Senin çok az kalmış hayırlısıyla canım. Ne gibi şikayetlerin var anlatır mısınSağlıkla kavuşuru inşallah yavrularımıza
Onlar seni sikistirinca oglun duysa cok uzulur cok kizar fln de cnm. Sen onlari sikistir. Kendini de hic suclu hissetme ne sucu zaten bi cocuk getiriyosun dunyaya. Senin dogum iznine denk getirmek nedir ya. O izinler gezip tozmak icin degl adi ustunde zaten. Ayrica dogumdan once i kadar kalabaliga girmen de corona zamani cok riskli bunu nasil dusunmuyolar. Hadi seni dusunmuyolar diyelim torunlarini da mi dusunmuyolar. Esini de durdurma birak konussun kendi ailesi sonucta. Sen bisi desen sen suclu olursun birak o konussun. Sen kendine ve bebegine odaklan bunlari takma kafana. Taksanda su akip yolunu bulcak hersey bizim elimizde dglYa kızlar kayınvalidem her telefon konuşmamızda ne zaman geliyorsunuz diye soruyor. Şu gün diyorum, siz gelince nişanı yapıcaz dimi, zaten xkayınbaban da tamam dedi, y oğlumda(eşim) biliyor bişey demez, sen ne zaman doğuruyorsun, sen doğurmadan şu nişanı Bi yapsaydım, sen doğurursan nasıl olcak falan diyip duruyor. Abartısız buraya taşındığomızdan beri sürekli ama sürekli aynı şeyi konuşuyor telefonda. Aradığında beni bebeği sormuyor da dakikalarca nişan planı yapıyor, şunu yaparım, şunu çağırırım diye. Eşim görümcemin konuştuğu çocuğu istemiyordu, zar zor ikna oldu. Biz eylülde geleceğiz o zamana tanışma yapın dedi. Şimdi de kv her aramasında sen doğurmadan Bi yapsaydım diyor. Sıkıldım artık ya, psikolojik olarak çok baskı hissediyorum üzerimde. Sanki memlekete gitmeden doğurursam benim yüzümden nişan ertelenir gibi kendimi kötü hissediyorum. Bunların yüzünden erkenden doğuracam stresten ya. Sanki izin vermeyen eşim değil de benmişim gibi, ondan çekindikleir için sürekli bana nişan muhabbeti yapıyorlar. Bunaldım artık, nişan konusunu açtığı anda anne artık bana söyleme, muhatabı ben değilim oğlunla konuş diyorum, hâlâ devam ediyor. İşim var diyip kapatıyorum. Sırf bu psikolojik baskı yüzünden artık memlekete gitmemeyi bile düşünüyorum, bu sefer de gidersem gözümün içine bakacaklar ha doğurdun doğuracak sın diye. Bide nişandan önce vs doğurursam eşim bebek var diye ertelemek ister, iyice benim yüzümden gibi olur. Stresten erken doğuracağım diye korkuyorum. Alakam olmayan, eşimin izin vermediği saçma sapan birşey yüzünden beni strese sokuyor psikolojik olarak. Kavga edicem en sonunda, bu sefer de eşim benim yüzümden onlarla tartışacak, vay efendim oğlumuz sen yüzünden bizle kavga etti diye ben kötü olacağım. Bunaldım ya, zaten canım burnumda son haftalar diye
Benim de. Eltim öyle pislik nisanliydik .hep kendini ortaya atardi aman ben dogurmadn dugun yapmayin ben bu khalimle ne yaparım misafir gelir gider hamile halimle düğünde oynamam otorurum diyorduKV gil de hanımefendinin doğum yapma tarihine göre bizim düğünü ertelediler .o pislik de hep şom ağzını açmakla düğün iptal oldu. Ailem istemedi eşimi çok beklettiler Nisan uzadı 14 ay falan öyle böyle uzadı babamgil yüzüğü attı olanlar oldu aileler kavga etti eşimde bende birbirimizi seviyorduk eşim kaçırdı beni ondan. Sonrası olanlar oldu aieller birbirine girdi neyseki 1 yıl sonra barış oldu barıştılar
Canim genel olarak rahat bir hamilelik geçiriyorum ben öyle çok bir şikayetim yok çok şüķür sadece bu hafta ayaklarım sandalyede falan oturunca şismeye başladı ellerim şişiyor arada sıcakların aldığım kiloların da etkisi var tabi 12kilo aldımSenin çok az kalmış hayırlısıyla canım. Ne gibi şikayetlerin var anlatır mısınben senin haftalarındayken çalışıyor olacağım da hayırlısıyla, nasıl oluyor bir de senden dinlemek istiyorum zorluklarını.
