2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Aynen öyle nerden bilecekler valla azcık yalan söylicem aman napayım ya. Çatır çatır da gitmek istemiyorum derim ama bu sefer eşimde gitmez, huzursuzluk çıkar bizim yüzümüzden diye istemiyorum. Geçen nstye girdiğimde bişey yoktu mesela, artık minik minik ağrılar başladı. Belkide ufak sancılar var bilemem, belki de yalan olmaz
Valla aynen öyle, kaç ay dayandık, şu son zamanlarda kapılmak istemiyorum hastalığa. Tabi kaderde varsa olur ama bizimde her tedbiri almamız gerekiyor. Allah korusun hepimizi

Evımın 4. Katta ve merdıvensz olması(
Sabah oğlumu okula bırakıyorm in çık, almaya gidiyorm in cık, akşam parka in çık mahvoldum canım ya(
Allah yardımcın olsun canım valla nasıl zorlanıyorsundur şimdi
Aslında hiç endişe etmem canım hatta hareket etmedıgı zamanlarda hıckırık ilac gibi gelıyo ohh elhamdulıllah iyi kuzucum diyorm ama 5-6 kez olunca korktum
Biliyorum canım tecrübeli olduğun için şaşırdım İnan hatta bırak hıçkırsın ciğerleri açılsın yavrucağın

Allah yardımcın olsun canım valla nasıl zorlanıyorsundur şimdi

Biliyorum canım tecrübeli olduğun için şaşırdım İnan hatta bırak hıçkırsın ciğerleri açılsın yavrucağın
ya cok acemi oldm bende kendime şaşırıyrm canım ya( bugun bebeğin kıyafetlerını yıkadım düzensiz kasılmam var şimdi de beklıyorm gecmesını bi de gurbet yakında hiç akraba yok eşimin peşinden kalktık geldik uzaklara annemde doguma yakın gelırım dedi
En azından o gelmiş olsa azcık kafamda dağılır
İyice duygusallastım

Ara ara o duygusallik banada geliyo . Ama bendede kasılma halsizlik var magnezyum içince enerjim geri geliyo

Amin canım inşallah bende iyiyim çok şükür 1 4.gün bugun yarın test vercem tekrar negatifse bitecek karantina inşallah ilk 1 hafta balgamlı öksürük oldu o zorladı şimdi iyiyim şükür koku tat geliyor yavaştan..Sen nasılsın canım Sende mi hastaydın yoksa atlatmış mıydın karıştırdım

Kızlar bu misafir isleri bebek doğunca daha da kötüye gidecek. Gelene gelme denmiyor malum. Çok gelen olmaz ama yakın çevre gelir mutlaka. Benim yüzüm tutup kimseye gelme diyemem. Eşim de diyemez. Pandeminin ilk zamanları ablam doğum yaptı o zamanlar herkes daha ciddiye alıyordu biz kimseyi kabul etmedik kimse de gelmedi. Ama 2 sene oldu insanlar artık eskisi kadar dikkatli değil. Nasıl olacak bilmiyorum ALLAH hepimizi korusun. En çok ev ortamında bulaşıyor. Yaz olsa kapı pencere açık otur sürekli havalandır ama ekimde doğacaklar hava da serinleyecek. Hadi uzak insana kabul etmiyoruz denir de anne, baba, kardeşlerden rahatsız olmayın bence çünkü çözümü yok. Kazanamayacağın savaşa girmeyeceksin bu hayatta.

Yok ya niye koksun . Iyice kuruttuktan sonra
Naylonun içinde havasız kalacak ya ondan dedim. Önceki doğumda erken doğum riski var diye 30. Hafta hazırladım çantayı ben 9 hafta boyunca çantayla gezdik süre uzun olunca kokar diye düşündüm. Bu arada organizer yerine küçük çorap hurçları da iş görür.

Esimle ben de ayniyiz cnm hayir diyemiyoruz. Surekli misafir geliyor. Gelmeyin diyemiyoruz. Yazlik yerde oturuyoruz gelen gezmeye geliyo tabi ben gezemem diyebiliyorum Allahtan. Onu demeyi basardim cunku gercekten gezemem surekli tuvaletim geliyo. Kimse de maske takmiyor huzursuzluktan stresten baska bisey anlamiyorum. ins bitcek bu gunler saglikla

Reactions: The
Ya canim aslında ilk başta bende kokar diye düşündüm ama . Yapanlar hiç bir şey olmadığını siyledirler. Arada kontrol ediyorum iyi şuanda

Ya canim aslında ilk başta bende kokar diye düşündüm ama . Yapanlar hiç bir şey olmadığını siyledirler. Arada kontrol ediyorum iyi şuanda
Poşeti zedeleyip parçalar mı bilemedim ama belki delgeçle böyle birkaç yerine delik açarsanız içi de hava alır kızlar, o geldi aklıma A Aylaaaaayla

Merhabalar hanımlar, hepinize sağlıklı gebelikler ve doğumlar, gebe olmayanlara da en kısa zamanda bebek müjdesi dilerim. ben de 34+6 haftalık hamileyim, doğumum 2 Ekim olarak görünmekte. Çok enerjiktim ama 34. Haftaya girdim gireli enerjim düştü, hemen yoruluyorum. Bazen kollarım ve bacaklarım sanki koşmuşum da tutmaz olmuş gibi hissettiriyor. Sizde de var mı böyle yorgunluk?

Korkma canım inşallah her şey yolunda gider ben de 4 yıl oldu ailemden uzaktayım bulunduğumuz ilde kimsemiz yok şimdi nasılsın geçti mi ?

Olmazmi hemde cok normal üstüne bide ayaklar bacaklar ödem oldu hep

Canım ne nişanı gitme sakın. Hem son haftalar yani hem de kalabalık riske girmeye değer mi? Ya sizsiz yapsınlar nişanı ya da bebeğin ele avuca geldikten sonra yapsınlar. Eşin de seni bu şekilde bırakamaz sonuçta. Hem o kalabalığa girse senin gitmemenin bi anlamı da kalmaz onun da girmemesi gerek. Kv arayıp nişan planı yaparken anne bizi beklemeyin nişanda olmaz ama düğünde karşılıklı göbek atarız de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…