Çok iyi anlattın canımSol gogsum de bi agri var degisik gecen gunde oldu acaba sut inmesi fln mi sacma bir sorumuhani dolgunluk fln basliyor gibi tam anlatamadim
Benim de meme uçları yanıyor hatta bugün eşim bana dedi goguslerin mi büyümüşSol gogsum de bi agri var degisik gecen gunde oldu acaba sut inmesi fln mi sacma bir sorumuhani dolgunluk fln basliyor gibi tam anlatamadim
Evet evet aynen oyle bsy suan tek gogsumde var boyle sizliyo desem degil ama ince den inceye bir sey batiriyorlar gibiÇok iyi anlattın canım
Bnde de aynı durum varsanırm süt geliyo hatta bazen meme ucuna dogru ıgne batması hissi olusuyo:)
Ay bılemedım kiSanırım benim ki bugün 2 defa oldu canım bence endişe etme canım normal ya besleniyor yediklerim gaz mi yapıyor ona
Tamda suan bittiCanim suan hickiriyor mesela benim
Valla bazi gunler bir iki, bazi gunler cok uzun sure oldugu oluyor hani en az 5 dk dusun 3 4 kez oldugu da oldu.
Bende endise ediyorum ozaman
Kiz bende merdiven zor cikiyorum iniyorum nefedim kesiliyor dışarda iken Allah'tan evim merdivenli değil altt katta oturuyorumAh ne güzel olur demin hastaneye geldim bi kat merdiveni zor çıktım İnan
Şükürler olsun canım dikkat et kendine, miniğine Allah’a emanetsiniz
Yanmaz bence canım covid geçiren memurlar idari izinli sayılıyordu en son kontrole gidersin karantinan bitince durumunu anlatırsın sıkıntı olmaz inşallah ya
Süt için endise etmene hiç gerek kalmadıBenim de meme uçları yanıyor hatta bugün eşim bana dedi goguslerin mi büyümüşgerçekten birazsiskinlik var sıkınca süt geliyor
:)) aynı seyler valla demek ki bu da normal:))Evet evet aynen oyle bsy suan tek gogsumde var boyle sizliyo desem degil ama ince den inceye bir sey batiriyorlar gibi
Üzülme canım normal ya bence araştır googl den neler diyorlarAy bılemedım kibı üzüldüm bisey mı var acaba diye(((
Tamda suan bittiya ıyı olsunlar bı sorun teskıl etmesın de aklım hep karnımda sag salim zamanında doğsunlar saglıkla sıhhatle buyutelim inşaAllah 2. Bebiş olmasın rağmen çok acemıyım
Benim ilkAy bılemedım kibı üzüldüm bisey mı var acaba diye(((
Tamda suan bittiya ıyı olsunlar bı sorun teskıl etmesın de aklım hep karnımda sag salim zamanında doğsunlar saglıkla sıhhatle buyutelim inşaAllah 2. Bebiş olmasın rağmen çok acemıyım
Bende kılıtlı poset düşündümYarin hastane cantami hazirlayacagim kismetse. Valiz duzenleyici almadim ama ne yapsam diye dusunuyorum urunler birbirine karismasin diye. Internette kilitli posette gordum ama siz ne yaptiniz.
İnşallah canım dogum dada şişer öyle olur sıkıntı yasamamSüt için endise etmene hiç gerek kalmadı
Ya ne büyük mucize
:)) aynı seyler valla demek ki bu da normal:))
Nasıl tarif edilir bılmıyorm vallaBenim ilkcok heyecanli olmaya basladi. Sevgisi nasil olacak cok merak ediyorum.
Ben biontech oldum, Haziran ve Temmuzda 2 doz. Bir yan etki de yaşamadımSelam kızlar
Eski yazışmalara kadar gittim ama birşey bulamadım
Covid aşısı oldunuz mu
Doktorum olmamı söylüyor
Kararsızım
İl içi tayinim çıktı. Eşimle beraber yapıcaz artık. İlla gelsin dedikleri yerde arabadan inip binalara giricem niyetimYaa ne güzel dikkat ediyorsun ben o kadar dikkat edemiyorum .