Çok sevindim. Insan evladıymışKızlar eşimle konuştum. Artık karnım büyüdüğü için çok zorlandığımı, tek başıma işlere yetemediğimi, ondan destek göremediğim için üzüldüğümü söyledim. Tahmin ettiğim gibi bu zamana kadar her işe herkül gibi koşup, kendim hallettiğim için yardıma ihtiyacım olduğunu düşünememiş, öyle işine geldi belki de bilemiyorum
İşleri bölüşerek yapsak, bana yardımcı olsan, kendimi çok yorgun hissediyorum dedim. Temizlikte en çok zorlanıyorum, eğilip kalkarken süpürmek çok zor oluyor, bazen de yemek yaparken çok yoruluyorum dedim. Birkaç gündür de bendeki durgunluğu, gece uykularımda zorlandığımı görünce üzülmüş. Konuştuk güzelce, temizliğe, yemeğe yardım etmeye söz verdi. Yükün hepsini almasan da artık paylaşarak yapalım, hem daha çabuk biter, hemde ikimiz çok yorulmayız diye karar verdik. Sabah çayı demledi, doldurdu, ikinci üçüncü bardağı kalkıp kendi aldı. Kahvaltıdan sonra evi süpürdü, bende sildimbirde bak senden güzel süpürdüm diyor. Evet evet harika olmuş, mükemmelsin diye yağlayıp balladım. Bundan sonra yemeğe, temizliğe yardımcı olacağına söz verdi. Dün de eve çiçek göndermiş, üzgün olduğumu görünce ben çiçek istemiyorum, bana temizlik yap dedim
İnşallah böyle devam ederiz. İşten kaçtığı anda bende bırakıp yapmayacağım artık. İlk defa bu saatte fiziki ve ruhsal olarak yorgun değilim, çok iyi hissediyorum kendimi
112yi ara canım. Ambulansla gelip alırlar sen çıkmaKızlar annem covit oldu bende onunla yaşıyorum. Resmen her şey üst üste geldi. Şimdi ben ne yapacağım? Özel hastaneler muayene kabul etmiyor devlet hastanesi aciline gidin diyorlar. 9 Eylül öncesi de evden çıkmamam gerekiyormuş sizce ne yapayım
Bence bu korona ortamında siz zaten nişana filan gitmeyin, doğumdan önce ya da bebekliyken, farketmez. Ne gerek var bu kadar büyük risk almaya? Yine bi kadın doğumdan 2 gün sonra koronadan ölmüş diye haber okudum bugünYa kızlar kayınvalidem her telefon konuşmamızda ne zaman geliyorsunuz diye soruyor. Şu gün diyorum, siz gelince nişanı yapıcaz dimi, zaten xkayınbaban da tamam dedi, y oğlumda(eşim) biliyor bişey demez, sen ne zaman doğuruyorsun, sen doğurmadan şu nişanı Bi yapsaydım, sen doğurursan nasıl olcak falan diyip duruyor. Abartısız buraya taşındığomızdan beri sürekli ama sürekli aynı şeyi konuşuyor telefonda. Aradığında beni bebeği sormuyor da dakikalarca nişan planı yapıyor, şunu yaparım, şunu çağırırım diye. Eşim görümcemin konuştuğu çocuğu istemiyordu, zar zor ikna oldu. Biz eylülde geleceğiz o zamana tanışma yapın dedi. Şimdi de kv her aramasında sen doğurmadan Bi yapsaydım diyor. Sıkıldım artık ya, psikolojik olarak çok baskı hissediyorum üzerimde. Sanki memlekete gitmeden doğurursam benim yüzümden nişan ertelenir gibi kendimi kötü hissediyorum. Bunların yüzünden erkenden doğuracam stresten ya. Sanki izin vermeyen eşim değil de benmişim gibi, ondan çekindikleir için sürekli bana nişan muhabbeti yapıyorlar. Bunaldım artık, nişan konusunu açtığı anda anne artık bana söyleme, muhatabı ben değilim oğlunla konuş diyorum, hâlâ devam ediyor. İşim var diyip kapatıyorum. Sırf bu psikolojik baskı yüzünden artık memlekete gitmemeyi bile düşünüyorum, bu sefer de gidersem gözümün içine bakacaklar ha doğurdun doğuracak sın diye. Bide nişandan önce vs doğurursam eşim bebek var diye ertelemek ister, iyice benim yüzümden gibi olur. Stresten erken doğuracağım diye korkuyorum. Alakam olmayan, eşimin izin vermediği saçma sapan birşey yüzünden beni strese sokuyor psikolojik olarak. Kavga edicem en sonunda, bu sefer de eşim benim yüzümden onlarla tartışacak, vay efendim oğlumuz sen yüzünden bizle kavga etti diye ben kötü olacağım. Bunaldım ya, zaten canım burnumda son haftalar diye
Ben olsam ben de gitmem. Ne doğuma bu kadar yakınken ne de yeni doğum yapmış halimle. Bence eşinizi ikna edin , kayinvalidenize de söyleyin yapsınlar nişanı sizden bağımsız. Sanki gitsen ne olacak yani dokuz aylık hamilelikteBence bu korona ortamında siz zaten nişana filan gitmeyin, doğumdan önce ya da bebekliyken, farketmez. Ne gerek var bu kadar büyük risk almaya? Yine bi kadın doğumdan 2 gün sonra koronadan ölmüş diye haber okudum bugün
Kullanıyordum zaten inşallah atlatırızZannetmiyorum raporun hakkının yanacağını.
