Çok sevindim Allah bozmasın canım erkeklere direk söylemek gerekiyor işte anlamıyorlarKızlar eşimle konuştum. Artık karnım büyüdüğü için çok zorlandığımı, tek başıma işlere yetemediğimi, ondan destek göremediğim için üzüldüğümü söyledim. Tahmin ettiğim gibi bu zamana kadar her işe herkül gibi koşup, kendim hallettiğim için yardıma ihtiyacım olduğunu düşünememiş, öyle işine geldi belki de bilemiyorum
İşleri bölüşerek yapsak, bana yardımcı olsan, kendimi çok yorgun hissediyorum dedim. Temizlikte en çok zorlanıyorum, eğilip kalkarken süpürmek çok zor oluyor, bazen de yemek yaparken çok yoruluyorum dedim. Birkaç gündür de bendeki durgunluğu, gece uykularımda zorlandığımı görünce üzülmüş. Konuştuk güzelce, temizliğe, yemeğe yardım etmeye söz verdi. Yükün hepsini almasan da artık paylaşarak yapalım, hem daha çabuk biter, hemde ikimiz çok yorulmayız diye karar verdik. Sabah çayı demledi, doldurdu, ikinci üçüncü bardağı kalkıp kendi aldı. Kahvaltıdan sonra evi süpürdü, bende sildimbirde bak senden güzel süpürdüm diyor. Evet evet harika olmuş, mükemmelsin diye yağlayıp balladım. Bundan sonra yemeğe, temizliğe yardımcı olacağına söz verdi. Dün de eve çiçek göndermiş, üzgün olduğumu görünce ben çiçek istemiyorum, bana temizlik yap dedim
İnşallah böyle devam ederiz. İşten kaçtığı anda bende bırakıp yapmayacağım artık. İlk defa bu saatte fiziki ve ruhsal olarak yorgun değilim, çok iyi hissediyorum kendimi
Depend aldim benMerhaba kızlar sezeyan olacaklara soruyorum ped olarak ne alıcaksınız yada aldınız link atmanız mümkün mü şokta sleppy büyük pedleri var birde depend külotları sizde onlar uygun mu
Ins degilsindir cnm yaa. Hayirli haberlerini bekliozAylardır evde oturuyorum bu cumartesi anneme gittim kardeşim evlenecek komşularla düğün dolması sardılar salı günü halam msj yazdı covit mış oda vardı ogün ve bendede öksürük vardı üşüttüm sandım halamla temas oldum diye hemen test yaptım negatif çıktı şuan halsizim öksürük hapşırık var testi yenilicem acaba covitmiyim
Kenarda köşede ufak tefek şeyler kalmış ama vileda ile silerken alıverdim. Çok güzel süpürmüşsün canım ellerine sağlık, çok güzel oldu diye gelip gidip övüyorum. O da övünüyor ben böyle güzel temizlerim diyeVaayyy maşallahnazar değmesin inşallah şimdi anladım bebeğinin niye hareket ettiğini senin niye mutlu olduğunu şükür canım nihayet anladı anlayış gösterdi ilk ginden çay yapmalar evi süpürme işi falan maşallah arada ov onu çok iyi yapıyon de benim kocada kendi kendini over senden iyi temizliyorum diye bu erkeklerin hepsi böyle demekki
Canım bazen ilk aşamada yalancı negatif ya da pozitif verebiliyor testler. İnşallah seninki gerçekten negatiftir. İnşallah psikolojiktir belirtilerin. Geçmezse testi yenilettir, güzel haberlerini bekliyoruzAylardır evde oturuyorum bu cumartesi anneme gittim kardeşim evlenecek komşularla düğün dolması sardılar salı günü halam msj yazdı covit mış oda vardı ogün ve bendede öksürük vardı üşüttüm sandım halamla temas oldum diye hemen test yaptım negatif çıktı şuan halsizim öksürük hapşırık var testi yenilicem acaba covitmiyim
Yanı çok almim dimi okadar hiç çok tesekur ederim cevabınız için bende galiba dediginiz gibi yapcam
