kalma pudra bebek yağı süt sağma pompası. Battaniye. Yeni doğan kıyafetler tulumlar vsr birde ıslak mendil evimizden eksik olmaz bebek şampuanı desen oda var küçük kız daha 16 aylık sadece bebek arabası set aldım geçen ay pidrti hepsi içinde küçük kız kullanıyor ama puseti izin vermedim kullansın zaten içinde rahat etmez birde Almanya da doğum yapınca millet bebeğini pusetle çıkarıyor kucağına slip yada kucak kundağı mi diyorlar ona koyup eve goturmuyorlsr hoş değilmis görüntü olarak da o yüzden pusetle gidlriyoruz bebeği koyuyoruz taşıyoruz yada arabasına takıyoruz yallah eve çok şey var yani birde KV de iki tane hastane çıkışı almış altlı üstlü takımlar batataniyr zıbın almış onlarda sözde dün gelmiş ama başka sdresde bekliyor bakailm haftaya belki alırız gümrük sıkıntı yapmış fatura fiş istemiş kıyafetler için görümce de fotosunu attı fislerin bakalım nezman dönüş yaparlar bize

Kızlar ben 29 haftalık hamileyim gün içinde vajinamda bıçak saplanması ve göbek deliği çevremde sertleşme oluyor normal mi sizce yaşamış olan varsa bilgilendirirseniz çok sevinirim
Canım doktora bugün sordum 28. Haftadan sonra rahim hazırlanmaya başlıyor normal dedi .Yani bu benim doktorumun yorumu diğer arkadaşlara ne demiştir doktorlar bilemiyorum .Seni yanlış yönlendirmek istemem

Benim de. Eltim öyle pislik nisanliydik .hep kendini ortaya atardi aman ben dogurmadn dugun yapmayin ben bu khalimle ne yaparım misafir gelir gider hamile halimle düğünde oynamam otorurum diyordu KV gil de hanımefendinin doğum yapma tarihine göre bizim düğünü ertelediler .o pislik de hep şom ağzını açmakla düğün iptal oldu. Ailem istemedi eşimi çok beklettiler Nisan uzadı 14 ay falan öyle böyle uzadı babamgil yüzüğü attı olanlar oldu aileler kavga etti eşimde bende birbirimizi seviyorduk eşim kaçırdı beni ondan. Sonrası olanlar oldu aieller birbirine girdi neyseki 1 yıl sonra barış oldu barıştılar

Bebek toplanıyor olabilir canim göbek deliği çevresine başı asagidaysa bazen benimde oluyor normal haftalar ilerliyor artık çok rahatsız ediyorsa yine doktorunla görüş
Senin doğumun belli mi canım az kalmış

Senin doğumun belli mi canım az kalmış
Yok henüz belli değil bebeğin durumuna göre karar vereceğiz sezaryen olursa 15-20 Eylül arası olabilir demişti doktorum normal olursa 40.hafta 29 eylülde doluyor ama bebeklerin ne zaman doğacağını belli olmuyor doğum şeklinin pek önemi yok yeter ki sağlıkla alalım kucağımıza

Canım civilde bugün gördüm yine o seti 68 liraydı. Bulunduğun şehirde civil varsa alabilirsin yani. E bebekten ıslak mendil kolisini de 67 ye almıştım ben indirim vardı saf su olan pek hoşuma gitti

Neymiş karşı tarafın ailesine eylülde demişler, bir daha ertelenirse ayıp olurmuş, bakacak yüzü kalmazmış görümcenin. E Ekim deseydiniz o zaman, ben napayım. Ya da oğlunuzla konuşma cesareti gösterip sorsaydınız ona göre tarih verseydiniz, benim doğumda iznimiz var, bizi de yanlarında istiyorlarmışta ondan. Şimdi de eşim bebek oldu, sonra falan derse vay efendim Eylül dedik yine erteleniyor diye görümce ortalığı birbirine katar valla
Ben bana göre ayarlayın, aman ben doğurmadan ya da doğurduktan sonra yapın da demiyorum yani. Niye bu psikolojik baskı, acele anlamadım

Ay senin elti de ayıp yani, ortalığı katmış birbirine iyi mi oldu yani ayıp bişey. Allahtan herşey yoluna girmiş canım şükür

E daha nolsun canım sağlıkla kullansın bebişimiz:) gümrük işleri hiç belli olmuyor inşallah erken gelir. Burdada puset ya da ne deniyordu ana kucağımı ne onla çıkıyoruz hastaneden diğer çocuktan bende var. Ivır zıvıra gerek yok valla