Tayin işini bir arkadaşına vekalet ver ben il dışındaydım öyle yapmıştım. Çünkü onun kaç yere uğraması var
35 e atabilsek kendimizi prematüre sınırı en azından
Bu söylediğimi yanlış anlama ama kedi olan yerde ben de rahat edemem. Arkadaşının vardı. Biz gitmeden temizlikçi çağırıyordu. Kedi başka odada duruyordu ona rağmen eve döndüğümde her yerim kedi tüyü oluyordu. Baycan düşmanı falan degilim ama bakmayan insan için rahatsız edici olabiliyor bazenEşim en son kızdı bağırdı çağırdı, acelesi neymiş, beklemiyorsa beni kendi başlarına yapsınlar, nişana falan gidemem, çocuğum olacak benim dedi konuştuğumuzda. Arayıp onlara kızacaktı zor durdurdum huzursuzluk çıkmasın diye. Daha nişanı kurban bayramı zamanı yapmak istiyorlardı, eşim kızdı. Hem bayram üstü, hemde benim ev taşıma telaşım var aceleniz ne bekleyin diye. E şimdi sen nişanı yapamadan doğurursan nasıl olcak, abim erteler mi yine falan diye soruyor bana görümce. Valla onu da siz konuşun canım benim yapabileceğim bişey yok, elimde değil dedim.
Birde benim kedim var, erkek 1 yaşında. Kızgınlık döneminde şuan, bilenler bilir gece gündüz bağırıp duruyor. Kvnin de kedisi var. Erkek tarafı kedi sevmiyormuş, kedi olan evde yemek yiyemezlermiş. Nişan zamanı kedileri, bilhassa bağırdığı için benim kedimi annemin evine götürecekmişim öylr diyordu görümce. Ben oğlumu hiçbir yere götürmem, psikolojisi bozuluyor ortam değiştirince, küsüyor dedim. Vallaa bilmiyorum ki nasıl olcak falan diyordu. Şımarık diye oğluşumu da istemiyorlar
Ben hazırladım çok şükür canım, ben Migros’tan çift kilitli poşet aldım onlarla hazırladım, üstlerinede kağıt yazdım yanımda giden için kolaylık olsun diye, mesela Hemşireye verilecek olanlara hemşireye verilecek, ağız bezi, kalın battaniye filan diye üstlerine yazdım küçük kağıtlara yapıştırdım üstlerine, gayet pratik oldu bence, Rabbim kullanmayı nasip etsinYarin hastane cantami hazirlayacagim kismetse. Valiz duzenleyici almadim ama ne yapsam diye dusunuyorum urunler birbirine karismasin diye. Internette kilitli posette gordum ama siz ne yaptiniz.
Aynen canım her iki gebeliğimde de beni en çok zorlayan şey merdiven çıkmak diyebilirim binada asansör var şükür yoksa çok zorlanırmışımKiz bende merdiven zor cikiyorum iniyorum nefedim kesiliyor dışarda iken Allah'tan evim merdivenli değil altt katta oturuyorum
Valla bilmiyorum bir daha nişan konusu açarlarsa bana ben gelmiyorum naparsa ız yapın diyeceğim, öyle bıktım artık.Aynen canım vsllshi onun yüzünden herseyimiz kötü gitti neuseki aileler barıştı .