Vala çok güzel almişsin yadaha varmıdır acaba bende alsam ondan ben daha hiç bebegin kişisel bakımına dair birşey almadım dediğin gibi canım pişik falan olursa bende değiştirmeyi düşünüyorum şu anlık sleepy alicam inşallah bende senin gibi güzel toplu denk gelirim ❤
Bende ilk bebeğim olduğu için bilmiyorum ilk sleepy denim dedim eğer olmazsa sonda o markalra gecerim diye kalitesi ıyidir bence ya
Iyi yapmisiniz inşallah bebeişiniz sever ıslak mendil güzeldir inşallah bende onda kararsizim içeri zarar verir mi sizce bebege bende alımayi dusunuyirum dabende galiba fazla almaktansa sonradan eklemeyi tercih edicem güzel bi indirim olursa ınterneten alcam zaten
Ya kızlar kayınvalidem her telefon konuşmamızda ne zaman geliyorsunuz diye soruyor. Şu gün diyorum, siz gelince nişanı yapıcaz dimi, zaten xkayınbaban da tamam dedi, y oğlumda(eşim) biliyor bişey demez, sen ne zaman doğuruyorsun, sen doğurmadan şu nişanı Bi yapsaydım, sen doğurursan nasıl olcak falan diyip duruyor. Abartısız buraya taşındığomızdan beri sürekli ama sürekli aynı şeyi konuşuyor telefonda. Aradığında beni bebeği sormuyor da dakikalarca nişan planı yapıyor, şunu yaparım, şunu çağırırım diye. Eşim görümcemin konuştuğu çocuğu istemiyordu, zar zor ikna oldu. Biz eylülde geleceğiz o zamana tanışma yapın dedi. Şimdi de kv her aramasında sen doğurmadan Bi yapsaydım diyor. Sıkıldım artık ya, psikolojik olarak çok baskı hissediyorum üzerimde. Sanki memlekete gitmeden doğurursam benim yüzümden nişan ertelenir gibi kendimi kötü hissediyorum. Bunların yüzünden erkenden doğuracam stresten ya. Sanki izin vermeyen eşim değil de benmişim gibi, ondan çekindikleir için sürekli bana nişan muhabbeti yapıyorlar. Bunaldım artık, nişan konusunu açtığı anda anne artık bana söyleme, muhatabı ben değilim oğlunla konuş diyorum, hâlâ devam ediyor. İşim var diyip kapatıyorum. Sırf bu psikolojik baskı yüzünden artık memlekete gitmemeyi bile düşünüyorum, bu sefer de gidersem gözümün içine bakacaklar ha doğurdun doğuracak sın diye. Bide nişandan önce vs doğurursam eşim bebek var diye ertelemek ister, iyice benim yüzümden gibi olur. Stresten erken doğuracağım diye korkuyorum. Alakam olmayan, eşimin izin vermediği saçma sapan birşey yüzünden beni strese sokuyor psikolojik olarak. Kavga edicem en sonunda, bu sefer de eşim benim yüzümden onlarla tartışacak, vay efendim oğlumuz sen yüzünden bizle kavga etti diye ben kötü olacağım. Bunaldım ya, zaten canım burnumda son haftalar diye
Canım kuzenimin eşi kontrole gidiyor 35 . haftada doktor suyun azalmış diye doğuma aldı ve ogün eltiside doğum için o hastaneye yatmıştı hem muayene olurum hem de ziyaret ederim diye gitmiş etkisinden önce doğuma aldılar biz duyduk şok olduk kimi beklerken kim doğurdu nasip yani bu işler nişana diye çıkarsın doğuma gidersin senle alakası yokkiYa kızlar kayınvalidem her telefon konuşmamızda ne zaman geliyorsunuz diye soruyor. Şu gün diyorum, siz gelince nişanı yapıcaz dimi, zaten xkayınbaban da tamam dedi, y oğlumda(eşim) biliyor bişey demez, sen ne zaman doğuruyorsun, sen doğurmadan şu nişanı Bi yapsaydım, sen doğurursan nasıl olcak falan diyip duruyor. Abartısız buraya taşındığomızdan beri sürekli ama sürekli aynı şeyi konuşuyor telefonda. Aradığında beni bebeği sormuyor da dakikalarca nişan planı yapıyor, şunu yaparım, şunu çağırırım diye. Eşim görümcemin