2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar bu lohusa pijamalarının renklerini de bebeğimizin cinsiyetine göre mi seçiyoruz ?
Siz nasıl aldınız Veya almayı düşünüyorsunuz? Nasıl uygun olur bilemedim çekim de düşünüyorum
Benim doktorum emzirme özellikli gecelik istedi. Pantolon istemedi. Ben bir tane sabalıklı gecelik takımı aldım ekru renk hafif dantelli bişey:) 2 tane de Lcw den spor gecelik aldım, çıtçıtlı yanları emzirmek için.

Yok kusum onu demiyorum yani pijamada olur gecelik de. Ben iki tane gecelik 1 tane de pijama düşünüyorum da benim için asıl soru renk!
Bir tane mavi gecelik aldım gündelik böyle hemen doğum yapınca giymek için çıtçıtlı göğsün iki yanından, bir tane de pijama takımım var önceden o da mavi hamile pijaması. Daha da mavi almıyım diyorum yeter Gözüm doydu.
Bu arada beyazlarla da ruh gibi kefen gibi görünüyorum hiç beğenemedim ben yaa

Kızlar bu lohusa pijamalarının renklerini de bebeğimizin cinsiyetine göre mi seçiyoruz ?
Siz nasıl aldınız Veya almayı düşünüyorsunuz? Nasıl uygun olur bilemedim çekim de düşünüyorum
Bence sen hangisini begeniyosan kendine hangi rengi yakistiriyosan onu al. Ben oyle yaptim. Kizda pembe erkekte mavi fln oyle kendini sinirlamana gerek yok tabi sen bilirsin. Ben geceligimi siyah aldim hem severim hem de bi tik zayif goruyum kendimi diye. Cok kilo almadim ama hayatimdaki maksimum kilo oldugu icin mi bilmiyorum kendimi cirkin buluyorum

Ben bugün ayrıldım 32 de İzne, Benimkiler önden fotoğrafı istediler salı ulaştıralım seminerin ilk günü dedim. Çok kem küm yaptılar bende ulaştırdım ne olur ne olmaz diye.. Bizim camiada herkes kendini güvene almak istiyo doğal olarak okul idareside o yüzden bana baskı yapıyor sgkya işlense de evrak milli eğitime karşı mesul olacaklar..

Anladım :) İlle çocuğun cinsiyetine göre olması şart değil bence, pembedir sarıdır renkli bişeyler alın, foto çekilirken maviyi giyersiniz oğlunuzla uyumlu.

Benimde cok canim istiyor ama karar veremiyorum. Normalde komple yaptirirdim ama cok uzun suruyor kokusu suan ki pandemi fln sikinti. Onlere attirsam biraz diyorum ama kararsizim
Arada oluyor canim mesela bugun ruh gibi mal gibiyim ne canim.bsy yapmak istiyor. Yatiyorum olmuyor kalkiyorum olmuyor is yapmaya kalkiyorum o da olmuyo
Ben fotograf icin bir tane ekru renk aldim.
Dogumdan sonra hemen giymek icinde normal siradan gri bi onu citcitli aldim pentiden gecelik. Yinede yanima pijama takimlarim var ekru ve pembe onlari da yedek olsun diye koydum.

Hiç çirkin olur musun hayatındaki en güzel en özel halindesin şuan canım Hiç öyle düşünme
Valla bana da satıcılar bunu giyecek olan sensin ne istersen onu al çocuğa giydirmicen sonuçta dediler de ben satmak için öyle beni kandırıyorlar diye düşünüp size sormak istedim hiç güvenemem satıcıların lafına
Anladım :) İlle çocuğun cinsiyetine göre olması şart değil bence, pembedir sarıdır renkli bişeyler alın, foto çekilirken maviyi giyersiniz oğlunuzla uyumlu.
İşte sorun şu ki çekim haricinde olanları mavi alma gafletinde bulundum

Yeter onlar kız daha ne alcan

Öyle vala allahtan internet yok bu gün biraz bebek odasi falan bakım dedim sağ kalça benle gelmiyor geride kalıyor öyle öyle bende alicam galiba öyle içeriği temiz güzel olsun zarar vermesin vala fazla göz çıkaramaz ıslak mendil candir

Canım civilde bugün gördüm yine o seti 68 liraydı. Bulunduğun şehirde civil varsa alabilirsin yani. E bebekten ıslak mendil kolisini de 67 ye almıştım ben indirim vardı saf su olan pek hoşuma gitti
Tamam çok tesekur ederim canim bende alım yarın çıkınca izmirde aligadayim vardır heralde bakıcam yarın mutlaka çok tesekur ederim

Ins yumusar cnm. Babalar genelde inatci oluyor. Bebisin sansiyla gelir de senin de tum uzuntulerini bitirir ins. Bak annene izin verdigine gore ilerleme var yakinda o da gelir gider ins. Dua edicem senin icin
İmsalalh yumuşar canım zaten ayrı ulkelerdeyiz artık dönersem Türkiye ye yada tatil amaçlı gidersek o zaman gororrum değişimini 2 yila yakındır gurbetteyiz

Hanımlar, bugün ben biraz rahatsızım, gece mide bulantısı ile uyandım ama kusma yok. Sabahtan beri iştahsızım, doğru dürüst birşey yiyemiyorum. Her zaman çok hareketli olan bebeğim bugün çok az hareket etti acaba yiyemediğim için mi

Güzel anneler hepinize merhaba size birşey sormak istiyorum bu gün doktor kontrolum vardı bebeğim 2 kilo olmuş üç haftada 500 gram almış sizce azmi bide doktor karın çevresi biraz zayıf dedi yani biraz dedi çok demdi ama yinede içime dert oldu sizde de böyle durum yasayan var mı bu 32 +1deyim sizce kilosu haftasına göre iyimi nst ye girdim bu gün bide ilk defa bebeğim uyuyordu doğduğunda da uyur umarım inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımiza alalim annelik çok zor ve kutsal gerçekten kendi mı değil onu daha çok düşüyorum ilk defa kendimden başkasını düşünüyorum sağ tarafta belim okadar acıyor bacağımı surukluyorum ama yinede bebeğim aklimda

Arkadaşım sizinle aynı hafta hamile dün kontrole gotti bebeği 1700 gramdı bence gayet iyi sizinki

Formda gezinirken gördüm yazdıklarınızı yorum yapamadan gecemedim
Özel hastaneler kovit olursanız doğuma almıyorlar direk pandemi hastanesinden doğum yapıyorsunuz hangi doktora denk gelirse artık üstelik delta varyantinda karantina süreci 20 gun
Benim doktorum şimdiden tembihliyor kalabalık ortama girme doğuma giremem diye doğumu yaklaşmış bir gebesi kovit olmuş hastane kabul etmedi pandemide doğum yaptı dedi
Nisan konusu çok sıkıntı bir kişide olsa 20 kişide olsa covitli biri olması yeterli
Ben olsam doktorum izin vermiyor der işin içinden cikarim
Bebek doğunca da sıkıntı eskiler hep der 40 gün lahusa kadının mezarı açık olurmuş...riske girmeyin bence sağlıklı doğumlar diliyorum

Benim doktor biontec ol dedi
32 haftadayım
Kararsızım
Allah korusun anne ölümleri başlamış bu yeni varyantda
Ben haziran ve temmuz ayında 2 dozumu da tamamladım biontec oldum doktorum ısrarla olmamı önerdi başka doktorlara da danistim hepsi olunması yonünde söylediler
Hiç yan etki yasamadım

Canım bende 32 +0da gittim 2kilo çıktı normal dedi doktorum .Bence normal .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…