- 14 Ağustos 2020
- 408
- 456
- 53
Benim doktorum emzirme özellikli gecelik istedi. Pantolon istemedi. Ben bir tane sabalıklı gecelik takımı aldım ekru renk hafif dantelli bişey:) 2 tane de Lcw den spor gecelik aldım, çıtçıtlı yanları emzirmek için.Kızlar bu lohusa pijamalarının renklerini de bebeğimizin cinsiyetine göre mi seçiyoruz ?
Siz nasıl aldınız Veya almayı düşünüyorsunuz? Nasıl uygun olur bilemedim çekim de düşünüyorum
Yok kusum onu demiyorum yani pijamada olur gecelik de. Ben iki tane gecelik 1 tane de pijama düşünüyorum da benim için asıl soru renk!Benim doktorum emzirme özellikli gecelik istedi. Pantolon istemedi. Ben bir tane sabalıklı gecelik takımı aldım ekru renk hafif dantelli bişey:) 2 tane de Lcw den spor gecelik aldım, çıtçıtlı yanları emzirmek için.
Bence sen hangisini begeniyosan kendine hangi rengi yakistiriyosan onu al. Ben oyle yaptim. Kizda pembe erkekte mavi fln oyle kendini sinirlamana gerek yok tabi sen bilirsin. Ben geceligimi siyah aldim hem severim hem de bi tik zayif goruyum kendimi diye. Cok kilo almadim ama hayatimdaki maksimum kilo oldugu icin mi bilmiyorum kendimi cirkin buluyorumKızlar bu lohusa pijamalarının renklerini de bebeğimizin cinsiyetine göre mi seçiyoruz ?
Siz nasıl aldınız Veya almayı düşünüyorsunuz? Nasıl uygun olur bilemedim çekim de düşünüyorum
Ben bugün ayrıldım 32 de İzne, Benimkiler önden fotoğrafı istediler salı ulaştıralım seminerin ilk günü dedim. Çok kem küm yaptılar bende ulaştırdım ne olur ne olmaz diye.. Bizim camiada herkes kendini güvene almak istiyo doğal olarak okul idareside o yüzden bana baskı yapıyor sgkya işlense de evrak milli eğitime karşı mesul olacaklar..tedbiri elden bırakmadım :) peki raporu acil milli egitime sunmam mı gerekiyor mu müdürüm izne çıktı onu da rahatsız etmek istemiyorum. İzinden dönünce de milli egitime bildirebilir miyiz? Sonuçta sgk da artık kayıtlıyım
Anladım :) İlle çocuğun cinsiyetine göre olması şart değil bence, pembedir sarıdır renkli bişeyler alın, foto çekilirken maviyi giyersiniz oğlunuzla uyumlu.Yok kusum onu demiyorum yani pijamada olur gecelik de. Ben iki tane gecelik 1 tane de pijama düşünüyorum da benim için asıl soru renk!
Bir tane mavi gecelik aldım gündelik böyle hemen doğum yapınca giymek için çıtçıtlı göğsün iki yanından, bir tane de pijama takımım var önceden o da mavi hamile pijaması. Daha da mavi almıyım diyorum yeterGözüm doydu.
Bu arada beyazlarla da ruh gibi kefen gibi görünüyorum hiç beğenemedim ben yaa
Senin vakit azalmış zaten bir şey olmaz artik yaaYa canim aslında ilk başta bende kokar diye düşündüm ama . Yapanlar hiç bir şey olmadığını siyledirler. Arada kontrol ediyorum iyi şuanda
Benimde cok canim istiyor ama karar veremiyorum. Normalde komple yaptirirdim ama cok uzun suruyor kokusu suan ki pandemi fln sikinti. Onlere attirsam biraz diyorum ama kararsizimÇok alakasız bir şey sorayım saç boyatmayı düşünen var mı? Ben dip değil ama gölge balyaj tarzı düşünüyorum koku için de açık havada otursamemzirme dönemi süte geçer diye korkuyorum
Arada oluyor canim mesela bugun ruh gibi mal gibiyim ne canim.bsy yapmak istiyor. Yatiyorum olmuyor kalkiyorum olmuyor is yapmaya kalkiyorum o da olmuyoMerhabalar hanımlar, hepinize sağlıklı gebelikler ve doğumlar, gebe olmayanlara da en kısa zamanda bebek müjdesi dilerim. ben de 34+6 haftalık hamileyim, doğumum 2 Ekim olarak görünmekte. Çok enerjiktim ama 34. Haftaya girdim gireli enerjim düştü, hemen yoruluyorum. Bazen kollarım ve bacaklarım sanki koşmuşum da tutmaz olmuş gibi hissettiriyor. Sizde de var mı böyle yorgunluk?
Ben fotograf icin bir tane ekru renk aldim.Kızlar bu lohusa pijamalarının renklerini de bebeğimizin cinsiyetine göre mi seçiyoruz ?
Hiç çirkin olur musun hayatındaki en güzel en özel halindesin şuan canımBence sen hangisini begeniyosan kendine hangi rengi yakistiriyosan onu al. Ben oyle yaptim. Kizda pembe erkekte mavi fln oyle kendini sinirlamana gerek yok tabi sen bilirsin. Ben geceligimi siyah aldim hem severim hem de bi tik zayif goruyum kendimi diye. Cok kilo almadim ama hayatimdaki maksimum kilo oldugu icin mi bilmiyorum kendimi cirkin buluyorum
İşte sorun şu ki çekim haricinde olanları mavi alma gafletinde bulundumAnladım :) İlle çocuğun cinsiyetine göre olması şart değil bence, pembedir sarıdır renkli bişeyler alın, foto çekilirken maviyi giyersiniz oğlunuzla uyumlu.
