2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Sağlıkla kavuşuru inşallah yavrularımıza
Senin çok az kalmış hayırlısıyla canım. Ne gibi şikayetlerin var anlatır mısın ben senin haftalarındayken çalışıyor olacağım da hayırlısıyla, nasıl oluyor bir de senden dinlemek istiyorum zorluklarını.

Onlar seni sikistirinca oglun duysa cok uzulur cok kizar fln de cnm. Sen onlari sikistir. Kendini de hic suclu hissetme ne sucu zaten bi cocuk getiriyosun dunyaya. Senin dogum iznine denk getirmek nedir ya. O izinler gezip tozmak icin degl adi ustunde zaten. Ayrica dogumdan once i kadar kalabaliga girmen de corona zamani cok riskli bunu nasil dusunmuyolar. Hadi seni dusunmuyolar diyelim torunlarini da mi dusunmuyolar. Esini de durdurma birak konussun kendi ailesi sonucta. Sen bisi desen sen suclu olursun birak o konussun. Sen kendine ve bebegine odaklan bunlari takma kafana. Taksanda su akip yolunu bulcak hersey bizim elimizde dgl

Film gibiymis cnm. Sonu tatliya baglanmis Allahtan

Canim genel olarak rahat bir hamilelik geçiriyorum ben öyle çok bir şikayetim yok çok şüķür sadece bu hafta ayaklarım sandalyede falan oturunca şismeye başladı ellerim şişiyor arada sıcakların aldığım kiloların da etkisi var tabi 12kilo aldım biraz daha ağırlaşmiş oluyorsun hareketler kısıtlanıyor falan onlar da normal artık son ay :)

Çok sevindim. Insan evladıymış

112yi ara canım. Ambulansla gelip alırlar sen çıkma

Bence bu korona ortamında siz zaten nişana filan gitmeyin, doğumdan önce ya da bebekliyken, farketmez. Ne gerek var bu kadar büyük risk almaya? Yine bi kadın doğumdan 2 gün sonra koronadan ölmüş diye haber okudum bugün

Ben olsam ben de gitmem. Ne doğuma bu kadar yakınken ne de yeni doğum yapmış halimle. Bence eşinizi ikna edin , kayinvalidenize de söyleyin yapsınlar nişanı sizden bağımsız. Sanki gitsen ne olacak yani dokuz aylık hamilelikte Kedilervekitaplar

Zannetmiyorum raporun hakkının yanacağını.

Bu arada ben de sizinle aynı durumdayım tarihlerini neredeyse aynı ve covid geçiriyorum. Kan sulandırıcı verdi mi doktorunuz covid sebebiyle?
Kullanıyordum zaten inşallah atlatırız

Insallah cnm

Yok kız o kadar da sayılmaz 7 yıl olacak babam benle konuşmuyor ama dunurlerini gelip gider benim evime gelmedi annemi bile bırakmıyordu en osnda annem yumuşattı birkac defa annem geldi öyle böyle neyse şükür iyiyiz konusmasa bile kalbim onunla

Bende 12 kg aldım canım daha 34 de ikenbu 30. Haftada sonra hep ayda 4kg yakın kilo alıyorum inşallah bebek de alıyordur ya aslında 40. Haftayı saymasam 29 günüm kalıyor son 30 un içine girmiş oluyorum

Selam kızlar
Eski yazışmalara kadar gittim ama birşey bulamadım
Covid aşısı oldunuz mu
Doktorum olmamı söylüyor
Kararsızım
Hamile misin kaç kaftalik canım
Bend olmadım onermediler sağlıkçılar hamileyim diye . Ama bazıları var yine oluyor

Sol gogsum de bi agri var degisik gecen gunde oldu acaba sut inmesi fln mi sacma bir sorumu hani dolgunluk fln basliyor gibi tam anlatamadim

Kızlar muhtemelen uyumussunuzdur uyku tutmayan varsa yardımcı olabılır mı,
Bebeğiniz günde kac defa hıckırıyo?
Bugün 4. Kez oldu
Endıse etmelı mıyım?
Sanırım benim ki bugün 2 defa oldu canım bence endişe etme canım normal ya besleniyor yediklerim gaz mi yapıyor ona

Kızlar muhtemelen uyumussunuzdur uyku tutmayan varsa yardımcı olabılır mı,
Bebeğiniz günde kac defa hıckırıyo?
Bugün 4. Kez oldu
Endıse etmelı mıyım?
Canim suan hickiriyor mesela benim

Valla bazi gunler bir iki, bazi gunler cok uzun sure oldugu oluyor hani en az 5 dk dusun 3 4 kez oldugu da oldu.
Bende endise ediyorum ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…