konuştuğu çocuğu istemiyordu, zar zor ikna oldu. Biz eylülde geleceğiz o zamana tanışma yapın dedi. Şimdi de kv her aramasında sen doğurmadan Bi yapsaydım diyor. Sıkıldım artık ya, psikolojik olarak çok baskı hissediyorum üzerimde. Sanki memlekete gitmeden doğurursam benim yüzümden nişan ertelenir gibi kendimi kötü hissediyorum. Bunların yüzünden erkenden doğuracam stresten ya. Sanki izin vermeyen eşim değil de benmişim gibi, ondan çekindikleir için sürekli bana nişan muhabbeti yapıyorlar. Bunaldım artık, nişan konusunu açtığı anda anne artık bana söyleme, muhatabı ben değilim oğlunla konuş diyorum, hâlâ devam ediyor. İşim var diyip kapatıyorum. Sırf bu psikolojik baskı yüzünden artık memlekete gitmemeyi bile düşünüyorum, bu sefer de gidersem gözümün içine bakacaklar ha doğurdun doğuracak sın diye. Bide nişandan önce vs doğurursam eşim bebek var diye ertelemek ister, iyice benim yüzümden gibi olur. Stresten erken doğuracağım diye korkuyorum. Alakam olmayan, eşimin izin vermediği saçma sapan birşey yüzünden beni strese sokuyor psikolojik olarak. Kavga edicem en sonunda, bu sefer de eşim benim yüzümden onlarla tartışacak, vay efendim oğlumuz sen yüzünden bizle kavga etti diye ben kötü olacağım. Bunaldım ya, zaten canım burnumda son haftalar diye
HuuhuuKızlar ben 29 haftalık hamileyim gün içinde vajinamda bıçak saplanması ve göbek deliği çevremde sertleşme oluyor normal mi sizce yaşamış olan varsa bilgilendirirseniz çok sevinirim
Nişan herzaman yapılabilir ne acelesi var kiYa kızlar kayınvalidem her telefon konuşmamızda ne zaman geliyorsunuz diye soruyor. Şu gün diyorum, siz gelince nişanı yapıcaz dimi, zaten xkayınbaban da tamam dedi, y oğlumda(eşim) biliyor bişey demez, sen ne zaman doğuruyorsun, sen doğurmadan şu nişanı Bi yapsaydım, sen doğurursan nasıl olcak falan diyip duruyor. Abartısız buraya taşındığomızdan beri sürekli ama sürekli aynı şeyi konuşuyor telefonda. Aradığında beni bebeği sormuyor da dakikalarca nişan planı yapıyor, şunu yaparım, şunu çağırırım diye. Eşim görümcemin konuştuğu çocuğu istemiyordu, zar zor ikna oldu. Biz eylülde geleceğiz o zamana tanışma yapın dedi. Şimdi de kv her aramasında sen doğurmadan Bi yapsaydım diyor. Sıkıldım artık ya, psikolojik olarak çok baskı hissediyorum üzerimde. Sanki memlekete gitmeden doğurursam benim yüzümden nişan ertelenir gibi kendimi kötü hissediyorum. Bunların yüzünden erkenden doğuracam stresten ya. Sanki izin vermeyen eşim değil de benmişim gibi, ondan çekindikleir için sürekli bana nişan muhabbeti yapıyorlar. Bunaldım artık, nişan konusunu açtığı anda anne artık bana söyleme, muhatabı ben değilim oğlunla konuş diyorum, hâlâ devam ediyor. İşim var diyip kapatıyorum. Sırf bu psikolojik baskı yüzünden artık memlekete gitmemeyi bile düşünüyorum, bu sefer de gidersem gözümün içine bakacaklar ha doğurdun doğuracak sın diye. Bide nişandan önce vs doğurursam eşim bebek var diye ertelemek ister, iyice benim yüzümden gibi olur. Stresten erken doğuracağım diye korkuyorum. Alakam olmayan, eşimin izin vermediği saçma sapan birşey yüzünden beni strese sokuyor psikolojik olarak. Kavga edicem en sonunda, bu sefer de eşim benim yüzümden onlarla tartışacak, vay efendim oğlumuz sen yüzünden bizle kavga etti diye ben kötü olacağım. Bunaldım ya, zaten canım burnumda son haftalar diye
