2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kedilervekitaplar kız aslında nişana gideceksin tam ortasında sancım tuttu deyip evi hastaneye dökeceksin unutulmaz bir nişan hatırası olur
Hep onun esprisini yapıyorlardı zaten, diye diye doğurtacaklar beni nişana gidersem eğer
Canım günü gününe benimle aynısın. Bende seninle aynı şeyleri yaşıyorum. Geceleri kollarım, bacaklarım, ellerim uyuşuyor bazen. Sabah kalktığımda ayaklarımın altı acıyor resmen. Enerjim yerlerde. Ben vitaminleri bıraktığım için olmuştu, tekrar başladım. Eskisi kadar olmasa da halsizlik ve yorgunluk hâlâ var. Ağırlaştığımız için sanırım normal. Havalarda sıcak malum, zor oluyor.
Kızlar bu lohusa pijamalarının renklerini de bebeğimizin cinsiyetine göre mi seçiyoruz ?
Siz nasıl aldınız Veya almayı düşünüyorsunuz? Nasıl uygun olur bilemedim çekim de düşünüyorum
Benim bebiş kız ama ben mavi aldım, eşimde bende çok severiz. O da mavi al madem nolcak dedi
Gitmemeye karar verdim canım. Doktor izin vermedi, yolculuk yasak dedi diyeceğim. Eşimde ben gitmediğim için büyük ihtimal gitmeyecek çünkü hiç gönlü yok, gitmemek için bahane arıyor resmen. Gidemiyoruz diye erteleme mi olacak diye laf edecekleri için eşimde rest çekip tek bile olsa gitmeyecek eminim.
Bu son bir iki haftadır ara sıra beni de mide bulantısı yokluyor canım. Havalar sıcak, bebekte mideye doğru vurdukça bulanıyor. Bebek hareketleri hem bazen açlıktan az alabiliyor. Hemde artık büyüdükleri için yeri daralan bebeklerde az hareket edebiliyorlarmış.
Canım genetik olarak minyon bir bebek olabilir, hiç canını sıkma. Son haftalarda bebekler atağa geçip çok kilo alıyormuş, seninki de öyle olur inşallah. Ben 33de gittim sanırım 2 kilo demişti bebeğime, gelişimi de gayet iyi dedi. Seninki de iyi bence, kafana takma, beslenmeni ihmal etme
Yazdığınız aynı şeyleri düşünerek gitmeme kararı aldım bende. Doktor yolculuğa izin vermedi diyerek gitmeyeceğim. Eşim de gitmez büyük ihtimalle, pek gönlü yok çünkü. Bu zamana kadar kendimizi koruyup son zamanlar da yakalanmak istemiyorum. Allah hepimizi korusun, teşekkür ederim mesajınız için size de güzel doğumlar diliyorum

Ara ara o duygusallik banada geliyo . Ama bendede kasılma halsizlik var magnezyum içince enerjim geri geliyo
İlac içmemek için direnıyorm resmen
eger boyle giderse magnezyuma baslayacagım canım hiç halim yok düşünmekten aglamaktan başım ağrıdı
Bende 3 aylıkken gecırdm canım
Gecmiş gitmiş olsn inşaAllah
Korkma canım inşallah her şey yolunda gider ben de 4 yıl oldu ailemden uzaktayım bulunduğumuz ilde kimsemiz yok şimdi nasılsın geçti mi ?
Canım acıle gidip geldim yalancı kasılmadr muhtemelen ama yinede nst yapalm dedı dr
Şükür sancı cıkmadı
Bugun bol bol dinlen dedi uzanıyrm

Kızlar bugün kontrolüm vardı 32+4 2 kg .kafası aşağıda dedi .Sizce erken değilmi kafasının aşağıya dönmesi için bilemedim.alttan bklm dedi izin vermedim. Sizdede var mı böyle bir durum???

Kızlar bende 2. Doz sinovacı 15 Haziranda olmuştum şimdi etkisi az 3 ay dolunca hatırlatma dozu olun diyorlar acaba yine sinovac mı olsam biontech mi?

