Ewt canım. YaNi bende çok işe yarıyor birde yumurta en cok bu ikisini tuketiyorumn diyebilirimYaaa Kilo anlamında mı yarıyor canım
Gece yatmadan 1 bardak suya 1 kaşık pekmez kat karıştır iç.Ben hiç yemek yemezdim ilk zamanlar annem sürekli böyle yapmamı söyledi gerçekten de bebek kilo aldı. Çevremde böyle yapan çok insan var. Görümcem de sürekli pekmez tüketti. Gerçi geçen kontrol de doktor kilosunu söylemedi bana kafanız çok karışıyor felan dedi. Birde minik doğan bebişler daha sağlıklı büyürmüş derlerKizlar benim kızda erkenci olacak sanırımciğer geliştirici vuruldum yarın tekrar vurulacagim ac neredeyse 3 hafta geri karin cevresi ve ortalamanin altında 2340 kilosu diğer olcumlerinde sıkıntı yok ama ac ilerlemiyor bende muz kasar ceviz işe yaramadı 1 hafta daha bekleyeceğiz bakalım sadece üzgünüm
Bunu duymuştum içiyorum bakalım hayırlısıGece yatmadan 1 bardak suya 1 kaşık pekmez kat karıştır iç.Ben hiç yemek yemezdim ilk zamanlar annem sürekli böyle yapmamı söyledi gerçekten de bebek kilo aldı. Çevremde böyle yapan çok insan var. Görümcem de sürekli pekmez tüketti. Gerçi geçen kontrol de doktor kilosunu söylemedi bana kafanız çok karışıyor felan dedi. Birde minik doğan bebişler daha sağlıklı büyürmüş derler
Ben her gün 2 yumurta yerim. Bulgur pilavı da pirinç yerine tercihim bilmiyordum şaşırdım. İyi bari yarın bulgur pilavı yapayım ben yineEwt canım. YaNi bende çok işe yarıyor birde yumurta en cok bu ikisini tuketiyorumn diyebilirim
Ben günlük süt tuketiyorum. Bakalım 3 eylülde kontrol varBen her gün 2 yumurta yerim. Bulgur pilavı da pirinç yerine tercihim bilmiyordum şaşırdım. İyi bari yarın bulgur pilavı yapayım ben yineama gaz yapar kimyonu basmam lazım. Gazla çok iç içeyim bu ara süt içmeyi falan hep bıraktım
Ben bugün tesedufen uygun diye aldim penye altlı üstlü takım açık gri di xl aldım diğer renklerin bedeni yoktu bende gri aldım aklımda hiç cinsiyeti ne göre almak yoktu olsaydı pembe alacaktım erkek bebek gelmesine rağmenKızlar bu lohusa pijamalarının renklerini de bebeğimizin cinsiyetine göre mi seçiyoruz ?
Siz nasıl aldınız Veya almayı düşünüyorsunuz? Nasıl uygun olur bilemedim çekim de düşünüyorum
Ne kadar süt içiyorsun canım bende geceri yatmadan bir bardak içiyorum kahvaltı dahergin yumurta yemesemde peynir kaşar vsrBen günlük süt tuketiyorum. Bakalım 3 eylülde kontrol var
2 bardak süt içiyorum her gün yoğurt günde 3 4 tane yumurta yerimNe kadar süt içiyorsun canım bende geceri yatmadan bir bardak içiyorum kahvaltı dahergin yumurta yemesemde peynir kaşar vsr
Bende doğuma kaç gün kala gitsem özel bölgeye ağda yapsam çok acır mı ya kuaförde hiç yaptirmadimBaşın sağolsun canım, o acıyı bizzat yaşamışsın hala ne rahatlık bu insanlarda ben anlamıyorum. Geçen ben de bebek görmeye gelen olur mu diye sordum, eşim de “Olur tabii ki” dedi ama direkt istemediğimi söyledim. Bir şey demedi bakalım, doğumdan sonra göreceğiz, ben de hiç istemiyorum doğrusu. Hediye vermek isteyen de dışarıda versin, bebeğe bana yaklaşmasın istiyorum.
Organik boyalardan da kullanabilirsin canım, onlarda bir sorun olmuyordu sanırım. Ben de manikürü pedikürü merak ediyorum, haftaya gitmek istiyorum aslında ama mikrop vs bir şey kaparsam diye de çok korkuyorum.
Maşallah kız yumurta çok değil mi2 bardak süt içiyorum her gün yoğurt günde 3 4 tane yumurta yerim
Güzel mi kız kullanışlı olur ya sade birşey dantel yok düğmeli onu penyeKızlar bu lohusa pijamalarının renklerini de bebeğimizin cinsiyetine göre mi seçiyoruz ?