Bebek toplanıyor olabilir canim göbek deliği çevresine başı asagidaysa bazen benimde oluyor normal haftalar ilerliyor artık çok rahatsız ediyorsa yine doktorunla görüşHuuhuu
Huuhuu
Valla aynı şeyi söylüyorum. Anne ben 37de de doğurabilirim, 39 da olur, 42ye sarkan bile var belli olmaz. Bana göre ayarlamayın, siz kendiniz bilirsiniz diyorum. E oğlum doğum iznine gelicnr yapalım dedi ya diyor. O zaman izni vardı ondan öyle dedi, siz ille de onu yanınızda istediğiniz için söyledi diyorum. Geçen gün konuştum eşimle o da kızıyor niye stres oluyorsun, acelesi ne beklesin, benim çocuğum olacak onun nişanını mı düşüncem, çok istiyorlarsa ben gitmeden yapsınlar, beni istiyorlarsa da benim müsait olmamı beklesinler o zaman diyor. Bu seferde benim yüzümden eşim erteleyin falan derse bana cephe alacaklar sanki benim suçum gibi.Cidden ya ne bu baskı.
Anne ne zaman nasıl doğacak bilemeyiz ki allahın işi deyin. Gerçekten de öyle değil mi hangimiz biliyoruz ne gün doğuracağımızı. Kontrol deyip aniden sezaryene bile alınıyor insanlar. Sizden ayrı olan yapmaları gerektiğini erken doğacak olursa düğüne katılabileceği söylersiniz. Zaten karnınız burnunuzda son haftalara nişan sıkıştıracağız diye uğraşmazları da saçma. Siz olmadan da nişan yapılabilir gayet.
Valla bende öyle olcam diye korkuyorum. Kadın beni, bebeği sormuyor da her aramasında nişan planı yapıyor benle sinir oldum ya. Eşime demekten korktukları için benim konuşmamı bekliyorlar. Bende dedim ben zaten başta konuştum, durumu eşime anlattım, bundan sonra siz konuşun benlik birşey yok diyorum.Canım kuzenimin eşi kontrole gidiyor 35 . haftada doktor suyun azalmış diye doğuma aldı ve ogün eltiside doğum için o hastaneye yatmıştı hem muayene olurum hem de ziyaret ederim diye gitmiş etkisinden önce doğuma aldılar biz duyduk şok olduk kimi beklerken kim doğurdu nasip yani bu işler nişana diye çıkarsın doğuma gidersin senle alakası yokki
Eşimde acelesi ne beklesin, evde mi kaldı diye kızıyor. Daha 20 yaşını dolduracak, derdi acelesi ne diye kızıyor. Zaten hiç gönlü yok gibi eşimin, beni adamdan saymıyolarsa beklemşyolarsa yapsınlar diyor. Bana da sürekli kv böyle dediği için baskı hissediyorum üzerimde. Kötü birşey dememek için zor tutuyorum kendimi, sabrım taşmak üzere. Bir saat bana telefonda oğlanı övüyor, içim dışım şişti artıkNişan herzaman yapılabilir ne acelesi var kiinsanlar pandemiden kaç sene evlenmedi yani sağlıkla kucağımıza alalım demek varken baskı niye anlamıyorum düşüncesiz insanları kendini neden suçlu hissedesin ki boşver seni düşünmeyeni sen Nişan ertelenecek diye mi düşünüp üzüleceksin hiç umurumda olmaz
Teşekkür ederimBebek toplanıyor olabilir canim göbek deliği çevresine başı asagidaysa bazen benimde oluyor normal haftalar ilerliyor artık çok rahatsız ediyorsa yine doktorunla görüş
İlk çocuktan sonra sadeleşiyor insan az ve öz alışveriş yapmak istiyorum:) ilkinde dünya kadar gereksiz para harcamıştımn valalhi çok zor 10 dk yürüyorum bacaklarım ağrıyor idrarim geliyor WC arıyorum sağ da soldabu haftalardan sonra gezmek alışveriş yapmak zor insalalh hayırlısı ile bende haftaya baslacam eksiklere az şey Alaçam bugün gittim göz gezdirdim fiyatlara mağazalar a haftaya gider bakar alırım .