Allah'tan snein öyle beklentin yokKV gil acele ediyot
Ee ne zaman yaparlar sen dogurmadan olacak mi
Ben zaten korona var bebek görmeye kimse gelmesin diyorum. Bunlar 15 kişicikle (asla inanmıyorum daha fazla gelirler) nişan yapacaklarmış. Bende hastanede duydum hemşireler konuşuyordu. Kadının biri 35. Haftada entğbe edilmiş, 10 gündür yoğun bakımda diyorlardı, bebeği de sezeryanla almışlarBence bu korona ortamında siz zaten nişana filan gitmeyin, doğumdan önce ya da bebekliyken, farketmez. Ne gerek var bu kadar büyük risk almaya? Yine bi kadın doğumdan 2 gün sonra koronadan ölmüş diye haber okudum bugün
Büyük ihtimal öyle olacak canım çünkü eşim madem öyle biz yokken yapsınlar, benim çocuğum olacak bunları düşünemem diyor. Bana da soran olursa bir daha aynı şeyi dicem, ya da konuşcam eşimle burda doğum olsun dicem. Biliyorsunuz zaten o haftada 4 saat yolculuktan korkuyorum. Ya da doktor yolculuğu yasakladı, bir sıkıntı varmış filan diye yalan söylicem artık bunalttılar çünkü.Ben olsam ben de gitmem. Ne doğuma bu kadar yakınken ne de yeni doğum yapmış halimle. Bence eşinizi ikna edin , kayinvalidenize de söyleyin yapsınlar nişanı sizden bağımsız. Sanki gitsen ne olacak yani dokuz aylık hamilelikteKedilervekitaplar
Canım benimde günde birkaç kez oluyor. Dün akşam mesela 5 dk boyunca hıçkırdı, gülesim geldi karnım pıtpıt atarkenKızlar muhtemelen uyumussunuzdur uyku tutmayan varsa yardımcı olabılır mı,
Bebeğiniz günde kac defa hıckırıyo?
Bugün 4. Kez oldu
Endıse etmelı mıyım?
Ben valiz düzenleyici aldım, bir kısmını da buzdolabı poşetlerini koydum canım kilitli olanlara. Pratik oluyor ikisi de.Yarin hastane cantami hazirlayacagim kismetse. Valiz duzenleyici almadim ama ne yapsam diye dusunuyorum urunler birbirine karismasin diye. Internette kilitli posette gordum ama siz ne yaptiniz.
Yok yok ben kedi sevmeyeni de, ortamına giremeyeni de saygıyla karşılarım canım. Onda hiç sorun yok. Onun tavrı ay kedileri de evde göndermemiz lazım yaa, onlar yemek yiyemez, gelmezler gibisinden böyle üstten üstten söylüyor. Birde bağırıyor diye sadece benim kedimi göndermek isteyince sinirlendim. Güzelce böyle açıklasa, hiç sorun değil. Tabiki kimse rahatsız olsun istemem. Ki kvnin evi her gün süpürülür, bir tane kedi tüyü bulamazlar. Bizimkini de tarıyoruz, elimizden geldiğince temiz tutmaya çalışıyoruz.Bu söylediğimi yanlış anlama ama kedi olan yerde ben de rahat edemem. Arkadaşının vardı. Biz gitmeden temizlikçi çağırıyordu. Kedi başka odada duruyordu ona rağmen eve döndüğümde her yerim kedi tüyü oluyordu. Baycan düşmanı falan degilim ama bakmayan insan için rahatsız edici olabiliyor bazen
Canım o 15 kişi genelde 15 kişi olarak kalmıyor, bir de evde yapılacaksa bence hiç gitme. Biz de evde yapmıştık, 30’a yakın kişi olmuştu. Bir de güya herkes maske takacaktı kimse takmadı. Öpmeyi engelleyebilmiştik en azından ama amcam yine “Bir şey olmaz” diye tutup beni öpmüştü. Geçen de eşimi kırmamak için açık havadaki bir düğüne gittim, inan bir tek ben maskemi takıyordum. Sandalyede oturmaya da dayanamadım zaten herkesten uzakta kendime minderli bir yer bulmuştum, eşim de ben duramıyorum diye beni eve götürmüştü kısa bir süre sonra. Başka bir düğün daha vardı hatta çok çok yakınımızın ama “Asla gitmem” dedim artık. Bu kadar kendimizi korumuşuz bir şekilde, kimsenin maske takmadığı full öpüştüğü ortamlara girip risk almaya hiç gerek yok canım.Valla bilmiyorum bir daha nişan konusu açarlarsa bana ben gelmiyorum naparsa ız yapın diyeceğim, öyle bıktım artık.