Siz nasıl aldınız Veya almayı düşünüyorsunuz? Nasıl uygun olur bilemedim çekim de düşünüyorum
Türkiye'de misin canım .ya cok acemi oldm bende kendime şaşırıyrm canım ya ( bugun bebeğin kıyafetlerını yıkadım düzensiz kasılmam var şimdi de beklıyorm gecmesını bi de gurbet yakında hiç akraba yok eşimin peşinden kalktık geldik uzaklara annemde doguma yakın gelırım dedi
En azından o gelmiş olsa azcık kafamda dağılır
İyice duygusallastım
25. Haftamdan beri baş asagı canım:) bazen arkadaslar dönüyo karnımda falan dıyo ya benım bebık sankı kafasını sıkıstrmısKızlar bugün kontrolüm vardı 32+4 2 kg .kafası aşağıda dedi .Sizce erken değilmi kafasının aşağıya dönmesi için bilemedim.alttan bklm dedi izin vermedim. Sizdede var mı böyle bir durum???
Evt canımTürkiye'de misin canım .
Bende yurddisindayim kimsem yok çok zor ve sıkıcı
Ya ben süssüzünü bir giydim doğuldan çıkınca. Ertesi günü de aldığım loğusa pijamalarını giyip hastaneden çıktım. Bütün fotolar da o süssüzleGecelik iki tane olsun diyorlar ya değiştirmeye filan lazım olurmuşbiri süslü biri süssüz olsun diyorum bende süssüzü var şuan
Sağol canım şükür az kaldı25. Haftamdan beri baş asagı canım:) bazen arkadaslar dönüyo karnımda falan dıyo ya benım bebık sankı kafasını sıkıstrmıssadece poposuyla hareket edıyo:)) hiç endişe etme sadece baskı çok oldugu için sık idrara cıkarsn o kadar
Evt canım
Hem kendı hemde eşimin ailesine uzagız
Annemler gelicek gebelığimin basında da kanamalarım vardı 13. Haftaya kadar annemle babam yanımızdaydı şimdi de erkenden gelırlerse erken giderler diye idare etmeye calısıyorm ama zorluyoAllah yardımcın olsn senınde
Hem minik abla hemde bebiş
Az kaldı şükürSaglıkla sıhhatle kucagımıza da alalım inşaAllah
Herkes karnındayken rahat der bence dogdugynda rahaten azından uykusuz kalsanda görüyosn dokunuyosn iyi mi biliyosun
Sen daha iyi bilirsin canım ama başka hastane başka bir doktorun da fikrini alsan daha iyi olmaz mı ?Acil müdahale gerekirse önlem amaçlı yaptı canım pazartesi tekrar nst yapacak haftaya alacak büyük ihtimal 35+2 yim şuan 36+2 prematüre siniri ya 37 haftadan öncesi erken doğum riski olan herkese vuruluyor ciğer geliştirici
Aman canım kolesterole dikkat gebelerin normalden yüksek olurmuş değeri zaten de yine de dikkat etmek lazım2 bardak süt içiyorum her gün yoğurt günde 3 4 tane yumurta yerim
Benim planım da o yönde geçen gün çok zorlandımBende doğuma kaç gün kala gitsem özel bölgeye ağda yapsam çok acır mı ya kuaförde hiç yaptirmadim
Hiç üzülme bende ciğer geliştirici oldum. Kardeşim ebe. Ben çok severim iğneli bebekleri, doğduklarında solunum sıkıntısı yaşamazlar rahat ederiz diyor.Kizlar benim kızda erkenci olacak sanırımciğer geliştirici vuruldum yarın tekrar vurulacagim ac neredeyse 3 hafta geri karin cevresi ve ortalamanin altında 2340 kilosu diğer olcumlerinde sıkıntı yok ama ac ilerlemiyor bende muz kasar ceviz işe yaramadı 1 hafta daha bekleyeceğiz bakalım sadece üzgünüm
Çok tesekur ederim için rahatladı bana sadace ekarin çevresi geri geliyor dedi o kafama takıldı acaba normal mi diye düşünmeden edemedimArkadaşım sizinle aynı hafta hamile dün kontrole gotti bebeği 1700 gramdı bence gayet iyi
Çok tesekur ederim için rahatladı inşallah hepimiz sağlıcakla alırız kucagimizaCanım bende 32 +0da gittim 2kilo çıktı normal dedi doktorum .Bence normal .
Bu gün nst deki abla da senin gibi dedi canım inşallah öyledir hep ilklerde on gün önde gidiyordu bende obez deyip durdum şimdi böyle olunca uzldumCanım genetik olarak minyon bir bebek olabilir, hiç canını sıkma. Son haftalarda bebekler atağa geçip çok kilo alıyormuş, seninki de öyle olur inşallah. Ben 33de gittim sanırım 2 kilo demişti bebeğime, gelişimi de gayet iyi dedi. Seninki de iyi bence, kafana takma, beslenmeni ihmal etme
Tesekur ederim içim rahatladıBence gayet iyi kilosu. Sinirlar icerisinde de zaten. Nstde bebegin uyudugu nasil anlasiliyorki? Ben daha hic girmedim de hic bilmiom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?