HiçKızlar muhtemelen uyumussunuzdur uyku tutmayan varsa yardımcı olabılır mı,
Bebeğiniz günde kac defa hıckırıyo?
Bugün 4. Kez oldu
Endıse etmelı mıyım?
Bunu yazarken ilk defa hickirdi hahah çok komik bir an oldu benim için
Bende hep kilitli poşetlere koydum daha pratik bence orda direk atılırBende kılıtlı poset düşündüm
Düzenleyıcıyı tekrar yıka kurut kullAn bıraz zor geldi banakılıtlı posetle etıketleyeyım dıyorum hoş hiç birşey yıkamadım daha
Termos çok iyi oluyor ya, ben daha önce ufak birşey almıştım. Azcık büyüyünce kızımı bebek arabasına koyar, yakındaki parka anne kız piknik yapmaya gideriz diye plan kuruyorumKızlar ben gene bin kuyruğuna girdimTermos gelcekmis kacirmim dedim
Aynen ya çok güzel oluyo bide fiyat baya uygunTermos çok iyi oluyor ya, ben daha önce ufak birşey almıştım. Azcık büyüyünce kızımı bebek arabasına koyar, yakındaki parka anne kız piknik yapmaya gideriz diye plan kuruyorum
Endişe etme canım ciğerlerinin geliştiğine işaretmiş hıçkırması nefes almaya çalışırken amniyon sıvısı kaçınca hıçkırık tutuyormuşKızlar muhtemelen uyumussunuzdur uyku tutmayan varsa yardımcı olabılır mı,
Bugün 4. Kez oldu
Endıse etmelı mıyım?
Bizimde çok oluyor canım genelde hep aynı yerde pozisyonu sabitledi heralde. Hıçkırması ciğerlerinin geliştiğinin göstergesiymiş aslında iyi bi şeyKızlar muhtemelen uyumussunuzdur uyku tutmayan varsa yardımcı olabılır mı,
Bugün 4. Kez oldu
Endıse etmelı mıyım?
Aynen canım uzun yolda iyi oluyor, molalarda filan.Aynen ya çok güzel oluyo bide fiyat baya uygunuzun yola falan gidince arabada iyi olur diye düşünüyorum
Endişe etme canım ciğerlerinin geliştiğine işaretmiş hıçkırması nefes almaya çalışırken amniyon sıvısı kaçınca hıçkırık tutuyormuş
Ay en korktuğum şeylerden biri olur da erken doğarsa falan ciğerleri gelişmez diye. Şimdi hıçkırık tuttukça bebeği iyice mutlu olurumBizimde çok oluyor canım genelde hep aynı yerde pozisyonu sabitledi heralde. Hıçkırması ciğerlerinin geliştiğinin göstergesiymiş aslında iyi bi şey
Selam kızlar
Eski yazışmalara kadar gittim ama birşey bulamadım
Covid aşısı oldunuz mu
Doktorum olmamı söylüyor
Kararsızım
Ayrıca 15 kişicik bile olsa farketmez, çünkü 1 tanesinin covid olması herkesi hasta etmeye yeter öyle samimi bir ortamdaCanım o 15 kişi genelde 15 kişi olarak kalmıyor, bir de evde yapılacaksa bence hiç gitme. Biz de evde yapmıştık, 30’a yakın kişi olmuştu. Bir de güya herkes maske takacaktı kimse takmadı. Öpmeyi engelleyebilmiştik en azından ama amcam yine “Bir şey olmaz” diye tutup beni öpmüştü. Geçen de eşimi kırmamak için açık havadaki bir düğüne gittim, inan bir tek ben maskemi takıyordum. Sandalyede oturmaya da dayanamadım zaten herkesten uzakta kendime minderli bir yer bulmuştum, eşim de ben duramıyorum diye beni eve götürmüştü kısa bir süre sonra. Başka bir düğün daha vardı hatta çok çok yakınımızın ama “Asla gitmem” dedim artık. Bu kadar kendimizi korumuşuz bir şekilde, kimsenin maske takmadığı full öpüştüğü ortamlara girip risk almaya hiç gerek yok canım.
Hangisini oldun canımOldum.
İki dozu da oldum ama aşı daha etkisini gösteremeden bulaştı hastalık. Ama normalde bünyem Zayıftır şu an bir çok insana göre rahat atlatıyorum çok şükür.
Kesinlikle ya, hamile ya da bebekli kadını böyle şeylere çağırmak bile saçma zaten ama maalesef herkes “Bir şey olmaz“ kafasında.Ayrıca 15 kişicik bile olsa farketmez, çünkü 1 tanesinin covid olması herkesi hasta etmeye yeter öyle samimi bir ortamdaKedilervekitaplar
Hangisini oldun canım
Ayrıca 15 kişicik bile olsa farketmez, çünkü 1 tanesinin covid olması herkesi hasta etmeye yeter öyle samimi bir ortamdaKedilervekitaplar
Valla beni düşünen yok kızlar, dediğiniz gibi birşey olmaz az kişiyiz kafasındalar. Şimdi ben gitmek istemiyorum desem eşimde girmez, zaten gönlü yok. Bu sefer dönüp bana cephe alacaklar, oğlumuz izin vermişti nişan olacaktı, sen gelmiyorsun diye o da gelmiyor diye. Karnım burnumda hiç bunlarla uğraşmak istemiyorum, ne yapacağım bilmiyorum.Kesinlikle ya, hamile ya da bebekli kadını böyle şeylere çağırmak bile saçma zaten ama maalesef herkes “Bir şey olmaz“ kafasında.
