2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bende kılıtlı poset düşündüm
Düzenleyıcıyı tekrar yıka kurut kullAn bıraz zor geldi bana kılıtlı posetle etıketleyeyım dıyorum hoş hiç birşey yıkamadım daha
Bende hep kilitli poşetlere koydum daha pratik bence orda direk atılır

Termos çok iyi oluyor ya, ben daha önce ufak birşey almıştım. Azcık büyüyünce kızımı bebek arabasına koyar, yakındaki parka anne kız piknik yapmaya gideriz diye plan kuruyorum
Aynen ya çok güzel oluyo bide fiyat baya uygun uzun yola falan gidince arabada iyi olur diye düşünüyorum

Kızlar muhtemelen uyumussunuzdur uyku tutmayan varsa yardımcı olabılır mı,
Bebeğiniz günde kac defa hıckırıyo?
Bugün 4. Kez oldu
Endıse etmelı mıyım?
Endişe etme canım ciğerlerinin geliştiğine işaretmiş hıçkırması nefes almaya çalışırken amniyon sıvısı kaçınca hıçkırık tutuyormuş

Kızlar muhtemelen uyumussunuzdur uyku tutmayan varsa yardımcı olabılır mı,
Bebeğiniz günde kac defa hıckırıyo?
Bugün 4. Kez oldu
Endıse etmelı mıyım?
Bizimde çok oluyor canım genelde hep aynı yerde pozisyonu sabitledi heralde. Hıçkırması ciğerlerinin geliştiğinin göstergesiymiş aslında iyi bi şey

Aynen ya çok güzel oluyo bide fiyat baya uygun uzun yola falan gidince arabada iyi olur diye düşünüyorum
Aynen canım uzun yolda iyi oluyor, molalarda filan.
Endişe etme canım ciğerlerinin geliştiğine işaretmiş hıçkırması nefes almaya çalışırken amniyon sıvısı kaçınca hıçkırık tutuyormuş

Bizimde çok oluyor canım genelde hep aynı yerde pozisyonu sabitledi heralde. Hıçkırması ciğerlerinin geliştiğinin göstergesiymiş aslında iyi bi şey
Ay en korktuğum şeylerden biri olur da erken doğarsa falan ciğerleri gelişmez diye. Şimdi hıçkırık tuttukça bebeği iyice mutlu olurum

Selam kızlar
Eski yazışmalara kadar gittim ama birşey bulamadım
Covid aşısı oldunuz mu
Doktorum olmamı söylüyor
Kararsızım

Oldum.
İki dozu da oldum ama aşı daha etkisini gösteremeden bulaştı hastalık. Ama normalde bünyem Zayıftır şu an bir çok insana göre rahat atlatıyorum çok şükür.

Ayrıca 15 kişicik bile olsa farketmez, çünkü 1 tanesinin covid olması herkesi hasta etmeye yeter öyle samimi bir ortamda Kedilervekitaplar

Ayrıca 15 kişicik bile olsa farketmez, çünkü 1 tanesinin covid olması herkesi hasta etmeye yeter öyle samimi bir ortamda Kedilervekitaplar
Kesinlikle ya, hamile ya da bebekli kadını böyle şeylere çağırmak bile saçma zaten ama maalesef herkes “Bir şey olmaz“ kafasında.

Kesinlikle ya, hamile ya da bebekli kadını böyle şeylere çağırmak bile saçma zaten ama maalesef herkes “Bir şey olmaz“ kafasında.
Valla beni düşünen yok kızlar, dediğiniz gibi birşey olmaz az kişiyiz kafasındalar. Şimdi ben gitmek istemiyorum desem eşimde girmez, zaten gönlü yok. Bu sefer dönüp bana cephe alacaklar, oğlumuz izin vermişti nişan olacaktı, sen gelmiyorsun diye o da gelmiyor diye. Karnım burnumda hiç bunlarla uğraşmak istemiyorum, ne yapacağım bilmiyorum.

Kendi kedileri dururken seninkini göndermek istemeleri çok saçma. Onlar bence biraz oldu bittiye getirmek istiyorlar bu nişan işini. Ya mecburen düğünlere falan gittim ben de bu yaz çok yakın olanlara ama kapalı ortam gerçekten sıkıntı. Bir de doğum izninde nişan nedir cidden nasıl bir mantık.

Artık o kadar çok sorup durdular ki tanışmaya gelecekler, nişan yapalım falan diye. Eşimde dillerinden kurtulmak için eylülde olsun doğum zamanı o zaman dedi. Biz olmadan da yapmıyorlar, oğulları yanlarında olsun istiyorlarmış. Birde ben aşı yaptırmadım, doğumdan sonra düşünüyorum. Burda kimseyle temas içinde değiliz, bulaşmaz diye rahatım. Doğuma da az kaldı zaten idare ederim diye düşünüyorum. Tam doğum zamanı gidip orda kapmakta hiç istemiyorum. En son çare nstye gidince doktorla konuşup soracağım, inşallah yolculuğa çıkman tehlikeli, çıkma der. Demezse bile doktor böyle dedi diyeceğim. Eşim de giderse gitsin nişana napayım ben gitmek istemiyorum artık, benden çocuğumdan kıymetli değil. Ankara'daki doktordan bile vazgeçeceğim sırf bu nişan yüzünden. Burda nerde doğurursam doğururum napayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…