2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Belki de gün içinde hareket halindeyken ya da gece hıçkırıyor olabilir, hissetmiyorsundur büyük ihtimal canım. Dikkat kesilmediğin için farkında da olmayabilirsin.
Çok hareket ediyor ama hıçkırık yok dedigin gibi belki ben hissetmiyorumdur ama hareketleri çok belirgin. Aylardır dışarıdan belli oluyor. Herkes hıçkırıyor yazınca garip hissettim

Hayırlısı canım aman boşver tavır falan yapmayın karı koca scdleleri varsa yapsınlar sende gotmezsin o zaman bu halinle onlar dusunsin bir zahmet doğuracaksun birde oraya mı gidecen bu halinle jetifleri bilir

Ya kızlar bu covid konusunda çok mu takıntı yapiyorum? Bildiğiniz gibi yaklaşık 2 aydır yataktan kalkmadan yatıyorum. Kv yanımda. Ama haftada 1 gün kendi evine ya da diğer çocuklarına gidiyor. Çocukları da maşallah ne düğünden ne cenazeden, ne kafelerde oturmaktan geri kalmiyorlar. Geçen gece biz yattıktan sonra bi tanesi bize geldi kalmaya, ona ayrıca gıcık oldum,çünkü habersiz geldi.durum böyleyken covid olmaktan korkuyorum. Söylüyorum korkma covid olmazsın diyorlar. Bgn daha sert bi çıkış yaptım. Cahil insana laf anlatmak ne kadar zor yaa. Annemi 1 yıl önce covidten kaybettim.takintiliyim zaten. Ama erken doğum olur çocuğuma bi sey olur diye çok korkuyorum. Eşime de anlatamıyorum. Hep onların tarafını tutuyor. Doğum yapınca kimse ziyarete gelmesin diyorum. Ben kötü oluyorum. Napicam ben

Allah rahmet eylesin canım kaygılarında çok haklısın elbette başına gelmeyen o acıyı tatmayan anlayamaz seni

Arkadaşım, bencil olacaksın, önce bebeğini ve kendini düşüneceksin. Yarın öbür gün sana ya da bebeğine bir şey olsa koronadan dolayı, suçluluk duygusundan kurtulamazsın.
Ayrıca nasıl 4 saat yol yapacaksın? o da bir risk.

Doktor kesinlikle izin vermiyor filan gibi bir şeyler söyleyip direkt salla diyorum. Ve aklına hiç takılmasın, sen bu dünyaya birilerini memnun etmek için gelmedin.

Ben de çok takıntılıyım ve endişeliyim, ama her türlü haklı olduğumuzu düşünüyorum. Biz hamileler ekstra risk altındayız, ve de bebeğimizi sağlıkla dünyaya getirmeye çalışıyoruz, bizim korona olmamız 80 yaşında bi insanın korona olması gibi, o yüzden herkesin azami dikkat etmesi gerekir. Tabii ki klasik türk mantığı, aman bi şey olmazcılar yüzünden ben de çok rahatsız oluyorum.

Çok alakasız bir şey sorayım saç boyatmayı düşünen var mı? Ben dip değil ama gölge balyaj tarzı düşünüyorum koku için de açık havada otursam emzirme dönemi süte geçer diye korkuyorum

7 yil cok uzunmus cnm. Sonra baristik diyince ben tatliya baglandi sandim. Ins hersey istedigin gibi olur bebegin sansiyla birlikte gelir cnm

Uzun süre içinde kalınca kokmaz mı kıyafetler hava almayacak ya posette
Bence de kokar havasiz kalinca. Naylon kokusu olur. Naylonlara da delikler acin bence kizlar

Basin saolsun cnm. Ben de cok dikkat ediyorum misafirden de cok korkuyorum. Calisirken de cift maskeyle calistim hep. Sen daha cok etkileniyosundur hakli olarak. Ama insanlara anlatamiyosun ne yazikki. Ins kazasiz belasiz atlatiriz bu sureci

Kagan kocatepe 10-12 haftadan sonra hamileyken bile boyatabilirsiniz diyo. Ben dogumdan once boyatcam. Su anda bile kendimi cok cirkin hissediyorum koronadan korkumdan boyatmaya gidemiyorum. Doguma yakin bi kere gitcem hem kil tuy islerini hem sac isini halletcem ins

Sadece babam kırgın birde babam inatçı birşey diyemiyorum zamana bıraktım eskisi gibi takmıyorm üzmüyom kendimi eşimde kızıyor bana beni üzgun görünce alıştım artık zamana bıraktım herşeyi

Başın sağolsun canım, o acıyı bizzat yaşamışsın hala ne rahatlık bu insanlarda ben anlamıyorum. Geçen ben de bebek görmeye gelen olur mu diye sordum, eşim de “Olur tabii ki” dedi ama direkt istemediğimi söyledim. Bir şey demedi bakalım, doğumdan sonra göreceğiz, ben de hiç istemiyorum doğrusu. Hediye vermek isteyen de dışarıda versin, bebeğe bana yaklaşmasın istiyorum.