Şükür canım bi sıkıntı olmasın da dinlen, keyfine bak

Kizlar benim kızda erkenci olacak sanırım ciğer geliştirici vuruldum yarın tekrar vurulacagim ac neredeyse 3 hafta geri karin cevresi ve ortalamanin altında 2340 kilosu diğer olcumlerinde sıkıntı yok ama ac ilerlemiyor bende muz kasar ceviz işe yaramadı 1 hafta daha bekleyeceğiz bakalım sadece üzgünüm

Olsun cancağzım miniğin iyi olsun varsın erken gelsin çok bilgim yok bu konuda niye karın çevresi geriden geliyor acaba ?

Olsun cancağzım miniğin iyi olsun varsın erken gelsin çok bilgim yok bu konuda niye karın çevresi geriden geliyor acaba ?
Plasentada sorun yok oksijenden yok kalp atisi güzel ama göremediğimiz sebepler de olabilir dedi doktorum riske atmak yerine dışarıda gelişimini tamamlaması şuan için daha iyi duruyor dedi hayirlisi

Plasentada sorun yok oksijenden yok kalp atisi güzel ama göremediğimiz sebepler de olabilir dedi doktorum riske atmak yerine dışarıda gelişimini tamamlaması şuan için daha iyi duruyor dedi hayirlisi
Nerdeyse normal doğum haftasına gelmiş zaten canım üzülme inşallah ciddi bir sıkıntı yoktur

Kızlar bugün kontrolüm vardı 32+4 2 kg .kafası aşağıda dedi .Sizce erken değilmi kafasının aşağıya dönmesi için bilemedim.alttan bklm dedi izin vermedim. Sizdede var mı böyle bir durum???
Canım bu haftalarda bebeklerin çoğu doğum pozisyonunu alıyor zaten, benim 28.haftadan beri doğum pozisyonunda, hiç değişmedi.
Canım neredeyse doğum haftanda gelmişsin bile. Çoğu bebek 36dan sonra doğmaya başlıyor. Minyon bir bebek senin kız demekki, benimki de öyle ufak tefek olacak sanırım. Ayrıca belki ultrason ölçümleri az gösteriyordur, öyle düşünelim. Stres olma ki bebeğine de yansımasın, inşallah hemencik kilo alır minnoş.

Aslında haftan iyi ciğer geliştiriciye neden gerek gördü ki karın çevresinden dolayımı? Ne yorum yaptı dr?

Aslında haftan iyi ciğer geliştiriciye neden gerek gördü ki karın çevresinden dolayımı? Ne yorum yaptı dr?
Acil müdahale gerekirse önlem amaçlı yaptı canım pazartesi tekrar nst yapacak haftaya alacak büyük ihtimal 35+2 yim şuan 36+2 prematüre siniri ya 37 haftadan öncesi erken doğum riski olan herkese vuruluyor ciğer geliştirici

Canim hakkinda hayirlisi olsun insallah. Haftan baya ileride senin hic sikinti yapma. Yeterki saglikli sekilde dunyaya gelsin Allahin izni ile sonra bol bol kilo da alir minnoş.

Boyle dusuncemi sanmazdim ama cirkinmisim gibi geliyor. Saol cnm kalbin tertemiz masalah

İmsalalh yumuşar canım zaten ayrı ulkelerdeyiz artık dönersem Türkiye ye yada tatil amaçlı gidersek o zaman gororrum değişimini 2 yila yakındır gurbetteyiz
Yumusar yumusar oyle hissediorum ins da oyle olcak. Gurbette olmak da cok zor Allah yardimcin olsun. Ben ayni ulkedeyim ama mesafe cok. Saglik olsun napalim

Bence gayet iyi kilosu. Sinirlar icerisinde de zaten. Nstde bebegin uyudugu nasil anlasiliyorki? Ben daha hic girmedim de hic bilmiom

Kagan kocatepe bebeklerin cogunun bas asagi oldugunu annelerin bunu hemen erken dogumla eslestirdigini ama alakasi olmadiguni soyluyir cnm. Bebegin kafasi agir oldugu icin bas asagi olmasi cok normalmis.

2500g bebek normal sinirlar icerisine giriyor. Seninki de cok az kalmis 2500e. 1 haftada hayli hayli tamamlar cnm hic moralini bozma

Sağol canım amin inşallah yumusar

Canım bulgur pilavı çok yarıyo bana sende bi dene istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…