Teşekkür ederim bir kaç kişi bebek kanala giriyo ondan vajinada bıçak saplanması oluyo dedi korktumBahsettiğiniz durumlar oluyor özellikle 28 sonrası.
Yaa kıyamam çok tatlısınValla aynı şeyi söylüyorum. Anne ben 37de de doğurabilirim, 39 da olur, 42ye sarkan bile var belli olmaz. Bana göre ayarlamayın, siz kendiniz bilirsiniz diyorum. E oğlum doğum iznine gelicnr yapalım dedi ya diyor. O zaman izni vardı ondan öyle dedi, siz ille de onu yanınızda istediğiniz için söyledi diyorum. Geçen gün konuştum eşimle o da kızıyor niye stres oluyorsun, acelesi ne beklesin, benim çocuğum olacak onun nişanını mı düşüncem, çok istiyorlarsa ben gitmeden yapsınlar, beni istiyorlarsa da benim müsait olmamı beklesinler o zaman diyor. Bu seferde benim yüzümden eşim erteleyin falan derse bana cephe alacaklar sanki benim suçum gibi.
Valla bende öyle olcam diye korkuyorum. Kadın beni, bebeği sormuyor da her aramasında nişan planı yapıyor benle sinir oldum ya. Eşime demekten korktukları için benim konuşmamı bekliyorlar. Bende dedim ben zaten başta konuştum, durumu eşime anlattım, bundan sonra siz konuşun benlik birşey yok diyorum.
Eşimde acelesi ne beklesin, evde mi kaldı diye kızıyor. Daha 20 yaşını dolduracak, derdi acelesi ne diye kızıyor. Zaten hiç gönlü yok gibi eşimin, beni adamdan saymıyolarsa beklemşyolarsa yapsınlar diyor. Bana da sürekli kv böyle dediği için baskı hissediyorum üzerimde. Kötü birşey dememek için zor tutuyorum kendimi, sabrım taşmak üzere. Bir saat bana telefonda oğlanı övüyor, içim dışım şişti artık
Birde eşimin ananesi yani kvnin annesi rüyasında beni doğururken görmüşte onu anlatıyor banaYaa kıyamam çok tatlısınhiç umursama ya boşver allahin işine karışılır mi kız rahme düştüğünde belli oluyor ne zaman doğacağı stres bile olmam okadar oğlunu istiyorsa övüp seviyorsa oğlunun canı gelecek dünyaya seni geçtim onu düşünsün valla benimkiler aman vaktinde doğsun aman gününü tamamlasın allahin izniyle der hep bunu söylemek bukadar zor olmamali
Eşin umursamıyorsa hiç takılma ya gebeliğin tadını çıkar boşver :))Birde eşimin ananesi yani kvnin annesi rüyasında beni doğururken görmüşte onu anlatıyor banaerken doğurursam görürsünüz dedim artık heheheh diye lafı değiştiriyor ben canımın derdindeyim birde beni strese sokuyorlar iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?