Kendi kedileri dururken seninkini göndermek istemeleri çok saçma. Onlar bence biraz oldu bittiye getirmek istiyorlar bu nişan işini. Ya mecburen düğünlere falan gittim ben de bu yaz çok yakın olanlara ama kapalı ortam gerçekten sıkıntı. Bir de doğum izninde nişan nedir cidden nasıl bir mantık.Valla bilmiyorum bir daha nişan konusu açarlarsa bana ben gelmiyorum naparsa ız yapın diyeceğim, öyle bıktım artık.
Ben zaten korona var bebek görmeye kimse gelmesin diyorum. Bunlar 15 kişicikle (asla inanmıyorum daha fazla gelirler) nişan yapacaklarmış. Bende hastanede duydum hemşireler konuşuyordu. Kadının biri 35. Haftada entğbe edilmiş, 10 gündür yoğun bakımda diyorlardı, bebeği de sezeryanla almışlarböyle bunaltırlarsa büyük ihtimal eşim zaten gitmeyecek, bana öyle geliyor. Gidersek bile ben nişan zamanı annemde kalacağım. İnşallah evdekilere de bulaşmaz.
Büyük ihtimal öyle olacak canım çünkü eşim madem öyle biz yokken yapsınlar, benim çocuğum olacak bunları düşünemem diyor. Bana da soran olursa bir daha aynı şeyi dicem, ya da konuşcam eşimle burda doğum olsun dicem. Biliyorsunuz zaten o haftada 4 saat yolculuktan korkuyorum. Ya da doktor yolculuğu yasakladı, bir sıkıntı varmış filan diye yalan söylicem artık bunalttılar çünkü.
Canım benimde günde birkaç kez oluyor. Dün akşam mesela 5 dk boyunca hıçkırdı, gülesim geldi karnım pıtpıt atarkenamniyon sıvısı yuttukları için oluyor diye biliyorum.
Ben valiz düzenleyici aldım, bir kısmını da buzdolabı poşetlerini koydum canım kilitli olanlara. Pratik oluyor ikisi de.
Yok yok ben kedi sevmeyeni de, ortamına giremeyeni de saygıyla karşılarım canım. Onda hiç sorun yok. Onun tavrı ay kedileri de evde göndermemiz lazım yaa, onlar yemek yiyemez, gelmezler gibisinden böyle üstten üstten söylüyor. Birde bağırıyor diye sadece benim kedimi göndermek isteyince sinirlendim. Güzelce böyle açıklasa, hiç sorun değil. Tabiki kimse rahatsız olsun istemem. Ki kvnin evi her gün süpürülür, bir tane kedi tüyü bulamazlar. Bizimkini de tarıyoruz, elimizden geldiğince temiz tutmaya çalışıyoruz.
Benim hiç hıçkırmıyor bende mi bir gariplik var anlamadımBunu yazarken ilk defa hickirdi hahah çok komik bir an oldu benim içinya da ben yeni farkettim bilmiyorum
Artık o kadar çok sorup durdular ki tanışmaya gelecekler, nişan yapalım falan diye. Eşimde dillerinden kurtulmak için eylülde olsun doğum zamanı o zaman dedi. Biz olmadan da yapmıyorlar, oğulları yanlarında olsun istiyorlarmış. Birde ben aşı yaptırmadım, doğumdan sonra düşünüyorum. Burda kimseyle temas içinde değiliz, bulaşmaz diye rahatım. Doğuma da az kaldı zaten idare ederim diye düşünüyorum. Tam doğum zamanı gidip orda kapmakta hiç istemiyorum. En son çare nstye gidince doktorla konuşup soracağım, inşallah yolculuğa çıkman tehlikeli, çıkma der. Demezse bile doktor böyle dedi diyeceğim. Eşim de giderse gitsin nişana napayım ben gitmek istemiyorum artık, benden çocuğumdan kıymetli değil. Ankara'daki doktordan bile vazgeçeceğim sırf bu nişan yüzünden. Burda nerde doğurursam doğururum napayımKendi kedileri dururken seninkini göndermek istemeleri çok saçma. Onlar bence biraz oldu bittiye getirmek istiyorlar bu nişan işini. Ya mecburen düğünlere falan gittim ben de bu yaz çok yakın olanlara ama kapalı ortam gerçekten sıkıntı. Bir de doğum izninde nişan nedir cidden nasıl bir mantık.
Belki de gün içinde hareket halindeyken ya da gece hıçkırıyor olabilir, hissetmiyorsundur büyük ihtimal canım. Dikkat kesilmediğin için farkında da olmayabilirsin.Benim hiç hıçkırmıyor bende mi bir gariplik var anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?