Organik boyalardan da kullanabilirsin canım, onlarda bir sorun olmuyordu sanırım. Ben de manikürü pedikürü merak ediyorum, haftaya gitmek istiyorum aslında ama mikrop vs bir şey kaparsam diye de çok korkuyorum.

Ins yumusar cnm. Babalar genelde inatci oluyor. Bebisin sansiyla gelir de senin de tum uzuntulerini bitirir ins. Bak annene izin verdigine gore ilerleme var yakinda o da gelir gider ins. Dua edicem senin icin

Canım başın sağolsun öncelikle. Allah anneni nurlar içinde yatırsın valla bu soruna bende çözüm bulamadım. Benim babam bayramda elini bile öptürmedi aman bişey vardır bulaşmasın diye. Yanımda asla sigara içmesi, kimseyi içirmedi. Ama kvnin ailesi gezmeler tozmalar, misafirler, herkes yanımda sigara içiyor filan. Herkes dediğin gibi birşey olmaz kafasında. Kimse hamile olduğumuz için risk altında olduğumuza inanmıyor gibi. Bu konuya bende çözüm bulamadım ne yazıkki
Valla öyle yapmaya karar verdim. Rüyalarımda sürekli ya erkek doğum yapıyorum, ya bebeğe birşey oluyor, ya emmiyor falan. Psikolojim etkilendi artık. Büyük ihtimal 37den sonra doktor zaten yolculuk izni vermeyecek. Sıkıntı olmaz yolculuk yap dese bile doktor izin vermedi, nstse sancı varmış diyeceğim. Gidecekse eşim tek başına gitsin. Beni, bebeğimi düşünmek yerine nişan dersine düşmüşler. Ben sırf işleri olsun diye karnım burnumda yol çekemeyeceğim. Artık ağırlaştım, yataktan kalkmak bile zor oluyor çünkü.

Aynen canım her iki gebeliğimde de beni en çok zorlayan şey merdiven çıkmak diyebilirim binada asansör var şükür yoksa çok zorlanırmışım
Evımın 4. Katta ve merdıvensz olması(
Sabah oğlumu okula bırakıyorm in çık, almaya gidiyorm in cık, akşam parka in çık mahvoldum canım ya(
Bunu yazarken ilk defa hickirdi hahah çok komik bir an oldu benim için ya da ben yeni farkettim bilmiyorum
oy maşaAllah benımde son 1 haftadır hıckırıyo
Endişe etme canım ciğerlerinin geliştiğine işaretmiş hıçkırması nefes almaya çalışırken amniyon sıvısı kaçınca hıçkırık tutuyormuş
Aslında hiç endişe etmem canım hatta hareket etmedıgı zamanlarda hıckırık ilac gibi gelıyo ohh elhamdulıllah iyi kuzucum diyorm ama 5-6 kez olunca korktum
Bizimde çok oluyor canım genelde hep aynı yerde pozisyonu sabitledi heralde. Hıçkırması ciğerlerinin geliştiğinin göstergesiymiş aslında iyi bi şey
sağ salım gelişsinler büyüsünler miniklerimiz inşaAllah
Sen nasılsn canım covid tamamen gecti mi
Son zamanlara yakın olunca daha zor olmustur
Sonuna kadar haklısn canım ama iş eşinde bitiyo eşker bazen cok duyarsz onun tedbırli olup dıkkat etmesi ve uyarması lazım ama malesef dinlemıyolar sen elınden gelenı yap… basın sağ olsn nur içinde yatsn inşaAllah anneciğin hele ki böyle bir imtihandan gecmişken Rabbım kalplerıne merhamet versın
sonucta nst okumayı bılmıyolar bn olsam bende sancım var derdım bosver canım ya yuzduk yuzduk elhamdulıllah kuyrugun geldık tüh demeye gerek yok kaldı ki bulastıgında sadece sen ve bebeğin zorlanacak onlar gayet rahat hayatına devam edecek hamıleler ve emziren anneler ilac tedavısı de alamıyo kendı kendıne cebellesıyo hastalıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…