Ben zaten korona var bebek görmeye kimse gelmesin diyorum. Bunlar 15 kişicikle (asla inanmıyorum daha fazla gelirler) nişan yapacaklarmış. Bende hastanede duydum hemşireler konuşuyordu. Kadının biri 35. Haftada entğbe edilmiş, 10 gündür yoğun bakımda diyorlardı, bebeği de sezeryanla almışlarböyle bunaltırlarsa büyük ihtimal eşim zaten gitmeyecek, bana öyle geliyor. Gidersek bile ben nişan zamanı annemde kalacağım. İnşallah evdekilere de bulaşmaz.
Büyük ihtimal öyle olacak canım çünkü eşim madem öyle biz yokken yapsınlar, benim çocuğum olacak bunları düşünemem diyor. Bana da soran olursa bir daha aynı şeyi dicem, ya da konuşcam eşimle burda doğum olsun dicem. Biliyorsunuz zaten o haftada 4 saat yolculuktan korkuyorum. Ya da doktor yolculuğu yasakladı, bir sıkıntı varmış filan diye yalan söylicem artık bunalttılar çünkü.
Canım benimde günde birkaç kez oluyor. Dün akşam mesela 5 dk boyunca hıçkırdı, gülesim geldi karnım pıtpıt atarkenamniyon sıvısı yuttukları için oluyor diye biliyorum.
Ben valiz düzenleyici aldım, bir kısmını da buzdolabı poşetlerini koydum canım kilitli olanlara. Pratik oluyor ikisi de.
Yok yok ben kedi sevmeyeni de, ortamına giremeyeni de saygıyla karşılarım canım. Onda hiç sorun yok. Onun tavrı ay kedileri de evde göndermemiz lazım yaa, onlar yemek yiyemez, gelmezler gibisinden böyle üstten üstten söylüyor. Birde bağırıyor diye sadece benim kedimi göndermek isteyince sinirlendim. Güzelce böyle açıklasa, hiç sorun değil. Tabiki kimse rahatsız olsun istemem. Ki kvnin evi her gün süpürülür, bir tane kedi tüyü bulamazlar. Bizimkini de tarıyoruz, elimizden geldiğince temiz tutmaya çalışıyoruz.
Kendimi de geçiyorum artık doğurursam da bebeğe geçerse, ya da doğurmadan bana geçer de normal doğuma engel olursa çok çok üzülürüm. Bizim de düğünümüz korona zamanı olmuştu mecburiyetten, evde kına yapalım kendi aramızda 3-5 kişi dedik. Tam 40 kişi gelmişti kvm, nişanımdan kalabalıktı. O yüzden ona asla güvenmiyorum. Daha olmadı gidecekse eşimi gönderirim, ben gitmekten vazgeçtim gibi açıkçası. Hem istemiyorum, hemde korkuyorum. Ankarayı hastaneleri çok, aksi bir durumda daha büyük yere gönderirler diye istiyordum ama burda da gönderirler ya napayım.Canım o 15 kişi genelde 15 kişi olarak kalmıyor, bir de evde yapılacaksa bence hiç gitme. Biz de evde yapmıştık, 30’a yakın kişi olmuştu. Bir de güya herkes maske takacaktı kimse takmadı. Öpmeyi engelleyebilmiştik en azından ama amcam yine “Bir şey olmaz” diye tutup beni öpmüştü. Geçen de eşimi kırmamak için açık havadaki bir düğüne gittim, inan bir tek ben maskemi takıyordum. Sandalyede oturmaya da dayanamadım zaten herkesten uzakta kendime minderli bir yer bulmuştum, eşim de ben duramıyorum diye beni eve götürmüştü kısa bir süre sonra. Başka bir düğün daha vardı hatta çok çok yakınımızın ama “Asla gitmem” dedim artık. Bu kadar kendimizi korumuşuz bir şekilde, kimsenin maske takmadığı full öpüştüğü ortamlara girip risk almaya hiç gerek yok canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?