Bu arada ben de sizinle aynı durumdayım tarihlerini neredeyse aynı ve covid geçiriyorum. Kan sulandırıcı verdi mi doktorunuz covid sebebiyle?
Insallah cnmAh ne güzel olur demin hastaneye geldim bi kat merdiveni zor çıktım İnan
Şükürler olsun canım dikkat et kendine, miniğine Allah’a emanetsiniz
Yanmaz bence canım covid geçiren memurlar idari izinli sayılıyordu en son kontrole gidersin karantinan bitince durumunu anlatırsın sıkıntı olmaz inşallah ya
Yok kız o kadar da sayılmaz 7 yıl olacak babam benle konuşmuyor ama dunurlerini gelip gider benim evime gelmedi annemi bile bırakmıyordu en osnda annem yumuşattı birkac defa annem geldi öyle böyle neyse şükür iyiyiz konusmasa bile kalbim onunlaOnlar seni sikistirinca oglun duysa cok uzulur cok kizar fln de cnm. Sen onlari sikistir. Kendini de hic suclu hissetme ne sucu zaten bi cocuk getiriyosun dunyaya. Senin dogum iznine denk getirmek nedir ya. O izinler gezip tozmak icin degl adi ustunde zaten. Ayrica dogumdan once i kadar kalabaliga girmen de corona zamani cok riskli bunu nasil dusunmuyolar. Hadi seni dusunmuyolar diyelim torunlarini da mi dusunmuyolar. Esini de durdurma birak konussun kendi ailesi sonucta. Sen bisi desen sen suclu olursun birak o konussun. Sen kendine ve bebegine odaklan bunlari takma kafana. Taksanda su akip yolunu bulcak hersey bizim elimizde dgl
Film gibiymis cnm. Sonu tatliya baglanmis Allahtan
Bende 12 kg aldım canım daha 34 de ikenCanim genel olarak rahat bir hamilelik geçiriyorum ben öyle çok bir şikayetim yok çok şüķür sadece bu hafta ayaklarım sandalyede falan oturunca şismeye başladı ellerim şişiyor arada sıcakların aldığım kiloların da etkisi var tabi 12kilo aldımbiraz daha ağırlaşmiş oluyorsun hareketler kısıtlanıyor falan onlar da normal artık son ay :)
Hamile misin kaç kaftalik canımSelam kızlar
Eski yazışmalara kadar gittim ama birşey bulamadım
Covid aşısı oldunuz mu
Doktorum olmamı söylüyor
Kararsızım
Sanırım benim ki bugün 2 defa oldu canım bence endişe etme canım normal ya besleniyor yediklerim gaz mi yapıyor onaKızlar muhtemelen uyumussunuzdur uyku tutmayan varsa yardımcı olabılır mı,
Bebeğiniz günde kac defa hıckırıyo?
Bugün 4. Kez oldu
Endıse etmelı mıyım?
Canim suan hickiriyor mesela benimKızlar muhtemelen uyumussunuzdur uyku tutmayan varsa yardımcı olabılır mı,
Bebeğiniz günde kac defa hıckırıyo?
Bugün 4. Kez oldu
Endıse etmelı mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?