Yeter onlar kız daha ne alcanYok kusum onu demiyorum yani pijamada olur gecelik de. Ben iki tane gecelik 1 tane de pijama düşünüyorum da benim için asıl soru renk!
Bir tane mavi gecelik aldım gündelik böyle hemen doğum yapınca giymek için çıtçıtlı göğsün iki yanından, bir tane de pijama takımım var önceden o da mavi hamile pijaması. Daha da mavi almıyım diyorum yeterGözüm doydu.
Bu arada beyazlarla da ruh gibi kefen gibi görünüyorum hiç beğenemedim ben yaa
Öyle vala allahtan internet yok bu gün biraz bebek odasi falan bakım dedim sağ kalça benle gelmiyor geride kalıyorÖyle İnternet gibi bir imkan var ki ben de ordan aldım :) Islak mendil saf su olunca diğerlerinden daha güvenilir geldi açıkçası pişik açısından. Koku falan hiç yok onu çok sevdim. O kullanmasa ben evde arabada kullanırım fazla Islak mendil göz çıkarmaz dedim
Tamam çok tesekur ederim canim bende alım yarın çıkınca izmirde aligadayim vardır heralde bakıcam yarın mutlaka çok tesekur ederimCanım civilde bugün gördüm yine o seti 68 liraydı. Bulunduğun şehirde civil varsa alabilirsin yani. E bebekten ıslak mendil kolisini de 67 ye almıştım ben indirim vardı saf su olan pek hoşuma gitti
İmsalalh yumuşar canım zaten ayrı ulkelerdeyiz artıkIns yumusar cnm. Babalar genelde inatci oluyor. Bebisin sansiyla gelir de senin de tum uzuntulerini bitirir ins. Bak annene izin verdigine gore ilerleme var yakinda o da gelir gider ins. Dua edicem senin icin
Ewt canım ya şükür. Benim bebeğim tersti bakalım 3 eylül kontrolüm var insAllah düzelirse normal yapcam yoksa sezeryanSenin vakit azalmış zaten bir şey olmaz artik yaa
Arkadaşım sizinle aynı hafta hamile dün kontrole gotti bebeği 1700 gramdı bence gayet iyi sizinkiGüzel anneler hepinize merhaba size birşey sormak istiyorum bu gün doktor kontrolum vardı bebeğim 2 kilo olmuş üç haftada 500 gram almış sizce azmi bide doktor karın çevresi biraz zayıf dedi yani biraz dedi çok demdi ama yinede içime dert oldu sizde de böyle durum yasayan var mı bu 32 +1deyim sizce kilosu haftasına göre iyimi nst ye girdim bu gün bide ilk defa bebeğim uyuyordu doğduğunda da uyur umarıminşallah hepimiz sağlıcakla kucağımiza alalim annelik çok zor ve kutsal gerçekten kendi mı değil onu daha çok düşüyorum ilk defa kendimden başkasını düşünüyorum sağ tarafta belim okadar acıyor bacağımı surukluyorum ama yinede bebeğim aklimda
Formda gezinirken gördüm yazdıklarınızı yorum yapamadan gecemedimKendimi de geçiyorum artık doğurursam da bebeğe geçerse, ya da doğurmadan bana geçer de normal doğuma engel olursa çok çok üzülürüm. Bizim de düğünümüz korona zamanı olmuştu mecburiyetten, evde kına yapalım kendi aramızda 3-5 kişi dedik. Tam 40 kişi gelmişti kvm, nişanımdan kalabalıktı. O yüzden ona asla güvenmiyorum. Daha olmadı gidecekse eşimi gönderirim, ben gitmekten vazgeçtim gibi açıkçası. Hem istemiyorum, hemde korkuyorum. Ankarayı hastaneleri çok, aksi bir durumda daha büyük yere gönderirler diye istiyordum ama burda da gönderirler ya napayım.
Ben haziran ve temmuz ayında 2 dozumu da tamamladım biontec oldum doktorum ısrarla olmamı önerdi başka doktorlara da danistim hepsi olunması yonünde söyledilerBenim doktor biontec ol dedi
32 haftadayım
Kararsızım
Allah korusun anne ölümleri başlamış bu yeni varyantda
Canım bende 32 +0da gittim 2kilo çıktı normal dedi doktorum .Bence normal .Güzel anneler hepinize merhaba size birşey sormak istiyorum bu gün doktor kontrolum vardı bebeğim 2 kilo olmuş üç haftada 500 gram almış sizce azmi bide doktor karın çevresi biraz zayıf dedi yani biraz dedi çok demdi ama yinede içime dert oldu sizde de böyle durum yasayan var mı bu 32 +1deyim sizce kilosu haftasına göre iyimi nst ye girdim bu gün bide ilk defa bebeğim uyuyordu doğduğunda da uyur umarıminşallah hepimiz sağlıcakla kucağımiza alalim annelik çok zor ve kutsal gerçekten kendi mı değil onu daha çok düşüyorum ilk defa kendimden başkasını düşünüyorum sağ tarafta belim okadar acıyor bacağımı surukluyorum ama yinede bebeğim aklimda
Gecelik iki tane olsun diyorlar ya değiştirmeye filan lazım olurmuşYeter onlar kız daha ne alcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?