Eki Görüntüle 2906449
hazırlıklarım bitti ev temizliği de bitti babasında askerden gelirse oturup çocuğumu beklicem inş. Darısı bitirmeyenlerin başına valla yorucu ve zor.
Çok cici olmuş bence canım Güle güle büyüt inşallah
Kız onlar seni darlayacağına sen onları darlasana senin bu son zamanına mı kalmış nişan yapmak bu ne hadsizlik.
Bizde de benzer durum var görümcem evlenecek bak dikkatini çekeerim nişan da değil, eşimle ben onlara baskı kuruyoruz sürekli ,bizim doğum zamanımıza son zamanlarımıza getirmeyin napcaz biz ya erken doğum olursa diye ki olur mu olur yani. Sadece biz de değil sağolsun eşimin akrabaları da diyor gelinin patlamalık zamanına koymayın şu düğünü diye ama mantıklı olan o .
Düğünde sen bişey yapmazsın diyorlar bana yapmayacam tabi ama şuanda bile uzun süre sandalye tepesinde oturamıyorum yani belim kuyruk sokumum batıyor çok fena.
Eşinle birlik ol sen üste çık karşı taraf seni düşünmüyorsa sen niye düşünüp duruyorsun

Teşekkür ederim bir kaç kişi bebek kanala giriyo ondan vajinada bıçak saplanması oluyo dedi korktum

Karnımızda kendilerine yer açıyorlar. Siz ağrınız, kasılmanız çok olunca uzanın. Ayaklarınızı mümkünse hafifçe bir kaç yastıkla destekleyin. Geçtiğimiz günlerde benim de öyle oldu. Dinledikçe iyi geldi. Yine de başka bir belirti şüphe varsa doktorunuzla görüşün. Sonuçta her gebelik kendine özel.

Eşim en son kızdı bağırdı çağırdı, acelesi neymiş, beklemiyorsa beni kendi başlarına yapsınlar, nişana falan gidemem, çocuğum olacak benim dedi konuştuğumuzda. Arayıp onlara kızacaktı zor durdurdum huzursuzluk çıkmasın diye. Daha nişanı kurban bayramı zamanı yapmak istiyorlardı, eşim kızdı. Hem bayram üstü, hemde benim ev taşıma telaşım var aceleniz ne bekleyin diye. E şimdi sen nişanı yapamadan doğurursan nasıl olcak, abim erteler mi yine falan diye soruyor bana görümce. Valla onu da siz konuşun canım benim yapabileceğim bişey yok, elimde değil dedim.

Birde benim kedim var, erkek 1 yaşında. Kızgınlık döneminde şuan, bilenler bilir gece gündüz bağırıp duruyor. Kvnin de kedisi var. Erkek tarafı kedi sevmiyormuş, kedi olan evde yemek yiyemezlermiş. Nişan zamanı kedileri, bilhassa bağırdığı için benim kedimi annemin evine götürecekmişim öylr diyordu görümce. Ben oğlumu hiçbir yere götürmem, psikolojisi bozuluyor ortam değiştirince, küsüyor dedim. Vallaa bilmiyorum ki nasıl olcak falan diyordu. Şımarık diye oğluşumu da istemiyorlar

Kendini suçlu hissetme hiç.
Sen rahat ol.
Asıl onlar senin elinde olmayan bir şey için sıkıştırdıkları için suçlu hissegsinler zihninde böyle kodla

insalalh canım bu gümrük işi de halk olur yoksageri iade ederler Türkiye'ye ama bugün baktım mağazaya girdim çok güzel indirimler vardi dedim su hediyeler gelsin bakalım kaç bedenler ona göre alayım hepsi tatlış tatliş minnak kıyafetler ondan gordukce alası geliyor bizler de var diye fazla masrafimiz çıkmaz yeni benek sahibi olavakalrin masrafı çok olur

Evet haklısın doğru daha dikkat edicem artık.

Aynen canım vsllshi onun yüzünden herseyimiz kötü gitti neuseki aileler barıştı .
Allah'tan snein öyle beklentin yok KV gil acele ediyot

Ee ne zaman yaparlar sen dogurmadan olacak mi

Bende sezeryrn olacsk 6 eylülden sonra sevk kağıdı Alaçam hastsneye giderim sonra doğum için kan dir testtir ultrasondir onslra bakarlar yatış için doğum için gün verirler ortalama sanurim 15_20. Eylül olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…